254
?
  • [HUN]PAStheLoD
    egy barátnőnek énis örülnék :))
  • Evil
    nincs itt meghitt boldogsag a baratnommel, tegnap szakitottam vele, annak ellenere hogy imadom, csak meglatasom szerint neki kell egy kis ido 3 ev utan, hogy helyrerakja magaban a dolgokat.
    Ha jelentek neki meg valamit akkor visszajon, a lehetoseget meghagytam neki, ha nem akkor meg ugyis mindegy lett volna.
  • gergou
    szal a lenyeg, hogy ha en is olyan meghitt boldogsagban lennek mint te, akkor engem semmi nem erdekelne, de hat nem mindenki lehet boldog...:(
  • gergou
    na latod a bartnomnek orulnek a legjobban, de az mar remenytelen, szal akkor mi a faszert ne a gitarozasnak eljek, rajta kivul mas kurvara nem erdekel mar... Lezullottem:)
  • I.C.ram
    Nekem bőven nem az számít. Így amit szeretnék én venném meg saját tőkéből, csak ugye nekem az ajándék a beleegyezésük lenne, ami nem fog bekövetkezni... :(
  • Evil
    Itt mindenkinek az szamit hogy minel dragabb ajandekot kapjon?En baromira fogok orulni ha egy meghitt karacsonyt eltolthetek majd a baratnommel es a csaladdal.
  • gergou

En kerem tisztelettel ezt a ketto cuccot kernem, de ugyse kapom meg:) Kozel 800 ezer hufot kostalna:)( de ebbol 600 ezer az erosito:))
  • Kandurex
    Érdekes...egy pirosruhába öltözött pacák pont őt ígérte meg NEKEM!+ :)
  • praetorian
    ...szaloncukro enni
  • praetorian
    Én valami ilyesmit kértem a Jézuskától majd meglátjuk mi lesz belőle. Mindenesetre egy nagyobb fenyő kell hogy kényelmesen lehessen alatta...
  • CSOCSO
    legalább szmájlit rakj oda
  • Madmaxx
    jah meg egy lóf*szt a seggedbe!
  • CSOCSO
    remélem valami brutál gépet.. de azt tduom hogy minden zsír új lesz benne... 2 giga feletti p4... 9xxxpro ati ... 512 ram... ház.. bill..egér.. minden..
  • Kandurex
    Én is hasonló konfig "sajátmagammeglepi" -ben gondolkozom. Megfejelve még egy 17 FLAT LG-vel. Bár a 9800 helyett egy "gyenge" 9600PRO -t veszek. 100e forintot nem ér egy videó kártya, mondjuk 50e -t se, de hát karácsony lesz vagy mi.
  • Dynamic
    szal a lényeg az, hogy kb. 250-be lesz de a lent említett eladás meg adóvisszatérités miatt "csak" kb. 150 pluszt kell fizetnem:)
  • Dynamic
    ez egy értelmes mondat volt:)
  • Dynamic
    Olyan 150-be, de úgy, hogy eladom a régi gépet meg remélem, hogy a sulinetet is visszakapom, meg lehet, hogy a 9800prot csak jan-febr környékén veszem meg, de már kibírom, ha eddig kibírtam:)
  • PResident Evil
    gecsziiiiiiiii :D
  • The Garrett
    lul
  • I.C.ram
    Mennyibe fáj mindez?
  • [HUN]PAStheLoD
    loál :DDD ezért megérte belogolni is :DDD
  • [Walaki]D`Lair
    CSirke baszod....:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

[LEESIK A SZÉKRŐL]
  • BontottCsirke
    Nyeh, hát ez nem így működik - nekem már leadta a pasinak láccó tárgy a rendelést: digit.kamera, vinyó, multifunkciós irodai rohadás, de nyomtasson színes fotót .
    Én meg tutira kapok v.mi dögszagú parfümöt, meg macimézet, hogy szopjak és kussoljak, de sűrűn.

Apámék is megszivattak, kinéztem magamnak egy csónakméretű, fullos, meggyvörös színű 96-os BMW-t, ezek meg befizettek nekem egy picsapiros, új Ignis-re.

Húgom már letudott, mert nem lesz otthon karácsonykor, kaptam tőle egy 300 Ft.-os, romakurvás bizsufülbevalót, amitől tutira lerohad majd az egész fejem.

Kellemes karácsonyt belétek is
  • Dynamic
    Egyébként én karácsonyra magamat fogom meglepni egy új konfiggal.Fullra lecserélem a régi vasamat és úgy néz ki veszek egy 2500+Barton,120 giga vinyó,Radeon 9800Pro,nagytorony stb. kombót, amiben a családtagjaim anyagi támogatását kértem.Bár a cucc 80%-át így is én állom:))
  • shaba23 #150
    nekem is ezt mondta az új diszkmenre :)
  • cenobite
    Én kinéztem 1-2 ps2 játékot magamnak, de az asszonykám -...öööö...izé... a jézuska! -nem hajlandó nekem "dedós" dolgokat venni. Úgyhogy ezekkel kénytelen leszek saját magamat meglepni.
    Amúgymeg nem tudom mit kapok...
  • I.C.ram
    Ennek örülnék a legjobban:

• I.C.ram
    Nekem is hasonló MD-m van, nagyon megvagyok vele elégedve sokkal izmosabb mint egy mp3 szarság.
  • I.C.ram
    Én egy autóval lepném meg magam :), de sajna szülők nem egyeznek bele az eltartásába :) Pedig már kinéztem fasza járgányokat :)
  • cenobite
    Hehe... Anno az ilyen "kötöttpulóver+zokni+gatya" kombó nálam is előfordult. :) Aztán csinálj úgy, mintha tényleg örülnél neki. Pedig egy fasza távirányítós ótónak sokkal jobban örültem volna. De azért nem panaszkodom, szép volt az...
  • Dynamic
    Látom, a mai fiatalok lazán 50-100 ezer ft környékén kapják a karácsonyi ajándékokat.Bezzeg az én időmben, kaptam az Amigához egy doboz mágneslemezt, egy pár ruhadarabot meg könyvet oszt kalap:)
  • Petyus_
    Én nem tudom mit kapok de azt má tudom mit vettem VAZZE. Remélem visszajön amit költöttem. :D
  • Petyus_
    PS2! =)
  • Blasta
    Mieza monitor&vincsi kombó mindenkinél???????
  • Blasta
    Én nem kapok szart sem. De nem is kell semmi.
    Najó, kéne, de majd csak kari után lepem meg magam vele.
    Ezzel itt:
  • Ruffi
    Én kérek 160-as samsung vincsi uj vga o'neill kabát-t is ide lehetne sorolni...vmi givenchy parfüm meg egy sapkát is kinéztem...ugy ennyi
  • Lynx_TWL
    monitor vinyó....egyértelműen ezt mint ps2t:)

én meg nem tudtam enapig mit kérek, mert nem kell semmi, úgyhogyy abban állapodtam meg, anyámal, hogy vmi hyperistencsásázkurvajókinézetű gyu könyvsorozatot kérek:)
  • Lacc
    Én kapok egy gáztűzhelyet meg konyhabútort, hát nem fantasztikus?
  • zaki
    vagy monitor+vinyó+ps2
  • Kandurex
    Monitor+vinyó combo...psx xart nem ér