Serious Sam 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dikkma
3-an már vagyunk! Ja és elfelejtettem, hogy időközben erről a gépről már töröltem a SS2-t, tehát gyorsan töltöm újra! 😊
magus
nem😞
nekem csak 8tól lenne hangom...

I.C.ram
asszem a hcgamerrol lelehet szedni! a rogert
magus
#supergamez
#sg is invite only...

I.C.ram
okesz megprobalok ott lenni szerintem ott is leszek! ja es legyen orok tolteny pls 😊
Dikkma
Gareth, naja, I.C.ram, magus és aki még jönne, akkor fél hétkor mindenki szóljon be ide, és jöhet az irc.extra.hu-ra is #sg csatira, 7től kezdünk! 😊
Dikkma
Gecók! 😊)
Megyek az SG multi-partik topicba, mert szabad a pálya 7-től 10ig 😊)
Dikkma
Roger Wilko, letöltést nem tudok mondani, de király, és sztem kéne!
Most beszélem meg haverommal, hogy bemehetek-e hozzájuk koleszba, ott 1200-es ThunderBird 256 mega rammal, 20 mbiten; tehát csinálhatnék szervert, gyors connect-tel, wilko base stationt is!
Mindjárt jövök, hogy megengedi-e... cserébe asszem el kell mennem vele este a Bank Dancing Hallba, de egy kis kockulás, szgép güzülés után ez még csak nem is gond.. :-)
magus
honnan lehet lkeöleni?amugy pénteken nem az enyém a mkikrofon
csak várjuk meg egxymást és kész sztem...

I.C.ram
olyan progi amivel mikrofon segitsegevel tudunk beszelni jatek kozben es nem lassitja a jatekot egyaltalan!
magus
voice com?

I.C.ram
de szerintem ez s jo moka hogy split screen 😊 de ez csak olyan 41462"-os monitorral elvezheto igazan 😊
I.C.ram
en is en is AKAROK!!! es jo lenne valami voice com is hogy tudjunk kozben dumcsizni 😊
magus
Dikkma!
Péntkene este jössz az elejétől coopba?

Dikkma
Nem próbáltam. De elég gázul hangzik 😊)
Dikkma
Az öngyilkos fickó egy egy health-os olyan fehér pénzérme szerű izé, az olyanokért megéri bemenni a sarkokba, felszedés után ált. megjelenik még valami, vagy páncél, vagy ellenfél; azt az eyest véletlenül felszedtem, és lett két szem az égben. Meglőttem, és tényleg nagy bombaman lett 😊
I.C.ram
ezek hol vannak?
I.C.ram
ja es valami logika alapjan kellett volna szedszedni mert ezt csak loni kellett 😊
I.C.ram
szerintem a legkiralyabb dolog az ha orok toltenyre rakjak a szervert! akkor a minigunnal kegyetlen jol lehet irtani 😊
I.C.ram
az nagyon kemyen volt! 😊) a legdurvabb a raktevaetos hoember volt 😊
Hmm... azt hiszem ez az utolsó pár komment tudatja velem, hogy játszam még egy párszor végig a gámát :o)))))

Sajna most azonban nincs rá időm, így is csak Easy-n vittem végig egyszer kb... 8-10 óra alatt. Tényleg ennyire rövid lett a stuff?

Szvsz nekem az egyik kedvencem a Jingle Bellses rész volt :o)))))
I.C.ram
nagyon tetszett a jatek mert vegig vittem coopban! es kurva jo! volt a de a foellensegek eleg gyenguskak voltak! majdnem hogy kevesebb ido alat leszedtuk mint egy lepegetot orultem volna ha a fo fo ellenseg minimum akkor mint az 1-ben volt! 😞 de hat nem lett akkor sot meg a fele sem 😞 a palyak tenyleg nagyon jok! marha jo ugyessegi feladatokkal tuzdelve 😊) kiraly volt de most egy kis idore asszem maradok a mohaanal majd talan kesobb 😊
Dikkma
Double your gun, double your fun! 😊)

Asszem kooperativban már jártam ott, és az egy főellenségét egy pisztollyal szétszedtem. 😊
Dikkma
Na most az van, hogy király!

Amikor elején játszottam vele, tetszett, de semmi extra. Inkább vártam, hogy már mohaa -zhassak, meg minden. De azóta egyre jobban tetszik!
Az egynél sokkal jobb, és nem gondoltam volna az egy megunása után, hogy én ilyen játékkal még ennyit tudok játszani. A kettő jobb, mert a távcsöves, és a lángszóró nagyon megdobja, az új ellenfelek is királyak, izom jó a pályatervezés (azért már mekkora az a cső, aminek a falán mindenhol gravitáció van???) és a zene is klafa.
Szóval, majd megunom, de egyenlőre egyre jobban tetszik!
A serious bomb az ö betűvel elérhető.
I.C.ram
nem talalkoztam vele 😞
Shep
Vszinű fullon vagy, egyébként a bombat a 0-val lehet elnyomni és mindenkit söpör akit látsz. Egyébként szerintem az 1 sokkal jobb volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

magus
hát én kporóbáltam a mohaa-t
sztem, kurva jó
singleben jobb mint ez. Meg multiban is
de más stilus. mindkettő jóó szerintem csak más...

magus
van egy serious bomba
de nem lehet felvenni
az mit jelent?

I.C.ram
serious damage noveli a sebzesed 1.5 szeresere! a bomba alatt nem tudom mit ertesz?
I.C.ram
na en is kiprobaltam kurva jo!! 😊) csak kiprobalni akartam es elszaladt az ido 😊) nagyon kiraly 😊) langszoro a legjobb 😊) de valamiert kilepett nekem hibauzenet nelkul 😞 csa ez akadalyozott meg hogy ne folytassam coopban a ket sraccal 😊 szerencsere ugyanis holnap iskola 😊) na bye all majd holnap talakozunk 😊
Dikkma
wickedgl-t kell használni, azt írják. Hogy ha v3-ad van, ne rakj fel GLSetupot.

www.wicked3d.com vagy mi!
Dikkma
Ehh. Elromlott a kedvem, abba is hagytam a játékot.
Francba..
Mindegy. A játék szvsz itom jó, az egyel negyed ennyit nem játszottam. Nem tudom, miért, talán a távcsöves tetszik benne!
Az engine a jelenlegi legjobb.
Délelőtt MOHAA-ztam, de abszolút nem vágyok rá. Inkább SS2.
I.C.ram
na lassatok csodat sikerult leszednem ugy kb 15*-re 😊
I.C.ram
dikkma neked lejott az oldaladrol teljesen jol a 42-es mert en tobbszor is probaltam es semmi 😞
Dikkma
Hm.. 11-kor valaki?
Dikkma
Hát akkor darabold fel :-)
Én most megyek játszani, de single, mert letöltök!
I.C.ram
oz sg-re lenne jo! elore is thx 😊
I.C.ram
megtudnank valahogy oldani hogy felrakd valahova?
magus
nekemm uj gépem van és 800x60ban nem szaggat a főellenségnél sem😊
Pénetekn jössz Dikkma cooperativba?

Dikkma
Tudom, hogy 640x480 nem sok, de nem is akartam nagyobbra rakni :-)
Dikkma
Most, kicsit félve, de kipróbáltam itthon is. Haverom 1200-es TB-jén kevesebbet töltött, az igaz, de szépen dolgozik a S4-em, folyamatos a kép 640x480ban, és no bug. Mára eleget játszottam, 5 óra mohaa, meg 4 óra ez 😄
Dreet
Őrület Voodoo3/XP alatt a game vagy fel orat tolt.
Legalább is nálam.

----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------

magus
nekem megvan...

I.C.ram
valaki elkuldene nekem az dev-ss2.r42 fajlt mert az nem jon le dikkma oldalaor 😞( es csak az hianyzik 😞( vagy rakja fel az sg ftpre pls 😊
Dikkma
www.tar.hu/xtreamwt

Itt van iso, én már nem foglalkozom ripekkel, pedig csak isdn-em van..
magus
nekem ment az iso

Shep
Kellene nekem egy kis segítség. Letöltöttem a ripet, elindítom a gamét de mikor új játékot akarok indítani akkor felül kiírja, hogy nem tudja megnyitni a 0_1_akarmicsodaEnd.wld filet, megnéztem és a keresett file tényleg nincsen ott. Vki segítsen pls. Előre is kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Frank99
merre van???

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Dikkma
Pont ma láttam én is ezt, és ha tudom fejből a screenshot gombját, akkor én rakom be 😊
Lazarus
És a szokatlan alakú Fémen az láccik aminek tényleg láccania kell!