mit kapsz karácsonyra? :))

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

loal

Aquir
FÁT<#idiota>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

PResident Evil
semmit 😄

Aquir
émmegnemtom

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
hö 😄

karácsonyra megveszem a szomszéd házat(télleg)

Hentes Bill
LOL :ddddd

Boldog Karácsonyt!

Amse
Ez titok!Nem is létezem.😊

Kit--Kat
te vagy a szakállas bácsi akko???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
sõt azóta a nagy várakozásba hentessé változott

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Amse
azám.<#vigyor>

Kit--Kat
hát zaki már 1 éve hajlik, rugalmas ember😊

Amse
Loál!Idén is.=o)

Amse
Én ha jó kisfiú leszek vezsek maganak télapóra kabátot, meg cipõt.Karácsonyra még nemtudom.=o)

Amse
Majd 1 képet róla.=o)

Salty
Ha jó kisfiú leszek, végre megkapom elsõ flatland BMX-emet, egy tûz piros esetleg zöld OG Balance bicót. Alig várom már, szorítsatok, hogy a szüleimet rávehessem, és, hogy addogra legyen elég pénz a zsebemben.

jAsOn VoOrHeEs
Egy új számítógépet szeretnék... <#smile><#nevetes2>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Bandee1987
mondjuk lassan idõszerû ezt a topicot feleleveniteni 😊
amúgy sztem max pénzt

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

nemcsakfeel
lol

*hihi ** *

magus
Cuccokat síeléshez
Remélem betudom fûzni szülõket, hogy sulinettel vegyunk uj gepet, mert kb 5000termék közül kivalogattam azt a 4et amit erdemes megvenni.

fizetést

Loál János
loál

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

tomsolo
idegbajt és szivrohamot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!persze csak ha megérem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Loál János
Gyújtsad fel!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Pempő
Semmit, hála a kíválóan megszervezett sulinet expressz programnak.

kurvanyu jó-johánzon!!44

gergou
van nemi igazad, de hat ha az ember nagyon szerelmes, ilyenekkel nem foglalkozik...😊

`Take a look to the sky just before you die`

Sir Quno Jedi
Nos aki rosszul választja ki a partnereit, az magára vethet ! 😄DD Ha valóban ilyen bunkó valaki veled, annak te adtál rá jogalapot, te rontottad el, vagy csupán csak a te hibád, hogy szóbaálltál vele... hmmmm... Persze tudjuk, hogy csak vicceltél, de annak dúlva ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lynx_TWL
naja😞

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Evil
par ev mulva tobbe fog kerulni az a konyv mint a radir.

Addig is egy megelolegezett Boldog karacsonyt mindenkinek!

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Lynx_TWL
én nem kértem semmit se, pedig nem ártana egy radeon 9800, 1 giga ram 1 ghz stb stb...
de úgy állapodtma meg gyu köynvsorozatban,h ogy úgyis kivettem volna könyvtárból, emrt régen olvastam, erre anyám mondta, hogy ne vegye meg? hát ez lesz a karácsony ajándékom😊 nekme több nem kell úgyse😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

[HUN]PAStheLoD
egy barátnõnek énis örülnék 😊)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Evil
nincs itt meghitt boldogsag a baratnommel, tegnap szakitottam vele, annak ellenere hogy imadom, csak meglatasom szerint neki kell egy kis ido 3 ev utan, hogy helyrerakja magaban a dolgokat.
Ha jelentek neki meg valamit akkor visszajon, a lehetoseget meghagytam neki, ha nem akkor meg ugyis mindegy lett volna.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

gergou
szal a lenyeg, hogy ha en is olyan meghitt boldogsagban lennek mint te, akkor engem semmi nem erdekelne, de hat nem mindenki lehet boldog...😞

gergou
na latod a bartnomnek orulnek a legjobban, de az mar remenytelen, szal akkor mi a faszert ne a gitarozasnak eljek, rajta kivul mas kurvara nem erdekel mar... Lezullottem😊

I.C.ram
Nekem bõven nem az számít. Így amit szeretnék én venném meg saját tõkébõl, csak ugye nekem az ajándék a beleegyezésük lenne, ami nem fog bekövetkezni... 😞
Evil
Itt mindenkinek az szamit hogy minel dragabb ajandekot kapjon?En baromira fogok orulni ha egy meghitt karacsonyt eltolthetek majd a baratnommel es a csaladdal.

gergou

En kerem tisztelettel ezt a ketto cuccot kernem, de ugyse kapom meg😊 Kozel 800 ezer hufot kostalna😊( de ebbol 600 ezer az erosito😊)

Kandurex
Érdekes...egy pirosruhába öltözött pacák pont õt ígérte meg NEKEM!+ 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

praetorian
...szaloncukro enni

-Volt már déja vüd? -Nem kérdezted már?

praetorian
Én valami ilyesmit kértem a Jézuskától majd meglátjuk mi lesz belõle. Mindenesetre egy nagyobb fenyõ kell hogy kényelmesen lehessen alatta...

-Volt már déja vüd? -Nem kérdezted már?

CSOCSO
legalább szmájlit rakj oda
jah meg egy lóf*szt a seggedbe!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

CSOCSO
remélem valami brutál gépet.. de azt tduom hogy minden zsír új lesz benne... 2 giga feletti p4... 9xxxpro ati ... 512 ram... ház.. bill..egér.. minden..
Kandurex
Én is hasonló konfig "sajátmagammeglepi" -ben gondolkozom. Megfejelve még egy 17 FLAT LG-vel. Bár a 9800 helyett egy "gyenge" 9600PRO -t veszek. 100e forintot nem ér egy videó kártya, mondjuk 50e -t se, de hát karácsony lesz vagy mi.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Dynamic
szal a lényeg az, hogy kb. 250-be lesz de a lent említett eladás meg adóvisszatérités miatt "csak" kb. 150 pluszt kell fizetnem😊
Dynamic
ez egy értelmes mondat volt😊
Dynamic
Olyan 150-be, de úgy, hogy eladom a régi gépet meg remélem, hogy a sulinetet is visszakapom, meg lehet, hogy a 9800prot csak jan-febr környékén veszem meg, de már kibírom, ha eddig kibírtam😊
PResident Evil
gecsziiiiiiiii 😄

The Garrett
lul

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

I.C.ram
Mennyibe fáj mindez?