106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tomsolo
    Eddig "legjobb" magyar fimcím fordítás:

Bejön/beúszik a title méteres hatalmas piros betűkkel:

VIRUS

megszólal a magyar hang:

Lépéskényszer.

• viizo
    Limitless / Csúcshatás

A film hangulatában a helyenként Danny Boyle rendezéseit idézte, ami nálam nagy pirospont. Bradley Cooper egészen jó színész, képes volt elvinni a hátán a mozit, ami lényegében egy drámába oltott színes trip. Méghozzá abból is az a jóféle, élvezetes, helyenként kissé őrült utazás :)

10/8
  • Tyler1
    Szerencse dolga

Pókerfilm némi romantikázással, Eric Bana, Drew Barrymore, és Robert Duvall társaságában. Nagy klisé az egész, de egész tűrhető a sztori, viszont értelmetlen, balfasz csavar a befejezés.
    6/10 - a vége miatt
  • Sir Quno Jedi
    resident evil afterlife

Egész szórakoztató volt, bár néhol kicsit vontatott, meg persze full kiszámítható. A főellenfél továbbra is gagyi, de azért volt benne egy igencsak értékelhető sub-boss is.
  • Totti5
    Shark Night

Piranha 3D tetszett, de ez... szinte nézhetetlen, élvezhetetlen, amatőr, nevetséges/10
  • Blasta
    omfg, annak a barom cimforditonak enis adnek 1-2 taslit
  • ZZ88
    Change up

8.5/10

Vadállat egy film, mindenkinek csak ajánlani tudom.
  • fifi
    Nem írnek való vidék

A magyar fordítás kitalálójának a fejét legszívesebben letépném, mert el tudom képzeln, hogy ezzel az elbaszott gagyi buzi címmel elriasztanak pár embert az amúgy marha jó filmtől...
    Valós történet alapján, archív felvételekkel, sztem nagyon hatásos, kicsit drámába hajló maffiafilm /?/
    9/10 a vége felé kicsit sok volt nekem a robbantás
    :)
  • Szabi84
    én is kerestem de nem tudtam mi a címe, köszi!
  • Tyler1
    el is felejtettem, pedig trailer óta nagyon várós.
  • Jim Morrison
    kijött máár? :D köszike ^^
  • CSOCSO
    Devils Double

Senki nem irt meg rola, ami meglepo pedig hatalmas a film.
    A sztori nincs tele csavarokkal; szaddam fia keresett maganak egy hasonmast mert apucinak is van egy es az milyen kircsi.
    Sokat nem akarok szpojlerezni de kicsit mast vartam. Azt hittem, hogy a hasonmas majd hatalomra akar torni vagy valami hasonlo csavaros tortenet lesz de semmi.

Igy is 8/10! Aki teheti nezze meg!
  • Nyiri
    Nemide
  • Nyiri
    Enikő elég erősen egy füstös kocsmai karaokira hajaz most. Elég gány.
  • Cskölök
    Most néztem meg a Sas-t, nagyon jó film :) 7/10
  • TaRka0107
    The change up/Testcsere (2011)

Tényleg jó film volt, poénok is jók voltak szerintem.

8/10
  • vg
    Basszus, ez nekem nagyon tetszett!
  • Tikal #65929
    kár hogy ezt a nem tul szép csajszit nyomják hofehérkének... sajnos igy a boszorkány szebb marad :)
  • tigeroo
    Hogyan lopjunk felhőkarcolót?

fasza kis feelgood vígjáték ben stiller és eddie murphy főszereplésével.
    utóbbi pedig parádézott a vásznon, nem fogta meg annyira az idő vasfoga sem a búráját mint mondjuk stillernek (komolyan, mélyen barázdált arc, őszes-fakó haj, kurvára nem ilyenre emlékeztem)
  • Dynamic
    Hehe... Hófehérke. Érdekes :)
    (amúgy nem rossz, de Kristen Stewartot nem erőltetném)

• xxxpaulxxx
    Hmm... eddig fel sem tűntek ezek:D
  • Tyler1
    [url=http://kepgep.hu/2011/11/10/main/filmplakatok.jpg]filmplakátok - "keresd a hasonlóságot"[/url]

érdekes.
  • cleric
    Én moziban láttam.
  • SötétBarom
    The other guys

Néhány jó poén, aminek a felét előtték a trailerben, máshol (sok helyen) izzadtságszagú.. Egyszer, ha nincs semmi jobb meg lehet nézni..

5/10
  • tigeroo
    fú geci ezen most nagyon felröhögtem :DDDDDDDddd
  • Tikal #65921
    ja, meg a labor ahol vadallatokkal kiserteznek csak nehany uvegfalllal van elzarva kulvilagtol es igy tortenhetett meg hogy cezar anyja beront egy targyalasra... Wtf? Sehol egy vaskos ajto amit vesz eseten zarnak? Bazz virusokkal dolgoznak... Ami a vegen eleg konnyeden ki is jutott....
  • dzsagon
    Nem fos, csak olyan mint mikor egy szardarabot találsz a kedvenc csokitortádban, miközben már jó néhány falatot lenyeltél belőle.
  • xxxpaulxxx
    Hmm-hmm már szedem is!:D
  • Inquisitor
    Néz majd meg a Haywire filmet ha kijön (január végén), hátha ...
    Ciciket nem ígérhetek, de a főszerepet játszó Gina Carano nem színésznő, ezért talán nem lesz olyan langyos.
  • CalebJoe
    Conan az űrben
  • gombabácsi
    conan 2011
    rossz vágás, rossz rendezés, rossz kamera, rossz harc jelenetek, súlytalan karakterek, súlytalan történések
    1/10
  • csubakkamuki
    Colombiana - Nekem nem tetszett! Reméltem megszületik a csoki Lara Croft, de nem így lett, sokkal több gépfegyveres részre és közelharcra számítottam! Zoe elég jó lett volna benne, csak az a gond, hogy kicsit előről elég lapos szegény.., meghát ha tényleg több lövöldözős rész lett volna benne akkor nézhető lett volna, de így nem! :S
  • ProGabe #65914
    #65898 :D
  • Krezga
    Az első rész sem volt egy nagy eresztés, ez meg, áh... egyszer elmegy érdekességképpen.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amúgy a terhes nő túlélte a dolgot^^ bár a gyereke nem valószínű...
  • Totti5
    The Change Up ( Testcsere )

Rég láttam ennyire jó vígjátékot. A téma már lerágott csont, de mégis sikerült jól feldolgozni újra. Poénok voltak szép számmal a story is rendben volt, a 2 karakter akik cseréltek szintén jól játszották el a szerepüket.

Olivia Wilde meg

8/10
  • Guren
    fú, most hogy mondod. így már egy fos az egész!
  • dzsagon
    Látom az senkit nem zavar milyen gyermeteg sztorival kerül a képbe a kicsi Cézár. Napokig (hetekig) kisérleteznek egy majommal, akiről nem veszik észre hogy terhes, majd azt se veszik észre hogy lefialt bazmeg.
  • Jim Morrison
    pfej.
    Normális esetben megkértelek volna, hogy írd le azt a pár durva részt, de most megnéztem a parent guide-ját. Hosszú a lista és tényleg durva... Nem hiszem el hogy léteznek ilyen beteg emberek akik ezt csinálják/elvállalják.
  • bcrics
    The Human Centipede II Full Sequence

Oh my god!!
    Ezt most miért kellett?
    Gondoltam a Reggeli kakaó mellé megnézem a Filmet, az első rész után sok újat már nem hozhat.
    ...Hát nem is hozott, cserébe durvább, sokkal durvább, naturalistára vették a figurát, amolyan Fűrész módra, minden egyes jelenet amit az első részben csak sejtettek hogy hogyan történt,(az operáció) azt itt most megmutatják.Kíméletlenül.
    AZ hogy mi miért történik a Filmben nem derül ki, nincs motiváció, van egy elmebeteg ember akit magába szippantott amit a német doki vizionált.
    Hozzáteszem a főszereplő fickó sokkal jobban emlékeztetett egy bekattant Gordon Freemanre mint bármi másra, egész film alatt meg sem nyikkan, plussz van egy aranyos spájszere, amit most nem a crabek szétfejtegetésére használ, de ugyanúgy eléri a célját vele, az Izomszövetek legnagyobb bánatára.
    A prédák akik bekerültek a fogaskerékbe, itt már nem rendelkeznek semmiféle jellemzővel, az első részben sem nagyon, de ott azért szorítottam nekik hogy hátha.
    Itt csak az izomszövet szerepét töltik be, mert mint tudjuk a százlábúnak kurva sok izomszövete van.
    Itt nem szimpatikus senki sem akinek drukkolnál hogy bazzeg, siessél már vagy hasonlók; ilyesmiről szó nincs, gyűlnek egymás után a szereplők, merthogy többen vannak, vagy 12 embert sikerült összeszedni Gordonnak, van köztük terhes néni, és tipikus 8.ker kopasz egybenyak. egész szép kis játszótér alakul ki a beteg bácsinak, és az étlap is elég változatos.

Mindent Összevetve, Sokkal jobban örültem volna ha az első részt folytatják, érdekelt volna mi történik az első rész életben maradt tagjával.
    Én ezt a filmet csak vmi Fanmade Spin-Offként tudom értékelni.
    Annak pedig nem nagyon nem rossz, de hivatalos második részként nálam elvérzik.
    Brutális, kegyetlen, beteg film.
    Az utolsó snittnél már imádkoztam hogy ne ez legyen a vége, ne így legyen vége.
    Egy jó sztorit lehetett volna keríteni mellé, az alapfelállás az azért még mindig nem hétköznapi.
    Talán majd egy másik rendezővel.

• ZilogR
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Biztos lesz majd valaki kis bolygónkon, aki előveszi nagypapi rég elfelejtett dia-szkennelő masináját a fiókból, elmegy egy kis vidéki moziba, összeül a mozigépésszel és egy éjszaka alatt levilágítja a filmet fullHD-ben miközben jól elvodkázgatnak. Utána normál vetítéssel a hangsávot szépen felveszi (vetítőgép kimenetre biztosan rá lehet dugni ilyen pár száz forintos Y-kábeleket, ahol az egyik ág megy a hangszórók felé a másik meg megy a noti hangkártyára).

Zene és filmek - mind legális drog, ugyanúgy ingerlik az agyadat, mint az illegális szerek és ezt célzottan, nagy közönségnek jó pénzért árulják, ha meg akarod szerezni, azt pedig büntetik.

De ez már csak az én OFFos zsörtölődésem ezen a ködös reggelen, bocsánat érte...

...filmet én is várom nézhető változatban, a trailer meg túl spoiler-es sztem...