106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    A screeneek tobbsege sima kameras felvetel amire raraktak normalisabb hangot. R6-ok szinten legtobbszor fosok.
  • Tikal #66187
  • Real13
    Azt nem láttam,hogy milyen, csak mondtam, hogy van :)
  • Totti5
    SCR nagy baja a szar hang és hogy kurvasötét...
  • tigeroo
    rákerestem erre a gyönyörű R6 verzióra, hát köpedelem.

az utolsó kockán mi van? kép
  • Real13
    Értem én, hogy nyolcan kell lefikáznotok a srácot, de van már belőle screener is, meg R6 is, szóval nem feltétlen nézte kamerásba.

Szóval szerintem a komment többi része nagyobb baromság volt, mint a sötétség.
  • tigeroo
    Én még ilyen sötét filmet életemben nem láttam, csak nightvisionnel érdemes leülni elé és végigszenvedni.

Hát igen, Sziszifusz elbújhatna mellette, hogy stílusosan a görögöknél maradjunk!!! (Aztmondjahogy letölti szegény a camos verziót és VÉ GIG SZEN VE DI!!!)

Nálam az év kommentje, banner alá vele.
  • Dynamic
    LOL... a hónap kommentje. Újabb nagyokos, aki látványfilmet kamerásban néz, utána meg tudtán kívül azt hazudja, sötét a film. Nem, cseppet sem sötét a film. Sokkal színesebb és világosabb, mint mondjuk a 300. A sötétség a fejedben volt, amikor azt hitted, hogy egy szarfos kamerás felvételt egy percig is élvezni fogsz.
  • morcosqtya

Besírtam.
  • tigeroo
    LOL
  • Tatyla
    saját magadat szívattad meg a saját igénytelenséged miatt,főleg egy ilyen filmet megnézni mozisban,szánalmas...
  • wesker24
    Ha eleve kamerás verziót nézel akkor miről beszélünk nem láttad a feliratot ami a banner alatt van !

Meg ha ilyen mazoischta vagy hogy egy tök sötét kamerás verziót megnézel ahhoz csak gratulálni tudok !
  • dzsagon
    Immortals

Noha a film tele van istenekkel, maga az alkotás mégis istentelenszar lett. Én még ilyen sötét filmet életemben nem láttam, csak nightvisionnel érdemes leülni elé és végigszenvedni. Mellesleg ha így néz ki görögország hát menjen a faszom oda nyaralni.
  • tigeroo
    én tisztán emlékszem hogy még olvasni sem tudtam, de nagyanyámnál előkerült egy E.T.-s könyv, gondolom fateré volt (a borítója tetszett,ilyenről hogy "űrlény", fogalmam sem volt róla előtte) aztán kurva nagy csalódás ért mikor láttam a filmet kispöcsként, vicc volt az egész, tényleg komolyabb dologra számítottam. szal az alieneket meghagyhatnák az elmélkedős kategóriában, gyerekeknek meg legyenek mesefigurák (max transzfómerek)
  • Willenbrock
    Végülis nem meglepetés mert az elején látható hogy ők a norvégok így aki látta az első részt egyből tudja hogy ez az előzmény.Aki nem látta az elsőt az meg hiába látja a záró jelenetet,annak ez nem poén-a cselekményt meg nem fejtettem ki.
  • DeerHunter01
    Ez az, spoilert nem ismered ?
  • Willenbrock
    Remake-nek minősítik a legtöbb helyen és való igaz hogy a történet nagyon hasonlít a 82-es filméhez.A végén derül ki amit végig sejteni lehet hogy ez a 82-es film előzménye.
  • Tyler1
    én kb. 6-7 évesen láttam utoljára, de az tényleg az utolsó volt az életem során. nem azért mert féltem tőle, hanem mert ET-nél elbaszottabb filmfigurát még azóta se láttam.
  • ZZ88
    Immortals

Én nagy kedvelője voltam gyerekkoromban a görög mitológiának, szégyen, hogy az amcsik egy olyan sztorit hoztak össze, ami még köszönőviszonyban sincs az eredeti sztorival. Ezt leszámítva nézhető film, 6/10.
  • Guren
    most előzmény, vagy remake?
  • CalebJoe
    Már csak azért is jobb mert John Carpenter meg Kurt Russell, ez az új se rossz csak egy kicsit mű egyszernézős kb 6/10.
  • Willenbrock
    Érdemes megnézni az 1982-es eredetit is annak aki kihagyta volna.
  • Willenbrock
    The Thing 2011.Jó film 8/10,ez az 1982-es film előzménye.Remake ezért sokban hasonlít az eredetire de kicsit látványosabb annál mivel fejlődött a trükktechnika.A befejezés alapján folytatása is lehet még.
  • Guren
  • TaRka0107

Azt hiszem Mogács Dani félt még ET-től nagyon, showder klubban volt hogy végig erről beszélt:D
  • ZilogR
    Háát, én akartam ET-t nézni felnőtt fejjel, de nem vitt rá a lélek.
    Volt anno ET fényképes könyvben. Ahol fotó volt, azt átlapoztam, rohadtul tudtam félni ettől a szürkésbarna pálcikakezű sz@rzacskótól. Ha ezt egy gyerek áhítattal nézi, hát le a kalappal előtte. Akkor már legyen inkább széttépős félelmetes, de ne ilyen animeszemű ültetvényes ledvégű ujjal, mert agyvérzést kapok a félelemtől.
  • morcosqtya
    Uhh, azt hittem "Aftermath- érdekes.." :)))
  • csubakkamuki
    Reggel Van Helsinget néztem! nekem nem jött be igazán.. 5/10, most meg az after life.. érdekes.. 6/10
  • Lantee
    Nem mondom, hogy egyik vagy másik jobb lenne. Csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy az E.T. egy harminc éves alkotás. Például szüleim életében a Ben Hur volt az, ami nekem már pl. a Gladiátor vagy a Rettenthetetlen.

Változnak az idők, generációk nőnek fel, változnak az értékek is.

Számomra mindig is az E.T. lesz az etalon, de ettől még a Super 8 is egy kíváló alkotás.
  • Tatyla
    meg ne pofozzatok már na gyerekkorom legnagyobb filmélménye nekem az ET volt igen, beleértve hogy volt bábum kulcstartóm,pólóm,plakát a szoba falán és imádtam és igen sok a hasonlóság,sőt rengeteg de sajna sok mai hülye gyerek semmit nem tud értékelni,ha nem vágnak le legalább két fejet vagy nem ömlik a vér mint az állat...
  • davidka003
    Költségvetés pedig 530 ezer dollár volt ami hihetetlenül alacsony és mégis jó film lett.
  • davidka003
    Veszett (Rabid)

Nekem bejött a film. 7-est igazán megérdemel.
    Rendezői kommentár is érdekes volt.
    Csaj megfertőződik aztán már csak vérrel tud táplálkozni és folyamatosan kapja el az embereket akik megzavarodnak a vérszívás után.
  • TaRka0107
    -pár
  • TaRka0107
    18 leszek pár 2 hónap múlva kb. de ismerem a VHS-t, sőt azon nőttem fel. Kickboxer, Véres játék, Mortal Kombat!
  • morcosqtya
    Mindezek alapján a super8-nak kellene vernie az E.T.-t nemde? :)

(szvsz az E.T.-t egy mai gyermek is teljes értékűen tudná nézni, élvezni és rajongani érte, pláne ha akkora felhajtást és reklámot kapna (most) mint pl. egy Harry Potter.)
  • Lantee
    Ne felejtsük el, hogy ami a mi generációnknak volt az E.T., az a mostani generációnak simán lehet(ne) a Super 8.

Például én anno meg voltam halva a Kickboxer-ért, ezerszer megnéztem alámondásos VHS-en, de egy most 18 éves valaki már azt sem tudja, mi az a VHS. Ha megnézetném vele a Kickboxert, simán körberöhögne háromszor.
  • morcosqtya
    Mert nagy tápértékű (humuszos) zonális csernozjom talaj ment a körme alá.
    (E.T. valószínűleg botanikus vagy xenobiológus volt)
  • ProGabe #66151
    modern ET? sokan mondják hogy az, pedig ez egy hihetetlenül izzadságszagú és akaratos összehasonlítás

nem mellesleg ET körme alatti kosz többet ér, mint az S8
  • Tyler1
    modern E.T.? ahhoz kicsit erősre sikerült a scifi része, nem? mondjuk az E.T.-nél simán jobb volt.
  • Tatyla
    ez egy modern E.T. semmi baj nem volt vele ennek pont ez volt a lényege hogy olyan legyen amilyen lett...