106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Fertőzés (Contagion)
Kissé saláta volt az egész, össze vissza mentek a szálak... egyszer érdemes megnézni, bár láttam már izgalmasabb ebben a témában.
5/10 -
koszi szepen! :) -
Jah a Hellraiser 8 az már egyenlö a 0-val !
A Hellraiser 6 az elég jól sikerült még a Hellraiser 7 is elfogadható de már a Hellraiser 8 kritikán aluli ! -
Reg5 #66345 A Hellraiser: Hellworldot majd hagyd ki, gyakorlatilag sárba tiporja a franchiset. -
ZZ88 #66344 Revenant 2009
Fasza kis horrorkomédia, nagyon fura stílusú film, a Heroesből megismert David Anders állatul alakítja a figuráját. 8/10. -
Szalmakutyák 7/10 Egész jó thriller. -
én jobban szeretem Sub-Zero-t mint Barakát 
alul vannak a hasonló filmek
http://www.blockbuster.com/browse/catalog/movie/similar/89687 -
Tudnatok mondani nekem a Baraka-hoz hasonlo kurvajo dokumentum/termeszetfilmeket mondani? Johet jo sok! Koszi! -
Hellrézer hét van nálam.. :-)
Hellraiser 1 (1987): régi klasszikus, sajnos már inkább untat, de anno nagyon jó volt. Így figyelembe véve a 20+ évvel ezelőtti viszonyokat, egy jó 7/10.
Hellraiser 2 - Hellbound (1988): banális rész, sajnos gyenge, túl szürreális, nincs eltalálva. 5/10
Hellraiser 3 - Hell on Earth (1992): a vége elrontja, pedig milyen remek sztorikezdés és szereplők.. kár érte. Mit adjak erre így?? Ha a kameraszemű öreg nem lenne benne, meg mellőzték volna a szatírikus elemeket (CD dobálás, Cenobita DJ, kamerával koponyán átfejelés, stb.) és nem lenne olyan közhelyes pinhead motivációja és dialógusai (ebben a részben!!) akkor lehetne 7-7,5 így csak 6/10.
Hellraiser 4 - Bloodline (1996): a legellentmondásosabb rész eddig. Remek a visszatekintés és fordulatos a sztori, kellemes a kosztümös részek, a jelenkor és a jövő keveredése, de az űrállomásos résznek eleve van egy B kategóriás film+-os délutáni mozi érzete, ezen tovább ront a szereplőgárda felének iszonyat gyenge alakítása. Ezt a pokolhercegnőt (Angelique - Valentina Vargas) magam verném agyon egy kibővített Oxford angol-magyar szótárral annyira irritáló minden mozdulata és arcjátéka / buta bamba orangután tekintete. Kín volt ránézni. 5/10
Hellraiser 5 - Inferno (2000): No itt erősen váltottak az irányon.
Ezeddig a legkifinomultabb rész. Megfelelő arányban keverik a horrort, a vért, az ijesztgetést, a drámát, van rendes sztori ami le tud kötni végig, és van morális csattanó (eddigi részek közt ennél a leghatározottabb). Ez sajnos azzal jár, hogy Pinhead veszít a szerepéből / súlyából, de csak elviselhető mértékben válik "háttérszereplővé" míg a zsaru karaktere igen kidolgozott lett. A morális tartalom pedig ad egy "hetedik"-es misztikus krimi ízt az egésznek. Végkifejlet is tetszett. erős 8/10
Hát eddig jutottam a héten, van még 3 rész ha igaz... kíváncsi leszek. Majd írok.
-
a vörös? aha, nem volt rossz :) -
tipikusan olyan film, amire azt mondják: "de a csaj legalább jó benne" :D -
G.I. Joe
oké, én szégyellem magam hogy megnéztem ,nem is érnék sok mindent, ultra gagyi történet, gagyi CGI-vel
4/10 -
köszi, ez hiánypótló volt
-
egyik kedvenc filmem :) -
Jákob lajtorjája
Ez a film egyszerűen nagyon egyben van. Nem igazán tudnék most belekötni.
Sokat nem akarok róla írni. Jó téma, egyszerű és nem túllihegett megvalósítás, nem erőltetett semmilyen irányba sem (művésziesség kontra hollywood-i hatásvadászat).
Természetes és a téma ellenére valahogy "szép" is.
Némely mondatán komolyan érdemes két perc csendbe burkolózva elgondolkodni..
9/10
(a magyar szinkron visszatetsző lehet, valószínűleg nem csak nekem..) -
"He smiles like this..." :) Jó lesz ez.
-
-
+1
nálam is az év filmje a Warrior, a színészek(szerintem is Hardy viszi a prímet), a hangulat, izgalmas MMA jelenetek, és a filmvégi katarzis pedig nagyon megható lett.
9/10 -
Én is még gyerekként láttam. Habár most is az vagyok:)) Pingvines az tetszett. 89-es változat, annyira nem:) -
Hanna - 4/10 - Nem hagyott bennem semmi maradandót.
Super 8 - 6/10 - Egyszer jó volt, főleg a végén a minifilm.
How to train your dragon - 7/10 -
én azokat gyerek koromban sokszor megnéztem és kellemes emlékeim vannak róla, de már rég láttam őket eléggé lehet változna nekem is a véleményem :D -
mindkettőt eredeti nyelven -
Már megnéztem szinkronnal, de most akkor lehet letöltöm angolul.:D -
Szintúgy...néha mintha öklöndözne,olyan hangokat ad ki. -
bcrics #66324 A dark night-ot gondolom eredeti nyelven néztétek?
Vki szinkronnal végig nézte már?
Én elkezdtem de Stohl buci jokerénél toltam egy laza ejectet. -
Most néztem a Begins-t. Most jön a Dark Knight. Néztem a Returnst is, a 95-öst. vagy 92-est, má nem tudom. 89-est nem tudtam végignézni, nekem unalmas egy kicsit. Kurva jó a Begins viszont, az nagyon tetszett. Most újra nézem a dark knight-ot is. -
Batman Begins 9/10
Dark Knight 8/10
pár év után újranézve -
Warrior (2011)
Nick Nolte jelenetei meghatóak, de amit kiemeli, az bizony Tom Hardy alakítása. Egyszerűen félelmetes volt: a nézése, a jelenléte, az egész kisugárzása.
Olvastam, hogy mások cliché-snek tartják. Vannak, benne, de a műfajban már ez már elkerülhetetlen, Ráadásul én az utolsó pillanatig sem tudtam mi lesz a végkimenetel.
Igen, láttunk már ilyet, de mégis más, és működik. Jobban mint a "The Fighter"...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arra számítottam, hogy Brandon a családja és a helyzete miatt nem fogja feladni, és Tommy megnyomorítja, vagy rosszabb.
Aztán ahogy Tommy kificamodott vállal egyedül szenved a ringben, az nagyon ott van...
Ugyan a sokak által kedvelt Drive-ot még nem láttam, de a mostani silány felhozatalban, nálam év filmje. Ez hozta ki belőlem a legtöbb érzelmet idén. -
Prof William #66320 The Thing 2011
Tetszett. Kellemes film volt plusz a "teszt" sem volt annyira komplikált mint a "fojtatásban".
Viszont most már várom a Death Space filmet mert ahogy látom a szörny meg a technika már meg van hozzá. Bár azt hozzá kell tennem hogy 1-2 helyen azért a CGI erősen kilógott de az összhatás kedvező volt. -
Köszi,bár legtöbbet láttam,de van egy kettő amit meglesek. -
persze! -
de ennek mi köze a Hetedik-hez? Már kezdtem örülni, h tényleg valami olyan, aztán kattant be, h ez melyik! -
bcrics #66316 Nemrég néztem meg az Arcmás c. remekművet Resident Millával az élen de nagyon nem ajánlom, ellenben a Fourt Kind c. filmet viszont tiszta sízvemből, mert karácsony van és mindenfelé az átkozott sültgesztenye illata lengi be a környéket én pedig kínai kacsát eszem.
de nemis ez a lényeg hanem hogy elég okos kis film és ha mindez nem lenne elég még BASED ON TRUE STORY. -
Tudtok valami,nyomozós thrillert ajánlani?Hasonlót mint a Se7en. -
The Thing
Az eredetit nagyon régen láttam, most bele is néztem egy-két ocsmány jelenetbe, még mindig gusztustalan, és ebben a "remake" változat sem rosszabb (másban sem), de volt egy cgi jelenet amikor egy pillanatra azt hittem Asylum filmet nézek. Nekem nagyon tetszett mintha az eredetit néztem volna szebb minőségben. Manapság már nem is dolgoznak bábuval? Kár hogy nem azzal csinálták élethűbb lett volna. -
köszi :) -
persze! -
Tudtok a The Mechanic / A mestergyilkos-hoz hasonló filmet mondani ? -
Final Destination 5 (2011):
Egy autóbusz tömve irodistákkal, akik kétnapos csapatépítő tréningre mennek, egy felújítás alatt álló híd... ó, jesz, nyolcan túlélik és kezdődik újra a változatos halálnemek sora a szokásos szabályok mentén. :)
Mókás volt, inkább a 4. részre hasonlított, mint a korábbiakra, és a végeSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Hogy lesz-e még folytatás, fene tudja, mindenesetre egy halvány utalás lehetőséget ad rá:összeért a legelső film repülős esetévelSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor Tony Todd (azaz a halottkém) a masszázsszalonos eset után beszél a túlélőkkel, utal rá, hogy már látott ilyet és vannak bizonyos szabályok, viszont a legvége, a repülős rész egyértelműen az 1. rész felvezetője, tehát az 5. rész az első előtt játszódik, azaz a halottkém olyan esetekről beszél, amelyek nem a korábbi filmekben történtek.
6/10-et adok rá, mert volt egy-két jópofa haláleset (pl. a tornászcsajé és a bombázó "DJ JacquiMac" esete a műtétnél). Felőlem jöhet folytatás, ha az utóbbi két rész inkább mókásabb stílusában készül. :)
-
SPOILER VESZÉLY!
2. részen azt hiszem nyelvtant tanultam közben, mert kicsit untam, aztán letettem, mert jött a fasza rész. 3.-at szerintem is nagyon túlerőltették. Jó lett volna, csak szerintem kevés volt az ijesztgetés, meg ugyanazokat játszották el sokszor. Megjelenik a csaj, de aztán eltűnik, aztán megint előjön, aztán utána is előjön, és akkor végez az emberrel.