Miért éppen az SG fórum?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Contrecast
jaja...

94mike
Jó rég irtatok ide😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Oké, sikerült megtalálnom.

A kardhal megy először, a reményhal meg utoljára...

Sziasztok! Hogy lehet új témát nyitni itt a fórumban? Sajnos nem tudok rájönni 😞

A kardhal megy először, a reményhal meg utoljára...

Qwerty4
miért az sg?:könnyû kezelhetõség, háttérszín szabad választása, sok user(meg lúzer is), jók az idióta topicoc(legaéábbis jót lehet rajtuk derülni), jó átláthatóság, jó témák(op. rendszer, általános és játékosok fórumában), a társaság pedig nem zavar<#taps><#smile>

Qwerty4

atlagember
Javasolnám a hoppmestereknek, hogy lehessen az SG-n szavazásokat is csinálni, szerintem lenne rá érdeklõdés.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

rafaello
milyen igaz ! tiszta jackó orgia lenne

miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!

Loál János
Ki az a JanÓ? 😮

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Ezt a fórumot még maga Michael Jackson is szeretné, és szerintem támogatná is, sok itt a tizennégy éves nagyszájú emberke...

GregSB
Velem is ugyan ez a helyzet 😊

hi Janó. otthon tudják már az osztályfõnökidet?

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

rafaello
háj

Jano
hy

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

rafaello

Mighty
Mert olyan jót lehetett itt anno warezolni (www.superwarez.hu <#hehe>), aztán itt ragadtam.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Pluskast
Mert anno itt nyílt a Medal of Honor fórum.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

rafaello
nekem a másik kedvencem az index fórum de ez gyorsabb gondolom kevesebben használják

ja-ja, letisztult megjelenés + könnyû kezelhetõség = SG <#eljen>

szép a színe.
Komolyan? Nemtom, ezt szoktam meg.

kfkf
HWSW = kockák fóruma
SG = képmutatók fóruma
kfkf

"itt nem bírom h 24 órát kell várni regisztrációnál"

duplareg! <#banplz>

nemcsakfeel
itt is elék tyorsan kiderül hogy vki újreg 😊
prohardvaren én csak nem bírtam követni h milyen megjelölés hány HSZ nél van.. viszont a legutóbb hozzászólt témák kikerülnek oldalra, így azokat lehet látogatni. majdnem mint itt a kedvencek, csak ott automatikusan mûxik. jha meg nem bírom h méteres aláírások vannak, és a lényegi szöveg résznek a hely viszonlag kevés. mind két oldalon menüsor,
prog.hu n nem bírom hogy mindig végig kell írni bejelentkezésnél az emailcímet.
itt nem bírom h 24 órát kell várni regisztrációnál<#mf1>
de amúgy jó 😊

*hihi ** *

Szerintem 3 jó hely van Magyar o.-on: HWSW, Prohardver, meg az SG.

A prohardver fórum iszonyú csicsás, meg tömöttnek látszik az egész, szal mintha kicsit sokan lennének. Akkor regisztrációnál választani kell egy képet,de nekem mind elég nyomi (nem mintha az enyém olyan jó lenne,de akkor is látszik a mondani valója). De nagyon rühellem azt is,hogy oda van írva,hogy újonc meg kvázitag meg ilyenek. Hát ezt annyira útálom. Elõítéleteket szül és csak a régi fórumozóknak jó,hogy láttya mindenki,hogy õ bizony törzstag. A többi meg égeti magát az újoncal. Itt az SG-n csak akkor nézi meg valaki,hogy hány hozzászólása van, ha valami okból azt fontosnak tartja. Lehet,hogy egyszerûbb, de ez a lógó csinálás sokkal színesebbé teszi az egészet.

Hasonló gondokat érzek a HWSW-nél is,de oda még nem is regisztrálltam. Ja meg az is tök jó,hogy itt egy csomó felnõtt van.

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

rafaello
van csak senki nem meri ide írni mer jön a ban !

ffxi
De tényleg! Van SG-nél jobb fórum?

Fákjúal!

Kandurex
Na valami ilyesmi miatt + mindenki itt van aki számít és az is aki kicsit sem

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
én azé mert itt van a a...olyan bizonytalan lettem..miért is...hmm...hm...nem is tudom...õõõ...van itten valahol egy tanácstalankodó topic?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

N.E.O.!!!
Azé mer itten mindig eltok hüjéskedni

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Galy
esgékék!

Blasta
Merezzalegfaszásabbazéjóvan? :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

NaNoKuTyA
mert olyan széép kék!

\':..:\'

[HUN]PAStheLoD
egyértelmû a gumi miatt 😛
Persze a legtöbb Játéknak (mohaa cs SoF II PlanetSide) itt a scene-je...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Mayday
Igazandibol ez volt az elso olyan hely, ahol mindenfele temaban sok valaszt, segitseget kaptam.
Sokan vagyunk, es el az egesz. Jatekokban, programok beszerzeseben jartam eleinte, es mindig segitett valaki. Mar jo ideje nyomom az altalanos eszmecseret is, nagyon jo, sokfele a tema.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Lazarus
Ez volt az elsõ fórum amit láttam, de régen(3 éve) sokat lámultam a dio2.hun is. Itt lenne már az ideje hogy itt haggyam ezt a szar fórumot
2XP
Én kerestem vmit, és folyton sg-s találatok jöttek ki, s mikor már nagyon untam, gondoltam megnézem mi is lehet ez 😊 Aztán találtam a rádiónetrõl jó kis topicokat, és itt ragadtam... Ez volt az elsõ fórum ahová regisztráltam magam 😉

I.C.ram
Ezt megigérted, hogy nem mondod el senkinek!!! Így nem lesz este kabd el a kukacot játék! 😄
😄
Igen?Akkor inkább beszéljünk arról ,hogy impotens vagy😛

\"Life is around you and in you.\"

I.C.ram
Most is az vagy 😄

Egyébként az egyszerûsége miatt, és mert sokan járnak ide.
Én annó a Fix.tv-ben láttam(akkor még kis suttyó voltam😊 ,hogy innen olvassák fel a híreket és kiváncsiságból belenéztem.A hírszájt része nem igazán fogott meg,de a fórumon itt ragadtam.Igaz ma már keveset nyomom mert valahogy megváltozott a brigád(illetve néhány topicban meg pont az a baj ,hogy semmi sem változott)

\"Life is around you and in you.\"

The Garrett
Hmmm én anno a Mohaa topic miatt a játékosok fórumában, aztán át-átnézegettem az általánosba, és megtetszett a társaság, meg hogy bármirõl hamarabb értesülök innen mint akármelyik hiradóból.

Az is megfogott hogy ha jön v.mi hír akkor utánnna megtudhatja az ember mások mit gondolnak róla, nem csak elolvassa egy ujságban és beletörõdik pl.
+ hozzájátul tán a fórum könnyû kezelhetõssége is.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Manta
Én azért szeretem, mert olyan gyors
Balo
fazsa

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Punker
mert jó

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Coine
"Miért éppen az SG fórum?"

Válasz : MIÉRT NE !

;-)))

WizarDTommy
látszik 😊
cSuwwi
tavaj = tavaly

Már fáradok 😊

shit happens

cSuwwi
Én is már elég régen járok ide, bár még csak 80 beírásnál tartok, pedig tavaj májusban regisztráltam magam... Na sebaj, majd behozom a lemaradást.

Régebben én is rengeteg fórumon megfordultam (a legtöbbet az RTLKlub fórumán nyomtam, de sok ott az idétlen f*sz 😞( ) Aztán elnéztem ide is, és itt ragadtam. Ez nem nyalás, de szerintem is ez a legjobb fórum mo.-on! Könnyen áttekinthető, gyors, és jófejek az emberkék 😊)

shit happens

Coine
Nem, csak felgyűttem, hogy emileket +nézzem, és akkor már párc perc az SG Fórumra is, és így lett belőlle 25 perc :-)
De nem érdekel, hisz szünet van ! végre...

Dikkma
bekötötték a kábelt, vagy hogyhogy 16:33 ?
Dikkma
jújjajj
Oldal 1 / 2Következő →