mit kapsz karácsonyra? :))
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
amúgy sztem max pénzt
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Remélem betudom fûzni szülõket, hogy sulinettel vegyunk uj gepet, mert kb 5000termék közül kivalogattam azt a 4et amit erdemes megvenni.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
`Take a look to the sky just before you die`
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Addig is egy megelolegezett Boldog karacsonyt mindenkinek!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
de úgy állapodtma meg gyu köynvsorozatban,h ogy úgyis kivettem volna könyvtárból, emrt régen olvastam, erre anyám mondta, hogy ne vegye meg? hát ez lesz a karácsony ajándékom😊 nekme több nem kell úgyse😊
๏̯͡๏﴿
Ha jelentek neki meg valamit akkor visszajon, a lehetoseget meghagytam neki, ha nem akkor meg ugyis mindegy lett volna.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
En kerem tisztelettel ezt a ketto cuccot kernem, de ugyse kapom meg😊 Kozel 800 ezer hufot kostalna😊( de ebbol 600 ezer az erosito😊)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

-Volt már déja vüd? -Nem kérdezted már?
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯