Nem aratnak sikert az online konzoljátékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látom rendesen felkaptátok a vizet, fáj az igazság, mi pubikáim?
GC! Age of Empiresben szívesen helyre rakom azt nagy konzolos arcodat!
GC! Age of Empiresben szívesen helyre rakom azt nagy konzolos arcodat!
"hogy csicskákat szoptathassak"
Kozolbuzik szellemi szintje,mi??....
Kozolbuzik szellemi szintje,mi??....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
"hogy csicskákat szoptathassak a neten keresztül." es emg te beszelsz szinvonalrol????
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
ezt alinuxot ps2re dolgot 1xuen nem birom felfogni, foleg 1 ilyen konzolos emberke szajabol hangzik nagyon idetlenul, persze annyira nem vagyok otthon a temaban de szvsz arra valo a dolog hogy pc-s funkciok ellatasara tegyuk alkalmassa a ps2-t. eddig ugye a konzolosok azzal erveltek, hogy csak berakjak es megy, ok csak jatszani akarnak, satobbi, namarmost a linux ennk eles ellentete. akkor most mi is van?
Nemtom ki hogy van vele, de engem a játékoknak szinte kizárólag az online része érdekel, hogy csicskákat szoptathassak a neten keresztül. Minősíti a konzolbuzik szellemi képességeit, hogy ők kizárólag egy gép ellen szeretnek játszani, Gamecube (mármint az a lelkes kis buzi ide írogatott) egy jeles képviselője volt ezen IQ-deficites társaságnak. A kutatások szerint a konzolgamerek zöme 12 év alatti, aki e fölött van az szellemileg visszamaradott.
seganet dc-hez hatalmas nagy dolog volt, regen sokat nyomtam rajta, PSO rulezz 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
nesztek ps2esek és xboxosok:hehehe online😊 az töröljétek ki vele a seggeteket!amugy tényleg faszok hogy nem gameznak neten hisz az a legcoolabb amugy most jön ki a GC hez az 56 os modem!!!!!!PSO val lehet neten gamezni!!!