Filmzene

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!A Soul Plane(Flúgos Járat) zenéit keresném!Snoop Dogg és Method Men is játszik benne.Nagyon kellenének a zenéi!Elõre is Köszönöm!
HELL MEGINT ÉN :)
A BÖLCSEK KÖVÉRE 2. FILMZENÉJE KÉNE. A FILMBE A LEG VÉGÉN SZÓL ASSZEM DE AZ ELEJÉT NEM LÁTTAM :D

hali engem a Terminátor2-ben lévõ zene érdekelne, az ami akkor megy amikor a Svarci kijön a kocsmából és felül a Fat Boy-ra. Ha valaki tudja az elõadót a szám címét vagy hogy honnan lehetne megszerezni légyszi írjatok.
a csárli angyalai 2ben amikor mociznak akkor mien zene megy???
a Buying the cow(Én és én meg a tehén) c. filmben amikor a végefelé a foszereplo fut át az erdon akkor milyn zene megy???éas amikor elkezdodik a stáblista ott is van egy zene aminek nemtudom a cimét???valaki segitsen kérem.

+a van wilderben amikor gitározik van akkor mien zenét játszik???
Cervusz.

Tudok neked segíteni a zenékben.
E-mail és MSN-címem: [email protected]

Cervusz.

Tolvajtempó egész albuma megvan OST-ben. Érdekel?
E-mail és MSN-címem: [email protected]

<#worship>

sweech
Pheaper
okés utána nézek

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

na pheaper segíts eddig látom mindenkinek te mondod a frankót meg nekem is a moby-t de nem tudod a tolvaj tempóba a leg utolsó számot? azt tudom hogy a zene még a gta SA ba is benne volt és az elején kutyák ugatnak:) HELP

nem is kell...megvan ezazkoszi
Az eloadot megtudnád mondani??
Pheaper
low rider re gondolsz ?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

a Tolvajtempoban meik az a zene amit akkor hallgatnak mielott elmennének koccsikat lopni???amit magnom jáccanak le???
Pheaper
nekem matek az elsõ

meg érte fel jönni kora reggel suli elött :) moost viszont tesi az elsõ és utána még 7 óra sorakozik :P

már csak az utcsó kell mert a low rider már meg van

köszönöm <#worship>

Pheaper
elején a moby-flower ment ;)

TEGNAP MEG NÉZTEM A TOLVAJTMPÓT ÉS NEM TUDNA E SEGITENI VALAKI ABBA HOGY HONNAN TUDNÁM MEG NÉCNI A FILM ALATT HALLOT ZENÉK CÍMÉT ELÕADÓJÁT. KÜLÖNÖSEN ÉRDEKELNE A FILM LEG ELEJÉN HALLOT ZENE ÉS A LEG VÉGÉN AMIKOR KAP AJÁNDÉKBA EGY MUSTANG GT-T :) HA TUDTOK SEKITENI AKKOR AZT NAGYON MEG KÖSZÖNNÉM<#wink>

sweech
nm

Pheaper
irtam priovit vegyél fel msn re megvannak a számok

Pheaper
életett mentettél köszi :))

sweech
Zadeus
engem is érdekelne

Pheaper
valaki meg mondaná nekem a sátánkában található zenéket???

vki tudja mi az a zene ami a tolvajtempoba megy?

Vani

Wreck86
hy!
Tud vki segíteni:keresem az Enemy at the gates filmzenéjét(ellenség a kapuknál),letöltésre nem hallgatásra <#nyes> torrent esetleg?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

ki tudja az eltûntnek nyilvánítva sorozat zenéjét honnan tom letölteni v. esetleg a szám címét ha valaki tudja? <#nemtudom>

Király vagy köszi
Billy Stewart - Summertime
Hali!

Honnan lehet letölteni a Hangyák a gatyában 2 soundtrack-jét?
Elõre is köszi a választ!
hali kéne help:)
a tokyo driftben megy egy király szám, egy rövid ideig, de nemtom a címét, és az ostben sincs benne:(
ez az a szám, kivágtam a filmbõl... a részt nem nagy 12mb, légyszi aki tudjon segítsen...
miez?

Engem a Túl közeli rokon c. film utolsó számának a címe érdekelne. Amiben brrrrrrrrrr van. Köcce
Sziasztok,
nekem az lenne a kérdésem, hogy van-e köztünk olyan szerencsés ember, akinek megvan az Amerikába Jöttem (Coming To America) címû Eddie Murphy film zenéje, illetve a Hajlakk(Hairspray) címû FILM, kiemelve, hogy film, tehát nem a Broadway változat zenéje? Vagy lenne itt köztünk valami nagyon bátor és segítõkész filmzene fan válalkozó, aki letudná szedni nekem ezeket,(vagy akár csak az egyiket) valami okos letöltõprogival? Csak mert nekem az isten kedvéért sem sikerült leszednem. A kisegítõmnek jószívvel feltudok ajánlani cserébe más filmzenét: Leírom mi van meg CD-n: Örömapa 2,La Bamba, Mrs Doubtfire, Bridget Jones Naplójának elsõ részéhez tartozó mindkét lemez, Zoolander, Bad Boys 2,PleasantVille,The Faculty(Az invázium),Az Órák, Chicago, X-files, Taxi 3, Szezon,Szívedbe Zárva, Apádra Ütök 1, Nagyon Nagy Õ, Batman(1. rész), Amerikában(In America).Gépen megvannak: Észvesztõ, Ég velünk!(Keeping The Faith), Ötödik elem,Apácashow,Kés/alatt, Dirty Dancing 2, Hannibál,Ocean's Twelve, Terminál,Az éhség, Mátrix egyike.Illetve vannak olyan zenéim is, amelyek csak részlegesen vannak meg, de alényeg megvan: Bazi nagy Görög Lagzi, Barátnõk, Macskajaj,American Pie-The Wedding,Home Alone...a részlegesekbõl ezeket sorolom, mrt ezek olyanok, hogy majdnem végig megvannak, mert letöltöttek, vagy félig felrakottak.
Szóval a segítõmnek ezt tudom felajánlani cserébe a Hairspray filmzenéjéért, vagy az Amerikába jöttem(Coming to America) filmzenéjéért. Elõre is köszönöm az érdeklõdöknek kiirom ide is a cimet amelyen lehet érdeklõdni, egyezkedni nálam, hátha nem irja ki magától a cucc: [email protected] erre írjon aki szeretne, mert ezt nézem meg gyakrabban. Azt még hozzáfûzném, hogy az elküldési módról is egyezkedhetünk majd, MSN, vagy akármi más ötlet ha van. Egyébként azoknak akik más zenéket keresnek, azoknak azt ajánlom, mondjuk a port.hu segítségével derítsék ki a filmjük eredeti címét az írják be OST utótaggal az amazon.com oldalára.(Érdemes bejelölni, hogy popular musicot keressen)Ezen az oldalon általában bele is lehet hallgatni a zenékbe, ami nekem már nagyon sokszor segített például. Ezekután lehet nekiállni letöltögetni, akinek van rá lehetõsége.Amúgy azt is elmondnám-nekem ez is szintén segített már-hogy érdemes nézni a filmek végefõcímében a tracklistet, mert az is sokat segíthet, akkor is, ha esetleg nem jelent meg külön filmzene album, vagy olyan számot keres valaki, ami a megjelent albumon nincsen rajta.
Sok szerencsét mindenkinek,a jelentkezõket pedig tényleg várom:)

scania
Sziasztok!
Azt a számot keresem ami a Vejedre ütök cimû filmben van amikor amerikaifociznak.
Megvan valakinek?Vagy legalább a cimét mondja meg valaki!
Elõre is kösszi!!!

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

szisztok!!
Légyszi vki küldje el nekem a Narnia zenei CD-t!!! Ma láttam a filmet, és oda vagyok a zenéért!!! Annyira szép! Megköszönném, ha vki elküldené nekem.........pl msnen.......lécci!!!!!!!!!!!! elõre is köszi szépen ;)
[email protected]
légyszi segítsetek!!!!!!!!!!!!!!
mikszer
Ha már mndenképpen letöltesz, ott a DC, WinMX, Soulkseek ...

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

mikszer
Öhö.. Kazaaval inkább vigyáznék.
Elõbb kapsz vírust, mint járvány idején...<#idiota>

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

csn tamás
Hello!!A Forró rágógumi címû film zenéje kéne!!!!!honnan lehet letölteni?de elég lenne ha csak a címeket tudnám!!

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Mp3Pintyo
KeKKSZike
Sziasztok!
Segítsetek please... Van egy Heartbreakers (Szivtiprók) c. film, ami a bnõmnek nagyon tetszik! És a SOUNDTRACKJE kellene, de nagyon! Nem tudtok nekem segíteni? Elõre is köszi! ;)
Fõleg EGY SZÁM KELLENE, DE NAGYON! Elég az is...
Ez a címe; The Best Is Yet To Come (2:56) Performed by Michael Andrew and Swingerhead!!! Köszi

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Balo
Akkor csak fizess, ha ilyen gazdag vagy! De küldj nekem is! :p

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.&#8221; - Emerson

precision
Akar a halál megosztani! :-) Ezért fizetek be inkább ftp-re, az a legjobb :)

Bazinga!

Balo
Na analfabéták! Nem spyware, és nincs szemét!
Tipp: DC++ magyar oldal
DC++ angol oldal, a legfrisebb verzióval

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.&#8221; - Emerson

precision
Akkor inkább kazaa lite, mert az nem spyware-es!

Bazinga!

precision
LOOOOOOOOL

Bazinga!

Halli!
Akkor joo szórakozást... 1 pár hétre! :)))

http://www.grammy.ru/mp3/

enjoy
Desiderata
sokan cserélnek mp3-at, hát összedobtam egy programot ami talán megkönnyíti a dolgot,

1. elkészíted a listát mp3 albumaidról
2. publikálod valahol (fórum, chat)
3. a kiválasztó programmal könnyen összeállítható pl. egy cd-nyi album

próbáld ki!

http://desiderata.fw.hu