96
DivX + Feliratozas-Hogyan ?
  • Evin
    Mert nincs tömörítve.
    Video->Fast Recompress (vagy full)->Videó->Compression->választasz valamit, én az xvid-et ajánlanám. Ha nincs ott, fel kell rakni a kódeket.
    A hangot sem árt tömöríteni: Audio->Full process->Audio->compression->valamilyen mp3-at választasz.
  • Camel23
    Én azt szeretném megtudni, hogy virtualdub-al mpg-ből hogyan lehet avi-t csinálni? Mert ha rámegyek, h fájl mentés így aviként, mentés úgy, akkor az 500 megás mpgemből 30 gigás avit csinál. Hogy lehet egy kb. ugyanekkora avi fájlt csinálni?
  • TrixanGold
    Ja, sorry, az előbbit Neked válaszoltam.
  • TrixanGold
    Hali!
    Javaslom ezt a progit: http://www.mpcstar.com/?lang=hu
  • Pharaoh
    Media Playerbe alapból nem tud feliratot kezelni, fel kell tenni hozzá az külön felirat nmegjelenítő progit. pl vobsub, vsfilter
  • Japep
    Hello!
    Ha divx-szel gépről akarok avi-t nézni, akkor hogyan lehet rátenni a feliratot???
    Előre is kössz!
  • Attlen
    Hello, szval bocs, hogy ideirom de nem tom máshovba, hogy lehet egy felirarattott ugye leszedek és van egy 1,4 gigás filmet(DIVX) ami angol hogy tegyembe a feliratott, hogy jó legyen mondjuk: Media Playerbe?
  • ZiP90
    Van olyan program ami megtudná azt csinálni, h. 2 feliratból csinál 1et úgy, hogy az egyikből a szöveget a másikból az időzítést adja hozzá az új felirathoz?

Nemtom mennyire érthető, leírom gyakorlatiasan:
    Kijön vmien filmhez magyar felirat, 1ik régebbi release-hez, de nekem 1 újabb release van meg, ahhoz meg tok angol feliratot szerezni, és jó az időzítés ott, na és ugyanannyi soros a cucc, és arra az angol időzítésre rárakom a magyart a progival, és lesz az új releasehez rendes magyar feliratom... comprende?! :D

De lehet h ezt csak manuálisan lehet megcsinálni?
  • Dynamic
    Szerintetek lehet valamilyen módon növelni divx filmek feliratának méretét, ha asztali dvd lejátszón nézem a filmet?
  • zakika
    nono, no picsa
    picsa intim dolok, nem rakunk bele felirat, valami mas
  • zakika
    attol fugg, ha az asztali lejacca a Divx filmeket akkor a filmnek es a feliratnak ugyanaz a nevet kell adni. most nem tudom pontosan, de a felirat vagy sub vagy srt formatumban kell lenni. van egy progi subkonvert (ha jol emlexem), ami at tudja konvertalni
    ha nem tudja az asztali a divx akkor at kell konvertalni VDCbe es ott mar nehezebb a helyzet (de csak egy picit)
  • pipedog
    ok , valaki összegezné hogy miként is lehet avi filmhez hozzá füzni a feliratot úgy, hogy azt az asztali lejátszói is lejátsza felirattal eggyütt
  • kisfigi
    Azt mondjátok meg hogy a picsába tudok egy feliratozatlan .avi fájlhoz csak úgy simán tenni egy feliratot!!!!!!
    A felirat .srt!!
    Nagyon sürgős lenne!!
  • Tomicsek
    Tudom, hogy ez nem segít de olvasd el ezt.
  • SaintSavin
    Hogy kicsit pontosítsak: :) vezérlőpult-> programok hozzáadása, eltávolítása -> windows komponensek hozzáadása, eltávolítása fülön
  • Evin
    Próbálkoztál már a Programok eltávolítása/hozzáadása (Vezérlőpult) részben?
    De max 10M-t ha foglal, minek akarod leszedni? Ha nem kell, egyszerűen kiszeded belőle a társításokat sé kész.
  • GixEr
    At kell szerkeszteni a feliratfile-t, de ehez oszinte reszvetem.
    Van minden felirat utan, hogy mikor kell levennie es ez valoszinuleg a kovetkezo megjelenitese ele van allitva kozvetlenul, nem pedig 2-3mp-es a kiiratas utan
  • szHuba
    Valaki tudna segíteni....?
    Hogyan tudom letörölni a gépről a windows media playert????
  • Aschil
    Hali!

Van egy LG-RH7500-as gépem, a DIVX feliratok megjelenítésével van gondom, ha tudtok segítsetek!
    A feliratot megjeleníti, de a felirat a képenyrőn látható addig amíg a következő felirat megjelenik, és így tovább.
    Ez elég idegesítő, van ötletetek?
  • zakika
    de eleg atnevezni a virtual dub ugy is megeszi, es ebben lehet avit csinalni belole (de minek)
  • galocza
    a formátum valóban mpg1, és ha átnevezed a datot ált. lejátszható. viszont nem uaz a 2, a .dat nem csupán egy .mpg átnevezve. a vcd gear progival lehet konvertálgatni a 2 között.
  • zakika
    a Video Cd mar mpgbe van, eleg atnevezni :)
  • galocza
    http://www.doom9.org/mpg/vcd2divx.htm
    http://www.doom9.org/svcd2divx.htm

az első kevésbé pilótavizsgás.
  • gyvikikgabi
    Hello! Hogyan kódoljam át a VideoCD aviba,mpg-be, stb. Kélek segítsetek! [email protected]
  • Frank99
    Úgy, édes öregem, hogy VCD- vagy SVCD-t irsz a filmből, és a DVD valamelyiket szépen lejátsza...
  • Icebird
    Koala_Film_Player_v2.5b_crack
  • bandikaa
    Szia!

Igen, a koalaplayer letezik. Csak 1 kis gond van vele. Hogy shareware, és kb 20 percenként feldob egy ablakot, hogy ugyan vedd már meg. Ez még csak hagyján. De a gombnyomásra nyíló böngésző ablakban az imádott 404 jelenik meg:)! Vagy rossz a link, vagy tényleg nem létezik a megvásárló oldal.

ezt a kis gikszert leszámítva a lejátszó tényleg király

bandikaa

bandikaa
  • RelakS
    Magyarázza már el nekem valaki, hogy ha itt DivX-ről van szó, akkor hogy jön ide az asztali DVD?
  • Sig
    Plíz valaki árulja el hogy lehetne összehozni hogy .avi kiterjesztésű filmet dvd-lejátszón lehessen nézni DE! feliratozva.Ha jól tudom a dvd ismeri az mpeg kódolást,de a feliratot nem tudom hogy lehetne rávarázsolni!
  • Laalee
    fair use mindent megcsinal csak a hangot kell hozzafuzni nandub bal a video hoz.
  • Laalee
    valami rossz codec van fent, nekem is csinalta anno... asszem valami angel point vagy mi codec volt telelpitve attol szartak be a divx ek, aztan eljott a feleves ujratelepites idelye (w2k elötti ido :) ) és mivel nem kerult fel a szar codec jo lett a divx is
  • Bakka
    Telepitsd ujra a win-t !!! Ha nem segit akkor verd szet a billentyuzete... (en azt szoktam kinomban!)
  • Bakka
    Mi az hogy 64-bites XP nVidia Driver ? Szetvagom vele a gepem ??? Vagy jobb mint a sima ? Vagy hulyesegeket kerdezek ?
  • olinka
    dvd.box.sk-n találsz rengeteg ilyet
  • Atter
    Van egy király divx lejátszó progi: KoalaFilmPlayer 2.0 ;-)) Az a baj, hogy nem sok feliratot támogat, és regisztrálni kell! De ha nagyon kell a full verziós írjatok: [email protected] De jön a legújabb verzió 2.5 (belső forrásból :-)) ami már 13 felirattípust is támogat. Tud mp3, ac3, wmv, avi lejátszást. Szóval király lesz. Innen lehet letölteni: http://www.koala.pl/OdtwarzaczFilmowEng.html
    A magyarosítás itt van: http://www.nexus.hu/atter/KFP_Hun.zip
  • olinka
    vannak olyan a microsofttól letölthető progik, hogy windows media tools és windows mwdia audio ezek elvileg telepítenek codeceket is. Próbálj még meg esetleg egy ac3 codecet. ha ilyennel van tömörítve akkor a media player megpróbál leszedni egy codecet a microsofttól, de ez nem szokott sikerrel járni. Az ac3 codec felrakása után jó.
  • RenderMan
    Lehet, hogy ez nem teljesen tartozik ide, de van egy filmem, és nem lehet lejátszani a hangját. Megnéztem a haverommal és kiderült, hogy wma-ban van a hangja kódolva. Nandubbal kiszedtük a hangot wav-ba és az sem szólal meg. Ti mit javasoltok?
  • olinka
    jeah
  • Dante
    megy a DVD-n, király.
    a felirat alsó sorának alsó negyede kilóg a képből, de akkor is rulz:)
  • Dante
    az nem kool, mert akkor nem hiszem hogy fel fog férni egy Cd-re...