Serious Sam 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
A required security module can not be activated. This program can not be executed.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Egyébként nagyon tetszik, a demo után hatalmas meglepi volt a játék eleje, az elsõ pályák, mert nagyon jók, nagyon szépek. A grafika az valami isteni, igazi 2005-ös szint. A fizika is nagyon ott van, nagyon sok dolog felemelhetõ, eldobahtó, a víz is kellemes.
Ebbõl a képbõl nem sok minden látszik de mégis szép:Klikk!
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Hangulat szempontjából a megdönthetetlen király nekem a Secound Encounter utolsó pályája. Kiérsz a nyílt terepre a város és a templom között, elkezd beborulni, meteorok kezdenek esni az égbõl, meg villámok csapnak le mindenfelé, a zene hozzáillõen piszkosul jó, százszámra özönlenek a roszfiúk, ... szóval feelingben eddig verhetetlen volt.
Remélem itt is lesz ilyen pálya 😊)
Tényleg, multi van a gameba? Mert az elsõ kettõ egyik nagy pozitívuma az volt, hogy cooperative végig lehetett vinni 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
display error-l elszáll....
Ha valaki nemtudná a játékban összesen 5 pálya van! De mindegyik pálya legalább másfél órás
kepfeltoltes.hu
kepfeltoltes.hu
Trainer features:
~~~~~~~~~~~~~~~~~
F1 - Toggle Unlimited Lives
F2 - Toggle Unlimited Health
F3 - Toggle Unlimited Ammo
F4 - Toggle Unlimited Armor
F5 - Toggle One Hit Kills
DEViANCE becuccolt megint<#idiota>#idiota>
Egyébként lol nagyon a játék 😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
de amúgy ez mit jelent? az nfoban:
use anti-blaxx, sr_stop, or whatever else that will prevent blacklisting of alcohol
<#idiota>#idiota><#nemtudom>#nemtudom><#vigyor>#vigyor>
sztem, nem lehet, hogy ez vmi codec hiba? sztem...sztem az =/ habár, volt nekem is már nem egy játék, aminél szabályosan akadt a videó, és a hang is recsegett és csúszott is olyan 2-3 mp-et...szal az durva volt, de arra nem is volt megoldás, azok a videók sajna mindenkinél olyan rosszak voltak...szal lehe nem csak nálad van a gond<#smile>#smile>
amúgymeg akit érdekelnek "titkok", meg ilyenek, az nézzel el ide:
Serious Sam 2 HOMEPAGE
F.E.A.R. (c) Sierra *AlcoholClone*
De nyugodtan tõltsétek a Samut is hisz az is jó, de ha már FPS, akkor ezt is beírom...<#ravasz1>#ravasz1>
Az viszont nem jó hogy a videó néha elég erõsen akad, olyankor lenyomom, de mégis jobb lenne megnézni, de szinte szétcsúszik. Az elején viszont nem volt ilyen gond..hmm..
Én most szedem, addíg elmegyek Splinterezni😄DD
A sok ellenséget max én nem bírom, de a gép igen 😊
Amúgy észrevettem, hogy lehet használni különbözõ jármûveket (dínó, sugárhajtású kocsi)
Sõt nem lövöm le a poént, van még ennél jobb jármû is 😊
kepfeltoltes.hu
1.Install
2.Patch install
3.Crack whit demo exe 😉
It's 100% working.
Azthittem hogy fõellenséggel van dolgom, egy hatalmas méretû pók jött, aztán nagy nehezen kinyírtam és jött utána vagy 3 még <#ijedt>#ijedt>
alcohol mount és megy.
a 4 v. 5 pályán járok, valami rengeteg pók épp most nyírt ki.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
szóval akkor nem is olyan "szar" game?! DEMOját ritka nagyon lehúzták, hogy nincs hangulat, se semmi...és akad erõs konfigon is mint az állat állítólag...nahogy ebbõl most mi is az igazság? <#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused>
A képet a kepfeltoltes.hu tárolja.