Serious Sam 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy atmész a boltíven (ahonnan az elsõ ellenfelek jönnek), rögtön balra a sziklán van valami kapcsoló....
Azér az nagy kár, hogy többen nem tudnak magyarok feljönni. Nem tom mér.
De az ágyú télleg fain <#violent>#violent>
Valaki megtalálta már az elsõ pályán a 4. secret-et?
Segítségül:
1. A kiindulási falutól pár lépésre bal lévõ vízesés mögött.
2. Gólt kell rúgni egy focilabdával a csirkefocipályán.
3.Apálya végén lévõ majomfej-kaputól balra lévõ vízeséstõl balra, fent a falon van egy lecsókódós rész, aminek ki kell lõni a rúdját. RAKÉTAVETÕ !!!
De hol a 4. ???
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
amit 3x végigjátszottál az volt a Serious Sam: The Second Encounter,
ami pedig most megjelent, az a Serious Sam 2
vagy nem jól gondolom?
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
volt 2 Dino-gép (egy a kapun belül) és rengeteg egyéb, de ilyen egy szál se!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
lehet láma vagyok, de a mocsaras pálya (Forsaken....) elején nem tudok tovább menni.
Itt egy Big 13 feliratú kapú, mindenkit kinyírtam, de nem nyílik, körbejártam, ahol lehet, nyomkodtam a két kürtöt, de semmi.
Mi a trükk?
kösz
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Remélem amire 3at számolok már nem lesz😄
Sajna ez lehet, hogy azt jelenti, hogy csak 2-en tudunk eccerre neten nyomulni 😞.
Létrehozok 5 perc múlva egy szervert, HUN SG Server néven! 😊))
5 férõhelyes!
És áruld el a nevét is!
De ha már van 1 és feltok menni rá akkor felmek 😄.
nos?
(A 4. pályarészig akármelyik jöhet. Tehát a 4. az már nem)
Az a baj azzal, hogyhat te csinálsz szervert, hogy arra tegnap se tudtam felmenni 😄. Már vagy 50szer újraraktam a patchet, kipróbáltam crackesen, a nélkül, de mondom nemtom mér de én csak olyan szerverre tudtam felmenni eddig ahol a szerveren kívül nem volt más ember.
Aztán persze jöttek még vagy 4en tehát 5en nyomtuk egy külföldi szerveren egyszerre, és úgy jó volt.
Én most a 3. pályarész legeslegvégén járok ami ilyen kínai környezetben jáccódik és most kell majd elvileg kinyírni azt a hájas szúmós palit.
Multiba meg a Jungeles pálya vége feléig nyomtam külföldi szerveren.
De ugye single player számít? 😄. De akkor monnyátok meg pontosan a pálya nevét!
sztem ez lenne a megoldás így elkerülve egy csomó felesleges kérdést és dühöngõ választ is
az a seggfej chatland készítö cseszett odaírni ezt a kodot
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Single: Az "ugrálós" pálya elõtt tartok(amerikai focisták elõször feltûnnek), igazából nem sokat játszok single-ben.
Multi: Sövényes pálya, tele csilagkulcsal és egyéb kertészeti cumók. 😊)
Ati te tudod melyik pálya az. 😊
Ha benne lennétek, akkor onnan folytatnánk. Vagy ha MagyaR akar szervert csinálni, akkor remélem már fel van oldva a pálya neki.
~ -al hozd fel a konzolt, ott írd be, hogy :
sam_iEnableCheats = 1 (kisbetû, nagybetû FONTOS ! remélem nem írtam el 😊)
Ezt követõen a single, multi, options ... képernyõn, illetve játék közben ha ESC-t nyomsz képernyõn lehet F1-et nyomni a CHEAT panel felhozásához.
No itt lehet GOD mode-ot bekapcsolni, össz fegyvert adni ....
Cheaters live forever <#eplus2>#eplus2>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
MagyaR: Nekem is 2Mbites a netem és 192kbit a feltöltés, neked is annyi, ugye?
Ja és szerverbeállításnál az életet vedd fel 10-re, mert így is kevés lesz. Az ellenség healthjét felveheted, de ne nagyon, mert akkor az lesz a baj. Friendly fire ne legyen, mert néha azt sem tudjuk, hogy hova lövünk 😊 Habár döntse el a közösség, hogy milyen legyen a szerverbeállítás...