Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már biztos írták, de nagyon frankó a logód.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

tigeroo
MyFirstSexTeacher - Candy Valentine <#idiota>
Doddy a düdõ
transformers 1-2

kastil
2

Doddy a düdõ
2012

Legénybúcsú2 (Bachelor party2)

Egyszer nézõs,semmi extra,de nem bántam meg,hogy megnéztem,néhol lehet rajta jókat nevetni :)
10/5

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

kastil
Örülök, hogy felhoztál egy szaros példát, amit énis. Persze, eröltesd meg magad és sorold még.

Tyler1
Unthinkable a cím sorry, kicsit késõ van már :)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
Unthinakble

Hú ez nagyon komoly volt. Semmi pörgés, és vad akciók, viszont végig olyan feszültség, hogy félrenézni nem akartam.
A sztori szerint 3 nukleáris bomba van elrejtve az USA 3 városában. Az idõ pörög, az infót pedig megkell szerezni. És hogy milyen áron, az a filmbõl kiderül.
Samuel L. Jackson és Carrie-Anne Moss(jézusom de megöregedett a Mátrix óta) remek alakítást hoznak, mégha az elõbbi karakterét én nagyon utáltam. És hát Micheal Sheen is rendesen adja a szerepét.
Összeségében, nem szeretem az ilyen pszichotrillereket, de ez 90 percre simán lekötött. Egyszer mindenképpen érdemes megnézni.
6.5/10

dragon11
lolXD

Kicsikiraly
Én amikor elõször láttam a plakátját, azt hittem valami sivatagi lóversenyrõl fog szólni <#idiota>

DFTBA &#3232;_&#3232;

Blasta
Utóbbira tippelek, egyszerûen a csajoknak MUST SEE, írjanak róla bármilyen szarokat a filmes-nemfilmes oldalakon

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
:D
Tyler1
emberek Szex és New York tényleg ennyire jó vagy csak ekkora papucs férfiak vannak, akiket ilyenkre el lehet rángatni? az összes popcorn filmet elverte eddig<#wow2>

berczely
Húú nekem most nagyon bejön ez a film!Megnéztem már 3x <#nyes>

Kicsikiraly
szegény Csocso mit indított el :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

tigeroo
na ez übereli a mostani pontozó listát is!!!

Blasta
Hát ha az IMAX Monte Carlo-ban van és álmosan nézem de mellettem a Cheryl Cole simizi a tarkóm malacságokat súgdosva a fülembe, akkor akár 4/10-et is adnék rá, de egy béna kis Bp-i IMAX-ben egyedül, álmosan, langyos kólával és félig kiöntött popcornnal csak 2/10. Ez van.

desigo
de a popi tiszta só a kóla meg tiszta cukor szal -2 pont <#crazya>
Doddy a düdõ
álmosan imax-ben, de van popcornod meg fél liter kólád

Blasta
Várjál, álmosan IMAX-ben, vagy álmosan itthon a TV elõtt??? <#smile>

Blasta
Na jó, elragadtattam magam, nem 1/10, mert azért nem nevezném ROSSZNAK, csak éppenséggel értelmetlennek tartom, így inkább visszavonnám a pontozást és azt mondanám, hogy ÉN nem tudom értékelni ezt a filmet, semmit nem adott, nem mondott, egy ökörség szerintem.
De azért próbáljátok be, hátha valaki talál benne értelmet :)

megvan dem vettem erõt magamon,hogy megnézzem :D most ezzel a 10/1el nem adtál semmit h megnézzem :DDDD
Doddy a düdõ
és álmosan?

Blasta
The Box

Ez mekkora egy ökörség volt, OMG <#wilting>
Valami ultra-durva, 100-as szintû mögöttes tartalommal elképelhetõ, hogy bír a film, de hogy azt senki nem fogja dekódolni a rendezõn kívül, az hétszentség.

1/10, de ha IMAX-ban néztem volna, akkor minimum 3/10

Doddy a düdõ
nem a konvertált 3d filmekrõl beszélt, hanem az 3d-ben forgatottakról.

Tyler1
oka volt hát, a nagyobb jegyeladás. 3d-s filmre többen vesznek drágább jegyet, mégha a naív emberek azt is hiszik h 3d-t látnak, közben meg csak sima konvertációt. nem véletlenül kezdték el 3d-be konvertálni a Toy Storykat meg a régebbi filmeket, mert egy globálisan +milliókat hoz a stúdiónak. igen a stúdiónak, ugyanis ritkán dönt a rendezõ a 3d-rõl, ezt a stúdiók erõltetik, mert nekik van nagyobb tõke egy popcorn filmben.

szóval amit imax kamerával forgatnak, vagy 3d-ben forgatnak, azt persze érdemes imax moziban nézni, viszont pl. az Alice olyan messze van mindkettõtõl mint ide Banglades :)

"Vannak filmek amiket otthon is ugyanugy lehet elvezni mint a moziban.. pl valentin nap meg crank meg mittom en. De ezek alol kivetel a 3d-s filmek."

így van amit 3D-re készítettek azt nem véletlenül tették! Annak oka volt :)
CSOCSO
hurra... te ezt igy gondolod masok meg ugy. nem az osszes filmrol beszelunk. Hanem azokrol amiknek fontos a latvany is. ha neked a 15 colos lcd ugyan az mint a mozivaszon az avatarnal, alicenal vagy matrixnal (stb) akkor orulj neki te csodabogar.En jobban elveznem Bartok es Chopin munkassagat egy ertelmes bakeliten lejatszva normalis hangszorokkal mint szalagrol lejatszva fulhallgatoval. Es ertelmes ember neki se all lepontozni a szerzemenyt ugy hogy ne tudna 100% osan kielvezni, mert az nem ugyan az. De tenyleg fejezzuk be. Ertem, hogy mindenki mas,valakinek pl. a kameras verzio is olyan jo mint a HD, szoval...
Tatyla
Eli könyve

poszt apokaliptikus filmeket láttunk már sokat de végre jött egy új gyöngyszem ami elég magasra rakta a mércét
a zene és a képi világ nagyon szépen össze lett komponálva és nem ment el az akciófilm felé a vonal hanem megmaradt végig az egyensúly,még több ilyet.
9/10

kérdés:
sokat gondolkoztam hogy most õ is vak volt e és tényleg isten vezérelte vagy csak a végén mikor a szemét mutatják az csak egy allûr hogy kétkedjünk?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

CSOCSO
:D:D:D:D az uj pontozasi sema :

pontozd a filmet

"x pont ha otthon neztem volna, x pont ha moziban es x pont ha almos lettem volna"
CSOCSO
de miert nem fogjatok mar fel hogy nem egy szar csajrol ( filmrol) van szo

itt nem az a lenyeg hogy azt a ronda szamarat elvezettel dugnam monte carloba. hanem azt mondtam hogy 2 ugyan az a szex egy szep csajjal, otthon az agyban es mondjuk monte carloban a beachen a tuz mellett teljesen mas. ennyi.

nem lehet ugy pontozni ahogy te mondtad es nem is tudsz mindenkit megeroszakolni hogy ugy gondolkozzanak es pontozzanak ahogy te. Ahogy mondtam... az avatar is nagyon jo film itthon de imaxban odavert mindent. a 3d miatt (meghat a nagy kepernyo miatt is) dehat james igy kepzelte el a filmet. ugy kell megnezni hogy elvezd is szal nemtom mirol beszelgetunk. A film pontozasa nem arrol szol hogy otthon a kis monitoron/tv-n mennyire birjuk elvezni. Vannak filmek amiket otthon is ugyanugy lehet elvezni mint a moziban.. pl valentin nap meg crank meg mittom en. De ezek alol kivetel a 3d-s filmek. Pl ott van az a vonatos 3d mese amiben jim carrey vagy 4 szerepet jatszott. Imax ban zsir volt otthon mar csak oke.
Lehet hogy az uj resident evil 3d is kozepes lesz itthon viszont 3d moziban majd huledezni fogunk tole hogy a sztori oke de a latvany odabaszott.. hopp egybol 7/10 et kap a movie es nem 5/10 et.

( nem, nem arrol van szo hogy a 3d az ket pontot er.. csak mondtam valamit)

Ezenkivul Az alice filmnel nagyon almos voltam es ezt azert irtam bele hogyha valakinek nem tetszik a 7 pont az ertse meg hogy nem tudtam ugy elvezni a filmet. foleg nem osszehasonlitva egy imaxban valo nezessel)

vegszo: a film pontozasba igenis beletartozik az, hogy mennyire elveztuk a latvanyt es hangokat.... a matrixra se adnek annyi pontot ha egy fuldugoval neztem volna 15 os moncsin cameras verzioba PONT.
wesker24
Halálos Kitérõ 1 az egyik legjobb rész a 3 közül ! Nálam 10/8

A Halálos Kitérõ 2 is jó volt 1-x szer de többet sohasem nézem meg az tuti az egyik legdurvább és legundoritobb film a trilogiából. 10/6
Még jóhogy nem ettem film elött. :D

A Halálos Kitérõ 3 ez már közel sem olyan jó film mint anno régen az elsõ 2 rész volt egy gyenge horrornak pár brutalitással elmegy. 10/4

értelek :D egyébként én tényleg csak az avatar meg az alice-nál tapasztaltam meg ezt amit irtam :)
mind1.
Halálos kitérõ 1
10/7
a kezdetektõl izgalmas,legalábbis nekem bejött.
majd jön sorba a 2 és végül a 3.rész
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tyler1
de egy filmben nem az összképet kell értékelni hanem magát a filmet :) én magamból indulok ki, nekem nem jelentene többet az Alice egy imaxben, mert engem a filmben az érdekel, hogy mennyire tud magával ragadni, mennyire sodor a sztori, mennyire nyernek meg a fõszereplõk. az hogy én most egy b*szott világméretû kivetítõn nézném, akk sem érdekelne :D mint ahogy az sem érdekel, hogy 5.1-ben hangzik a film, vagy szaros 2.0-ban. tényleg jobb meg faszább, de ez már nem a film számlája :)
és sztem akit ilyen külsõ hatások segítenek a film értékelésében, az nem tud normálisan megítélni egy filmet pl. otthon a kis tv-n.

Kicsikiraly
Robin Hood:(LEHETNEK BENNE SPOILEREK)

Nem állt szándékomban megnézni, kötelezõ sulis program volt. Sok rosszat hallottam a filmrõl már elõtte is, ez lehet, hogy befolyásolja a döntésemet, de akkor is így vélekedtem volna róla szerintem, ha nem tudok róla semmit elõtte.

Egyszerûen nem kezdõdött el a film. Az embernek nem volt egy érzete, hogy na most mi volt a bevezetés, és mikor kezdõdik az igazi része a filmnek. És mivel nem volt egy igazi bevezetõ rész, hanem az egész film egy nagy bevezetése volt a klasszikus Robin Hood történetnek, így mire elindult volna a film vége is lett. Ez már egy hatalmas minusz úgyérzem.

Ezek mellett volt annyi apró hiba amit vétettek, operatõri munkában meg dramaturgiailag, hogy azt fájt nézni. Amikor Robin meghozza Marionnak a hírt, hogy meghalt a férje, az az arcára közelítés annyira TY-kategória volt, hogy én szégyelltem el magam :D A partraszállós csatajelenet lassított Russel Crowe mozdulatairól nem is beszélve. Még szintén a csatajelenethez: nagyon jó lehetett volna, a felvonulás meg az íjászok rohama például EPIC volt, de aztán az egészet elrontották azzal a derékig vízben harcolással, meg a hajók közé beszorulással. Nem kellett volna ezt a csatát a vízbe vinni meg egy emberre fókuszálni, mert belassult és vontatott lett.

Szal végsõ soron úgy érzem, hogy nagyon jó film lehetett volna, ha éreztetik mondjuk a sereg elhagyásánál hogy akkor MOST elkezdõdik a film, meg ilyen hibákat nem vétenek. Viszont ezek hiánya annyira betett a filmnek, hogy ez most csak 6/10. Egyszer azért nézõs, jó volt reális középkori környezetet látni, Mount&Blade járt egyfolytában az eszemben :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

Golyóálló :

Adam Sandler egyik legjobb filmje,nagyon tetszett,jó humoros részek, kicsit amatõr akció jelenetek,de nagy dumák vannak benne. 10/8

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

mind1 sztem zárjuk a témát van aki 2 + pontot ad rá egy filmre azért mert 3d-ben jobb mig van akinek tök ugyanaz!
egyébként nem mindegyik filmet lehet igy megitélni csak amiben található 3d-s látvány elem.
egyébként az avatart 3d-ben néztem és tetszett. Késõbb mikor jobb minõségben is fent volt a neten akkor megnéztem h milyen és valóban a 3d ben sokkal jobb a film mint simán.Hiszen például ez a film szerintem inkább a látványra épült!
Bocs h én pl ezt igy értékeltem :) Nálam egy film értékelésénél több szempont van és a sok szempont közül az egyik az élvezhetõség.
3 dben élvezetes volt mig siman tv-ben nem annyira :)
nem nézek cam-os verziót az csak egy példa volt
de ez is beletartozik abba hogy értékelj valamit!
érted ???? pl. egy gombót fagyit megeszel egy finom tölcsérrel akkor adsz rá 10 pontot vagy megeszel egy fagyit egy rossz izü tölcsérbõl akkor egybõl csak 6 pontot adsz rá hiába ugyanolyan izü a fagyi ha az összkép nem stimmel :D
Tyler1
baszki imax, 3d, házimozi, 120 millió colos tv, popcorn, kóla, a szomszéd lánya, NEM A FILMET MINÕSÍTIK! ezek olyan plusz élményt növelõ külsõ eszközök amik nagyobb hatást keltenek.

a kocsiban az autóillatosítónak, semmi köze az autó minõségéhez.

Az én véleményem szerint, ha egy filmet minõsítünk akkor azt közel azonos feltételek mellet vegyük figyelembe. Nem tudom ki, hogy van vele, de én alapból nem szoktam cam.-os filmek megnézni. Ha még is, akkor NEM minõsítem lévén, hogy a film egy részével nem is találkoztam a minõsége miatt. Most komolyan; elmosódott szmájli fejekbõl hogy következtessek a színészi játékra. Berezonáló, sercegõ mono hang, zene mellet hogyan éljem bele magam egy filmbe, stb, stb, stb. Az nem igazán korrekt, ha így értékelek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szóval azért húzol le egy filmet, mert TE nem vetted a fáradságot (pénzt), hogy élvezhetõ minõségben megnézd. Már meg is ne haragudj, de akkor az kinek is a hibája?

nem értitek komolyan :D
most 7 pont siman nézve de 8-9 3d-ben.
viszonyítsatok ugy h szar kamos verzióban 4 pontot adtok rá de ha jó minõségben látjátok akkor 5-6 ot is ér.
tigeroo
nem láttam a filmet. igazából #55537
Dynamic
Miért lenne 10/10? Tudom, hogy divat elájulni tõle, de olyan rohadt nagy színészi alakítások voltak benne, olyan katartikus volt, olyan mellbevágó volt az operatõri munka stb. Nem. Egy szimplán érdekes és elgondolkodtató téma, de ez kevés a 10/10-es extázishoz.
poppe
10et semmire nem adok, tökéletes film nincs :)
ez olyan félig üres a pohár szindróma nálam :)
(nem, nem akarok róla beszélni <#nevetes1>)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

tigeroo
biztos hogy nem voltál álmos?

nehogy emiatt ne adj 10/10-et rá!
poppe
the man from earth
imax v cam tökmindegy: 8/10
:P

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;