97
40 GB helyett 20 GB !!!
-
#4 Nekem a 40-esen és a 17-esen van összesen vagy 7 Gigs hely...
Miért lennél átverve? 20-ast kértél, azért is fizettél. Az már a te bajod, hogy hiszékeny vagy :) -
Bakka #3 De mi a franc foglal annyit ??? 100000 MP3 album ??? 10 Fullon feltelepitett jatek ??? -
[Walaki]D`Lair #2 El kell hogy bátortalanítsalak. Nekem 2 vinyóm van. Egy 15-ös és egy 20-as és ebből a 35GB-ból csak 3!!!!! szabad. -
Bakka #1 1. Bementem a boltba es kertem egy 40 GB os winyot ! (Maxtor 40 GB ATA-100)
2. Azt mondtak van.
3. Azert a biztonsag kedveert megkerdeztem, hogy mukodni fog e a P II - es alaplapommal (Acorp 6via85p, UDMA 33/66)
4. Erre azt mondtak, hogy nem biztos, mert volt mar ra eset, hogy regebbi alaplapok nem ismertek fel a 40 GB - os Winyot.
A csavo bement, dumalt ott valakivel, aztan mikor kijott azt mondta, hogy NEM fog menni az alaplapommal !!! Hatarozottan allitotta !!!
5. Megvettem a Maxtot 20 GB - os winyot !!! (mukodik)
Aztan egy par nappal kesobb az egyik haverom szerzett valahonnan egy Maxtor 40 GB-s winyot es betettuk az Ő gepebe ami ugyanolyan, mint az enyem (Acorp 6 via 85p ) CSODAK CSODAJARA MUKODIK !!!
Elofordulhat, hogy csak veletlen ? Meg nem telepitett ra semmit, eddig meg csak felosztotta !
Most ugy erzem at vagyok baszva !
Vagy ne buslakodjak ? Sokaig eleg lesz nekem a 20 GB -s vonyo ? (mellesleg van irom is, ugyhogy foloslegesen nem tarolok dolgokat a winyon)
Azert a 20 GB az nem 40 GB . :(