16
-
_HABLA_ #16 Látom rendesen felkaptátok a vizet, fáj az igazság, mi pubikáim?
GC! Age of Empiresben szívesen helyre rakom azt nagy konzolos arcodat! -
#13 "hogy csicskákat szoptathassak"
Kozolbuzik szellemi szintje,mi??.... -
#10 "hogy csicskákat szoptathassak a neten keresztül." es emg te beszelsz szinvonalrol???? -
tomcs #9 ezt alinuxot ps2re dolgot 1xuen nem birom felfogni, foleg 1 ilyen konzolos emberke szajabol hangzik nagyon idetlenul, persze annyira nem vagyok otthon a temaban de szvsz arra valo a dolog hogy pc-s funkciok ellatasara tegyuk alkalmassa a ps2-t. eddig ugye a konzolosok azzal erveltek, hogy csak berakjak es megy, ok csak jatszani akarnak, satobbi, namarmost a linux ennk eles ellentete. akkor most mi is van? -
_HABLA_ #8 Nemtom ki hogy van vele, de engem a játékoknak szinte kizárólag az online része érdekel, hogy csicskákat szoptathassak a neten keresztül. Minősíti a konzolbuzik szellemi képességeit, hogy ők kizárólag egy gép ellen szeretnek játszani, Gamecube (mármint az a lelkes kis buzi ide írogatott) egy jeles képviselője volt ezen IQ-deficites társaságnak. A kutatások szerint a konzolgamerek zöme 12 év alatti, aki e fölött van az szellemileg visszamaradott. -
#6 seganet dc-hez hatalmas nagy dolog volt, regen sokat nyomtam rajta, PSO rulezz ;) -
#3 nesztek ps2esek és xboxosok:hehehe online:) az töröljétek ki vele a seggeteket!amugy tényleg faszok hogy nem gameznak neten hisz az a legcoolabb amugy most jön ki a GC hez az 56 os modem!!!!!!PSO val lehet neten gamezni!!! -
#2 szerintem is egyertelmu -
#1 Hát ez a hír nem lepett meg különösebben...