DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én inkább azt hiányoltam hogy az extrákat nem lehet teljesen kiszedni, max still image, de az is foglal helyet.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Lejátszó programban nemnagyon tudok mit állítani, meg asztali dvd-re kell a cucc...Van a Shrinknek ilyen elõnézet módja, és ott nemrak rá feliratot.

2mb a felirat hozzá

Azt hogy nem a Shrinkkel van a probléma, mert az mûködik rendesen.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Aramir
A lejátszó programban beállítottad a feliratok megjelenítését?
A shrinkben hány mb-ot ír ki a feliratra?

A subpicture alatt vannak gondolom a feliratok, kijelölöm a hungariant, lerippelem és nincs felirat csak angol szöveg 😊

Aramir
Hogy érted, hogy nem feliratozza? Amikor kész van az áttömörítéssel, akkor nincs vállasztható felirat?

Megtaláltam, csak nem feliratozza :-) A sávokban meg nemtalálom ;-)

Aramir
A gép nincs tuningolva?

Aramir
Meg ha esetleg beszereznéd az IC8-at is:

http://www.doom9.org/index.html?/mpg/ic8.htm

Stann
Olvasom, h. a Shrinnk a téma. Arra mit tudnátok mondani, h. a Shrink-nél a gép mindgi ujraindul magától? Lesedtem a legújabbat is, de arra is ezt teszi a gép!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Aramir
Ahol a tömörités százalékát állíthatod, alatta vannak a hangsávok és a feliratok.

Oh Shrinkben a feliratot hol találom? mert angol nyelvû a film, magyar nyelv nincsen hozzá, így muszáj valami felirat rá

Aramir
Aramir
3.2.0.15

Hanyas verziót használsz?

Aramir
Régen lehetett, de a DvdShrink sokat fejlõdött. Szerintem próbáld ki mindkettõt, aztán döntsd el, hogy melyik a jobb.

A 68% meg nemfeltétlenül rossz, ha eleve magas volt a bitráta, mint írtam, akkor elképzelhetõ, hogy nem lesz olyan csúnya, mint a 68% sugalja.
Én a PowerDvd-vel szoktam megnézni a végeredményt, ott benyomom a 9X-es zoomot, ott már látszik, ha kockásodik a kép, még kis monitoron is.

IC-vel nemlehet jobb minõséget kihozni?

Akkor ezek elõl nincs menekvés 😊 Kell venni dupla rétegû dvd lemezt 😊

Nem úgyértem..Az eredeti az dual dvdn van, a másoltról beszélek, ami sima single layeres

Ez kafa, mert 68%osat nemfogok kiírni dvdre az biztos :-) Tehát olyan filmek kellenek aminek alacsony a bitrátája :-)

Aramir
Értem, hogy mi a problémád a már elöttem szóló megjegyzésével együtt is 😊
Mint mondtam, gyárilag nem egyforma bitrátával tömörítik a filmeket, pl egy 3000 bitrátás filmnél nyilván 98% lesz a tömörítési arány, hogy ráférjen egy lemezre, míg egy 5000 bitrátás meg 60% lesz, pedig lehet, hogy egyforma hosszu mindkét film.
A számokat csak saccra írtam.

Valszeg nem dual layeres az a lemez!
Nagy májer vagy!😊)<#taps><#taps>

Természetesen Shrinkel néztem meg

Hmm ezt nemértem...A Mátrix film 122 perces, duplarétegû lemezen van, és 99,8%al megy a tömörítés (másolt dvdt néztem), menük nincsenek hozzá.. Ugyanakkor a Múmia 66%os, és mindent kiszedtem belõle...Ez hogy lehetséges? Valaki elárulná?

Met
Én se szerettem régen, sajnos "rákényszerültem"😊
DC, Bittorent ezek mennek.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Nemvagyok DC-n, nemszeretem a filecserélgetõs progikat, de ha nem lesz más akkor csak a DC marad...

Met
Ha már a DC-n vagy nem kerested? A Mátrixon jó pár embernek megvan, de mehetsz külföldi hub-ra is.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Aramir
Nincs sajna, nemtudom.

Neked megvan a Trója? Ha megvan akkor felfért neked menükkel a film?

<#eljen>Így van valahogy én is így képzeltem el 😊

Aramir
Én úgy szoktam, hogy megnézem, hogy csak a film tömörítés nélkül felfér-e egy dvd-re, ha igen, akkor megnézem, hogy a film áttömörítése nélkül elfér-e a menü+extra, ha nem, akkor esetleg átteszek néhány extrát a film után max tömörítéssel, ha meg mindenképpen kell tömörítenem a filmet, akkor hagyom a fenébe az extrákat.

Értem :-) Mert nagyon kevés olyan film van ami ráfér egy sima dvd-re menükkel együtt :-) Mondjuk annyira nemszámít a menü

Aramir
A Shrinkkel vagy leszeded a menüt, vagy rajtahagyod az egész anyagot a dvd-n, olyat nem lehet vele, hogy csak a magyar menüt teszed rá.
Ilyet viszont az IC-vel lehet, hogy kiszedsz bizonyos extrákat, a menü meghagyásával, legalábbis ha jól emlékszem. Ezt az egyet hiányolom a Shrinkbõl, de mivel ugysem szeretem a menüket, így annyira nem érdekel 😊

Azonban egy két dolgot nemértek Shrinkel kapccsolatban..Például az egyik filmnél leveszek egy csomó menüt, csak magyar menü van rajta, meg jelenetválasztás, és elvileg nem kell tömöríteni. Szépen kijelölgettem a title cuccokat belõle és áthúztam magamnak. Végül leszedtem vinyóra. Indítom a filmet, bejön a menü, csak ha rámegyek mondjuk a jelenetválasztásra nem történik semmi, ha a filmre kattintok rá nem trtönéik semmi és így tovább. Csak a menü jön be, nemtudok továbbmenni...Mi lehet a gond? Megoldás?

Ez most 92%os tömörítéssel sikerült, és nincsen rajta semmi csak a film. Remélem hamarosan olcsóbbak lesznek a kétrétegû dvd árak 😊

Már megírtam vele egy dvd-t :-)

szerintem ismerd ki a shrinket,csinálj 1-2 filmet,és utána eröltesd az IC-t!
Semmivel nem lesz jobb az eredmény,ennyit nem ér meg ez a szenvedés!

Valaki megtudja osztani az IC-t töréssel együtt DC-n?

Aramir
Részvétem. Tényleg semmi tippem 😞

Aramir
És azt hol írtam, hogy nemtudom használni? <#mf2>
Írtam, hogy bonyolultabb, és ha Since a DvdShrinknél elakad, akkor nembiztos, hogy az IC jó vállasztás lenne neki.
Nálam sajna olyanszinten összeakad a Neroval, hogy ha dvdt akarok írni, akkor 98-99% környékén kiír valami hibát, már nem emlékszem mit, ezzel elbassza a lemezt.
És ez igaz sajnos a 7.0-ra is, amit teljes verziósként kaptam valamelyik íromhoz, és igaz a 8.0 verzióra is. Sajnos.
Plusz az IC lemezkép emulációja is szar, amikor bemountoltam vele az álltala készített film lemezképét, és azt akartam kiírni másik programmal, akkor a lemez kb negyedénél hiával leállt az írás, amikor meg magával az IC-vel akartam kiírni a lemezképet, ami a saját formátuma, akkor felírta a lemezre ugyanúgy az elsõ negyedét a lemezképnek, majd megállt az írás és csak egy gépújraindítás segített.
Szal nekem ennyi bõven elégvolt ahoz, hogy leszedjem azt a programot.
Ugyis csak filmtömörítésre használtam volna.

Aramir
Eh, igaz 😊 Néha elfeledkezek arról, hogy a dvdknél 1000-es a váltószám, nem 1024.

Pharaoh
Egy videoklippes DVD-t valaki úgy tett fel, hogy chapterenként szétvágta a vobokat és csak azokat tette fel.

grebber
Ez sem csinálja meg.

Next PC upgrade: 2022

Meg kéne lennie annak az ifo filének!!
Honnét van a vob filé??

Használj Avant Browsert böngészésre,és nincs több kiugró ablak!!

Pharaoh
A #3172-es kérdésemre senki nem tud válaszolni?

Met nemtaláltam hozzá cracket, nem találja az oldalt, és sok szemét ablak fleugrik vírusírtóm állandóan pofázik...

Hangsúlyozom,hogy mihez képest jó?!!!
Neked,neki,vagy nekem???
Ez olyan mint valaki jó,a másik jobb,a harmadik tehetségessebb, negyedik meg zseni!Az elsõ is megfelelõ,de mégis az utolsó az ami a
legtutibb!!