Serious Sam 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Na megoldottam, kiléptem újratöltöttem és továbbment

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Igen közben rájöttem, nade a Siriuson, miután túléltem a 3 arénát kint vagyok az utcán. Itt az egyik helyn nem tudok tovább menni, a 2. nagyobb térnél megöltem mindenkit felvettem a nagy bombát ott ahol ki kellene menni, de nem nyílik fel a kék rács, ilyenkor mi van? Próbáltam visszatölteni is de ugyanez van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
csak menekülj elõle kifelé a hangárból, majd még tovább, amíg el nem érsz egy helikopterhez, beszász, lövöd, ha kifogytál rakétából feltankolsz a felszállónál

PSN ID.: Beegabor

Shep
HUGO-t (nagy robot) a havas pályán hogy kell elintézni?

Loál János
Persze lehet, hogy hülyeség. :|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Az átvezetõk Bink Video formátumú videófájlok - kodekhiba?
Használsz valamilyen kodekpakkot? Lehet, hogy ott a bibi.
Nem használsz semmilyen kodekpakkot? Lehet, hogy ott a bibi. :)

Hali ,

mint korábban említettem nekem az átvezetõknél van az hogy szürke háttér és szaggatott hangok jönnek elõ .
Ha ilyenkor nyomok egy esc-et akkor abbahagyja és töltené a következõ pályát .
Ilyenkor is a fenti hiba lép fel itt is nyomok egy esc-et és utánna beteszi a loadingot és fut a játék .
Nem szaggat nagyon korrekt,de így lemaradok az átvezetõkrõl .
Mi lehet szerintetek a bibi ?
Loál János
Áz! :)

Shep
Eszméletlen nagy ez a game, mármint a game nem annyira, de a poénok, hát hihetetlen, állandóan hülyére röhögöm magam az átvezetõkön, meg a beszólásokon.

BBird
Jól sejtettem, hogy ennyi év után nem én vagyok a láma, hanem mással van itt a bibi... megnéztem amit javasoltál, de az sem segített. :-)
Nekem is ezt nyomja minden pályabetöltés közben .
ilyenkor csak esc-et nyomok és elõbb utóbb elunja a game és fut rendesen :)
BBird
Valóban ez lenne a megoldás? Mert ha igen, akkor furcsállom, hogy magam nem próbáltam. Mindenesetre köszi, megnézem majd. :-)
belemész a cdbe és ott manuálisan indítod a setupot

BBird
Üdv!

Lehet, hogy volt már másnak is probléma ez, nem tudom... itt leginkább mással szenvednek a többiek, ahogy olvasgattam a kommenteket.
Az én gondom az, hogy autorun menü után install -ra nyomok, eltûnik a menü és ennyi. :-)
Erre van valami gyógyír?
Jano
Azt a kristály-szerû képzõdményt, amivel köpi kifelé a vadászgépeket, stb.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

bon
Hogyan kell elpusztítani a Metal Institution nevezetû piramist a játékban? Nem tudok rájönni, hogy melyik részét kell lönni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

grebber
Asszem 2. fokozaton,de nekem cseppet sem tünik könnyünek.
Túl sok geci jön azt szétzuzzák a kis kék haverokat és nincs ki löje a gorillát :(

Next PC upgrade: 2022

Loál János
Milyen fokozaton nyomod? Nekem az volt az egyik legkönnyebb fõellenfél, simán ki lehetett nyírni.
:/

grebber
Perszehogy tudom de mindig elér hozzám és szétnyom.
De 2 napja nem indul el 1 Securom 7-es game se fagyasztja mind a gépet nem tudom miért :(

Loál János
Mét? Azt tudod, hogy nem õt kell lõni, ugye?

grebber
:( köcsög Kongo-s pályán elakadtam midig kinyir az a kibaszottnagy gorilla :(

Gladiator
demoval hogy tudok multizni? mert vagy azt írja ki, hogy the session of the game is no longer avaiable, vagy, hogy nem egyezik a verzió, pedig most töltöttem le hozzá a peccset.

Gladiator
kis trükközéssel megoldottam.

Gladiator
letöltöttem SG-rõl a demót. mikor ki akarnám csomagolni lefagy. másnak is, vagy csak az én okos gépemnek nehéz feladat ez?

Loál János
Eeejj, azt meg nem mondom. 1-2-naponta játszottam vele, plusz hétvégén. Nemtom, de elvoltam vele egy darabig. :)

Frank99
egy kicsit késõn esett le :-))).....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

grebber
Neked mennyi idõ volt a végigvitele?

Loál János
A hétvégén fejeztem be, a vége ennek a résznek is igen izzasztós volt, jópárszázmilliószor meghaltam.

Összességében szinte tök olyan, mint az elsõ rész. Nagyon jó humor, temérdek ellenfél, szépen kivitelezett, változatos pályák, csak minden kifinomultabb, mint az elsõ részben. Ha lesz harmadik rész, azt is tuti megnézem.

grebber
Amugy én a szar sehogyan nem eszem meg nemhogy büdösen <#vigyor1><#hehe>

grebber
LOL azt hittem jó lesz.De ha már letöltöttem hülye leszek letörölni,végigszenvedem azt del.És van aki ezért pénzt ad ezért kár!

Frank99
ha xar, a faxé jáccó vele?

csak úgy kérdezem.
ha büdös a xar, akkor nem esszük meg.
Vagy van aki mégis???

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

PLackó
nem.
nektek is ilyen a profilkészítés,csak entert nyomva továbbenged?

Seth
egérrel se tudsz rákattintani a select-re???

PLackó
hy.
mikor szeretném indítani a single playert nem tudok profilt csinálni..hiába nyomom az entert,semmi sem történik..
kép

grebber
Simán müködik a coop? ip-ip kapcsolaton alapszik?

fistin
banyek, én nehézbe kezdtem, kb 9 óra alatt véghez vittem :)) most végeztem vele egy 5 perce!! jó játék volt! az utolsó pálya eleje jól nézett ki azért!!

Gunner
megoldottam, kihúztam a picsába és felraktam a legújabb alaplapi hangkártya drivert

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
nézelõdtem a hozzászólások között, de egyszerûen nem találok megoldást. nincs hangja a lövésnek... valószínü, hogy a hangkártya a gond, mert a bátyámnak ugyanolyan gépje van, csak alaplapi hangkártyát használ, de... drivert ehhez csak a hozzá kapott cd-rõl tudtam felrakni, tudna valaki picit help? thx elõre is <#zavart1>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Single playerbe nekem se nagy mulatság nyomni, de cooperative-ba még egy jó ideig fogom :).

Törölt felhasználó
Nekem is kb ennyi volt.
Jól szórakoztam :)
grebber
Az jó hamar végigtolom azt törlöm ezt a szart.

Seth
én 7:32 alatt jutottam a végére

Amúgy akkorát henteltem ma egy szerveren. Eccere 8-AN voltunk fenn!!!

Pfff. Amikor megkaptuk a kínais pályán az ágyút az aztán nagyot szólt :DDD.
Pedig akkor már csak 5en voltunk. De amikor azon a pályán voltunk ahol a méhecske a fõgonosz (ott még 8an voltunk) annyira felvolt véve a +enemy strength, hogy alig bírtunk a sok rohadt szörnyekkel.

Fõleg a boszorkák idegeltek fel mint allat :). Fél óráig kellett õket kapdosni a végén lefele.

El lehet vele jáccogatni. :D. van benne kb. 7 pálya, de abból az elsõ úgy 2 óra max aztán vhogy rövidülnek egy darabig a pályák, azt meg ilyen össze-vissza hosszúságúak.

grebber
Milyen hosszú ez a game?

Mármint, hogy mit kell vele csinálni, hogy maga a game elinduljon?

Töltsd le a cracket.

Serious Sam mentés itt letölthetõ:http://www.gamecopyworld.com/

Serious Sam 2 mentés itt letölthetõ

Törölt felhasználó
Sikerült végigvinni a jtékot :)
A vége nagyon durva...