Serious Sam 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN ID.: Beegabor
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Használsz valamilyen kodekpakkot? Lehet, hogy ott a bibi.
Nem használsz semmilyen kodekpakkot? Lehet, hogy ott a bibi. :)
mint korábban említettem nekem az átvezetõknél van az hogy szürke háttér és szaggatott hangok jönnek elõ .
Ha ilyenkor nyomok egy esc-et akkor abbahagyja és töltené a következõ pályát .
Ilyenkor is a fenti hiba lép fel itt is nyomok egy esc-et és utánna beteszi a loadingot és fut a játék .
Nem szaggat nagyon korrekt,de így lemaradok az átvezetõkrõl .
Mi lehet szerintetek a bibi ?
ilyenkor csak esc-et nyomok és elõbb utóbb elunja a game és fut rendesen :)
Lehet, hogy volt már másnak is probléma ez, nem tudom... itt leginkább mással szenvednek a többiek, ahogy olvasgattam a kommenteket.
Az én gondom az, hogy autorun menü után install -ra nyomok, eltûnik a menü és ennyi. :-)
Erre van valami gyógyír?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Túl sok geci jön azt szétzuzzák a kis kék haverokat és nincs ki löje a gorillát :(
Next PC upgrade: 2022
:/
De 2 napja nem indul el 1 Securom 7-es game se fagyasztja mind a gépet nem tudom miért :(
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Összességében szinte tök olyan, mint az elsõ rész. Nagyon jó humor, temérdek ellenfél, szépen kivitelezett, változatos pályák, csak minden kifinomultabb, mint az elsõ részben. Ha lesz harmadik rész, azt is tuti megnézem.
csak úgy kérdezem.
ha büdös a xar, akkor nem esszük meg.
Vagy van aki mégis???
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
mikor szeretném indítani a single playert nem tudok profilt csinálni..hiába nyomom az entert,semmi sem történik..
kép
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Jól szórakoztam :)
Pfff. Amikor megkaptuk a kínais pályán az ágyút az aztán nagyot szólt :DDD.
Pedig akkor már csak 5en voltunk. De amikor azon a pályán voltunk ahol a méhecske a fõgonosz (ott még 8an voltunk) annyira felvolt véve a +enemy strength, hogy alig bírtunk a sok rohadt szörnyekkel.
Fõleg a boszorkák idegeltek fel mint allat :). Fél óráig kellett õket kapdosni a végén lefele.
A vége nagyon durva...