mit kapsz karácsonyra? :))
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
.
Én meg tutira kapok v.mi dögszagú parfümöt, meg macimézet, hogy szopjak és kussoljak, de sûrûn.
Apámék is megszivattak, kinéztem magamnak egy csónakméretû, fullos, meggyvörös színû 96-os BMW-t, ezek meg befizettek nekem egy picsapiros, új Ignis-re.
Húgom már letudott, mert nem lesz otthon karácsonykor, kaptam tõle egy 300 Ft.-os, romakurvás bizsufülbevalót, amitõl tutira lerohad majd az egész fejem.
Kellemes karácsonyt belétek is

törpe és rohadék
Úgyhogy ezekkel kénytelen leszek saját magamat meglepni.
Amúgymeg nem tudom mit kapok...
gamertag: kenobita
gamertag: kenobita
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Najó, kéne, de majd csak kari után lepem meg magam vele.
Ezzel itt:

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
én meg nem tudtam enapig mit kérek, mert nem kell semmi, úgyhogyy abban állapodtam meg, anyámal, hogy vmi hyperistencsásázkurvajókinézetû gyu könyvsorozatot kérek😊
๏̯͡๏﴿
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Egyébként valószínûleg nem zoknit kapok, de azt komolyan gondoltam, hogy szeretem a zoknit😊
azt hittem veszed a poént 😊
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)