DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rózsaszín arita 8x ajánlott fogy ára 105ft/100db, vagy ezüst ridata 120ft/100db vagy fekete trax ha még van vagy pio íróhoz wzüst traxdata 130ft/100db

Milyen DvD lemezt ajánlotok, melyik a legjobb és nem is olyan drága, illetve tapasztalatok, melyik dvd-t olvassa be a dvd lejátszó 90%ig?

erlkezdtem irni két filmecskét, az a baj hogy tintasugaras nyomtatóm van szerintem hamar kifog fogyni a patron belõle ha boritokat csonálok :-) De meglehetesen szép a borító :-)

Spec Data:
Internal; 8X DVD-R speed, 4X DVD-RW speed, 8X DVD+R speed, 4X DVD+RW speed, 3X DVD-RAM speed, 32X CD read speed, 24X CD-R speed, 16X CD-RW speed; ATAPI

nos igen, valóban a leírással nem is tudok vitatkozni. viszont én (és mindenki más rajtam kívül aki írással foglalkozik és ilyen írója van) úgy tudta hogy ez egy 4x-es író. és a mínuszos lemezekre vonatkozik az ilyen általános meghatározás, mert úgyis azt veszi szinte mindenki és az a leggyorsabban írható

dardevil
Köszi - neki is látok !

Aramir

Aramir
Egy programmal átkonvertálod (pl SubtitleStudio) DvdMaestro formátumba, majd a DvdMaestroval összerakod az m2v-t, az ac3-at vagy mp2-t, attól függõen, hogy milyen formátumba konvertáltad a hangot, és hozzárakod az átkonvertált feliratot.
Elsõre komplikált lesz, de ha 1X-2X megcsinálod, akkor már nemis olyan vészes.

dardevil
Avi-t átkonvertáltam DVD-be ( WinAvi )a film megy szépen, de hozzá kellene adni valahogy az avi-s feliratot. Ezt hogyan lehet megcsinálni? Milyen progi kell hozzá ? Nagyon bonyolult ?
Van megoldás ?
Elöre is KÖSZI !

Aramir
Szerintem meg 8X íród van 😊
http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1633610,00.asp

Lehet, hogy gyengébb alapanyagokat nem hajlandó 8X-an megírni, ezért írja meg 4X-en, hiába állítod 8X-ra. Más tippem nincs.

Met
Miért baj ha lassabban olvas? A rosszabb/karcos lemezeket nagyobb valoszinûséggel tudja elolvasni.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Aramir
Nézd meg a Nero Drivespeedben, hátha leszabályozza valami, van amikor nálam is önkényessen leszabályozta a sebességet (a Windows, vagy az olvasó sajátmaga, rejtély számomra), holott én nemis állítottam be és fogalmam sincs miért csinálta. Legalábbis csak a Toshiba olvasómmal történt ilyen ilyet.

Aramir
Attól még van firmware az íródban, max régebbi.

grebber
Hát én nem tettem fel újjat.

Next PC upgrade: 2022

Srácok ezt nem értem 1 hónapja vettem egy NEC3500 dvd írót beolvastam vele kb 60 lemezt 10000-17000 KB/s sebességgel.És most valahogy az egyik lemezt se akarja 4000 KB/s sebességnél gyorsabban olvasni. Kiprobáltan jobb és rosszabb lemezzel is de ugyanúgy olvassa a roszat mint a jot mi a picsa lelte az irot.
Segítsen valaki

igazából csak az a furcsa, hogy az egy 4X író, bár gondolom a firmware frissítés miatt tud 8x alapanyagra gyorsabban dolgozni. viszont csak a néróval, mással még nem sikerült feljebb állítani.sztem jó kis iró ez

Aramir
Nem 8X-an ír végig, asszem 6X-an kezdi.

akartam képet beszúrni róla de nem megy az iaro, tárhelyem meg nincs

lg 4082b íróm van , és tudok vele (néha) 8x-an írni. de nem értem az okát hogy miért nem enged mindent ilyen sebességgel írni(alapanyag ua minden esetben)most egy filmet 11:43-alatt írt meg, de nem azért mert rövid és emiatt kicsi az adatmennyiség, viszont az is érthetetlen, hogy ha 4x írási sebességnél az átlagos írási idõ 13-15 perc, akkor 8x-nál miért 10?

Aramir
Firmware nélkül nemigazán mûködne az íród 😄

grebber
😊 nekem ugyanaz az iró firmware nélkül is megirja.

Next PC upgrade: 2022

Aramir
Gondolom kellene hozzá valami flashelõ program. Nézz utánna az NEC honlapján szerintem.

Aramir
Mit minek?

Met
Na látod, az a baj.

Szerinted minek??na minek??<#wow1>

De minek...

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

A mûvészeket nem károsítja, azok már rég megkapták a fizetésüket, a smucig kiadók meg... tolvajtól lopni ugyebár nem bûn.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

marsu
Valami olcsó szar.
Morphin
# 3051 nem válaszoltatok!!! PLEASE VALAKI!!!

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Aramir
Tudom, azért hangsúlyoztam, hogy 4X-es +-ost is meglehet.

ja de ez minuszos😊

Aramir
Ebbõl a +-os 4X-es lemezt is meglehet írni 12X-en 😄
Legalábbis a lehetõség megvan rá, a minõség kérdéses.

Nem, csak megkérdeztem :-)

Na mégegyszer belinkelem!he he

ridata 8x lemez

Viszont van egy nagyon jó lemez és író kombináció!
Mégpedig Pioneer 108 az új 1.18 firmware-el ,és Ridata 8x lemez!Az új firmware felrakása után ezt a lemezt alapból 12x megírja.
Ridata 8x lemez

He he szerintem az hogy hogyan károsítod meg a mûvészeket,ne itt legyen ledumcsizva!
Old meg,ha már nem "veszed meg"!
Találd fel magad!<#wow3><#wow3><#wow3>

Rafaelo
netrõl !!!!!!!

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Ti kölcvsönzõbõl hozzátok ki a filmeket vagy netrõl töltitek? 😊

Szabad, de csak ésszerû mértékben.

nem szabad sporolni a lemezen én azt mondom

igen ezt én is hallottam én is csak verbantim-ra írok és csak 4X-en

Met
Milyen lemez?

fifi
gondolom "-" os lemez. Gatya lemezere írtál. Vagy túl gyorsan írtál. NEkem Prico-val történtek ilyenek/2X-en/ azóta váltottam.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

marsu
Hi

Van nekem 1-2 dvd filmem, amit már párszor megnéztem, de most amikor újra megakartam nézni, a vége elõtt pár perccel megállt a lemez, és nem megy tovább.
Nincs karcolás a lemezen, mi lehet a baj???
Thx már meg is van. Igaz csak egy kicsit utána kellett volna néznem. 😊

\" örökké nem eshet.... \"

Pedig ott valami hardveres dolog lesz,amitõl elszáll a gép!!

Aramir
Nemtudom, csak tippeltem, más ötletem nincs.
Esetleg próbáld ki a Nero Recode-t, elvileg ugyanaz, mint a DvdShrink, hátha az nem fagy le.

Aramir
Be kell állítani.
Jobb klikk a filmen a bal oldali mezõben, és ott lehet valahol beállítani, hogy milyen felirattal és hanggal kezdje el lejátszani.

Stann
Nem, nincs, és teljesen új gép! A szomszédé, csak már nem tud vele mit csinálni, AMúgy minden más progi rendesen fut rajta!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Playerben rátudom rakni a feliratot, de ha kiírom akkor automatikusan rárakja a feliratot?

Aramir
Ja, asszem ott nemis fog rárakni.