70
Ki miért szeret ide járni fórumkodni?
  • Manta
    Én azért szeretem, mert olyan gyors
  • Balo
    fazsa
  • Punker
    mert jó
  • Coine
    "Miért éppen az SG fórum?"

Válasz : MIÉRT NE !

;-)))
  • WizarDTommy
    látszik :)
  • cSuwwi
    tavaj = tavaly

Már fáradok :)
  • cSuwwi
    Én is már elég régen járok ide, bár még csak 80 beírásnál tartok, pedig tavaj májusban regisztráltam magam... Na sebaj, majd behozom a lemaradást.

Régebben én is rengeteg fórumon megfordultam (a legtöbbet az RTLKlub fórumán nyomtam, de sok ott az idétlen f*sz :(( ) Aztán elnéztem ide is, és itt ragadtam. Ez nem nyalás, de szerintem is ez a legjobb fórum mo.-on! Könnyen áttekinthető, gyors, és jófejek az emberkék :))
  • Coine
    Nem, csak felgyűttem, hogy emileket +nézzem, és akkor már párc perc az SG Fórumra is, és így lett belőlle 25 perc :-)
    De nem érdekel, hisz szünet van ! végre...
  • Dikkma
    bekötötték a kábelt, vagy hogyhogy 16:33 ?
  • Dikkma
    jújjajj
  • Coine
    Nem mondtam, hogy nem voltál, de azért kicsit eluralkodott rajtag a gép, függőség, hisz te montad, és ez a baj.
  • Dikkma
    Tudom most jön a maszlag, hogy te az életben próbálsz boldogulni. Én is. Ezért nem értettem ezt az élet nehezebb, mint a CS dumát, nemtom miért hiszed hogy még életemben nem voltam a szabad ég alatt.
    Csak ez így szar. Utálom.
  • Efreet
    a társaság... nemtom.
  • Assassin
    És a Counter -Strike?
  • Coine
    Nah ez a baj, legyen sikered, legyél megelégedve magaddal és minden jóra fordul ;-)
  • Lazarus
    Nem tom mér :) Talán mer nincs jobb fórum.. és a jófej emberkék miatt
  • Dikkma
    Mer' ide járok lassan napra pontosan két éve, és zorál. Több száz órát töltöttem el az olvasgatásával, és rengetegen megismerték a Dikkma nevet.
    Megéri.
    A társaság király, meg királyak a témák.
    Meg mert az életben nincs sikerem. :-( De ez már magán jellegű probléma.
  • mateos
    má megszoktam
  • Coine
    A kialakult légkör miatt, jófej arcok, jó topicok.
    Jókedv, lehet infókat szerezni, segíteni másokon stb.
    SZAL SG FÓRUM rulez.
    1ébként már csak Általánosba járock, többibe már rég nem :-)
  • G@b0r
    oké csakhogy ez a miért éppen az sg és nem a miért éppen a hwsw topic
  • Nuki
    Baráti kör...
  • Break
    jó ez. én csak úgy hobbiból szeretem, különösebb oka nincsen, csak úgy jó. egyszerűen jó. kész!!
  • Laalee
    jaja az egyszerüsegeben a nagyszerüsege, nem tori meg 5 centis idiotasag a 2 komment közötti reszt. nameg ugye a delelöttös muszak miatt :)
  • Rincewind
    És mert nem veszik olyan komolyan a moderálást, nem olyan prüd faszkalapok, mint egyéb helyeken!
  • Rincewind
    Mert ez a legjobb M.o-n! De komolyan ez nem nyalás! Itt mindig sokan vannak zajlik az élet és úgy mellékesen a legegyszerűbb, legáttekinthetőbb és mégis legprofibban kivitelezett fórum az SG-é!
  • Assassin
    Én legjobban a kialakult gárda miatt szeretek ide járni,na meg a szabad offtopic révén kialakuló csapongó topicok miatt.
  • Assassin
    Kíváncsi vagyok ki miért kedveli sz SG fórumot?
    Lévén hogy ez az Ált.témák elsősorban az általánosban elkövetett fórumozások érdekelnek,de jöhet a többi témában is.