1012
  • NeoMaN
    az lehet, de én nem voltam ott... :)
  • Frank99
    na olyan erre nincs...

volt 2 Dino-gép (egy a kapun belül) és rengeteg egyéb, de ilyen egy szál se!
  • NeoMaN
    keresd meg az ajtónyitó foggantyút.... (a labdázó kroki közelében lesz)
  • Newfronter
    Na megvolt a party! Megint egy nagyon jó játszottunk! Na és az ágyú, hát az valami hatalmas! :)))
  • Frank99
    hali!
    lehet láma vagyok, de a mocsaras pálya (Forsaken....) elején nem tudok tovább menni.
    Itt egy Big 13 feliratú kapú, mindenkit kinyírtam, de nem nyílik, körbejártam, ahol lehet, nyomkodtam a két kürtöt, de semmi.
    Mi a trükk?
    kösz
  • MagyaR
    Kicsit most bedilizett a konzol. Vmi memória hibár ír ki.
    Remélem amire 3at számolok már nem lesz:D
  • Newfronter
    Most nézd meg! SG HUN SERVER
  • NeoMaN
    én nem találom... :(
  • MagyaR
    Tudom. Ez nem eccer elődofeul. De csak akkor van ha már a szerveren kívül már van a szerveren 1 ember. Tehát ha már 2en vannak egy szerveren.
    Sajna ez lehet, hogy azt jelenti, hogy csak 2-en tudunk eccerre neten nyomulni :(.
  • Newfronter
    Sajnos nem tudtam rejoinolni, authentic valami.. ezzel kidobott :((
  • Newfronter
    Rendben, jöhet mindenki aki akar egy jót lövöldözni! :)
  • Newfronter
    Már én sem tudok csatlakozni!
    Létrehozok 5 perc múlva egy szervert, HUN SG Server néven! :)))
  • NeoMaN
    nekem is szaggat a fear, ez meg mindenfullon 100-50 fps
  • NeoMaN
    én nemtok csatlakozni, authenticblablabla failed
  • abonyitomz
    holnaptól én is csatlakoznék a multi mókába!!!
  • MagyaR
    Szólj ha vmi nem stimmel mer addig nem kezdem el a pályát. Addig állok egy helybe:D
  • MagyaR
    Fut a szerver Hungarian server néven!
    5 férőhelyes!
  • Newfronter
    Szerintem csinálj szervert te! :)
    És áruld el a nevét is!
  • MagyaR
    Nah. Itt vok. Akkor csinálok szervert!
    De ha már van 1 és feltok menni rá akkor felmek :D.

• abonyitomz
    küldtem privátba
  • mucsácsó
    millen a géped? csak mert a FEAR topicban láttam hogy ez fut röccmentesen, fear meg 4 ellennel szaggat mint a dög.
    nos?
  • mucsácsó
    na az jó
  • abonyitomz
    nekem annyira bejön ez a GAME hogy nálam 100%osan az ÉV JÁTÉKA !!!!!!!!!!
  • Newfronter
    Giant Junkyard. Csinálunk egy próbát? Milyen néven hozol létre?
  • MagyaR
    Akkor eggyezzünk meg abba, hogy ha fél kilencig nem jelzek, hogy készen állok, akkor marad a szervered, de ha jelzek akkor kreálok egy 5-set és akkor monnyátok meg, h honnan nyomjuk.
    (A 4. pályarészig akármelyik jöhet. Tehát a 4. az már nem)
  • MagyaR
    Nekem kicsit több mint 2 mbit, ezér én 265el tok letölteni.
    Az a baj azzal, hogyhat te csinálsz szervert, hogy arra tegnap se tudtam felmenni :D. Már vagy 50szer újraraktam a patchet, kipróbáltam crackesen, a nélkül, de mondom nemtom mér de én csak olyan szerverre tudtam felmenni eddig ahol a szerveren kívül nem volt más ember.

Aztán persze jöttek még vagy 4en tehát 5en nyomtuk egy külföldi szerveren egyszerre, és úgy jó volt.

Én most a 3. pályarész legeslegvégén járok ami ilyen kínai környezetben jáccódik és most kell majd elvileg kinyírni azt a hájas szúmós palit.
    Multiba meg a Jungeles pálya vége feléig nyomtam külföldi szerveren.

De ugye single player számít? :D. De akkor monnyátok meg pontosan a pálya nevét!
  • ati2002
    Én nem sokat játszottam single-ben, de nem gond, legfeljebb én nem kreálok szervert. (a tegnapi játékból nekem majdnem minden map új volt)
  • Newfronter
    Kész a szerver, aki akar jönni egy kis bemelegítésre az jöhet. (HunServer)
  • steweee
    huhh, most olvastam bele a topicba. nos aki kikelt magából annak természetesen részben igaza van hogy egyesek nem használják a keresőt, ellenben azért sokan nem megvitatni szeretnék a játékot, hanem játszani, lehetőleg minél hamarabb és nem olvasgatni. ezért sztem mint ahogy már sok másik topicban szokássá lett a bonyolultabb telepítéseknél, nem ártana egy linket beszúrni ahol a problémás részek ki vannak vesézve

sztem ez lenne a megoldás így elkerülve egy csomó felesleges kérdést és dühöngő választ is
  • thhommy
    oks benne vagyok csak nehogy ez is az legyen mer tegnap is a magyar szerverre nem engedett fel
  • Newfronter
    De ha van kedved, egy olyan 20 perc múlva indítok egy szervert, HunServer néven.
  • Newfronter
    Patch fennt van? Tűzfal kikapcs?
  • thhommy
    hy néhány szerverre ha fel akarok menni ezt irya ki: authentication failed. tuggya vki h mi lehet a probléma? amugy az esti multiba én is benn vagyok
  • cicai
    nagyon szépen köszi
    az a seggfej chatland készítö cseszett odaírni ezt a kodot
  • Newfronter
    Aki multizni jön este, mindenki mondja el, hogy hol tart singleben illetve multiban! Hiszen le vannak zárva pályák multiban is, ha nem jártál még ott.
    Single: Az "ugrálós" pálya előtt tartok(amerikai focisták először feltűnnek), igazából nem sokat játszok single-ben.

Multi: Sövényes pálya, tele csilagkulcsal és egyéb kertészeti cumók. :))
    Ati te tudod melyik pálya az. :)

Ha benne lennétek, akkor onnan folytatnánk. Vagy ha MagyaR akar szervert csinálni, akkor remélem már fel van oldva a pálya neki.
  • mrzed001
    Cheats:
    ~ -al hozd fel a konzolt, ott írd be, hogy :
    sam_iEnableCheats = 1 (kisbetű, nagybetű FONTOS ! remélem nem írtam el :))

Ezt követően a single, multi, options ... képernyőn, illetve játék közben ha ESC-t nyomsz képernyőn lehet F1-et nyomni a CHEAT panel felhozásához.
    No itt lehet GOD mode-ot bekapcsolni, össz fegyvert adni ....

Cheaters live forever
  • ati2002
    Akkor már értem a mocsaras pályát!
  • ati2002
    Hát egymást nem kellene sebezni, mert néha tényleg azt lőttem, ami, aki mozgott :D
  • Newfronter
    Az volt a baj, hogy a mocsaras pályán csak ketten voltunk és így nehezebb volt, mivel megemeltem az ellenség health-jét, gondoltam arra, hogy többen leszünk :))

MagyaR: Nekem is 2Mbites a netem és 192kbit a feltöltés, neked is annyi, ugye?
    Ja és szerverbeállításnál az életet vedd fel 10-re, mert így is kevés lesz. Az ellenség healthjét felveheted, de ne nagyon, mert akkor az lesz a baj. Friendly fire ne legyen, mert néha azt sem tudjuk, hogy hova lövünk :) Habár döntse el a közösség, hogy milyen legyen a szerverbeállítás...
  • cicai
    tud valaki írni ide kodokat(csalásokat)?