40 GB helyett 20 GB !!!

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hulyulaz = hülyülsz

Na de most komolyan !
Most csak hulyulaz vagy ez tenyleg hasznos ? Tenyleg leszakad a fej ? Ha visszateszem fej nelkul nem cseszi szet az alaplapot... ?

Pheel
Persze én sem adtam tanácsot, csak írkálok ide hülyeségeket... 😊
Pheel
Fogod a vinyót és leejted párszor 10-20 centi magasról az oldalára-sarkára padlószőnyegre. Ettől le kell szakadnia a fejnek, de nyoma az nincs. Megbizonyosodni a működésképtelenségről úgy lehet, hogy visszarakod a gépbe és megnézed megy-e. Ha igen, akkor magasabbról kell ejteni 😊
"Tutira akarok menni !!! " - ez vajon ertelmes mondat ?

Tegyuk fel Tonkreteszem ! Az tutibiztos, hogy ugyanolyat adnak ? Kifizetem a kulonbozetet es mar 40 G-t kapok, vagy ez nem ilyen egyszeru ?
A rovidrezaras mennyire tuti ? Nem fustol ki a tap ? A mikro is jol hangzik de sajna csak egy van.
VAROM ATOVABBI OTLETEKET !!! Tutira akarok menni !!!

[Walaki]D`Lair
Tedd mikrosütőbe. Garantált leépülés.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Azert az alaplapomat szeretnem megtartani ! Nincs szandekom mindent leegetni !
Mi van akkor ha a winyot szetcsavarozom ?( huu, az eleg gaz lenn mert akkor rajonnenek, hogy megpiszkaltam)

pilóta
Főleg, ha nem olvassák ezt a fórumot

Lelkem odvában megdöglött a bagoly!

Sokszor hallottam mar azt, hogy a gepben leegett a tapegyseg (tobb ismerosomnek volt mar ilyen) es magaval rantott tobb hardvert is (alaplap, stb.)
Azt mondjuk beadhatnam nekik, hogy kiegett minden... Miert ne hinnek el ?
Vagy tud valaki jobbat ?

nekem egy 30-as Maxtor van, nagyon királllly!! Engem is rá akartak beszélni bizonyos személyek arra, hogy kisebbet vegyek, mert hogy akkora bőven elég. Én meg úgy gondolom, hogy a ""mai világban"" azért jobb a több!! :-)))

Mosma adjatok tanacsot abban , hogy hogyan lehet TONKRETENNI !!!
Most penteken ( 2001 Dec 21-en) lesz egy hetes.
Vissza mar nem vihetem azzal a szoveggel , hogy megiscsak menne a gepemmel a 40 G is.
1 ev garancia van ra aztan valahogy tonkre kell tenni , aztan visszaviszem , rafizetek meg par ezer FT - ot es veszek egy 40 G-t !
Most az a kerdes, hogyan csinaljam ? Hogy kell elbaszni ugy , hogy ne legyen kulso serules es elt tudjam hitetni veluk, hogy leegett vagy stb. ???
Kossem ra a 380 V - ra ???

Mosma nagyon el vagyok szomorodva !

Pheel
Az se normális, aki egy 40-es vinyóval mászkál mindenhová. Otthon menjen és kész. Hordozni meg bőven elég 15-20 Giga is. Tehát az előző vinyód 😊
Arról nem is beszélve, hogy egy 40-es vinyón is csak 36-38 giga heky van összesen... DE a 20-as biztos, hogy nem éri meg... Engem is olyan szöveggel akartak sivatni, hogy nem fog menni meg így meg úgy aztán mégis meg a K6-2-vel(B2) meg a K7-tel(Abit) is...

pilóta
Bizony!
A BX-es lapok nem mind látják a 40-es winyókat!
Én is ezért vettem 30-ast, mert nem éri meg szerencsétlenkedni vele.
Egyébként van itt a supergamezen jobboldalt egy jó kis cikk erről😊
http://www.supergamez.hu/cikk.php?cid=19053&lap=1

Lelkem odvában megdöglött a bagoly!

Nekem van egy 20as és egy 4gigás. A 4est nem is használom, a 20ason meg van 12 giga hely. Nemtom miért de nem tudom megtölteni. Általában nem dédelgetek semmit. Ha v.mit + akarok tartani felerőszakolom cd-re. A többi mocsok még a lomtárat se látja. Ennyi...
annyit a temarol hogy en eleg aktivan szedegetek mindent, es 50gb-bol kb 2 ami szabad, pedig minden nap ajratom az irot es jatek sincs sok felpakolva, de ha nem warezolnek ennyit akkor lehet eleg lenne. mindenesetre nincs akkora kulonbseg az arban, hogy a kisebbet megerje megvenni, gondolom en pl 2 db 20-as sokkal tobb mint 1 db 40-es mas kerdes hogy azt meg mar rakhatod raid-ba, mind1. de ha hamarabb kerdezed meg a forumban akor lehet nem igy jartal volna
versio
de ha nem látja a bios akkor hogy bootolsz rola ?
😊

Pheel
Mondjuk jobb ISO-ból játszani, mert ugye a vinyó határozottan gyorsabb, mint a CD olvasóm, meg nem kell CD-re pocsékolnom az időmet/pénzemet. CD íróm sincs. Az a 15-20 Giga film meg elfér, mert még úgysem néztem meg. Uszkve 5-6 Giga mp3, plusz még ugye a játékISO-k úgy 10 Giga. A többi gyakorlatilag más... 😊
Na ja !

En ertem, hogy mit gondoltok. En vettem meg a 20 GB-ot es tudtam is hogy azt veszem meg.
De valahogy megis manipulaltak, befolyasoltak.
Bevittem a boltba az alaplap konyvet es meg is neztek alaposan. Hatarozottan azt mondtak, hogy ezzel a geppel a 40-es NEM , de a 30 as megy (az viszont nem volt keszleten).
Ez mi ha nem atbaszas ?
Na mindegy, vegulis tokmindegy az a 20 g elteres (ez csak egy szupernormalis ingerkelto). Utalom a jetekok nagy reszet, ugyhogy nem kell 6-700 megat azokra aldoznom.

versio
van olyan alaplap amiben a 30 gb-os megy a 40-es nem
de bios frissitéssel már nincs ilyen probléma

amugy a 20gb is elég nekem 4gb van ,igaz hogy nem nagyon játszom

Dikkma
Nem tudom, jogos-e a felháborodás. Ha elhiszed, hogy nem megy, az a te bajod (egyébként nem tudom, miért ne menne, még nem hallottam róla, hogy ne menne valamiért egy 40 gb-os vinyó egy alaplapban)(a 2, és 8 gb-os korlát 97 előtt volt még...) szóval ha 20-ast vettél, az nem a csávók gondja, hanem a tiéd. Az övék max. annyiban, hogy kevesebb pénzt hagytál náluk.
Add el a 20-ast, vegyél egy 40-est és kész..
A hely meg elég, nekem 20as vinyóm van, és kijövök rajta simán (a cd-író azért elég gyakran dolgozik).
Aztan ott van az a qrva nehez gephaz, amit biztosan nem cibalok at a fel orszagon !

Azer mer egy tetu kis varosban lakok,ahol nincs szamtechbolt. Sajna nincs jogsim sem ezert 40 kilometert buszoztam a legkozelebbi nagyobb varosig !

versio
ha meg 40-est vettél volna és nem menne
akkor itt szidnád öket
a lamer te vagy mér nem vitted be a géped kiprobálni a winyoval

Egyebkent en is tudom, hogy jobb a tobb mint a kevesebb. Ezzel lehet csak maga probalom, nyugtatgatni mert beszivattam magam !
Lehet, hogy kicsereltetem ! De hogyan ? Van rajta egy ev garancia, tegyem tonkre ? Azert sajnalnam egy kicsit.

Mire kell hely? pl...a CD-ket, amiket összeválogatsz, nem írod meg azonnal, mert úgyis van helyem...
így nekem összegyűlt már 4-5-6-7...CD, plusz filmek, plusz zenék, plusz...
soroljam?
Igaz, hogy en kertem, de BIZTAM bennuk ! Elvegre a 40 GB-s dragabb is valamivel es ki is fizettem volna nekik !
Meg mindig nem ertem, hogy minek kell 40-50 GB szabad hely ???
Vagy erdemes felkeszulni az uj Windows XXL-P - re ami lenyulja tolem mind a 20 GB - ot ?

Pheel
Nekem a 40-esen és a 17-esen van összesen vagy 7 Gigs hely...

Miért lennél átverve? 20-ast kértél, azért is fizettél. Az már a te bajod, hogy hiszékeny vagy 😊
De mi a franc foglal annyit ??? 100000 MP3 album ??? 10 Fullon feltelepitett jatek ???

[Walaki]D`Lair
El kell hogy bátortalanítsalak. Nekem 2 vinyóm van. Egy 15-ös és egy 20-as és ebből a 35GB-ból csak 3!!!!! szabad.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

1. Bementem a boltba es kertem egy 40 GB os winyot ! (Maxtor 40 GB ATA-100)
2. Azt mondtak van.
3. Azert a biztonsag kedveert megkerdeztem, hogy mukodni fog e a P II - es alaplapommal (Acorp 6via85p, UDMA 33/66)
4. Erre azt mondtak, hogy nem biztos, mert volt mar ra eset, hogy regebbi alaplapok nem ismertek fel a 40 GB - os Winyot.
A csavo bement, dumalt ott valakivel, aztan mikor kijott azt mondta, hogy NEM fog menni az alaplapommal !!! Hatarozottan allitotta !!!
5. Megvettem a Maxtot 20 GB - os winyot !!! (mukodik)

Aztan egy par nappal kesobb az egyik haverom szerzett valahonnan egy Maxtor 40 GB-s winyot es betettuk az Ő gepebe ami ugyanolyan, mint az enyem (Acorp 6 via 85p ) CSODAK CSODAJARA MUKODIK !!!
Elofordulhat, hogy csak veletlen ? Meg nem telepitett ra semmit, eddig meg csak felosztotta !
Most ugy erzem at vagyok baszva !
Vagy ne buslakodjak ? Sokaig eleg lesz nekem a 20 GB -s vonyo ? (mellesleg van irom is, ugyhogy foloslegesen nem tarolok dolgokat a winyon)
Azert a 20 GB az nem 40 GB . 😞

← ElőzőOldal 2 / 2