Miért éppen az SG fórum?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
A kardhal megy először, a reményhal meg utoljára...
A kardhal megy először, a reményhal meg utoljára...
Qwerty4
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Komolyan? Nemtom, ezt szoktam meg.
HWSW = kockák fóruma
SG = képmutatók fóruma
kfkf
duplareg! <#banplz>#banplz>
prohardvaren én csak nem bírtam követni h milyen megjelölés hány HSZ nél van.. viszont a legutóbb hozzászólt témák kikerülnek oldalra, így azokat lehet látogatni. majdnem mint itt a kedvencek, csak ott automatikusan mûxik. jha meg nem bírom h méteres aláírások vannak, és a lényegi szöveg résznek a hely viszonlag kevés. mind két oldalon menüsor,
prog.hu n nem bírom hogy mindig végig kell írni bejelentkezésnél az emailcímet.
itt nem bírom h 24 órát kell várni regisztrációnál<#mf1>#mf1>
de amúgy jó 😊
*hihi ** *
A prohardver fórum iszonyú csicsás, meg tömöttnek látszik az egész, szal mintha kicsit sokan lennének. Akkor regisztrációnál választani kell egy képet,de nekem mind elég nyomi (nem mintha az enyém olyan jó lenne,de akkor is látszik a mondani valója). De nagyon rühellem azt is,hogy oda van írva,hogy újonc meg kvázitag meg ilyenek. Hát ezt annyira útálom. Elõítéleteket szül és csak a régi fórumozóknak jó,hogy láttya mindenki,hogy õ bizony törzstag. A többi meg égeti magát az újoncal. Itt az SG-n csak akkor nézi meg valaki,hogy hány hozzászólása van, ha valami okból azt fontosnak tartja. Lehet,hogy egyszerûbb, de ez a lógó csinálás sokkal színesebbé teszi az egészet.
Hasonló gondokat érzek a HWSW-nél is,de oda még nem is regisztrálltam. Ja meg az is tök jó,hogy itt egy csomó felnõtt van.
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Persze a legtöbb Játéknak (mohaa cs SoF II PlanetSide) itt a scene-je...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Sokan vagyunk, es el az egesz. Jatekokban, programok beszerzeseben jartam eleinte, es mindig segitett valaki. Mar jo ideje nyomom az altalanos eszmecseret is, nagyon jo, sokfele a tema.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Igen?Akkor inkább beszéljünk arról ,hogy impotens vagy😛
\"Life is around you and in you.\"
\"Life is around you and in you.\"
Az is megfogott hogy ha jön v.mi hír akkor utánnna megtudhatja az ember mások mit gondolnak róla, nem csak elolvassa egy ujságban és beletörõdik pl.
+ hozzájátul tán a fórum könnyû kezelhetõssége is.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Régebben én is rengeteg fórumon megfordultam (a legtöbbet az RTLKlub fórumán nyomtam, de sok ott az idétlen f*sz 😞( ) Aztán elnéztem ide is, és itt ragadtam. Ez nem nyalás, de szerintem is ez a legjobb fórum mo.-on! Könnyen áttekinthető, gyors, és jófejek az emberkék 😊)
shit happens
De nem érdekel, hisz szünet van ! végre...