BIOS frissítés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Tud valaki segiteni hol találok használható VGA biost club3d ti4200-as kártyához?
A hivatalos oldalon én nem találtam! Linkeljétek már be ha tudja valaki!
THX!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"
Olvastam ezen a forumon, hogy ASUS alaplap bios frissitesehez Live Updatet ajanlott hasznalni.Le is toltottem a progit, elinditom, servert keres, talal, de egyik serveren sincs az alaplapomhoz megfelelo file!!!Manualisan azert nem merem megcsinalni, mert nem tudom hogy az A7N8X alaplap melyik "alfaja" az enyem (A doboz + tartozekok 250km-re vannak).Hol tudnam 100% leellenorizni,hogy milyen alaplap van a gepemben? Es miert nem talal a Live Update megfelelo filet????Thx.
Azért kellene frissiteni mert új BIOS tud csak 130Gb nál nagyobb vinyóval megbirkózni.
Society Dwelling Mother Fucker and Strength Determination Merciless Forever
De azt tanácsolom, ha még nem csináltál ilyet és feltétlenül elkerülhetetlen, akkor nagy körültekintéssel kell eljárni, mert hazavághatod vele az alaplapot.
Vagyis, ha nincs semmi gondod az alaplappal, akkor nem érdemes frissíteni - márpedig azt nem írtad, hogy valami gond lenne vele és azért kell.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Ezért kérdezem!
Igaz elég régen volt hozzászólás azért megpróbálkozok...
Na a nagy helyzet az lenne hogy adott egy darab Shuttle Ak12A lapocska VIA KT133A chippel megáldva. A bios-t már leszedtem hozzá de nagyon hálás lennék ha valaki el tudná nekem mondani hogy hogy is kell frissíteni.
Így remélem már teljes...
Ha valaki tud másik frissítést írjon, elõre is thx.
F_L: megnézem, köszi.
SoftFX
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Biosz-frissítés kéne a következõ bioszhoz (egy barátomnak):
Award Modular Bios v 4.51PG, id: 08/31/1998/VP3-586B-SmC6-2A5LESHCC-00, típus: 2A5LESHC
Ha valaki tud segítsen, elõre is thx.
SoftFX
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Tegyem 1 lemezre az award flash -t meg a .bin file-t, és bootolok flopíról, majd bla...bla...
elindítasz egy bios flashelõ progit (pl uniflash)
kiveszed a BIOSt és berakod az elcseszett biost
beflasheled azt amit múltkor elcsesztél és örülhetsz a kerek fejednek ugyanis van egy tökéletesen mûköszõképes bios chipped
Repatarurgyán
Tesztelõn (tesztelo.hu) van 1 olyan topic, ami ennek a lapnak a filmnézéses lassúságával foglalkozik, ott ajánlották többek közt a frissítést...
Repatarurgyán
A flightsimet meg addig találod max effektnek, amig más kártyán meg nem nézted:))