Serious Sam 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3-an már vagyunk! Ja és elfelejtettem, hogy időközben erről a gépről már töröltem a SS2-t, tehát gyorsan töltöm újra! 😊
Gareth, naja, I.C.ram, magus és aki még jönne, akkor fél hétkor mindenki szóljon be ide, és jöhet az irc.extra.hu-ra is #sg csatira, 7től kezdünk! 😊
Roger Wilko, letöltést nem tudok mondani, de király, és sztem kéne!
Most beszélem meg haverommal, hogy bemehetek-e hozzájuk koleszba, ott 1200-es ThunderBird 256 mega rammal, 20 mbiten; tehát csinálhatnék szervert, gyors connect-tel, wilko base stationt is!
Mindjárt jövök, hogy megengedi-e... cserébe asszem el kell mennem vele este a Bank Dancing Hallba, de egy kis kockulás, szgép güzülés után ez még csak nem is gond.. :-)
Most beszélem meg haverommal, hogy bemehetek-e hozzájuk koleszba, ott 1200-es ThunderBird 256 mega rammal, 20 mbiten; tehát csinálhatnék szervert, gyors connect-tel, wilko base stationt is!
Mindjárt jövök, hogy megengedi-e... cserébe asszem el kell mennem vele este a Bank Dancing Hallba, de egy kis kockulás, szgép güzülés után ez még csak nem is gond.. :-)
honnan lehet lkeöleni?amugy pénteken nem az enyém a mkikrofon
csak várjuk meg egxymást és kész sztem...
csak várjuk meg egxymást és kész sztem...
olyan progi amivel mikrofon segitsegevel tudunk beszelni jatek kozben es nem lassitja a jatekot egyaltalan!
de szerintem ez s jo moka hogy split screen 😊 de ez csak olyan 41462"-os monitorral elvezheto igazan 😊
Az öngyilkos fickó egy egy health-os olyan fehér pénzérme szerű izé, az olyanokért megéri bemenni a sarkokba, felszedés után ált. megjelenik még valami, vagy páncél, vagy ellenfél; azt az eyest véletlenül felszedtem, és lett két szem az égben. Meglőttem, és tényleg nagy bombaman lett 😊
szerintem a legkiralyabb dolog az ha orok toltenyre rakjak a szervert! akkor a minigunnal kegyetlen jol lehet irtani 😊
Hmm... azt hiszem ez az utolsó pár komment tudatja velem, hogy játszam még egy párszor végig a gámát :o)))))
Sajna most azonban nincs rá időm, így is csak Easy-n vittem végig egyszer kb... 8-10 óra alatt. Tényleg ennyire rövid lett a stuff?
Szvsz nekem az egyik kedvencem a Jingle Bellses rész volt :o)))))
Sajna most azonban nincs rá időm, így is csak Easy-n vittem végig egyszer kb... 8-10 óra alatt. Tényleg ennyire rövid lett a stuff?
Szvsz nekem az egyik kedvencem a Jingle Bellses rész volt :o)))))
nagyon tetszett a jatek mert vegig vittem coopban! es kurva jo! volt a de a foellensegek eleg gyenguskak voltak! majdnem hogy kevesebb ido alat leszedtuk mint egy lepegetot orultem volna ha a fo fo ellenseg minimum akkor mint az 1-ben volt! 😞 de hat nem lett akkor sot meg a fele sem 😞 a palyak tenyleg nagyon jok! marha jo ugyessegi feladatokkal tuzdelve 😊) kiraly volt de most egy kis idore asszem maradok a mohaanal majd talan kesobb 😊
Double your gun, double your fun! 😊)
Asszem kooperativban már jártam ott, és az egy főellenségét egy pisztollyal szétszedtem. 😊
Asszem kooperativban már jártam ott, és az egy főellenségét egy pisztollyal szétszedtem. 😊
Na most az van, hogy király!
Amikor elején játszottam vele, tetszett, de semmi extra. Inkább vártam, hogy már mohaa -zhassak, meg minden. De azóta egyre jobban tetszik!
Az egynél sokkal jobb, és nem gondoltam volna az egy megunása után, hogy én ilyen játékkal még ennyit tudok játszani. A kettő jobb, mert a távcsöves, és a lángszóró nagyon megdobja, az új ellenfelek is királyak, izom jó a pályatervezés (azért már mekkora az a cső, aminek a falán mindenhol gravitáció van???) és a zene is klafa.
Szóval, majd megunom, de egyenlőre egyre jobban tetszik!
A serious bomb az ö betűvel elérhető.
Amikor elején játszottam vele, tetszett, de semmi extra. Inkább vártam, hogy már mohaa -zhassak, meg minden. De azóta egyre jobban tetszik!
Az egynél sokkal jobb, és nem gondoltam volna az egy megunása után, hogy én ilyen játékkal még ennyit tudok játszani. A kettő jobb, mert a távcsöves, és a lángszóró nagyon megdobja, az új ellenfelek is királyak, izom jó a pályatervezés (azért már mekkora az a cső, aminek a falán mindenhol gravitáció van???) és a zene is klafa.
Szóval, majd megunom, de egyenlőre egyre jobban tetszik!
A serious bomb az ö betűvel elérhető.
Vszinű fullon vagy, egyébként a bombat a 0-val lehet elnyomni és mindenkit söpör akit látsz. Egyébként szerintem az 1 sokkal jobb volt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
hát én kporóbáltam a mohaa-t
sztem, kurva jó
singleben jobb mint ez. Meg multiban is
de más stilus. mindkettő jóó szerintem csak más...
sztem, kurva jó
singleben jobb mint ez. Meg multiban is
de más stilus. mindkettő jóó szerintem csak más...
na en is kiprobaltam kurva jo!! 😊) csak kiprobalni akartam es elszaladt az ido 😊) nagyon kiraly 😊) langszoro a legjobb 😊) de valamiert kilepett nekem hibauzenet nelkul 😞 csa ez akadalyozott meg hogy ne folytassam coopban a ket sraccal 😊 szerencsere ugyanis holnap iskola 😊) na bye all majd holnap talakozunk 😊
wickedgl-t kell használni, azt írják. Hogy ha v3-ad van, ne rakj fel GLSetupot.
www.wicked3d.com vagy mi!
www.wicked3d.com vagy mi!
Ehh. Elromlott a kedvem, abba is hagytam a játékot.
Francba..
Mindegy. A játék szvsz itom jó, az egyel negyed ennyit nem játszottam. Nem tudom, miért, talán a távcsöves tetszik benne!
Az engine a jelenlegi legjobb.
Délelőtt MOHAA-ztam, de abszolút nem vágyok rá. Inkább SS2.
Francba..
Mindegy. A játék szvsz itom jó, az egyel negyed ennyit nem játszottam. Nem tudom, miért, talán a távcsöves tetszik benne!
Az engine a jelenlegi legjobb.
Délelőtt MOHAA-ztam, de abszolút nem vágyok rá. Inkább SS2.
nekemm uj gépem van és 800x60ban nem szaggat a főellenségnél sem😊
Pénetekn jössz Dikkma cooperativba?
Pénetekn jössz Dikkma cooperativba?
Most, kicsit félve, de kipróbáltam itthon is. Haverom 1200-es TB-jén kevesebbet töltött, az igaz, de szépen dolgozik a S4-em, folyamatos a kép 640x480ban, és no bug. Mára eleget játszottam, 5 óra mohaa, meg 4 óra ez 😄
Őrület Voodoo3/XP alatt a game vagy fel orat tolt.
Legalább is nálam.
Legalább is nálam.
----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------
valaki elkuldene nekem az dev-ss2.r42 fajlt mert az nem jon le dikkma oldalaor 😞( es csak az hianyzik 😞( vagy rakja fel az sg ftpre pls 😊
Kellene nekem egy kis segítség. Letöltöttem a ripet, elindítom a gamét de mikor új játékot akarok indítani akkor felül kiírja, hogy nem tudja megnyitni a 0_1_akarmicsodaEnd.wld filet, megnéztem és a keresett file tényleg nincsen ott. Vki segítsen pls. Előre is kösz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!