97
40 GB helyett 20 GB !!!
-
Bakka #51 Na ok !
Sok-sok szep dolgot felsoroltun mar itt, de meg most sem tudom mitevo legyek !
Elvileg szet akarom qrni a winyot, az mas kerdes, hogy gyakorlatban megteszem e !!!
Igazabol sajnalom. Ha belegondolok, hogy mennyire orulnenek neki az afganisztani gyerekek....hmmm....
De azt sem tehetem meg, hogy igy hagyom, skozben lejarjon az 1 eves garancia mikozben egy ugyes trukkel szepen kicsereltethetem. De csak ha nagyon ugyes vagyok !
Ugyhogy segitsetek nekem kitalalni egy vegleges, (a winyora nezve is vegleges) ugyes megoldast !!!
thx -
#50 Figy, ha leejted padlószőnyegre párszor 10 centiről, annak semmi, de semmi nyoma nem szabad, hogy maradjon... -
tomcs #49 lenyeg az hogy semmi kulserelmi nyom ne legyen rajta, mert ha veletlen nem csempeszett cuccrol van szo es elviszik megvizsgalni akkor az bajos lehet, persze ha olyan potyogos szallitmany akkor szepen belecsoportositjak 1 kukaba es beken hagyjak, csak az olyanokat nem szivesen cserelik. -
tomcs #48 szerintem azzal is megprobalkozhatsz hogy ongyujtos piezoval megbabralod az aramkoroket, de pl egy patkomagnes is csodakra kepes, utogetni ne probald mert serulhet a festes rajta es akkor latszik hogy szandekos -
#47 Szakember? Erős túlzás :)
Nézd szerintem le van kezelve a 3 jumper. Ezzel nem ölöd meg. Az alaplapodra is dughatsz 40 jumpert is, egyszerűen nem indul el és kész. Leveszed és újra műxik. Kb ez várható a vinyónál is, csak ott fel is pörög és utána nem lesz semmi. De ezzel nem rontod el... -
Bakka #45 Pheel !!!
Azt hiszem te valami szakember lehetsz...
Utana neznel a kedvemert, hogy mi lenne akkor ha 3 jumpert tennek winyora ?
thx -
#44 Talán. De az 5let valóban remek :) -
Bakka #43 Kigondoltam valamit !
Lehuzok minden HW-rol minden kabalt (meg az alaplaprol is) csak a winyon hagyom rajta es razogatom , utogetem , csapkodom vagy 10 percen at !
Mi lenne akkor ha mind a 3 jumper helyre tennek 1-1 jumpert (van itt kimaradva meg a 486 os gepembol) ?
Az artana neki, megzavarna ? -
#42 Nem hallottam erről a 33.8-as határról, de elismerem igazatok van.
És azt hittem, ez úgy fél éve lehetett... :-/
Szerintem meg lehetne beszélni a srácokkal ezt a dolgot, adsz nekik egy ezrest, és kicserélik mint a huzat. Miért kéne tönkretenni egy vinyót.
Amúgy egy pár volttal nagyobb feszkó is szépen árt neki. :) -
#41 Alaplapot semmiképpen nem teheti ez tönkre. A fej ha leszakad, akkor ugye amikor bekapcsolod szépen végig is karcolja a lemezt, kis kerepelés és vagy megáll, vagy már úgyis mindegy. Bejelentkezni nem fog a BIOSnál, az tutis.
Hülyülés azt jelenti, hogy nem adtam tanácsot, ne tessék rám hivatkozni... -
Bakka #40 hulyulaz = hülyülsz -
Bakka #39 Na de most komolyan !
Most csak hulyulaz vagy ez tenyleg hasznos ? Tenyleg leszakad a fej ? Ha visszateszem fej nelkul nem cseszi szet az alaplapot... ? -
#38 Persze én sem adtam tanácsot, csak írkálok ide hülyeségeket... :) -
#37 Fogod a vinyót és leejted párszor 10-20 centi magasról az oldalára-sarkára padlószőnyegre. Ettől le kell szakadnia a fejnek, de nyoma az nincs. Megbizonyosodni a működésképtelenségről úgy lehet, hogy visszarakod a gépbe és megnézed megy-e. Ha igen, akkor magasabbról kell ejteni :) -
Bakka #36 "Tutira akarok menni !!! " - ez vajon ertelmes mondat ? -
Bakka #35 Tegyuk fel Tonkreteszem ! Az tutibiztos, hogy ugyanolyat adnak ? Kifizetem a kulonbozetet es mar 40 G-t kapok, vagy ez nem ilyen egyszeru ?
A rovidrezaras mennyire tuti ? Nem fustol ki a tap ? A mikro is jol hangzik de sajna csak egy van.
VAROM ATOVABBI OTLETEKET !!! Tutira akarok menni !!! -
[Walaki]D`Lair #34 Tedd mikrosütőbe. Garantált leépülés. -
Bakka #32 Azert az alaplapomat szeretnem megtartani ! Nincs szandekom mindent leegetni !
Mi van akkor ha a winyot szetcsavarozom ?( huu, az eleg gaz lenn mert akkor rajonnenek, hogy megpiszkaltam) -
#30 Főleg, ha nem olvassák ezt a fórumot -
Bakka #29 Sokszor hallottam mar azt, hogy a gepben leegett a tapegyseg (tobb ismerosomnek volt mar ilyen) es magaval rantott tobb hardvert is (alaplap, stb.)
Azt mondjuk beadhatnam nekik, hogy kiegett minden... Miert ne hinnek el ?
Vagy tud valaki jobbat ? -
Break #27 nekem egy 30-as Maxtor van, nagyon királllly!! Engem is rá akartak beszélni bizonyos személyek arra, hogy kisebbet vegyek, mert hogy akkora bőven elég. Én meg úgy gondolom, hogy a ""mai világban"" azért jobb a több!! :-))) -
Bakka #26 Mosma adjatok tanacsot abban , hogy hogyan lehet TONKRETENNI !!!
Most penteken ( 2001 Dec 21-en) lesz egy hetes.
Vissza mar nem vihetem azzal a szoveggel , hogy megiscsak menne a gepemmel a 40 G is.
1 ev garancia van ra aztan valahogy tonkre kell tenni , aztan visszaviszem , rafizetek meg par ezer FT - ot es veszek egy 40 G-t !
Most az a kerdes, hogyan csinaljam ? Hogy kell elbaszni ugy , hogy ne legyen kulso serules es elt tudjam hitetni veluk, hogy leegett vagy stb. ???
Kossem ra a 380 V - ra ??? -
Bakka #25 Mosma nagyon el vagyok szomorodva !
-
#24 Az se normális, aki egy 40-es vinyóval mászkál mindenhová. Otthon menjen és kész. Hordozni meg bőven elég 15-20 Giga is. Tehát az előző vinyód :) -
Laci #23 Arról nem is beszélve, hogy egy 40-es vinyón is csak 36-38 giga heky van összesen... DE a 20-as biztos, hogy nem éri meg... Engem is olyan szöveggel akartak sivatni, hogy nem fog menni meg így meg úgy aztán mégis meg a K6-2-vel(B2) meg a K7-tel(Abit) is... -
#22 Bizony!
A BX-es lapok nem mind látják a 40-es winyókat!
Én is ezért vettem 30-ast, mert nem éri meg szerencsétlenkedni vele.
Egyébként van itt a supergamezen jobboldalt egy jó kis cikk erről:)
http://www.supergamez.hu/cikk.php?cid=19053&lap=1 -
orion #20 Nekem van egy 20as és egy 4gigás. A 4est nem is használom, a 20ason meg van 12 giga hely. Nemtom miért de nem tudom megtölteni. Általában nem dédelgetek semmit. Ha v.mit + akarok tartani felerőszakolom cd-re. A többi mocsok még a lomtárat se látja. Ennyi... -
tomcs #19 annyit a temarol hogy en eleg aktivan szedegetek mindent, es 50gb-bol kb 2 ami szabad, pedig minden nap ajratom az irot es jatek sincs sok felpakolva, de ha nem warezolnek ennyit akkor lehet eleg lenne. mindenesetre nincs akkora kulonbseg az arban, hogy a kisebbet megerje megvenni, gondolom en pl 2 db 20-as sokkal tobb mint 1 db 40-es mas kerdes hogy azt meg mar rakhatod raid-ba, mind1. de ha hamarabb kerdezed meg a forumban akor lehet nem igy jartal volna -
#18 de ha nem látja a bios akkor hogy bootolsz rola ?
:)
-
#16 Mondjuk jobb ISO-ból játszani, mert ugye a vinyó határozottan gyorsabb, mint a CD olvasóm, meg nem kell CD-re pocsékolnom az időmet/pénzemet. CD íróm sincs. Az a 15-20 Giga film meg elfér, mert még úgysem néztem meg. Uszkve 5-6 Giga mp3, plusz még ugye a játékISO-k úgy 10 Giga. A többi gyakorlatilag más... :) -
Bakka #15 Na ja ! -
Bakka #13 En ertem, hogy mit gondoltok. En vettem meg a 20 GB-ot es tudtam is hogy azt veszem meg.
De valahogy megis manipulaltak, befolyasoltak.
Bevittem a boltba az alaplap konyvet es meg is neztek alaposan. Hatarozottan azt mondtak, hogy ezzel a geppel a 40-es NEM , de a 30 as megy (az viszont nem volt keszleten).
Ez mi ha nem atbaszas ?
Na mindegy, vegulis tokmindegy az a 20 g elteres (ez csak egy szupernormalis ingerkelto). Utalom a jetekok nagy reszet, ugyhogy nem kell 6-700 megat azokra aldoznom.
-
#12 van olyan alaplap amiben a 30 gb-os megy a 40-es nem
de bios frissitéssel már nincs ilyen probléma
amugy a 20gb is elég nekem 4gb van ,igaz hogy nem nagyon játszom
-
#11 Nem tudom, jogos-e a felháborodás. Ha elhiszed, hogy nem megy, az a te bajod (egyébként nem tudom, miért ne menne, még nem hallottam róla, hogy ne menne valamiért egy 40 gb-os vinyó egy alaplapban)(a 2, és 8 gb-os korlát 97 előtt volt még...) szóval ha 20-ast vettél, az nem a csávók gondja, hanem a tiéd. Az övék max. annyiban, hogy kevesebb pénzt hagytál náluk.
Add el a 20-ast, vegyél egy 40-est és kész..
A hely meg elég, nekem 20as vinyóm van, és kijövök rajta simán (a cd-író azért elég gyakran dolgozik). -
Bakka #10 Aztan ott van az a qrva nehez gephaz, amit biztosan nem cibalok at a fel orszagon ! -
Bakka #9 Azer mer egy tetu kis varosban lakok,ahol nincs szamtechbolt. Sajna nincs jogsim sem ezert 40 kilometert buszoztam a legkozelebbi nagyobb varosig ! -
#8 ha meg 40-est vettél volna és nem menne
akkor itt szidnád öket
a lamer te vagy mér nem vitted be a géped kiprobálni a winyoval
-
Bakka #7 Egyebkent en is tudom, hogy jobb a tobb mint a kevesebb. Ezzel lehet csak maga probalom, nyugtatgatni mert beszivattam magam !
Lehet, hogy kicsereltetem ! De hogyan ? Van rajta egy ev garancia, tegyem tonkre ? Azert sajnalnam egy kicsit. -
Pace #6 Mire kell hely? pl...a CD-ket, amiket összeválogatsz, nem írod meg azonnal, mert úgyis van helyem...
így nekem összegyűlt már 4-5-6-7...CD, plusz filmek, plusz zenék, plusz...
soroljam? -
Bakka #5 Igaz, hogy en kertem, de BIZTAM bennuk ! Elvegre a 40 GB-s dragabb is valamivel es ki is fizettem volna nekik !
Meg mindig nem ertem, hogy minek kell 40-50 GB szabad hely ???
Vagy erdemes felkeszulni az uj Windows XXL-P - re ami lenyulja tolem mind a 20 GB - ot ?