Serious Sam 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.bemountold az image-t a DAEMON-ba
A game könyvtárban a TOD.exe -t átállítod Windows 2000 kompatibilisre(jobbklikk->Tulajdonságok->Kompatibilitás)
2. letöltöd ezt a progit (virtual cd hide)
3. elindítod ->óra melletti ikon->jobbklikk->hide all virtual drives
4. és játssz a game-mel! <#smile>#smile>
szal ennyi...tök egyszerû az egész...<#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>
Lehet kosarazni az elején, de idáig még nem sikerült beletalálnom a kosárba 😞
De akkor, hogy teljes legyen a kép énis benyomok ide egy VirtualdCD-hide linket, hogy a késöbbi érdeklõdõk ne bombázzanak azzal a kérdéssel, hogy hol kell letölteni, ahelyett hogy rákeresnének.
VirtualCd-hide
A release neve:Serious Sam 2 (c) Croteam *MULTI4* *DVD*
Ezt írja az nfo: you know how to play - if not you are not worth it
Remélem meg fogom találni...
1. Start menü - Futtatás - Regedit
2. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEM MountedDevices mappát
3. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok – Engedélyek…😉
4. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda/ák) -ra
5. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagadás)-t.
6. Okézd le, ennyi.
7. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Hardware/Devicemap/Scsi és itt az kell ahol a d347prt bejegyzés van (nálam scsi port 2) és ugyanugy engedélyek rendszergazda …
8. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok – Engedélyek…😉
9. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda/ák) -ra
10. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagadás)-t.
11. Okézd le, ennyi.
Next PC upgrade: 2022
Ahogy az nfo-ból kivettem ezzel semmit nem kell bûvészkedni csak simán install...
Jól gondolom?(mert akkor inkább ezt szedem le)
Next PC upgrade: 2022
Le tudnád írni azt hogy kell?
Elõre is thx!
Úgy nem fog müxeni nekem ha simán bemountolom daemon toolsba?(minden emu be van kapcsolva...)
nem olyan nagy a gépigénye
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
az én egyéni értékelésem 87%<#eljen>#eljen>
ez mit jelent???
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Kiírás: nem szükséges
Telepítés: Alcoholban mount
Használt segédprogik: AntiBlaxx (megfelelõ beállítások mellett)
Mûködik?: IGEN!
------------------------------
Király a játék , most játszottam vele 2 órát , na megyek vissza (késõbb majd screenshotok) játszani.
<#violent>#violent>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Securom 7.0? miaz? még mi is átb@sszuk ilyen progival<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#hehe>#hehe><#mf1>#mf1>
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Valaki játszik már vele? 😊
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350