Miért éppen az SG fórum?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mondtam, hogy nem voltál, de azért kicsit eluralkodott rajtag a gép, függőség, hisz te montad, és ez a baj.
Tudom most jön a maszlag, hogy te az életben próbálsz boldogulni. Én is. Ezért nem értettem ezt az élet nehezebb, mint a CS dumát, nemtom miért hiszed hogy még életemben nem voltam a szabad ég alatt.
Csak ez így szar. Utálom.
Csak ez így szar. Utálom.
Mer' ide járok lassan napra pontosan két éve, és zorál. Több száz órát töltöttem el az olvasgatásával, és rengetegen megismerték a Dikkma nevet.
Megéri.
A társaság király, meg királyak a témák.
Meg mert az életben nincs sikerem. :-( De ez már magán jellegű probléma.
Megéri.
A társaság király, meg királyak a témák.
Meg mert az életben nincs sikerem. :-( De ez már magán jellegű probléma.
A kialakult légkör miatt, jófej arcok, jó topicok.
Jókedv, lehet infókat szerezni, segíteni másokon stb.
SZAL SG FÓRUM rulez.
1ébként már csak Általánosba járock, többibe már rég nem :-)
Jókedv, lehet infókat szerezni, segíteni másokon stb.
SZAL SG FÓRUM rulez.
1ébként már csak Általánosba járock, többibe már rég nem :-)
Baráti kör...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
jó ez. én csak úgy hobbiból szeretem, különösebb oka nincsen, csak úgy jó. egyszerűen jó. kész!!
jaja az egyszerüsegeben a nagyszerüsege, nem tori meg 5 centis idiotasag a 2 komment közötti reszt. nameg ugye a delelöttös muszak miatt :)
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
És mert nem veszik olyan komolyan a moderálást, nem olyan prüd faszkalapok, mint egyéb helyeken!
Mert ez a legjobb M.o-n! De komolyan ez nem nyalás! Itt mindig sokan vannak zajlik az élet és úgy mellékesen a legegyszerűbb, legáttekinthetőbb és mégis legprofibban kivitelezett fórum az SG-é!
Én legjobban a kialakult gárda miatt szeretek ide járni,na meg a szabad offtopic révén kialakuló csapongó topicok miatt.
Kíváncsi vagyok ki miért kedveli sz SG fórumot?
Lévén hogy ez az Ált.témák elsősorban az általánosban elkövetett fórumozások érdekelnek,de jöhet a többi témában is.
Lévén hogy ez az Ált.témák elsősorban az általánosban elkövetett fórumozások érdekelnek,de jöhet a többi témában is.
← ElőzőOldal 2 / 2