1012
-
#572 JAJA, KURVAJÓLETT A GÉM!
Viszont sajna SOKKAL könyebb mint az elődök...
Uccsó elötti fokozaton nyomom, és néha már-már ásítozva tolom le az ellenfeleket a képernyőről.
SS1-nél azért NAGYON megizzadtam soxor.
:Ð -
Newfronter #571 Hogyne! Egy kis hardcore beállítás az ellenfelek health-jére és kész. Meg ugye van olyan izgi a játék, hogy azután is játszunk vele... Jól eltaláták a 2. részt a fejlesztők, pedig ez sok játék esetében nem valami fényes. -
#570 na, majd megyek én is, csak legyen meg majd az új gép, vagyis a cuccok bele ugye még olyan 2 hét, max 1 hónap mulva még játszik ezzel valaki? mert én kb akkor tudok csak -
Newfronter #569 Igen! Profile settings, katt a profilra és controls. Have a fun! :)) -
tudatlanka #568 A billentyű kiosztás megváltoztatható valahol???Valszeg én vagyok vak de nem találom... -
#567 King-Kong először nekem is nehéz volt mert nem tudtam, hogy szét lehet lőni a tárgyakat amit felénk dobál.De, ha a katapultok védelmére koncentrálsz(lövöd a beáramló ellenséget),meg persze ki kell lőni a felénk hajigált tárgyakat, akkor nagyon könnyű kinyírni.A katapultok nagyon sokat levesznek King-Kong életerejéből.Kb. 10-20%-ig levitték, mire szétütötte mindet. -
Newfronter #566 Tetszik a játékban az, hogy részletgazdag és változatosak a pályák. Ja és főleg a zene az nagyon ott van. Szerintem jól csinálta meg a Croteam a folytatást. Pedig a demó nem volt valami fényes, de az csak egy pályarész volt.
Remélem gondolkodnak már egy kiegészítőn is. :)
Kigyi: zok az amerikai focisták nagyon kemények voltak, muszáj volt őket raksival írtani, mert alig vitt le valamit az életükből a többi stuki és gyorsak voltak ráadásul. -
#565 Én sorra beleültem amikor szétcsapta azt ami alattam volt :D
Szóval én használtam őket. -
Newfronter #564 A láda azthiszem valami extra fegyvert jelent, amit egyszer lehet elsütni, de akkor minden ellenfél a pályán meghal, de ez nem biztos!
Van sima bomba jel, az meg azt jelenti, hogy extra sebzésed lesz egy idejig. "Serious damage"
Az a bokorbandugós nagyon kemény :)))
Állítom rengeteg eldugott dolog van a játékban, csak meg kell találni őket..
Kigyi: Jaja a King-kong az durva volt. Láttam, hogy több golyószóró is volt, azthiszem 3, ha abba mindenki beül, akkor lehet adni az érzést rendesen. Csak hát a king-kong széttörte őket. -
#563 Sztem nálam éppen annyira voltak nehezek az ellenfelek, amennyire még éppen le lehetett őket győzni :)
A king kongot éppen hogy sikerült így is :D -
#562 Hi!A kincsesláda mire jó?Mármint az amelyiket felvéve 60 másodpercig számol vissza.Én arra tippelek, hogy addig több pontot ad, de nem tudom.Ja és a Deadwood pályán a felvehető kürt?
Más:nagyon kemény a játék elején, ha elmegyünk az egyik vízpart legvégére, akkor találunk 2 kis kék benszülöttet, akik nagyban dugnak egy bokorban.Csak a lábuk lóg ki félreérthetetlen helyzetben, meg hangok hozzá:))))) -
Newfronter #561 Coop attól függ, hogy milyen a neted.(persze ha te akarsz a szerver lenni) -
Newfronter #560 Ja és nagyon jó multiban! Ha netán meghalnátok örökre, akkor rejoin. Illetve a szerverbeállításoknál, minél több életre kell rakni, de viszont az ellenfelek ne legyenek túl könnyűek, hogy élvezetes legyen. -
#559 Este 9-kor tudok jönni. Majd ide benézek elötte. -
#558 Nyomtunk egy nagyon sirályosat Fronter-el :D
Brutális a game, így az igazi amikor van egy társ akivel nyomhatja az ember. -
Newfronter #557 Most Kigyi szervere leállt, úgyhogy ne keressétek! Akinek jobb a nete, az csináljn szervert! Mondjuk 20 körül ha jó lesz, akkor szóljatok! 2Mbit/192kbit az én netem, ezzel csak 3-4 fő tud játszani. -
#556 Hányan lehet egyszerre coop-ozni? Este jönnék én is, szívesen kipróbálnám. (2 Mbit-el lehet, gondolom) -
Newfronter #555 Sipi gyere fel a szerverre, Kigyi csinált egyet. Hungarian Players néven. -
#554 hja, sok újreg beszabadul... -
#553 délelött már oda is beírtam
tényleg homokozó lett az SG-ből
Mindenkinek bekötik az olcsó netet, és elszabadulnak a "JÚZER"-ek... -
#552 mármint a topic -
#551 F.E.A.R. az meg katasztrófa egyenesen.. -
#550 bekopizzam oda is? -
#549 én lassan már nem is járok ide, sok agyatlan 12-éves faszfej idióta hol a csít, hogy indul a gém stb. szövegét olvasni
FEAR topik ugyanez -
#548 én vagyok sipi
-
#547 egészségedre! -
#546 OFF
Lassan úgy érzem, hogy olyan felesleges hozzászólásokkal lesz tele ez a topik is, mint anno a Painkilleré. Minden második/harmadik ember megkérdezi, hogy hogyan kell installálni/mi a serial/stb.
Egyszerűen hihetetlen, hogy az emberek javarésze arra nem képes, hogy az egere görgőjét megmozdítsa lefelé a visszaolvasáshoz, vagy hogy a lap alján levő
<< Elejére! Előző Következő (2) Végére! >>
gombokat használja.
A "Keresés a témában" lévő részt szintén lent már meg sem említem...
Az, hogy vki az xy oldalhoz sms-kódot kér, egyszerűen nevetséges...
Egyszóval a kérdésem a következő:
Mi a jó büdös francért várjátok el, hogy mindent mások csináljanak helyettetek?
Kicsit szálljatok magatokba, és használjátok már a fórumot normálisan, azért vannak a kereső lehetőségek!!
Sorry, hogy így kikeltem magamból, de ez már nagyon kikívánkozott.
ON -
Newfronter #545 Játékos nevek: Sipi, Zsolti, és én(Fronter) -
#544 Csak tudnám, hogy ki hol játszott :D -
#543 tök jó volt a cop -
#542 Ja fut a szerver és nem laggol 6 játékossal, megpróbálom bővíteni, de nemtudom a parancsokat
-
Newfronter #541 Azt is észrevettem, hogyha töltök a játék mellett, akkor egyszerűen nem enged be, ez azért nem valami jó. Gondolom elég nagy sávszél kell a játéknak. -
Newfronter #540 Jó kis game volt, csak nem tudom ki volt velem. Jelezze itt a fórumban!
Kigyi szervere is fut csak már nem férek be. :))
Multiban is király a game! -
MagyaR #539 ugye erre gondolsz?: patch_2_064b .
Ja és cracket nem muszály felrakni mert nekem crack nélkül is ment.
Az a baj, hogy gamespy és az all seeing eye nem ismeri fel a serious sam exet!!
Ha meg belépek a jatekba és ott rányomok, hogy network és kiírja, hogy pl. 4/2 (4ből 2 ember van a szerveren) és rányomok, hogy join, akkor ugyebár megnyitja a szervert de még nem csatlakozik hanem kiír róla néhány adatot.
No és itt már nem az írja ki, hogy 4/2 hanem pl., hogy 3/1.
Ez mi a fenéér van? :D. -
#538 És éppen én vagyok akit nem enged be. -
gaspy #537 Kicsit azért visszaolvashatnál... -
moralosan #536 egy nfo filet sem tudsz megnyitni? :P -
kanu21 #535 Sziasztok valaki tudna küldeni a Serious sam 2-hez CD key-t nert nem találom sehol az interneten. Előre is kösz -
Newfronter #534 Tehetünk egy próbát. Akkor "Hungarian Server" néven pillanatokon belül létrehozok egy szervert. -
#533 Az sajnos max 3-4 embernek elég de akkor már laggol is :(
Nekem 4Mb/512kb-s netem van (dsl) de most a pingem kicsit magas kifelé.