1012
-
Newfronter #492 Nagyon cool! :))) -
MagyaR #491 Azt hittem össze*osom magam amikor erre a pályára értem:
kép1
kép2 -
MagyaR #490 Eddig csak 1 szerveren próbáltam ahol volt 1 emberke.
De ez olyan szerver volt amit ő csinált és ha kilép a gameból akkor a szervernek annyi. Sajna hamar kilépett :D. -
MagyaR #489 NEKEM MEGY NETEM COOPERATIVE MÓDBAN!!! -
#488 Már megtaláltam! -
#487 A cracket le tudtam szedni, de a patch-hoz tud valaki linket adni?
-
MagyaR #486 Nem erre gondoltam. Arra, hogyha már megcrakcelted a gamet, és pl. 2 hónap múlva kijön egy újabb patch, akkor vagy ahhoz is kell egy külön crack vagy reinstall serious sam 2. -
#485 Én először megpatcheltem, utána crack-eltem, látom nem figyeltél. -
MagyaR #484 Nem egyszerűbb :D. A crack az még plussz 10 msp!!! Másfelől meg ha megakarod patchelni a gamet, és crackelve indítod el, lehet hogy a patchez is kell külön crack. Így meg nem. -
kutyafulu #483 A multi patchet ne tegyétek fel,mert utánna nem indul el a játék. -
sanchopanza #482 Serious Sam 2 Multi4-SUBTiLE -- ezt a verziót telepítette már valaki, nagyon érdekelne a tapasztalatai, mert nekem is ez jön le...
előre is köszi -
#481 3333-4444-5555-8521
3405-1541-7857-8870
de csak a jó szívem miatt... -
#480 #409
Nem hiszem el, hogy nem tudsz visszaolvasni... -
Mozes13 #479 Egy serialt tudna nekem mondani vki? -
Travelos #478 hát ezaz, hogy most raktam fel a clonecd-s verziót, és nem kell baszakodni semmit, mégcsak a legminimálisabbat sem:) -
#477 hát, merthogy sztem ezzel nem kell b@szakodni, mint a CLONECD-vel...dehát a clonecd-vel sem kell...sztem ezért -
Travelos #476 na jó, de miért adták ki ezt a verziót, amikor a másik is működik? -
#475 S U B T i L E
_|__ _____|_ .
. _______ ___| \_____ ___________ _____) | ___________
____ .) __/ | \ \__\_ ) ( |___( )_
. ___ / //__ \ ' \ \_ _/ ' \ | \ . // \ ___ .
. __ / // // \ \ . \ |/ \ ) ___// \\ \ __
____ :___//__//____((___________)_________)________)____(_________)_______/________))____\\__\\__.______
<<.--------:---- -------------------- ---- --- -- - - - -- --- ---- ------------------------:---------'>>
. . .:. . ..:.. .
: :
. .
Serious Sam 2 .
. (c) Croteam
Game Type: ... Kill .
. Size: ..... 54x50 MB
Date: ........ 10/05
.
. http://www.serioussam2.com/get_flash.html
.
.
. .
. .
. . .:.. . . . G a m e N o t e s . . ..:.. .
. Serious Sam 2 has the wild shooter fin that made the first .
game so popular, with all-new game elements, weapons and
monsters to shoot up. You're back as Sam Stone, the giant
. hulk of a man who hates aliens -- which is good, because .
they're invading and Earth needs a bloodthirsty maniac like
. him to take them on! .
. .
. . .:.. . . . . S e t u p . . . . .:. .
. you know how to play - if not you are not worth it .
. serial: ****-****-****-****
.__________________________.-..__.-...-..___.-..________________________///.
`--_______________/---------___//--|_||//|_||---------_________________/'
.__________________________.-..__.-...-..___.-..________________________///.
|.:.MisterX & MisterY.:.:.. \/ // | ||/| ||::.::.:::.Site Scripts V2.0:|
`--_______________/---------___//--|_||//|_||---------_________________/'
-
#474 hát biztos nem a Multiplayert -
Travelos #473 ez engem is nagyon érdekelne, mit jelent a Multi4 ??? -
#472 Ez nilyen verzió????
Serious Sam 2 Multi4-SUBTiLE -
#471 nanemá hogy akad XT-n...én most fogok kapni egyet -
Dant0r #470 sztem a HDR renderinget bekapcsoltad.
nekem szebb tőle nem lesz egyáltalán, viszont fps-t leveszi nagyon. -
#469 Ati Radeon 9600XT
A Fear majnem maxon fut! -
gaspy #468 És a hanggal másnak nincs gondja?
Mert nálam van ugy hogy amikor lövök csak ilyen tompa recsegő hang jön elő a hangszórókból...
Hangkari:SB Live 24bit legújabb driverrel... -
Szabyka #467 Milyen videokártyád van ?
-
#466 Sziasztok!
Nemtom találkozott már valaki ezze la problémával,de mikor elindítom szaggat mint a hülye (mer az első pályán úgy indulsz hogy valami falura nézel),elfordulok mondjuk a dzsumbuj felé ottmeg fut 50fpssel,de ha a falura nézek ahol azok a kis kék bigyók szaladgálnak elkezd szagatni mint a fene.
Itt mi lehet a problemo? -
#465 Köci, tudom -
#464 Te zseni vagy:), mehet így a többi játék is? -
Newfronter #463 Egyszer menni fog ez, ne aggódj emiatt, csak hát most dömping van játékokból és azt sem tudjuk mivel játszunk... -
#462 Szomorúan hallom a dolgot, pedig reménykedtem a dologban. Mégiscsak így jó ezt a game-t játszani, az első részt sem vittem végig single-ben :D csak neten. -
Newfronter #461 Ha majd lesz valaki, akinek megy a multi az szóljon, mert sajna nem sikerül elindítani a multit. -
#460 Priviben elment. -
Newfronter #459 Benne vagyok, küldheted az IP-t! -
#458 Kellene nyomni egyet multiba direkt IP-vel :D
Jó lenne kipróbálni, hogy megy-e így.
Ha lenne jelentkező kipróbálhatnánk. -
gaspy #457 Srácok arra figyeljetek hogy ahova telepítitek a játékot az elérési utba ne legyen ékezetes betű mert nem fog müxeni...
Én is ezzel szoptam de most már jó... -
Travelos #456 és ha kiírod dvd-re akkor is megy minden szarakodás nélkül? -
#455 hm, érdekes...jóvan, én nem tom sajna, hogy mit kellene, de ha ezt írja majd ki restart után akkor muszály lesz újrakezdened sztem.... -
Makker #454 Tudja vki miért van az hogy vmiért most ha elindítom a játékot nem jönnek be a mentéseim már a főmenü elején kiírja hogy: 1 Profile(s) on hard disk are damaged. Select YES to delete these profile(s). Pedig az lehetetlen hogy sérült, a játék egyszer sem fagyott mióta fent van, mindíg szabályosan léptek ki belőle, patchet se raktam fel, de még reboot se volt azóta. Próbából csináltam egy új profile-t és a fájlok közül mindegyik megvan a régi profile-ban is és a méretek is majdnem 100%-osan azonosak. Újrakezdeni ha nem muszáj nem szeretném mert már elég sokáig eljutottam benne. -
#453 TéHáiX