DivX + Feliratozas-Hogyan ?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tud tudok tömöríteni virtualdubbal avi-ba, tömörítés nélkül pedig 5 másodperc 100 mega😊 annyi helyem nincs szabadon...
Nem félreértettél van megoldás:
VirtualDubbal rákevered a feliratot és kapsz egy avi-t. Aztán ezt T-mpeg nevű progival átkonvertálod mpeg1 -be. Ha kell a felbontáson változtatni( abban nem vagyok biztos, hogy a VCD támogatja a szélesvásznú filmeket.) akkor azt a virtualdubbal meg tudod csinalni
VirtualDubbal rákevered a feliratot és kapsz egy avi-t. Aztán ezt T-mpeg nevű progival átkonvertálod mpeg1 -be. Ha kell a felbontáson változtatni( abban nem vagyok biztos, hogy a VCD támogatja a szélesvásznú filmeket.) akkor azt a virtualdubbal meg tudod csinalni
igen ez a baj, hogy nem csináltak ilyet😞(
sebaj, nyomom angolul
sebaj, nyomom angolul
Olyat progit nem ismerek ami rákeveri az mpegre és mpeget is ad ki magából.
Igen, akkor rá kell keverni a feliratot. Aztán meg átkonvertálni mpeg1-be mert VCD az mpeg1 formátumú és kisebb a felbontása is mint annak amit dvd-ről mentettél le.
DivX-et asztali DVD nem fog lejátszni
rosszul fogalmaztam😞
úgy goindoltam, hogy nekem az asztali DVD lejátszóm viszi a Video-CD-ket, és úgy akarom összehozni, hogy a Gyűrűk ura VCD- mpg-jére, magára film kockáira rárenderelem a magyar feliratot, mert tudtommal asztali DVD-n máshogy nem fogok feliratot látni VCD-n.
úgy goindoltam, hogy nekem az asztali DVD lejátszóm viszi a Video-CD-ket, és úgy akarom összehozni, hogy a Gyűrűk ura VCD- mpg-jére, magára film kockáira rárenderelem a magyar feliratot, mert tudtommal asztali DVD-n máshogy nem fogok feliratot látni VCD-n.
Az asztali dvd lejátszód?
és hogy lehet úgy CDre (CDKre) írni a DiVxes feliratozott filmet, hogy a DVD is beolvassa?
(gondolom még valahogy? MPEG2be is át kell rakni + ....?)
(gondolom még valahogy? MPEG2be is át kell rakni + ....?)
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
De nem éri meg szórakozni vele mert marha sok idő. Inkább a vobsub-ot ajánlom. Ez online alávágja.
Dante:
A virtualdub azt is meg tudja csinálni, ki kell választani a feliratoló plugint aztán a megfelelő formátumban félvő feliratfájlt beadod neki. Aztán meg újratömöríted az egészet.
Ha jól tudom van hozzá egy olyan felirat plugin is , ami nincs benne gyárilag. Azt is kipróbálhatod.
A virtualdub azt is meg tudja csinálni, ki kell választani a feliratoló plugint aztán a megfelelő formátumban félvő feliratfájlt beadod neki. Aztán meg újratömöríted az egészet.
Ha jól tudom van hozzá egy olyan felirat plugin is , ami nincs benne gyárilag. Azt is kipróbálhatod.
mindenhol csak divx+felirat cuccokat látok, nekem kée olyan progi ami az MPG filmre rárendereli a feliratot, olyat hol találok?
(szokás szerint avi-ra vígan renderelik a feliratot... de mpgre😞 VCD-t akarok csinálni)
(szokás szerint avi-ra vígan renderelik a feliratot... de mpgre😞 VCD-t akarok csinálni)
higi: dvd.box.sk
felirat.sg.hu
all+viva: virtualdub, avirevolution (ez divx3 low motiont és high motiont is összerak)
icebird: cvstudio asszem tud ilyet dvd.box.sk -n van
felirat.sg.hu
all+viva: virtualdub, avirevolution (ez divx3 low motiont és high motiont is összerak)
icebird: cvstudio asszem tud ilyet dvd.box.sk -n van
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
DVobSub
nincs annyi beállítási lehetőség mint DivX G400-nál de legalább nem vibrál
nincs annyi beállítási lehetőség mint DivX G400-nál de legalább nem vibrál
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
ennek csak az a baja hogy vibrál
VirtualDub ,minden egyébb hasznos dolgon kivül össze lehet vele füzni a filmeket.
Engem az érdekelne :hogy lehet mind az idő és mind a frémes feliratokat ketté vágni ,hogy a második fele is jó legyen.
Engem az érdekelne :hogy lehet mind az idő és mind a frémes feliratokat ketté vágni ,hogy a második fele is jó legyen.
Ezt toltsd le: DivX G400
Ez elvileg beepul a windowsmediaplayer-be, es ha a felirat file neve megyegyezik a film filenevvel, akkor automatikusan megnyitja es meg is jeleniti!
Ez elvileg beepul a windowsmediaplayer-be, es ha a felirat file neve megyegyezik a film filenevvel, akkor automatikusan megnyitja es meg is jeleniti!
"berakja" az a bsplayer is, ha jól be van állítva minden, de próbáld meg fullscreenben, lehet, hogy csak úgy fér ki (vagy nézd meg a betűszínt, nekem alapbeállításban fekete volt)
sub bol hogyan csinalok srt t mert xp alatt a bs player nem rakja be se a sub ot se az srt se semmit.Ugyhogy a Dvladot hasznalom annak meg csak az srt jo.Esetleg ha tud valaki Hannibal 2cd s srt filet azt is megkoszonnem.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Egy kicsit kifejthetned bovebben !!!
Leirhatnad reszletesen, hogy hova kattingassak es mit editaljak... !!!
Ird le kerlek, hogy mit hogyan csinajka azutan, hogy rakattintottam a Start menuben a Micro DVD 1.2 - re !!!
thx
Leirhatnad reszletesen, hogy hova kattingassak es mit editaljak... !!!
Ird le kerlek, hogy mit hogyan csinajka azutan, hogy rakattintottam a Start menuben a Micro DVD 1.2 - re !!!
thx
vagy szerkesztesz egy ini filet vagy kattingatsz egy kicsit, ugyanis lekerult a quick ini gomb az 1.2 röl de elerhetö egy kcisit bonyolultabban, azthiszem file modba kapcsolod, és az ejectre kattintasz ekkor jön elö a regi quick ini, ha nem akkor pedig a help file ba le van irva 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Lehet, hogy hazsnalja a MicroDVD 1.2 is de en meg nem jottem ra hogy hogyan !!! Segitsen aki tudja !
Az is erdekelne, hogy a Media Playerhez, honnan lehet kiegeszitest szerezni !
thx
Az is erdekelne, hogy a Media Playerhez, honnan lehet kiegeszitest szerezni !
thx
mer mibaja a 1.2 nek? ugyanugy hasznalhato, söt vegre tetszöleges helyre rakhato a felirat is...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
en maradtam a windows media player-nel
csak telepitettem hozza egy kiegeszitot
divx-bol mar van amugy 4.11-es is
csak telepitettem hozza egy kiegeszitot
divx-bol mar van amugy 4.11-es is
Szeretnem megtudni, hogy melyik a legjobb divX lejatszo progi amelyik tud feliratozni is !!!
a The Playa nevu program szaggat de tud feliratozni. Van micro DVD - m is de azzal nem tom beallitani !
Mit csinaljak ?
a The Playa nevu program szaggat de tud feliratozni. Van micro DVD - m is de azzal nem tom beallitani !
Mit csinaljak ?
← ElőzőOldal 2 / 2