mit kapsz karácsonyra? :))
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

"Mindig jön egy vonat, ami megáll, és felszállhatsz rá, ha akarsz! Vagy akár elé is lehet feküdni!"
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
kurvanyu jó-johánzon!!44
War. War never changes.
War. War never changes.
Ahogy szokás .-DDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szarok bele motor kell

\"Life is around you and in you.\"
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
Pedig szerintem errõl szólna a Karácsony! De ma már mindent képes lerombolni az átkozott pénzvilág (bár pénzem sincs, sok meg pláne), és ezzel minden jót tönkre is tesz!
De fel a fejjel! Mindig jön egy vonat, ami megáll, és felszállhatsz rá, ha akarsz! Vagy akár elé is lehet feküdni!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
a leguccsó folyamatos bejegyzés 2001-ben történt
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Ne dühíts!!!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!