192
van kb. 300 db eredeti filmzeném , jó lenne cserélgetni valakivel ...
-
cseszt #192 Colorblind-Counting Crows a szám címe de nem biztos. Sajna nincs meg a film így nem tom hogy melyikre gondolsz csak a számok címe. Ha akkor szoljál és megkeresem. -
Junkieman #191 ég velünk zenéje:
Heart of Mine by Peter Salett -
friton #190 sziasztok keresném a kegyetlen játékok1 egyik zenéjét ebben kérném a segitségeteket
itt a 6perc 12 mp-nél kezdödik egy lassu szám ha tudná valaki a szám cimét nagyon megköszönném:):
http://www.videoplayer.hu/videos/play/283790 -
SkylineGTR #189 hi all. én a halálos fegyver 1 bövitett kiadását keresem ami 17 számos, de sehol se találtam.(torrentek, dc, ncore)vkinek esetleg nincs meg?vagy nem tudja honnan szedhetem le?
vki pls help :)
köszi -
Hannah Montana-sountrack
01. Hannah Montana - Youll Always Find Your Way Back Home 03:46
02. Hannah Montana - Lets Get Crazy 02:37
03. Hannah Montana - The Good Life 03:00
04. Steve Rushton - Everything I Want 03:53
05. Miley Cyrus - Dont Walk Away 02:48
06. Miley Cyrus - Hoedown Throwdown 03:02
07. Miley Cyrus - Dream 03:23
08. Miley Cyrus - The Climb 03:57
09. Miley Cyrus And Billy Ray Cyrus - Butterfly Fly Away 03:10
10. Rascal Flatts - Backwards (Acoustic) 03:25
11. Billy Ray Cyrus - Back To Tennessee 04:17
12. Taylor Swift - Crazier 03:13
13. Rascal Flatts - Bless The Broken Road 03:55
14. Hannah Montana - Lets Do This 03:34
15. Hannah Montana - Spotlight 03:08
16. Steve Rushton - Game Over 03:53
17. Hannah Montana - Whats Not To Like 03:14
18. Hannah Montana - The Best of Both Worlds (The 2009 Movie Mix) 03:08 -
Mamma Mia! - The Movie Soundtrack(2008) -
Rommel88 #186 üdv
nem tudja vki honnan tom leszedni az inferno zenéjét amibe van damme játszott? van egy rövidebb verzióm de ami film elején volt opening theme az kurvajó volt
vki tudna segíteni? előre is kösz :) -
Nincsmit. -
kittike23 #184 kösziiiiiiiiiiiiii!!!!! -
Vagy ez.
The Crystal Method-Keep hope alive (Version 2) -
Ez lenne az.
The Crystal Method-Keep hope alive -
kittike23 #181 Ez az!!!!!! Köszi szépen!
Esetleg ha lehet még egy kérdés, h nem e tudja valaki a 3.műszak film sorozatban azt a zenét, amelyik szól, miközben a szereplőket mutatják be???
köszi Dj Skyline még 1x! -
ha arra, akkor ez lesz. New Order - Confusion (Pump Panel Reconstruction Mix) -
a diszkós jelenetre gondolsz? -
kittike23 #178 Helló!
Valaki tudna nekem segíteni????
Le szeretném tölteni a Penge1 filmben a zenét, ami az elején hallható.
Valaki segítsen, h milyen név alatt találhaném azt meg, v hogy honnan tudnám letölteni!!!köszi -
flangerx #177 Hello mindenki!!!Az szeretnem megkerdezni nincs-e valakinek meg a nyomas utana cimu filmbol ez a zene Spies & Guys(szam cime) mar eleg regota kergetem a neten lehet en vagyok hulye de egyszeruen nem talalom!!
Elore is koszi!!!!
-
OKOSKA1989 #176 mi a címe a nevem senki c. film filmzenéjének amiben terence hill a főszereolő nagyon kellene -
Szabó89 #175 Hali! Tudnátok nekem segíteni abban hogy az Ali G In Dahouse c. filmben szól egy jókis szám annál a jelenetnél amikor ül a parlamentben és mindenki ordibál erre felkel és elkezdi nyomni a szöveget mire kitiltják. Én ennek a számnak a címére és az előadójára lennék kiváncsi. Köszi. -
Losprophets #174 sziasztok!!nekem a szilaj a vad völgy paripája című mesefilm magyar betétdala érdekelne. [email protected] ez az msn címem vegyen fel akinek megvan lécci!!nagyon szeretem a dalokat amik alatta szólnak.nekem megvan az angol,ha vki úgy gondolja,én átküldöm szívesen. -
iguanodon #173 Szevasztok megköszönném ha valaki tudna segíteni.
Nagyon régóta vadászom erre a filmzenére, sehol nem találom.
Ezeken a neveken ment a film, Van Dam szerepelt benne, a sivatagban akcióztak (Inferno, Desert Heat,Coyote Moon).
Segítségeteket előre is köszönöm. -
atiapuka #172 Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy mi az új Mr. Bean film főzenéje? Nekem a Bloodhang Gang-re hasonlít.
Üdv -
scarlus #171 Hello!
Valaki nem tudja, hogy honnan lehet letölteni a Szabadság, szerelem zenéjét?
Köszke. -
kukmala #170 Helló! Nekem a Kincs ami nincs filmzenéje kéne! Légyszi segítsetek!
Előre is köszi! -
tökös csaj film zenéje nincs meg vkinek véletlen ? -
Lonestarr #168 ID4 Gitáros music -
Lonestarr #167 Sziasztok! Kellene nekem annak a zenének a címe ami a függetlenség napja c. filmben van az elején mikor megérkeznek az idegenek, és a vendéglőbe vannak és kicikizik az öreget akit régen elraboltak, ő éppen iszik akkor és ezalatt a jelenet alatt megy ez a zene, lassú gitáros szöveg nélkül (legalábbis itt). Köszike előre is, nagyon kellene ez a zene, köszi! Lone :) -
Sziasztok!
A régi néma filmek aláfestő zenéjének stílusában készült zongora (zenegép) zenéket keresek. esetleg olyan programot, ami ilyen stílusú zenét tud generálni.
Ha valaki tud ilyet kérem jelezze (esetleg pm-ben is).
Köszönöm! -
Aleika232 #165 Köszike az oldalt. -
Aleika232 #164 Köszike.Nincsen fölvéve meg nincsen meg ,letölteni meg nem tom a filmet csak láttam a tvben amikor adták és így nem tudtam megjegyezni.Köszi még 1x. -
Bammy #163 már megvan:) de köszi. -
Bammy #162 bocsi de én arra gondoltam ami akkor van amikor osztogatják ott a naplókat:S nem a stáblistánál -
the verve - bitter sweet smyphony -
Bammy #160 Aleika! amit gitározik a Marty azt mondja is benne hogy: Chuck Berry - Johnny be good. ez az a szám. -
Bammy #159 Nekem a Kegyetlen Játékok (Cruel Intentions) c. film zenéje kéne! ami a végén van! annak mi a címe meg előadója? kösz. -
hmmm -
Aleika232 #157 Azt nem tudjátok,hogy a Vissza a jövőbe című 3 részes filmnek milyen című filmdalai vannak?Esetleg amit az első részben énekel,gitározik Michael J Fox???Azon a bálon.Jól jönne a címe! -
Aleika232 #156 Szijjasztok!Én most szedtem le a Karib tenger kalózai 2-nek a Fekete gyöngy betétdalt.Tök kira!!!! -
éééénZoli #155 Sziasztok! mostanában néztem meg az ali g in da house c. filmet és egy szám nagyon megtetszett pontosan az amikor beülnek a kocsiba és versenyzenek a másik bandával még a film elején ha jol emléxem akkor vmi "jungle is massive"-ot is mondanak benn :S:S:S ennek a számnak a címe érdekelne:S
remélem tudtok nekem segiteni! előre is köszönöm -
szabo robert #154 hello 
-
ég velünk :)