106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
yu-on -
Margin Call
jobban tetszett mint a wall street 2... komor hangulatú, jol bemutatta mi újság, jok voltak a párbeszédek is, moralizálás stb. 8/10 -
hellraiser -
iowa19 #66585 sziasztok! Valaki tudna ajánlani egy izgalmas horrort/thrillert estére? Ha van itt még valaki.. :D -
bcrics #66584 Prometheus Trailerhez annyit hogy Vmi ilyesmi hangulatra képzelnék el egy Half-Life filmet is.
A betűtípus, a Hev-Suit, A scifi-Köntös már megvan.
-
Warrior néztem jó film, de mondjuk sztem az élő meccsek még jobbak még ha nem is ennyire pörgősek. -
let's start the hype. jöhet a világmegváltás, és az új mérföldkő, ávátárnál is ezekkel dobálóztak, csupán ennyi.
bár gondolhattam volna, hogy ezzel a címmel nem lehet ironizálni :) -
Cameronnak van saját produkciós cége és bizony tol lóvét a saját filmjeibe, tehát könnyebben kap mellé még. Valószínűleg az is közrejátszik, hogy övé a két legnagyobb nyereséget hozó film is, és rendezőként eddig ~8 milliárdot termelt ki...
(Amúgy ha nincs a Star Wars, valószínűleg sosem hallunk erről a tök átlagos nevű kanadai fickóról, aki kamionokat vezet és hobbiból írogat. :) )
-
sandor8206 #66580 persze, de most látvány/CG/Sci-fi stb. filmekről beszélünk és nem Scott vagy Cameron adja rá a lóvét hanem a stúdió
ma senki sem kap százmilliókat be nem "járatott" filmekre/projektekre
R. Scott sem kapott annyit amennyit szeretett volna, majdnem kútba is esett a projekt, rengeteg vita volt közte és a stúdió között
Cameron meg lazán kapta a 200-300 milliót, mert könnyen eladható terméket prezentált a vezetőknek
-
Mi köze a ket AVP filmnek Ridley Scotthoz meg az ő filmjéhez? Semmi. Azt a ket szart ket szar rendező készítette, oket meg ne hasonlitsuk mar Scott-hoz, meg akkor sem ha neki is becsúszott mar egy ket nem olyan jó film... -
Miért baj, ha látványosnak látszik egy filmbemutató alapján, akkor bevonz moziba minket ? A mai mozi már arról szól, hogy valóban kiélvezhessük a technika által élvezhetőbbé varázsolt mozit? Az az alkotó aki ki is használja, hogy látványossá tegye alkotását sok-sok pénzből, az megérdemli, hogy kíváncsiak legyünk a filmjére.
Nekem tetszik a Prometheus bemútatói " felcsigázott, valamint moziba hívott..... az már apróság, hogy olvastam és megvan a Kozmosz Fantasztikus sorozatban a Nyolcadik utas a halál... na meg a többi ))
-
Az igazán jó filmek ugy készülnek hogy a rendező meg az író nem azt nézik hogy na majd most hány milliót kaszálnak... -
epic film lesz, hogy mennyire azt majd meglátjuk. azért itt van pár avp rész intő jelként, ami miatt én óvatosan fogadom ezt az új alkotást -
Úgy is rég volt már, hogy valaki elcsöppent némi okosan összevágott látványvilágon és rögtön muszáj lett összehasonlítani a litert a méterrel. Amúgy én nem látom, mit lehet enni ezen a traileren, bár tudott, hogy nem vagyok kifejezetten sem Alien, sem Ridley Scott rajongó. :)
-
sandor8206 #66573 nem tudom mi köze van az intelligenciának a diplomához? :-) -
Azért nem hiszem hogy a prométeuszhoz egyetemi diploma kell... ez hülyeség. Ugyan úgy popcorn lesz, ugyan gy a látványtól vannak oda minden fórumon a tréler után. -
sandor8206 #66571 sokan azt nem értik meg, hogy lehet itt jó, meg érdekes, meg különleges filmet csinálni, főleg sci-fiben, mennyi de mennyi könyv van, még ki se kellene találni újat
DE kit érdekel? pár igazi sci-fi fanatikust? ÉS?
Lehet itt szidni Cameront, de az emberekkel van a baj. Cameron csinált egy űrfantasyt, egyszerű sztorival amihez nem kell 100-as IQ, bevered a popcornt és ennyi és keresett 2,5 milliárdot
Scott meg a Prometheussal majd megint hoz egy jó közepes eredményt bevételileg, mint mindig...sőt azon se lepődnék meg ha bukna a film (nem tudom mekkora a budget)
Cameron csinált egy Mélység titkát, mit ért vele...majdnem a karrierje bánta, ha nem lett volna T2 lehet ma úgy lenne mint McTiernian, Walter Hill stb. stb.
ja igen és cseszettül várom a Prometheust :-) -
A célközönség is teljesen mas... Avatar-t ötéves unokaocsem is megnézte, de a prometheust mar nem fogom neki ajánlani:)) -
Ez jó kérdés.
Avatar 2 meg a Prométeuszt küldi majd el a picsába ennyi erővel. Bár a kát film látványvilága homlokegyeneset eltérő, de ez gondolom az Avatar fikkantókat legkevésbé sem izgatja. -
Mentol #66568 Mi van az Avatar-ral??? -
Final Destination 5
Nem vagyok nagy rajongoja a sorozatnak es nem tudom hany reszt lattam osszesen de ugy voltam vele, hogy legyen ami legyen ezt megnezem ma este...
( Ket dologra emlekszem az egesz sorozatbol. Mikor a faronkok az utra esnek meg valami majalison meghalnak paran.)
Ez a film valami rohadt idegesito. Nem tudom mikent lehet ezt viccesnek talalni, avagy szorakoztatonak. Szerintem szanalom az egesz.
10/viccnek is rossz.
3. szor akartam abbahagyni a filmet. Valahogy vegigultem... -
Inquisitor #66566 Nem. Igazából nem. De elkezdett játszani típus karaktereket, valamilyen szinten egyformákat és az sosem tesz jót. Teszem azt DiCaprio is tök jó színész volt már kölök korában, aztán rajtaragadt a nyálas jófiú szerepe és elég sokat kellett dolgozni, hogy mást is játszhasson. Vagy ott van Bruce Willis lerobbant, alkoholista katona/rendőr szerepeivel. Pedig ő is tud(na) játszani, pl. a 13 Majomban megmutatta szerintem. Cloony meg mostanában kezdi levedleni azt a ráaggatott szívtipró kígyóbőrt ... végre. -
Abduction
Nem is olyan gaz film csak az a baj hogy kurvara pg13 az egesz. Szarra verik egymast es se egy kis ver, se egy zold-kek folt. SEMMI!
A cim atveros. A film eros kozepes.
TORTENELMI PILLANAT: Az elso film amiben a fogonosz azzal fenyegetozik, hogy KINYIROK MINDENKIT A FESZBUK BARATLISTADON!!!!!!!! OMG Komolyan?!
Mi lesz a kovetkezo? "a gepedrol beirom, hogy buzi vagyok es szeretem a faszt muhahha mekkora hekker vagyok giv mi de liszt!" -
Real13 #66564 Soha nem volt középszer :) -
Inquisitor #66563 Cloony jó rendező szerintem és talán mint ha mostanában színészként is kezdene kitörni a középszerből. -
Prometheus trailer nem gyenge!!!! A vege nagyon alienes lett azokkal a hangokkal meg a bevagott arccal. -
Real13 #66561 The Ides of March
Amennyire tudom utálni a politikát a valós életben, a filmvásznon pont annyira tudom szeretni: nem ez az egyetlen ilyen téma, a matematikával ugyanígy vagyok.
Mindegy, a lényeg az, hogy már alapból a téma érdekesnek tűnt, ráadásul Ryan Gosling a címszerepben, remek mellékszereplők (Clooney, Evan Rachel Wood, P.S.Hoffman), Clooney a rendezői székben, a kritikák is szerették...
És nem véletlenül. Hihetetlenül stílusos, jól megírt film, nagyon élveztem végig. Év végi összesített toplistán bérelt helye van; aki meg azt mondja, hogy gyenge volt ez az év filmek terén, annak nincs igaza. biggrin.gif ( Még mennyi minden előttünk van, a díjesélyes filmek 70%-a még nem ért el ide... És biztos van közöttük még jó pár remek darab...)
9/10 -
Tudom,megvan a 3 kötetes Lovecraft összes :) -
Inquisitor #66559 A Gyűrűk Urára is ezt mondották, amíg Jackson papa neki nem állt. -
Nagy kihívás.
Megpróbálták már felemás sikerekkel..
Lovecraftot inkább olvasni érdemes. De azt nagyon!
Szín az űrből (The Colour out of Space, 1927, Amazing) -
Mondjuk ez inkább horror lenne mint sci-fi. -
Én meg Del Toro-tól az Őrület Hegyeit ami egy Lovecraft novella,de szerintem abból már nem lesz semmi mert mindíg azt mondják hogy Lovecraftot nem lehet rendesen filmre vinni meg hogy pesszimista stb. -
Cameron egyszer már csinált olyat mint amilyen a Prometheus lesz :) -
Inquisitor #66554 OFF: Én Camerontól egy Battleangel Alita-t várok, ha már sci-fi ... de csak nem kezdett még bele. -
Igen, jóformán R. Scott is azt nyilatkozta "nem szorosan" kötődik az Alien sorozathoz, de egyfajta háttérsztoriban a Weyland-Yutani vállalat piszkos múltjába tekinthetünk majd be. Azaz nem szoros előzményfilm, ennek ellenére aki a tetralógiát valamennyire is nagyra tartja annak ott lesz a gyűjteményében mivel ugyanabban az "Alien" univerzumban foglal helyet.
Előzetesben a látvány és a hangulat igen-igen jónak tűnik.
A sztorit meglátjuk. -
inkább spinoff, nem? -
Sehogy.
A Prometheus az Alien tetralógia első (mester)darabjának (1979) előzményfilme lesz.
Mint a '82-es The Thing-nek a 2011-es remake/prequel. -
pauly #66550 Én valami ilyesmit vártam volna Camerontól mint ez a Prometheus lesz,nem pedig Avatart...Talán Ridley Scott össze tud hozni megint egy jó scifit,ha már Cameron nem :) -
persze, de szerintem alapvetően a kettő ég és föld.. de lehet csak nekem..