1012
-
#892 DirectX9.0c fel van rakva?
Egyáltalán milyen ATI kártyád van pontosan?
Azt próbáltad már, hogy a játékaidat ne "játékok" nevű mappába telepítsd, hanem egy ékezetek nélküli nevű pl. "jatekok" mappába? -
nekem mindig ezt irja vga driver ujra lett rakva (ATI) kártya -
#888 Hát skacok, én tegnap töltöttem le, a Reloaded verziót, és szépen felment, rádobtam a mellékelt patchet, felülirtam a reloaded crackelt exét (85 kbyte?), aztán már nyomtam is.
Alig tudtam elszakadni hajnal 3-kor a géptöl
A banda hozta a formáját, gyönyörü graf, gyors motor (1280, minden maxon, 6600GT-vel 40 fps), humoros átvezetök (sexy bush ), minden ami kell. Bár a falu megvédése kicsit megszivatott, a végére 4 (négy!) erőm maradt... -
Kivéve a 2.066a-s patchet. Vonulj vissza. -
#886 Nem érdekel, akkor is van már törés hozzá. Szóval RLD nem tört semmit. -
#885 Akkor egy pirinyót nézz utána néhány dolognak. A mellékelt exe nem egyezik egyik(!) demo exével sem!
Egyébként már kint van a jó törés a 2_066a_59775-ös patchez, ami rld-ss2.rar névre hallgat, a GameCopyWorldön pedig:
Serious Sam 2 v2.066 [ENGLISH] No-DVD/Fixed EXE
-
#884 Sam2-patch_2_066a_59775.exe -
#883 Melyik patch kell hozzá??? -
#882 Reloaded nem tört rajta semmit!! Csak mellékelte a patch-et meg a demo exejét amivel elindul... Ennyi! És kimeri adni a saját neve alatt... -
#881 Nekem a crack is elég lenne hamarosan felteszi valaki valahova de gameburnworld-gamecopyworld pároson fenntlesz.:D -
#880 DE MÁR FEL VAN TÖRVE A GÉM!!!
AZ A VERZIÓ VAN MEG NEKEM IS ÉS TÖK JÓ!!!
EZT HÜLYESÉG LESZEDNI!!! -
#879 A reloaded téli álmot aludt eddíg??, Most ontja magából az ezeréves cuccokat
-_- -
#878 2006-01-01 PC Game ISOs Serious Sam 2 (c) 2k Games *PROPER* *DVD* RELOADED 55x50 MB -
Dave77 #877 Semmi változás... -
#876 eax-ot kapcsold ki -
Dave77 #875 Beállítottam, de semmi változás... Pl. a gránát robbanásának semmi hangja. Igaz külön hangkártyám nincs, csak az alaplapi de eddig semmi ilyesfajta gondom nem volt. -
#874 több játékkal is volt ilyen problémám, a winben kell beállítani hogy 2 hangszóró legyen az 5.1 helyett. -
Dave77 #873 Hi! Nálam amikor az ellenfél szétrobban, meghal vagy lő, egyszerűen nincs hangja vagy vmi nagyon halk kis pukkanás... Állítgattam az Audio options-ben, is de nem javul. Ennek ilyennek kellene lennie? -
Daza500 #872 Már nem kell, rájöttem....
Boccs. -
Daza500 #871 Csá
Kiváncsiságképpen leszedtem a demo-t, és valami nagyon szar hiba lépett fel :-/
Nincs mouse look. Hiába állítjuk be YES-re az ápsönszbe, egyszerűen NINCS :-/
Csak a gombok működnek.
Valami baja van az optikai egérrel ? Vagy mifene ?
Hát ilyen még nem volt eddig egy játéknál se :-/
HELP -
noodle77 #870 Sziasztok!
' linket szeretnék kérni, hogy letudjam töltani a crack-et.
Köszi!
vagy esetleg kelküldhetné vki a [email protected] is -
noodle77 #869 ?
-
heystumafly #868 jaa,értem -
#867 Csak a videókártya driverét, első körben. Reméljük, az segít. :) -
heystumafly #866 mármint a gépet kell újra tenni? -
#865 Milyen kártyád van?
Mert az angol szöveg azt mondja, hogy egy Direct3D vezérlőt nem tud betölteni/beállítani, illetve hogy ez a vezérlő nem DirectX9.0 kompatibilis.
Amúgy indult el valaha is a játék? Vagy ez az első indításod?
Lehet csak, driver gondja lesz a kártyádnak. Újra kéne telepíteni. -
heystumafly #864 Hello ezt a hiba üzit írja ki nekem:
Fatal Error:Cannot set display mod!
GfxAFI error:(Direct3D)Driver is not DirectX 9.0 compatible(missing support for stream offset and scissoring)
Mi lehet a baj? -
#863 Fasza ez a játék, kár hogy az elődjét nem toltam végig, sőt nem is játszottam vele.
4-es fokozaton már fasza vele játszani, igazi kihívás. Még csak az első pályaegyüttest csináltam meg, azt a rohadt nagy csitát meg épphogy kinyírtam. Már éppen lendült felém a keze (volt még 50Hp-m) amikor az ucssó raksim elkapta Makkerem volt az bizti. 4-es fokozaton asszem 50Hp-t meg páncélt sebez le egy ütéssel, szal nincs idő szarakodni.
A poénok, hát azok nem semmik benne, nagyon feldobják a játék hangulatát.
Most jön a mocsár, kiváncsi vagyok milyen lesz.
Serious days to you all! -
#862 Na megoldottam, kiléptem újratöltöttem és továbbment -
#861 Igen közben rájöttem, nade a Siriuson, miután túléltem a 3 arénát kint vagyok az utcán. Itt az egyik helyn nem tudok tovább menni, a 2. nagyobb térnél megöltem mindenkit felvettem a nagy bombát ott ahol ki kellene menni, de nem nyílik fel a kék rács, ilyenkor mi van? Próbáltam visszatölteni is de ugyanez van. -
#860 csak menekülj előle kifelé a hangárból, majd még tovább, amíg el nem érsz egy helikopterhez, beszász, lövöd, ha kifogytál rakétából feltankolsz a felszállónál -
#859 HUGO-t (nagy robot) a havas pályán hogy kell elintézni? -
#858 Persze lehet, hogy hülyeség. :| -
#857 Az átvezetők Bink Video formátumú videófájlok - kodekhiba?
Használsz valamilyen kodekpakkot? Lehet, hogy ott a bibi.
Nem használsz semmilyen kodekpakkot? Lehet, hogy ott a bibi. :) -
papisa #856 Hali ,
mint korábban említettem nekem az átvezetőknél van az hogy szürke háttér és szaggatott hangok jönnek elő .
Ha ilyenkor nyomok egy esc-et akkor abbahagyja és töltené a következő pályát .
Ilyenkor is a fenti hiba lép fel itt is nyomok egy esc-et és utánna beteszi a loadingot és fut a játék .
Nem szaggat nagyon korrekt,de így lemaradok az átvezetőkről .
Mi lehet szerintetek a bibi ?
-
#855 Áz! :) -
#854 Eszméletlen nagy ez a game, mármint a game nem annyira, de a poénok, hát hihetetlen, állandóan hülyére röhögöm magam az átvezetőkön, meg a beszólásokon. -
#853 Jól sejtettem, hogy ennyi év után nem én vagyok a láma, hanem mással van itt a bibi... megnéztem amit javasoltál, de az sem segített. :-)