Serious Sam 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AtiRadish
Bocsi h. ebbe a topikba irom, dnye az SS1 mar kihalt. NA szal emlekszik meg valaki arra h. az elso resz vegen azt a nagy dogot h. kell kiirni?? Amikor mar atmentem az urbe vagy hova, es ilyen kilovok is vannak korulotte. Szarra lovom de mindig visszatolti az eletet. Mi a trukk?? lecci segitsetek.

Kicsit bõvebben ha lehet?!

ebbe is van multi

Én azt hittem, hogy azért kérdezed a patch-ot, hogy amiatt nem sikerül felrakni a magyarítást de ezek szerint akkor semmi köze hozzá?!

Szia ! Azt nem tudom ,de szerintem bármelyik jó.Egyébként én is próbálkoztam a dologgal és ugyanaz a tapasztalatom mint neked(szürke képernyõ és a játék nem indul).A "magyarítások-Portál"-on egyébként két változat van fenn ,de nekem egyik sem mûködött.Ha sikerrel jársz akkor szólj,mert én már nem foglalkozom vele.
AtiRadish
En ezzel jaccottam, es tokeletesen bevalt.

Ezek közül[/url]melyiket ajánlanád??

Heló! Nincs de megkeresem, hogyha ez kell hozzá.
Remélem azután jó lesz! Köszi!

Szia ! Telepítve van a 2.070-es pach?
AtiRadish
LEhet, nyomd meg a "h"-t

Lehet benne TPS nézetben nyomulni??

PetruZ
Ismerem az MP-t, de magyarításokat soha nem használok (kivéve azokat, amiket én csináltam, de azokat is csak teszt céljából 😊 ). Elég jól boldogulok az angollal (bár nem vagyok perfekt). 😊
Amikor megcsinálsz egy szakaszt, jön a videó alatta pedig megy a felirat. Erre gondoltam.
Egyébként a "magyarítások-Portál"-on megtalálod a magyaritást, ez "" ss2_hun_070_658.exe 29,1MB "" így néz ki. ( gmiki a készitõ).
Na mindegy mint korábban is írtam így is játszható csak a kíváncsiság vezérelt.
Ha sikerülne magyarítani lehet, hogy még elörõl is kezdeném pedig már a jó felén túl vagyok.

PetruZ
Nem használok magyarításokat, nem tudom, mi lehet a baja. Egyébként kétlem, hogy a videók is magyarítva lennének, mert az eredeti sincs feliratozva, szinkronról meg nem hallottam, hogy készülne.
Sziasztok! Elõször is köszi Petruz-nak a választ.Más, bár a játékkal kapcsolatos,letöltöttem a játékhoz a magyarítást de a játékot elindítva a képernyõ totál beszürkül és semmi. Ha entert nyomok kilép.
A telepítési útvonalat helyesen adtam meg, esetleg ha tudtok valami megoldást válaszoljatok!
Valami fizikai (bemásolós) dologra gondolok vagy bármilyen ötletre ami segíthet!
A készítõket is kérdeztem de nagyon elfoglaltak lehetnek.
Végül: tudom, hogy a játék magyarítás nélkül is kezelhetõ de mégis kiváncsi vagyok a sok videón a Sam dumájára.

Hát lejjebb is raktam a nehézségi fokot.A Serious Sam elsõ részét nem ismerem, csak ezt a másodikat próbálgatom.Biztos az elõzõ részek is jók.Majd egyszer kipróbálom.De még egy ideig küszködök ezzel.Meg hát jó az elején is tartok 😊.

PetruZ
Hard-on, fps háttér nélkül rohadt nehéz lesz... Én kifejezetten fakezû vagyok fps játékokban, bár a SSam elõzõ két részét easy-n végig tudtam vinni, igaz, néhol nem volt egyszerû. 😊 A SSam2-vel is easy-n játszom, a végefelé már borzalmas helyek vannak, az utolsó pályán, nem sokkal a boss elõtt most fel is adtam egy idõre, mert nem tudom megcsinálni (ahol jön vagy kéttucatnyi óriás anyapók egy szûk arénában). 😊
Köszike!!!A hardon játszok.Igazából amikor próbáltam ezt a pályát, akkor mindig arra koncentráltam, hogy azt a fönti izét löjjem ki persze azért közben nem nagyon tudtam lövögetni amiket kilött magából.De azért kiváncsi vok, hogy milyen ez a játék, mert nem nagyon foglalkoztam vele túl sokat.Meg igazából nem annyira vagyok jártas az ilyen lövöldözõs játékokban, csak gondoltam ezt és a Half Life 2-õt kipróbálom.Én sem jósolok túl sok esélyt magamnak, hogy egyáltalán ennek eljussak a végéig,de hát ki tudja?De majd addig próbálkozok amedig nem sikerül.<#wink>
Mégegyszer köszike!

PetruZ
Tudom, melyik az a hely. A sámánt kell ott kiszabadítani, az az Ursul Suburbs pálya vége. Ott bizony addig kell lõni, míg el nem fogynak az ellenfelek. Az utolsó négy az egy-egy vörös rakétavetõs figura lesz, akik felsorakoznak a bejárat két oldalán. Ha mindet kinyírtad, jön a videó, meg a következõ pálya.
Viszont ha már itt elakadsz és kihalsz, akkor nem sok jót jósolok neked a késõbbiekre... Milyen nehézségi fokon játszol?
Ahol elakadtam, a pálya neve valami Ursul Suburs 1 (ha jól találtam meg)Elõtte van egy zivatagos pálya, ahol egy géppel kell kilõni a helikoptereket és az ellenségeket(disznók,katonák)Utána egy ezüst golyóba kell belemenni,azt pörgetve(benne futva)úgy az ellenségeket letudom kaszabolni.Ezután pókok vannak ezeket meg repülõs,beülõs lövõs géppel tudom legyõzni.
Ezután jön az a pálya ahol elakadtam.Egy napos,füves,ösvényes pálya ahol kék kis manók is vannak.Itt található ezek a ládikás power-upok,Serious demage-ek.A házakon lehet ugrálni.Amikor ez a pálya jön akkor elõtte amikor van kép és írás az adott "fõbb ellenségrõl"egy bicegõ katonát mutatnak (ami nem túl gusztusos kinázetû,fehéres arca van és sötétkék ruhája van,fegyverrel)
Ezen a pályán van több rész elõtte lévõkön fölveszek egy puskát(amivel közelítve is tudok lõni)zöld színû.És valamilyen Shama must be insideot mond a csaj hogy azt ki kell szabadítanom, mert egy rab.
Hát úgy ennyit tudnék elmondani róla.
Köszi szépen

PetruZ
Félreolvastam. A Serious bomb meg a ládika az, amit leírtam, de te a két felvehetõ power-up-ról beszélsz. 😊
A Serious damage, amíg hat, megtöbbszörözi a sebzésedet, így akár a leggyengébb alapfegyverrel is ki lehet nyírni a legerõsebb ellenfeleket.
A másik, a "ládikás" power-up, amíg hat, megtöbbszörözi az ellenfelek kinyírásáért kapott pontokat.
PetruZ
Hú, most hirtelen ez a helyszín sem ismerõs. Mondanál még pár dolgot a helyrõl, meg az elõzõ helyszínekrõl, hátha eszembe jut?

A Serious bomb arra jó, hogy gyorsan megszabadulj a környéken lévõ összes ellenségtõl.
A ládika csak extra pontot ad, nincs más funkciója.
Sziasztok!Szeretnék segítséget kérni.Elakadtam még(jó elején)a játékban.Az lenne a gondom,hogy van egy olyan pálya ahol ki kell szabadítani egy foglyot.Van fölöttem egy fa fejszerû valami ami magából kiöklendez tûzgolyó formájában ellenségeket(a szájából).Mit kell ott csinálni azon kívül hogy sokáig lövöldözöm amiket kilõtt magából az a fej???(Ameddig el nem fogy az életem.(Ahogyan az angol tudásommal lefordítottam a csajszi azt mondja hogy bent van egy fogoly és ki kell szabadítanom)Körülbelül így tudnám leírni.Nagyon kéne segítség!!!please<#szomoru1>köszönet elõre is
Ja és még annyi, hogy igazából mire valók azok a Serious Sam bombás izák amikot megeszek és számol vissza meg a ládika is?Köszike

PetruZ
Nem pontosan emlékszem már erre a részre (vagy nem jól írod le 😊 ), csak tippeket tudok adni, remélem, ez az a hely:
Amikor egy nagy arénában vagy, és vagy egy golyó, amibe bele lehet mászni, akkor bele is kell. Ezután követni kell a jelzéseket, vagyis a sorban felbukkanó tûzgyûrûkön kell áthaladni a megadott idõ alatt. Lesz jópár hely, ahol ugratni kell, meg olyanok is, ahol jó idõzítésre lesz szükség. Itt nem az ajtón kell kimenni, vagy mellékutat keresni, hanem pontosan követni a feladatot, és sorban végigmenni a gyûrûkön. Azt hiszem, valami kis nyilacska jelzi is, hogy melyikkel kell folytatni.
Ha útközben ellenfeleket látsz, ne foglalkozz velük, ha az utadba kerülnek, nyugodtan gázolj át rajtuk. Arra azért vigyázz, hogy a golyó nem sérthetetlen, szóval ha valaki nagyon lõdözik rád és sérülsz, azt nyírd ki, vagy gurulj minél gyorsabban elõre a pályán. Bizonyos akadályok is sértik a golyót (pl. lesznek ilyen forgó vackok, azok is).
Meg lehet csinálni, csak nem szabad összevissza rohangálni. 😊
Olyan résznél járok ahol kb. egy perc alatt át kell menni bizonyos kapukon, közben pókok, kutyák, ugrálló kaktuszok jönnek.
Most pedig egy aréna 5-6 fényes forgó amire ha rámegyek a golyóval kis villámmal füsttel eltünik. Összesen vagy 5 katona van. Két ajtó egyikbe se lehet bemenni. Csak a sörétes puska van a feladatra és 200 másodperc.
Itt a több infó remélem így már tudsz segíteni. köszi

PetruZ
Kicsit több infót, ennyibõl nem tudom, hogy hol vagy (a játékban többször is van golyóban mászkálós rész).
Sziasztok! Elekadtam a rollerboll résznél.
Mit kell itt csinálni ????

segítsen valaki!
letöltöttem a magyarítást a gamehez, de nem indul vele a játék /egyik féle verzióval sem/ mi lehet a probléma? /a játék nem eredeti/

Hát a sebesség csökkenést észrevettem 😄. Viszont látványban semmi változást nem láttam.

Ati

NeoMaN
3D textúrák
Sebesség egybõl a fele kb.
😊

A paralax mapping az optionsban mit tesz ha bekapcsolom? Érdemes bekapcsolni?

Ati

bcsirke
BAZZE A SECOND ENCOUNTER ÉLETEM LEGJOBB JÁTÉKA VOLT, ERRE EZ A SZAR. EZ A SZAAAAR!!!! Waze a második rész SEMMIT nem adott vissza az elsõ részek hangulatábol!! CSicsás szar fegyverek, ronda ellenfelek, a kamikaze fején egy kurva nagy bomba(szánalmas). Szóval a Croteam elkúrta.
nem kicsit.
nagyon.

PetruZ
Kleerowski kinyírása kicsit trükkös. Azt kell elérni, hogy az a kristály, amibõl visszaszívja magát, felrobbanjon. Addig figyelmen kívül kell hagyni az ürgét, amíg ez nem sikerül.
A pálya közepén van egy oszlop, felette a kristály. Nem érdemes lõni, mert sebezhetetlen. Az oszlop végét (azt a csukott viágforma izét) kell lõni addig (akármivel), amíg teljesen kinyílik, és a benne lévõ kis kristályról tovább nem verõdik a fénysugár a következõ oszlopig. Ott megint kilõni / kinyitni a tetejét, továbbmenni a következõre, satöbbi. Ezt addig kell ismételni, míg a sugár vissza nem jut középre, és akkor felrobbantja a nagy kristályt (kb. 7-8 oszlopot kell csak kinyitni, nem kell az összeset). Ezután Kleerowski már nem tudja visszaszívni magát, könnyû elbánni vele.
A feladatot nehezíti, hogy õ sem hülye, és a már kinyitott oszlopok közül elkezd néhányat visszacsukni... 😊 Akkor is szokott így szemétkedni, ha pl. elõre megpróbálod az útvonalat kinyitni (miután többszöri próbálkozással feltérképezted, hogy mely oszlopok kellenek majd neked), és utoljára nyitod ki a középsõ oszlopot.
Ja hát úgy mindjár más <#smile>

Ati

mrzed001
Hát, mi csak barátokkal nyomjuk és Lan-on 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Csak az a kár, hogy szinte nincs normális szerver és iszonyat nagyok a pingek.

Ati

mrzed001
Megtartották a jószokásukat az 1 és 1,5-bõl, és teljesen jó és évezhetõ benne a coop. Bár a régiekben mintha jobban együtt kellett volna menni és ölni, de itt sem rossz. Igazi ritkaság az ilyen 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Helo. Ja van benne coop, és ha nem eredeti akkor is tudsz simán játszani.
2.070 es patch kell hozzá, olyan 50mb.

Ati

ffxi
Hali!
Hallom, hogy a gém coop-be lehet nyomni, igaz? Akó lenne pár kérdésem:

Feltörttel is lehet?
Fríssítés kell?
Hamachi-n keresztül is lehet coop-zni?

THX elõre!!!

Fákjúal!

O.k., kösz!
Helo. Igen a videókariddal van a gond. Ugyanis a gef2mx nem támogatja a pixel és vertex shader-eket. Ezzel a karival biztos nem fogsz tudni játszani. Minimum egy geforce fx5200 kell neki. Legalábbis nekem ezzel simán ment. De ajánlott a gef 6600 vagy 6600gt.

Ati

itt aztán várhatod a választ, nekem 1 hete nem válaszol senki!

inkább keress a neten egy végigjátszást, és nézd meg azt ha nem boldogulsz!!

rokika
Hy! Nem tudjátok hogy kell kinyírni a csontváz-varázslót? Mindig visszaszívja az erejét a gyémánt-izébõl! Help, PLEASE!

Az Erő legyen mindenkivel!:D

???????? válasz nincs? nem is lesz?

hahó halihóóóóóóóóóó?

ti mind 2.066-os patchrõl beszéltek, direkt nem használjátok a 2.070-est?

másik dolog, hogy maxon van minden grafikai beállításom, mégis csúnyának találom a grafikát
igaz most toltam végig a Doom 3-at, és lehet, hogy csak hozzászoktam a jóhoz?

ja, és se a lövéseknek, se pedig a párbeszédeknek nincs hangja nálam, ráadásul mintha az egyég hangok is késnének kicsit

mit tudnátok ezekre mondani PLEASE!!?

1ghz? ez sztem mind kevés

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Na, nem mén...
Alapjáték felrakva, utána Sam2-patch_2_066a_59775.exe is, majd átmásolva-felülírva a Sam2.exe, és nem mén. Elsötétül a képernyõ, de nem történik ezen kívül semmi. Proc 1 GHz Celeron, 512 Mb Ram, Geforce2 Mx400 videokari. Utóbbi lehet kevés?
a peccs megadta a választ -.-