Serious Sam 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kigyi
Szomorúan hallom a dolgot, pedig reménykedtem a dologban. Mégiscsak így jó ezt a game-t játszani, az elsõ részt sem vittem végig single-ben 😄 csak neten.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Ha majd lesz valaki, akinek megy a multi az szóljon, mert sajna nem sikerül elindítani a multit.
kigyi
Priviben elment.

Benne vagyok, küldheted az IP-t!
kigyi
Kellene nyomni egyet multiba direkt IP-vel 😄
Jó lenne kipróbálni, hogy megy-e így.
Ha lenne jelentkezõ kipróbálhatnánk.

Srácok arra figyeljetek hogy ahova telepítitek a játékot az elérési utba ne legyen ékezetes betû mert nem fog müxeni...
Én is ezzel szoptam de most már jó...
és ha kiírod dvd-re akkor is megy minden szarakodás nélkül?

mucsácsó
hm, érdekes...jóvan, én nem tom sajna, hogy mit kellene, de ha ezt írja majd ki restart után akkor muszály lesz újrakezdened sztem....<#zavart2><#szomoru1>
Tudja vki miért van az hogy vmiért most ha elindítom a játékot nem jönnek be a mentéseim már a fõmenü elején kiírja hogy: 1 Profile(s) on hard disk are damaged. Select YES to delete these profile(s). Pedig az lehetetlen hogy sérült, a játék egyszer sem fagyott mióta fent van, mindíg szabályosan léptek ki belõle, patchet se raktam fel, de még reboot se volt azóta. Próbából csináltam egy új profile-t és a fájlok közül mindegyik megvan a régi profile-ban is és a méretek is majdnem 100%-osan azonosak. Újrakezdeni ha nem muszáj nem szeretném mert már elég sokáig eljutottam benne. <#sir>
mucsácsó
TéHáiX <#idiota><#wink><#wink><#eljen>
ati2002

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

ati2002
Mi van? Elszoktál a crack-ektõl?
Nem egyszerübb: kiirod, dvd-rõl feltelepíted, crack-eled, játszol dvd nélkül.

Egy idõ után olyan egyhangúvá válik 😄. Ezt a gammát cooperative módba lehet jó tolni.

Mi a fenének crack? 😄. Eccerûen felrakod és elindítod. Csak annyi, hogy nem alcohollal rakod fel hanem daemon toolsal.

ati2002
VAN NOCD/CRACK!
Letöltöttem a demót, feltelepítettem, kiszedtem belõle a Sam2.exe-t, full játékra hiv-os patch fel, (demós) Sam2.exe bemásol, és play!

(lehet megy patch nélkül is, nem próbáltam)

Seth
annak a címe Serious Sam The 2nd encounter volt

PSN ID.: Beegabor

Broafka
már nem is azért the ilyen címû serious sam nem volt már?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Amikor játszol, akkor a menüben record demo, ha be akarod fejezni, akkor pedig stop record vagy valami hasonló. Ezután kilépsz a fõmenübe, ott play demos, és kiválastod amit elmentettél és lejátsza... sajnos nem olyan formátumba menti el, hogy wmp-el is le tudd játszani, így csak játékon belül megy.
Nah valaki aki nyomul a gameval csináljon egy videó felvételt és magyarázza már el, hogy hogy kell lejáccani 😄.

A demo veriosnál is ezt írta ki nekem

Van hozzá Direct IP, de nem ezen a néven, majd lehetne rendezni egy co-op-ot is akár..<#crazya>
A játékból a multi nem igazán akar mûködni, ezt írja ki: "no longer available"
De alapból van hozzá Xfire, arról kellene megnézni.
mucsácsó
vagy van egyáltalán?<#idiota><#idiota>
úgytom van, mert mintha dicsérgették volna nem tom hol még régebben hogy így úgy, ilyen meg olyan jó lesz a co-opja..<#smile>
mucsácsó
hehe, már annyira kíváncsi vok a game-re...<#smile><#vigyor>
biztos jó lehet, én naon szeretttem az elõzõ részeit <#smile>
és télleg, multija? az nem megy?
Amiután a csajszi külön fölhívja a figyelmemet rá, hogy azzal gyorsabban tok haladni, meg sam barátunk is beszólongat a dínonak még szép<#nyes><#idiota>

jaja csak én elsõnek jól lelõttem 😊
NeoMaN
elsõ pályán megtaláltátok a dínólovaglást?

NeoMaN
ne brózolj, hanem írd be kézzel

Amúgy, hogy kell a jatekban készített felvételeket lejáccani?

Belementem a serious sam 2/demos/demo_01 stb. Azt ezek ilyen DEM kiterjesztésû fájlok amiket ha meg akarok nyitni nem nyílik meg 😄.

Akkor rakj át a c-rõl pár nagyobb dolgot a d-re. Azt rakd a c-re.
Azt ha nagyon nem a c-re akarod rakni, akkor amiután átraktad a d-re a nagyobb cuccot és a serious samet, akkor másold át a serious samet a cre.

😄.

Az a gond hogy énmeg más meghajtóra szeretném rakni mert a C-n nagyon kevés a szabad hely...
Az instalnál megha brows-al ki akarom választani hova rakja leokézom és kirak a telepítõbõl<#shakehead>
Akkor se indul el a lentebb irt hibaüzenettel elszáll......

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Feltelepitettem oda amit alapból beállított magának igy müxik...
Mások is a C:\programok files\Serious Sam könyvtárba telepitete?
Daemon toolsal mountold be és akkor nem kell az égvilágon semmit se csinálni amiután feltelepítetted a gamet. Tehát senki se kezdjen el ezekket a virtual izékkel sza*akodni 😊.

Lényeg, hogy a legújabb 3.47es legyen és legyen minden bekapcsolva az emulálásnál.

Én már nyomulok vele, de van egy nagy gondom.

Elindulok tutorialba, azt amikor betöltöm az elmentésem már nem tutorialba megy tovább a game, hanem egy nehezebb fokozatba!!!!!!!!

Mi a fenéér lehet ez? 😄

mucsácsó
tuti fake....ne dõlj be ilyeneknek, ha van crack, mi szólunk <#wink>
serial: 3405-1541-7857-8870 van már ilyen is meg létezik hozzá állitólag crack is...de nem találom..

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Ok megtaláltam. (3333-4444-5555-8521)

Mivel csak 1 db verzió van még valaki adjon már egy cd-kulcsot mer amikor letöröltem a betömörített fájlokat lehet, hogy vele eggyütt kitöröltem vmi olyat amibe ez le volt írva. 😊.

a pakliban benne van 😄
bárha belegondolok hogy a bécsi metróban a gta3san andreas csak 8 euró és mikor jött ki.....hamarosan lesz ez olcsóbb is oda kinn...

mucsácsó
és ha eredetiben sem mén?<#idiota><#idiota><#idiota>
Vagy megvárom mig tisztességes ára lesz hisz az elsõ két része 1200pénz volt a cdgalaxisban....<#finom>

quakerman
Ez mi??

Serious Sam 2 (c) Croteam *MULTI4* *DVD*

Quake 4 The best FPS game!

nekem se müködött virtualcd hideal se<#shakehead>
Hideos-l 2000-s mód beállitva uninstall lesz ebbõl...
várok egy tisztességes crackra ...

tudatlanka nekem is ugyanezt csinálja<#shakehead>
Namost sikerült kézzel Írtam be a kijelölt helyet...
De ha a browse-al csináltam akkor kilépett...
mucsácsó
Virtual CD-hideos módszert használsz? mert ez akkor van, ha a game kompatibilitását nem állítod Windows 2000-re<#rolleyes>
Nálam nem volt ilyen gond, engedte másik partícióra.
Hy
Gondba vagyok...
A telepitésnél más helyre szeretném telepíteni mint amit ott felajánl de ha kijelölöm a másik helyet leokézom akkor kilép a telepítõbõl.Ha úgyhagyom akkor megy tovább<#shakehead>És arra a partíciora nem fér fel a játék?
Ez másnál is van?
Akkor telepítsd újra fel, mást nem tudok mondani...