70
Ki miért szeret ide járni fórumkodni?
-
#30 Én azért szeretem, mert olyan gyors -
#29 fazsa -
#28 mert jó -
#27 "Miért éppen az SG fórum?"
Válasz : MIÉRT NE !
;-)))
-
#26 látszik :) -
#25 tavaj = tavaly
Már fáradok :) -
#24 Én is már elég régen járok ide, bár még csak 80 beírásnál tartok, pedig tavaj májusban regisztráltam magam... Na sebaj, majd behozom a lemaradást.
Régebben én is rengeteg fórumon megfordultam (a legtöbbet az RTLKlub fórumán nyomtam, de sok ott az idétlen f*sz :(( ) Aztán elnéztem ide is, és itt ragadtam. Ez nem nyalás, de szerintem is ez a legjobb fórum mo.-on! Könnyen áttekinthető, gyors, és jófejek az emberkék :)) -
#23 Nem, csak felgyűttem, hogy emileket +nézzem, és akkor már párc perc az SG Fórumra is, és így lett belőlle 25 perc :-)
De nem érdekel, hisz szünet van ! végre...
-
#22 bekötötték a kábelt, vagy hogyhogy 16:33 ? -
#21 jújjajj -
#20 Nem mondtam, hogy nem voltál, de azért kicsit eluralkodott rajtag a gép, függőség, hisz te montad, és ez a baj.
-
#19 Tudom most jön a maszlag, hogy te az életben próbálsz boldogulni. Én is. Ezért nem értettem ezt az élet nehezebb, mint a CS dumát, nemtom miért hiszed hogy még életemben nem voltam a szabad ég alatt.
Csak ez így szar. Utálom. -
#17 a társaság... nemtom. -
#16 És a Counter -Strike? -
#15 Nah ez a baj, legyen sikered, legyél megelégedve magaddal és minden jóra fordul ;-) -
#14 Nem tom mér :) Talán mer nincs jobb fórum.. és a jófej emberkék miatt -
#13 Mer' ide járok lassan napra pontosan két éve, és zorál. Több száz órát töltöttem el az olvasgatásával, és rengetegen megismerték a Dikkma nevet.
Megéri.
A társaság király, meg királyak a témák.
Meg mert az életben nincs sikerem. :-( De ez már magán jellegű probléma. -
#12 má megszoktam -
#11 A kialakult légkör miatt, jófej arcok, jó topicok.
Jókedv, lehet infókat szerezni, segíteni másokon stb.
SZAL SG FÓRUM rulez.
1ébként már csak Általánosba járock, többibe már rég nem :-)
-
#9 oké csakhogy ez a miért éppen az sg és nem a miért éppen a hwsw topic -
Nuki #7 Baráti kör... -
Break #6 jó ez. én csak úgy hobbiból szeretem, különösebb oka nincsen, csak úgy jó. egyszerűen jó. kész!! -
#5 jaja az egyszerüsegeben a nagyszerüsege, nem tori meg 5 centis idiotasag a 2 komment közötti reszt. nameg ugye a delelöttös muszak miatt :) -
#4 És mert nem veszik olyan komolyan a moderálást, nem olyan prüd faszkalapok, mint egyéb helyeken! -
#3 Mert ez a legjobb M.o-n! De komolyan ez nem nyalás! Itt mindig sokan vannak zajlik az élet és úgy mellékesen a legegyszerűbb, legáttekinthetőbb és mégis legprofibban kivitelezett fórum az SG-é! -
#2 Én legjobban a kialakult gárda miatt szeretek ide járni,na meg a szabad offtopic révén kialakuló csapongó topicok miatt. -
#1 Kíváncsi vagyok ki miért kedveli sz SG fórumot?
Lévén hogy ez az Ált.témák elsősorban az általánosban elkövetett fórumozások érdekelnek,de jöhet a többi témában is.