DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Internal; 8X DVD-R speed, 4X DVD-RW speed, 8X DVD+R speed, 4X DVD+RW speed, 3X DVD-RAM speed, 32X CD read speed, 24X CD-R speed, 16X CD-RW speed; ATAPI
nos igen, valóban a leírással nem is tudok vitatkozni. viszont én (és mindenki más rajtam kívül aki írással foglalkozik és ilyen írója van) úgy tudta hogy ez egy 4x-es író. és a mínuszos lemezekre vonatkozik az ilyen általános meghatározás, mert úgyis azt veszi szinte mindenki és az a leggyorsabban írható
Elsõre komplikált lesz, de ha 1X-2X megcsinálod, akkor már nemis olyan vészes.
Van megoldás ?
Elöre is KÖSZI !
http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1633610,00.asp
Lehet, hogy gyengébb alapanyagokat nem hajlandó 8X-an megírni, ezért írja meg 4X-en, hiába állítod 8X-ra. Más tippem nincs.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Segítsen valaki
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Legalábbis a lehetõség megvan rá, a minõség kérdéses.
Mégpedig Pioneer 108 az új 1.18 firmware-el ,és Ridata 8x lemez!Az új firmware felrakása után ezt a lemezt alapból 12x megírja.
Ridata 8x lemez
Old meg,ha már nem "veszed meg"!
Találd fel magad!<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Van nekem 1-2 dvd filmem, amit már párszor megnéztem, de most amikor újra megakartam nézni, a vége elõtt pár perccel megállt a lemez, és nem megy tovább.
Nincs karcolás a lemezen, mi lehet a baj???
\" örökké nem eshet.... \"
Esetleg próbáld ki a Nero Recode-t, elvileg ugyanaz, mint a DvdShrink, hátha az nem fagy le.
Jobb klikk a filmen a bal oldali mezõben, és ott lehet valahol beállítani, hogy milyen felirattal és hanggal kezdje el lejátszani.
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?