Serious Sam 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbálkoztam gamespyba is 😄, de ott is eredménytelenül.
Játékon belül pedig nem olyan kényelmes külön belépni, de muszály leszek 😊.
Az azt jelenti ha Starfronter elbírt 4 embert akkor én szntem 5öt.
De fél tizen egynél nem biztos, hogy tovább fog tartani a szerver 😄.
Max megpróbálok 8ig megtanulni és akkor sokáig nyomhatjuk.
De ha valakinek jobb nete van akkor csinájjon õ szervert 😊. Csak adja meg a pontos idejét a szerver kezdési idejének, mert nemtom mér de lehet én csak olyan szerverre tok felcsatlakozni ahol csak a szerver van. Ha utána jönnek az nem baj.
<#violent>#violent>Dögöljenek a 3fejü kutyák!😄DD Meg az ugató vaddisznók😄DD
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
dinogolás az elsõ pályán? :Ð
találtam még pár ilyen íster egget 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Amúgy én is megtaláltam a dudát a mocsaras pályán, de a fene tudja, hogy mit aktivált. De láttam hogy valamennyit össze kell belõle gyûjteni és akkor valami történni fog...
Jó dolog, hogy nem védték le a multit a fejlesztõk kulcsal, habár megtehették volna, ezzel vagy csak azt nézték, hogy minél többen játszanak és talán majd így megveszik a gammát, vagy egyszerûen csak nem a pénzt nézik mindenben. Simán megtehették volna azt is, hogy legújabb Starforce és szevasztok...
A ruggbysek ellen a madár jó, ezt ne felejtsétek!
Itt a képed!
Azt nyomtam egy jót úgy, hogy eccerre voltunk 5-6-an is.
És ebbe az a legjobb, hogy versengés megy azér hogy ki öli meg a szörnyecskéket 😄.
táncolni kell folyamatosan körbe-jobbra-balra, vagy oszlop mögé és kilépés-bumm-vissza-kilép-bumm-vissza (persze gyorsan, csak addig az oszlop mögé amíg újra el nem sütheted a fegyvert)
Egyként duplacsövûvel simán kinyírhatóak.
Olvasom itt hogy így meg úgy könnyû a game...
Lehet hogy már kijöttem a gyakorlatból, de az 1-et végigvittem Hardon, aztán multiban haverokkal Mentalon <#idiota>#idiota>, hasonló stílusból a Painkillert is végigvittem Traumán,
viszont ezt elkezdtem normalon csakúgyból, hogy majd végigviszem késõbb hardon is minden secrettel meg szirszarral.
Nos a puskás emberek néha ÚGY szopatnak le hogy alig bírok elbújni. Nagy kör alakú szobák, és teremnek minden sarokban, és nagyot sebeznek messzirõl is.
Igazából még elfutni ill. elbújni se tudok.
Nem tudom, van valami stratégia?
Jó mondjuk az igaz hogy 90 alá sosem ment a hp-m, de ez "csak" normal. Vagy a további fokozatokon nem erõsödnek annyira?
ezt: failed authentication.
Ilyennel nemnagyon hinném, hogy még találkoztatok, mer mindenkinek azt írta ki, hogy not aval.... vagy nemtom mi.
Felraktad azt az új patchet?
2-3 perc és kész.
Amúgy 21:10-kor csinálok egy szervert Hungarian Server néven.
Ha valaki meghal játék közben véglegesen, akkor rejoin!
Sajnos ezt viszont singleben nem lehet állítani.
Viszont sajna SOKKAL könyebb mint az elõdök...
Uccsó elötti fokozaton nyomom, és néha már-már ásítozva tolom le az ellenfeleket a képernyõrõl.
SS1-nél azért NAGYON megizzadtam soxor.
:Ð
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Remélem gondolkodnak már egy kiegészítõn is. 😊
Kigyi: zok az amerikai focisták nagyon kemények voltak, muszáj volt õket raksival írtani, mert alig vitt le valamit az életükbõl a többi stuki és gyorsak voltak ráadásul.
Szóval én használtam õket.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Van sima bomba jel, az meg azt jelenti, hogy extra sebzésed lesz egy idejig. "Serious damage"
Az a bokorbandugós nagyon kemény 😊))
Állítom rengeteg eldugott dolog van a játékban, csak meg kell találni õket..
Kigyi: Jaja a King-kong az durva volt. Láttam, hogy több golyószóró is volt, azthiszem 3, ha abba mindenki beül, akkor lehet adni az érzést rendesen. Csak hát a king-kong széttörte õket.