1012
-
#652 az lehet, de én nem voltam ott... :) -
#651 na olyan erre nincs...
volt 2 Dino-gép (egy a kapun belül) és rengeteg egyéb, de ilyen egy szál se! -
#650 keresd meg az ajtónyitó foggantyút.... (a labdázó kroki közelében lesz) -
Newfronter #649 Na megvolt a party! Megint egy nagyon jó játszottunk! Na és az ágyú, hát az valami hatalmas! :))) -
#648 hali!
lehet láma vagyok, de a mocsaras pálya (Forsaken....) elején nem tudok tovább menni.
Itt egy Big 13 feliratú kapú, mindenkit kinyírtam, de nem nyílik, körbejártam, ahol lehet, nyomkodtam a két kürtöt, de semmi.
Mi a trükk?
kösz -
MagyaR #647 Kicsit most bedilizett a konzol. Vmi memória hibár ír ki.
Remélem amire 3at számolok már nem lesz:D -
Newfronter #646 Most nézd meg! SG HUN SERVER -
#645 én nem találom... :( -
MagyaR #644 Tudom. Ez nem eccer elődofeul. De csak akkor van ha már a szerveren kívül már van a szerveren 1 ember. Tehát ha már 2en vannak egy szerveren.
Sajna ez lehet, hogy azt jelenti, hogy csak 2-en tudunk eccerre neten nyomulni :(. -
Newfronter #643 Sajnos nem tudtam rejoinolni, authentic valami.. ezzel kidobott :(( -
Newfronter #642 Rendben, jöhet mindenki aki akar egy jót lövöldözni! :) -
Newfronter #641 Már én sem tudok csatlakozni!
Létrehozok 5 perc múlva egy szervert, HUN SG Server néven! :))) -
#640 nekem is szaggat a fear, ez meg mindenfullon 100-50 fps -
#639 én nemtok csatlakozni, authenticblablabla failed -
abonyitomz #638 holnaptól én is csatlakoznék a multi mókába!!! -
MagyaR #637 Szólj ha vmi nem stimmel mer addig nem kezdem el a pályát. Addig állok egy helybe:D -
MagyaR #636 Fut a szerver Hungarian server néven!
5 férőhelyes! -
Newfronter #635 Szerintem csinálj szervert te! :)
És áruld el a nevét is! -
MagyaR #634 Nah. Itt vok. Akkor csinálok szervert!
De ha már van 1 és feltok menni rá akkor felmek :D.
-
abonyitomz #633 küldtem privátba -
#632 millen a géped? csak mert a FEAR topicban láttam hogy ez fut röccmentesen, fear meg 4 ellennel szaggat mint a dög.
nos? -
#631 na az jó -
abonyitomz #630 nekem annyira bejön ez a GAME hogy nálam 100%osan az ÉV JÁTÉKA !!!!!!!!!! -
Newfronter #629 Giant Junkyard. Csinálunk egy próbát? Milyen néven hozol létre? -
MagyaR #628 Akkor eggyezzünk meg abba, hogy ha fél kilencig nem jelzek, hogy készen állok, akkor marad a szervered, de ha jelzek akkor kreálok egy 5-set és akkor monnyátok meg, h honnan nyomjuk.
(A 4. pályarészig akármelyik jöhet. Tehát a 4. az már nem) -
MagyaR #627 Nekem kicsit több mint 2 mbit, ezér én 265el tok letölteni.
Az a baj azzal, hogyhat te csinálsz szervert, hogy arra tegnap se tudtam felmenni :D. Már vagy 50szer újraraktam a patchet, kipróbáltam crackesen, a nélkül, de mondom nemtom mér de én csak olyan szerverre tudtam felmenni eddig ahol a szerveren kívül nem volt más ember.
Aztán persze jöttek még vagy 4en tehát 5en nyomtuk egy külföldi szerveren egyszerre, és úgy jó volt.
Én most a 3. pályarész legeslegvégén járok ami ilyen kínai környezetben jáccódik és most kell majd elvileg kinyírni azt a hájas szúmós palit.
Multiba meg a Jungeles pálya vége feléig nyomtam külföldi szerveren.
De ugye single player számít? :D. De akkor monnyátok meg pontosan a pálya nevét! -
#626 Én nem sokat játszottam single-ben, de nem gond, legfeljebb én nem kreálok szervert. (a tegnapi játékból nekem majdnem minden map új volt) -
Newfronter #625 Kész a szerver, aki akar jönni egy kis bemelegítésre az jöhet. (HunServer) -
steweee #624 huhh, most olvastam bele a topicba. nos aki kikelt magából annak természetesen részben igaza van hogy egyesek nem használják a keresőt, ellenben azért sokan nem megvitatni szeretnék a játékot, hanem játszani, lehetőleg minél hamarabb és nem olvasgatni. ezért sztem mint ahogy már sok másik topicban szokássá lett a bonyolultabb telepítéseknél, nem ártana egy linket beszúrni ahol a problémás részek ki vannak vesézve
sztem ez lenne a megoldás így elkerülve egy csomó felesleges kérdést és dühöngő választ is -
thhommy #623 oks benne vagyok csak nehogy ez is az legyen mer tegnap is a magyar szerverre nem engedett fel -
Newfronter #622 De ha van kedved, egy olyan 20 perc múlva indítok egy szervert, HunServer néven. -
Newfronter #621 Patch fennt van? Tűzfal kikapcs? -
thhommy #620 hy néhány szerverre ha fel akarok menni ezt irya ki: authentication failed. tuggya vki h mi lehet a probléma? amugy az esti multiba én is benn vagyok -
#619 nagyon szépen köszi
az a seggfej chatland készítö cseszett odaírni ezt a kodot -
Newfronter #618 Aki multizni jön este, mindenki mondja el, hogy hol tart singleben illetve multiban! Hiszen le vannak zárva pályák multiban is, ha nem jártál még ott.
Single: Az "ugrálós" pálya előtt tartok(amerikai focisták először feltűnnek), igazából nem sokat játszok single-ben.
Multi: Sövényes pálya, tele csilagkulcsal és egyéb kertészeti cumók. :))
Ati te tudod melyik pálya az. :)
Ha benne lennétek, akkor onnan folytatnánk. Vagy ha MagyaR akar szervert csinálni, akkor remélem már fel van oldva a pálya neki. -
#617 Cheats:
~ -al hozd fel a konzolt, ott írd be, hogy :
sam_iEnableCheats = 1 (kisbetű, nagybetű FONTOS ! remélem nem írtam el :))
Ezt követően a single, multi, options ... képernyőn, illetve játék közben ha ESC-t nyomsz képernyőn lehet F1-et nyomni a CHEAT panel felhozásához.
No itt lehet GOD mode-ot bekapcsolni, össz fegyvert adni ....
Cheaters live forever -
#616 Akkor már értem a mocsaras pályát! -
#615 Hát egymást nem kellene sebezni, mert néha tényleg azt lőttem, ami, aki mozgott :D -
Newfronter #614 Az volt a baj, hogy a mocsaras pályán csak ketten voltunk és így nehezebb volt, mivel megemeltem az ellenség health-jét, gondoltam arra, hogy többen leszünk :))
MagyaR: Nekem is 2Mbites a netem és 192kbit a feltöltés, neked is annyi, ugye?
Ja és szerverbeállításnál az életet vedd fel 10-re, mert így is kevés lesz. Az ellenség healthjét felveheted, de ne nagyon, mert akkor az lesz a baj. Friendly fire ne legyen, mert néha azt sem tudjuk, hogy hova lövünk :) Habár döntse el a közösség, hogy milyen legyen a szerverbeállítás...
-
#613 tud valaki írni ide kodokat(csalásokat)?