7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
phredon #4184 Milyen test? -
izb #4183 Azt jelenti,hogy lassan jön a zöld,indulhatsz át a zebrán....
Tréfát félretéve,szerintem ez a kérdés elég furcsácska.
Nem sok embernek van ilyen írója igy senki nem fogja tudni,hogy
pontosan mit is jelent a narancs szín.
Nézz utána a gyártó honlapján,hogy ez a jelzés mit is jelent.
De valszeg lézerkalibrációs problémája lehet a fiunak.
Ha van test oké a lemez,ha nincs,akkor szar a lemez.
Próbáld ki másfajta lemezzel. -
phredon #4182 Na betettem egy másik gépbe a dvd-írót és ott is rendetlenkedik. Most nem is esett le a buffer és mégis volt írás közben, hogy narancssárgára váltott az író. Mit jelent, ha narancss.-án világít az író ledje? -
Lehet hogy ez ide off, de azért írom: Bármilyen CD-író program egy ideje winxp alatt véletlenszerűen elcseszi a cd-imet "az írás nem fejeződött be hibaüzenettel", de szimulálással az írás előtt mindíg jól írja meg a cd-t, csakhát így 2x-annyi idő, szimulálás nélkül, meg valószínű, hogy félbehagyja a cdírást, tudja valaki ez miért van? -
Oké már a konvertáló megvan köszi, akkorm ég annyit hogyha neroba, már mpg be konvártált filmet írok fel DVD-re adat ként akkor a sima asztali DVD lejátca vagy vagy mindenképpen video - CD be kell megírni? -
Köszi neked is!;) -
Köszönöm a segítséget! -
phredon #4177 Lehet én vagyok láma, de itt se találom:) Infotool-on belül hol keressem? -
Legegyszerübb a Nero Infotoollal megnézni. -
phredon #4175 a vinyó sata primary channelen, az író secondary master. DMA módot hol kell beállítani? néztem eszközkezelőben, sajátgépnél, jobb gomb tulajdnságok az írón, de nem találom. Rendszer winxp sp2 -
Van még az Instant Copy, kicsit lassabb de nagyon jó minőséget produkál, egy lemez attól függően, hogy mennyit kell dolgoznia rajta max. 2.5 óra és nem árt egy izmosabb gép is hozzá, ehhez is kell az Any DVD -
A DVDShrink és a CloneDVD is megteszi erre a célra.Én személy szerint a DVDShrinket használom.Pont erre van.A clondedvd nemengedi az eredeti DVDt atmasolni de ha felteszed melleje a AnyDVDt akkor kb 10-20perc alatt attesz egy erdeti DVDt.Az Anddvd elhiteti vele hogy nem eredeti. -
Sziasztok! Tudnátok nekem mondani programo(ka)t,amivel original DVD lemezből ki lehet szedni az extrákat,hogy ráférjen egy sima DVD lemezre? Előre is köszönöm! -
Nincs egy kábelen azzal a wincsivel, amiről írsz?
DMA mód bevan kapcsolva az írónál? -
phredon #4170 Hali!
Most látom van külön ilyen topic:)
A következő a gondom:
DVD-írásnál van hogy leesik a read buffer néha meg az író buffere, és ilyenkor narancssárgán világít az író. Az írás végigmegy de ilyenkor általában rossz lesz a lemez. Ahogy néztem a lemezellenőrzésnél, sztem ott rontja el ahol a buffer leesik.
Az író: Lite-On LDW-811S (firmware frissítve)
lemez: verbatim dvd+r 8x (ha 4x-esen írom akkor is van hogy elrontja)
Nero legújabb verzió
Nem fut háttérben semmi más progi
Mivel lehet a gond? Az író, a lemez, vagy vmi egyéb?
Ja egyébként ezelőtt igaz csak pár db-ot, írtam verbatim dvd-r 4x-eset is, annál is leeset a buffer, de a lemezek jók lettek. -
de, azt jelenti
nem kapsz hozzá legális író progit, nem adnak hozzá kábeleket meg csavarokat -
mochee #4168 Valami elmondaná, hogy mivel lesz rosszabb nekem ha OEM írót veszek? Az nem az, amikor csak egy nejlonzacsiba rakják, és semmi doboz? -
http://free.x3.hu/macsman/ -
Szevasztok lehet sőt biztos is hogy mr töbször elhangzottak az alábbi kérdések és arra való válaszok de kérlek nézzétek el nekem semi kedvem végigolvasni 4000 kommentet és feltenném kérdéseiemt nem lesz sok. és kérlek válaszoljatok illetve 1 kis helpet kérek.
Szal 1x is
Ugyebár a legtöbb filmem avi de ha szeretném kiírni DVDre ahoz át kell konvertálnom mpg -be és kérnék 1 program nevet ami jól és gyorsan és 1szerüen átkonvertálja amit akarok. + ha van a filmhez felírtaom azt a konvertálásnál hogy kell mit csinálni vele hogy az is benne legye.
2x pedig még az lenne a kérdésem hogy mondjatok nekem valmi jó DVD író progit ien filmekhez ami a menüt is megcsinálja mert a neroval ez nem sikerült.
Előre is kösz. -
Úgy tudom, hogy simán csak LG. De majd otthon megnézem alaposabban.
Köszi, így már világos. -
tomo #4164 if you have an oem with another brand name... = ha oem ed van masik ceg nevevel. a tiedre lg van irva? ha igen akkor nem vonatkozik rad a megjegyzes -
Van egy LG GSA-4160B DVD íróm. Gondoltam, letöltöm hozzá a legfrissebb Firmware A303 drivert. Ezt olvastam a letöltési oldalon:
"Note: Not following the subsequent update instructions explicitly will result in
permanent damage to your drive, for which LG will not be responsible.
This firmware update is for drives with original firmware versions below A302.
The drives must be original LG branded drives with the DVD Writer
model number GSA-4160B(no OEM units).
If you have an OEM unit, branded with another manufacturers name,
please contact that manufacturer for support and firmware updates."
Nekem OEM van, akkor ez nem jó? Mi van, ha mégis felrakom?
Már megbántam, hogy az LG mellett döntöttem. November környékén mindenhol azt olvastam a neten, fórumokon, hogy milyen jó vétel. Hát megvettem. 5 TraxData lemez kinyírása után rájöttem, hogy nagyon válogatós, másrészt elég lassú, amit nem ő írt, azt lassan olvassa. De szerencsére a TDK-t elfogadja, 10-ből 1-et nyírt ki eddig. Persze az lehetett a lemez hibája is. -
Ha nemfogsz ki hamisítványt :D -
a ritek alapuak közül az egyik legjobb -
Te be akarsz csapni engem tudom :C -
mochee #4159 Sokszor vált réteget a lejátszó? -
traxdatat :D -
Asszem pont a bárányost próbálgattam annakidején.
Lehet kipróbálom majd megint. -
Igen ez lehetséges, mármint az, hogy nem lett túl jó a kép minősége kódolás után, de azt mindenféle képpen meg kell említeni, hogy 2 féle CloneDVD létezik. Az egyik az ELBY-s (bárányos), a másik meg nem tom hirtelen milyen, de a lényeg az, hogy az ELBY-s a jó, a másik tényleg elég gáz. Itt is ki tudod választani, hogy milyen DVD-t akarsz írni (DVD5, DVD9) és ennek megfelelően arányosan végzi a tömörítést ha szükséges, elég jó képminőség mellett, persze a nemkívánt részek eltávolíthatóak. -
1600-os XP procim van.
Akkor fagyott, amikor az írási folyamat elérte a 2. darabját a lemezképnek (egy gigás szeletekben mentette ki a képet, hasonlóan, mint a RecordNowMax gi képei). Szal sok kedvem nemvolt próbálkozni a rontott dvd miatt.
Azért köszi a tippet, de most már a Shrink sokat javult minőségben, maradok nála. -
ha Intel procid van és tudja a HT-t és be is van kapcsolva, kapcsold ki, ismerősnek emiatt fagyott -
IC jó, csak nekem összeakad a Neroval, ha meg saját magával akarom kiírni a saját formátumú isoját, akkor meg fagyi van :( -
nemtom, csak hallottam, hogy van ilyen is :DDD
én IC-t használok -
Ezt régebben próbálgattam, eléggé szutyok képet csinált.
Akkoriban még csak 2.x verzióju DvdShrink létezett és lealázta minőségben a CloneDvdt. Azóta javítottak rajta? -
Clone DVD -
Nero Recode :D -
Hello lehet volt már a kérdés de azé megkérdem!!
Nero-t nem használok (dvd-írásra) mert megvan rola a véleményem helyette a shrink 3.2-t meg a DECRYPTER-t.Van vmi hasonlo mint a shrink mer az utobbi időben fagyogat.??? -
Nem jelzett hibát, a lemez kicsit karcos (olyan mint a kölcsönzős lemezek
), de sokkal karcosabbat lementett hibátlanul.
-
Inkább Ve-vel kezdődőt vegyél -
De mégis mit érdemes venni? "Ri"-vel kezdődök közül?