mit kapsz karácsonyra? :))

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
loál 😄DD ezért megérte belogolni is 😄DD

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[Walaki]D`Lair
CSirke baszod....😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

BontottCsirke
Nyeh, hát ez nem így mûködik - nekem már leadta a pasinak láccó tárgy a rendelést: digit.kamera, vinyó, multifunkciós irodai rohadás, de nyomtasson színes fotót .
Én meg tutira kapok v.mi dögszagú parfümöt, meg macimézet, hogy szopjak és kussoljak, de sûrûn.

Apámék is megszivattak, kinéztem magamnak egy csónakméretû, fullos, meggyvörös színû 96-os BMW-t, ezek meg befizettek nekem egy picsapiros, új Ignis-re.

Húgom már letudott, mert nem lesz otthon karácsonykor, kaptam tõle egy 300 Ft.-os, romakurvás bizsufülbevalót, amitõl tutira lerohad majd az egész fejem.

Kellemes karácsonyt belétek is

törpe és rohadék

Dynamic
Egyébként én karácsonyra magamat fogom meglepni egy új konfiggal.Fullra lecserélem a régi vasamat és úgy néz ki veszek egy 2500+Barton,120 giga vinyó,Radeon 9800Pro,nagytorony stb. kombót, amiben a családtagjaim anyagi támogatását kértem.Bár a cucc 80%-át így is én állom😊)
shaba23
nekem is ezt mondta az új diszkmenre 😊
cenobite
Én kinéztem 1-2 ps2 játékot magamnak, de az asszonykám -...öööö...izé... a jézuska! -nem hajlandó nekem "dedós" dolgokat venni. Úgyhogy ezekkel kénytelen leszek saját magamat meglepni.
Amúgymeg nem tudom mit kapok...

gamertag: kenobita

I.C.ram
Ennek örülnék a legjobban:

I.C.ram
Nekem is hasonló MD-m van, nagyon megvagyok vele elégedve sokkal izmosabb mint egy mp3 szarság.
I.C.ram
Én egy autóval lepném meg magam 😊, de sajna szülõk nem egyeznek bele az eltartásába 😊 Pedig már kinéztem fasza járgányokat 😊
cenobite
Hehe... Anno az ilyen "kötöttpulóver+zokni+gatya" kombó nálam is elõfordult. 😊 Aztán csinálj úgy, mintha tényleg örülnél neki. Pedig egy fasza távirányítós ótónak sokkal jobban örültem volna. De azért nem panaszkodom, szép volt az...

gamertag: kenobita

Dynamic
Látom, a mai fiatalok lazán 50-100 ezer ft környékén kapják a karácsonyi ajándékokat.Bezzeg az én idõmben, kaptam az Amigához egy doboz mágneslemezt, egy pár ruhadarabot meg könyvet oszt kalap😊
Petyus_
Én nem tudom mit kapok de azt má tudom mit vettem VAZZE. Remélem visszajön amit költöttem. 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
PS2! =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Blasta
Mieza monitor&vincsi kombó mindenkinél???????

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Én nem kapok szart sem. De nem is kell semmi.
Najó, kéne, de majd csak kari után lepem meg magam vele.
Ezzel itt:

Ruffi
Én kérek 160-as samsung vincsi uj vga o'neill kabát-t is ide lehetne sorolni...vmi givenchy parfüm meg egy sapkát is kinéztem...ugy ennyi

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Lynx_TWL
monitor vinyó....egyértelmûen ezt mint ps2t😊

én meg nem tudtam enapig mit kérek, mert nem kell semmi, úgyhogyy abban állapodtam meg, anyámal, hogy vmi hyperistencsásázkurvajókinézetû gyu könyvsorozatot kérek😊

๏̯͡๏﴿

Lacc
Én kapok egy gáztûzhelyet meg konyhabútort, hát nem fantasztikus?
zaki
vagy monitor+vinyó+ps2

Kandurex
Monitor+vinyó combo...psx xart nem ér

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Gladiator
jeeee.... kamerát kapok. sõt! már jövõhéten meg is kapom.

precision
Mit kapok karácsonyra? Nemtudom!

Bazinga!

zaki
az lenne a nagy kib*szás, ha 1iket sem kapnám meg, és ruhákat, meg ilyeneket kapnék

traXion
Akkor egyenesedj ki, a hülye is a kombót választaná 😊

zaki
hááát, én nagyon hajlok a ps2-re... 😊

traXion
Moncsi & Vincsi combo 😊

Lacc
Monitor+vinyó egyértelmûen 😊
zaki
nagy dilemmában vagyok nem tom mit kérjek karácsonyra... 1-ik verzió, hogy egy 120-as maxtor vincsit+egy 17colos LG Flatron moncsit (60-65 e kb), vagy egy Ps2-t, ami igaz használt (2 gyári joy, memóriakártya, chip, 20 game, és ez 50 ropi). moncsira azért lenne nagy szükség, mert a mostani régi (lg 14colos, 60hz-en 1024-ben...), a vincsi meg fullon van (80-as maxtor). a ps2 meg azért csak ps2 😊 1X már volt, tavaly ilyenkor adtam el, mert kellett a zseton az új gépre, amit most is használok 😊 szal, ti mit kérnétek?

[HUN]PAStheLoD
én nem tom mit kapok de azt se tom magamat mivel lephetném meg.. szal én most tesco gazdaságos karácsonynak nézek elébe 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

csabawarchief
ér az annyit?

csabawarchief

PResident Evil
jó kis Columbia zokni 6000 ft.- párja !!!

Dynamic
Persze, vettem én a poént😊
Egyébként valószínûleg nem zoknit kapok, de azt komolyan gondoltam, hogy szeretem a zoknit😊
PResident Evil
ilyesmi lesz nekem is 😄

Buddy
nem is azért írtam 😊
azt hittem veszed a poént 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

FtranX
Régi haverom, George ezt ígérte nekem karácsonyra:

(a Boeinget is megkapom hozzá)

Dynamic
Mondjuk nem feltétlenül arra gondoltam, ami a képen van😊
Dynamic
Nevetni fogsz, de én szeretem az igényes, minõségi zoknikat, mint ruhadarabot.
Buddy
ez mi? vmi EKG készülék?

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
és örülsz a zokninak?

Dynamic
Ha megnyerjük az ötöst, akkor ezt:

Ha nem, akkor ezt:

PResident Evil
Jézusom ! Jézuskától 😄DD

The Garrett
hmm mégiscsak kértem... kettõ darab CD 40 es CD tartót mer ellep a CD 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PResident Evil
gecc megrendelem a Jéziskától 😊))

Pempő
ÁZ!

kurvanyu jó-johánzon!!44

RelakSfromhome
minicd lejáccó, nem? Csak keveri a MiniDisk-et a 8cm-es CD-vel 😛

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Buddy
semmit nem kapunk....kiürült az államkassza

Pempő
Beatman az konkrétan mp3 lejátszó, viszont nem minidisc.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Blasta
Minidisc 20e-ért?????
Az fura lenne.

Másrészt az nem is konkrétan MP3 lejátszó... :-D