7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
Mennyi lehet egy alsó kategóriás DVD író?
Az ekőző storno -
phredon #4223 DVD-író 16x +/- Asus 1608 (Pioneer 109!!!) 2 év gar! 17 499 Ft
Ez a pio108 újabb kiadása? Ennyiért jó árnak számít?
-
ettől függetlenűl persze előferdűlnek rossz minőségű lemezek, de sztem inkább a iró fimje a ludas, mivel az említett lemezek azért egy pio108-ban gond nélküliek.. -
általában azért sikerül megírni rosszul 1 lemezt, mert az író firmje nem ismeri fel helyesen, és ezért nem jó írási stratégiát ill. kalibrációt állít be a lemezhez. -
Már többen is írták, hogy az Ariták között vannak szarok, akkor miért ne lehetne a lemez a hibás és nem az író? -
steweee #4219 attól még lehet, mint már kifejtetettem.egykét másik íróba is ki kellne próbálni azokat a lemezeket. mindenesetre te ne vegyél olyat biztos ami biztos -
Lacika 79 #4218 sry MCC -
Lacika 79 #4217 Mostanában Én mindenhol a TTG02-es verzót találom. Még mikor bejöt, akkor találkoztam MMC-s verzióval. -
Lacika 79 #4216 Te nem érted, mit írtam. Szóval: tisztában vagyok vele, hogy mind G05. Ezért írtam, hogy azokat viszi tökéletsen, kivéve az Aritát. Ami ugye szintén G05. Szal akkor csak nem az író a ludas :P -
Hm... Ezek alapján jónak mondható a MCC és a TTG02 médiakóddal ellátott RiDisc. Asszem akkor maradok ennél. -
bocs -
http://www.videohelp.com/dvdmedia.php?dvdmediasearch=ridisc&dvdmediadvdridsearch=&type=6&size=All&dvdburnspeed=All&order=Name&hits=25&search=Search+or+List+Media -
Ridata is g05. Szal te sem tudod most mit írtál le... -
Traxdata szintén g05-ös, és Ridiscben is előferdűl szép számban g05. -
Lacika 79 #4210 elgé íaró, de nemtom, melyik típus. azok mondjuk utálják a g05-öt, de ridatát, ridiscet, traxdatát viszont szereti az író. -
steweee #4209 mi a típusa? nem biztos hogy a lemez rossz, bár számodra nem igazán kedvező azt vásárolni.lehet egy firmware frissítás orvosolná a hibát, mert talán csak rosszul ismeri fel a lemezt és roszz metódussal akar rá írni, azért rontja.attól az alapanyag még más íróban lehet tökéletes -
TTG02 és MCC szokott lenni tudtommal, legalábbis ahol árulják, ezt írják. -
Lacika 79 #4207 hm. minden mást megír, csak az aritával szar. akkor az író a gané? -
Ridisc napról napra változki, attól függően kitől kapnak anyagot.... -
sztem az író gané. -
Engem pont a mostani kék-ezüst RiDisc érdekel, hogy milyen, nem az Arita :) -
steweee #4203 igen, ez lehetséges, én már fél éve vettem akkor nagyon jó áron 105 ft/db bár nagytételben. több százból egyet sem rontott. most meg a kék ridiscet veszem, az is jó, viszont így tényleg nem tudok érdemlegeset mondani a jelenlegi rózsaszín aritáról.lehet már tényleg rosszak,megesik az ilyen, váltani kell.de egyébként íróra is válogatja melyik lemezt szereti melyiket nem, illetve hanyas firmware-ra van updatelve.nekem lg 4082b-s (a 207)az íróm, igaz csak 8x, de szinte minden lemezt szeret. egy jobb volt nála mikor vettem, a pio 107d. -
Lacika 79 #4202 az egyik ismerős 10-ből 8-at rontott a héten, szal szerintem egy kalap gané az Arita. -
Akkor mondca, hogy milyen a osztályos lemezt kapsz 80 Ft-ért.
Csak ne az Aritával gyere :D
Egyébként próbáltad mostanában őket? Komolyan érdekel, hogy az első darabok csak beetetésként voltak jók, és esetleg a mostaniak szarok.
-
steweee #4200 nekem megfelel a kék ridisc, úgysem nekem leszenk hosszútávra lemezek. master disknek meg más használok. egyébként még egyet sem rontott nálam és belepörgetve a filmbe megírás után sem fagy.úgyhogy jó. a verbatim nagyon jó minőségű, bár zavaró hogy vannak közte hibásak és azt valóban el is rontja írás közben. de ami jó az utána nagyon jó -
izb #4199 Ha jól tudom,a ridisc egy b osztályos lemez.
Ha van A osztályos lemez ugyanennyiért akkor nincs kérdés,hogy melyik a nyerő... nem? -
Én még az első szériákból vettem kb egy-másfél hónapja, azok még jók voltak (MCC médiakóddal). A mostaniak szarok lennének? Mert nekem beváltak. -
Nálam bevált, a jobbik fajta G05-ből vannak. -
izb #4196 Zsír ha megfelelő forrásból veszed.... -
phredon #4195 130ft/db verbatim - az a 8x dvd+r? nekem többet is elbénázott, és nagyon úgy tűnik hogy nem az író hibájából. Pesten van egy bolt, vmi gsm shop, ott lehet kapni verbatim 4x dvd-t slim tokkal együtt 140-ér, taiyo yuden alapanyag, abból nekem még egy se lett rossz. -
Roll #4194 Az ezüst színű ridata-ról mi a véleményetek? (110ft/db-áron) -
izb #4193 Ridisc felejtős...... -
volt hogy valamelyiket csak 5.-re volt hajlandó megírni, vagy nem is tudta lezárni... Többet olyat nem veszek. -
steweee #4191 nekem nem , de volt akinek igen.sztem nagyon jó lemez, de ha kifogsz egy rossz szériát.....nost a kék ridisc-ek mennek nagyon, 90ft/db és nagyon jó, a 130ft/db verbatim között volt egy pár ami megpuklisodott írás közben, de egyébként az tényleg csúcsminőségű lemez.nyilván ha tízből ront egyet(még annyit se csak a példa kedvéért) is jobban járok ilyen árak mellett ha kézből veszem mint áruházból. -
Roll #4190 Ezekkel eddig nem volt bajom, de ez az utolsó guriga kersztbetett. -
Volt, pl nekem. -
Roll #4188 Volt már valakinek gondja a rózsaszín 8x-os arita lemezzel?
Nálam most az 1-ik doboz olyat produkál mint régen a princo, beakad a lejátszóba+olvasási hiba. -
Már nincs nálam, azt megcsináltam, hogy a cdi file-t be mountolom és a Decrypterrel leszedem iso-ba de azzal az isoval ugyan úgy nem bírna a progik. -
Azért mert a DiscJuggler nem nyafogott, attól még lehet szar lett az iso, amit lementett.
Ha még nálad a lemez, akkor szedd le DvdDecrypterrel úgy, hogy a hibánál rákérdez, hogy mit csináljon (abort/retry/ignore asszem), ott nyomkodd az ignore-t, nekem bevált, hátha neked is. -
Mint lentebb említettem, volt egy karcos lemez amit a Decrypter nem tudott leszedni (egyben tömörítés nélkül) olvasási hiba miatt.
A lemezt Disc Jugglerrel lementettem iso-ba, nem nyafogott, hogy nem bírja olvasni.
Most akartam lerippelni a be mountolt iso-t Instant Copyval de olvasási hibával el se indul a rippelés, a Shrink 48%-nál megáll mondván out of memory, a Clone DVD is olvasási hibával leáll.
Mit lehet ilyenkor csinálni?