7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
MasterJay #5547 Sziasztok. Tom hogy nem pont ide kéne beírni de van egy olyan jellegű gondom, hogy a ritekg05-ös alapanyagú lemezeket nem tudom írni csak kétszeres sebességel. Kéne egy olyan oldal ahonnan tok leszedni firmware-t. az íróm LG4040B -
Az meg mi?
-
Lacika 79 #5545 na most akkor próbálj nekirugaszkodni mégegyszer, és érthető formában leírni, mit is szeretnél.
de amúgy ez nem a warez topic -
izb #5544 mondja ezt egy Pesti -
BenceYCE #5543 szarérhúgyér hajigálják vidéken az am mikrós netet... -
HaLlak65 #5542 Hello! Van egy safedisk-kel védett cd képem. Hogy lehetne kiírni, hogy a játék felismerje? -
LOL -
Nem hogy együttérzőek lennétek
!!! Azt hiszitek élvezem?
-
Tényleg ugyanazt eszed, mint a többi ember?
-
BenceYCE #5538 
mellik múzeumból loptad a dial-up-ot? -
Vedd figyelembe aláírásom második mondatát!!! 
-
BenceYCE #5536 Szevasz! Húzd le netről szvsz... 

-
Jól van, meg van oldodva skacok! Előkapartam az Isobuster-t és azzal sikerült kifejtenem a cuccost
, köszi everybody, jót jáccottam tegnap este és ma is folytatom
. De nem értem, hogy 3,45GB nrg-ből, hogy tudott kifejteni 4,99GB-tot? Nem is tudok elvinni kiíratni sem
-
Szevasz.
Ha jól értem DVD lemezen van a cuccos. Kérdésem, milyen partíció van a gépeden, FAT32, vagy NTFS ? -
Az UltraISO sem tud mit kezdeni vele? Bár ha nrg-ben van, akkor asszem a Daemon Toolsba simán bekéne tudd mountolni. -
El is megy az embernek a kedve, amikor úgy válaszolnak, hogy "kellett volna...". Áááh, mind1 nem lehet segíteni már, ugye? Haver 20km-re lakik innen, úgyhogy lemondom a mai gémelésről :(((
-
izb #5531 akkor egy az egyben kellett volna másolnod decrypterrel
dvd-iso-iso-dvd ebben a sorrenben
-
Igen, mert gémelné már vele, de nmtok!!! Egyszerűen nemtok mit kezdeni ezzel a nrg-vel....
Amúgy ő DVD-ről telepítette és nem használ semmilyen virtual-t. Csak NERO-ja volt, én meg mentettem sávot vele, ami nrg-t csinál és ezzel megál itthon a tudomány.
-
izb #5529 Mit ordítasz??Fáj valami? 
az iso filét kellet volna kiírnod decrypterrel,és akkor tuti menne a cucc otthon.
Valszeg a gépén neki iso-ban megvan igy,erről telepítette és ehez nem kell Nero. -
NEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
izb #5527 eredeti a játék amiről mentettél?? -
HELP! Haveromnál NERO-val csináltam egy sávmentés COD2-ről(mert nem ővé a DVD és más VIRTUAL progija nem volt). És csalódásomra otthon nem tudok beolvasni egyik progival sem. Miért? Alcohol, Nero, Deamon stb... Ja és Nero-nál pedig ki akarja írni, de nincs írom.
-
A korai 2X-es Princo lemezek még a mai napig is olvashatók nálam, és a minőségükkel sem volt gond, a végefelé már lehet szarok voltak, passz, akkoriban már én is inkább G04-et vettem. -
2x princo lol volt
a 4x-et nem is használtam már, inkább átszoktam ritekre -
ha poháralátétnek akarják használni akkor jó, másra nem nagyon alkalmasak ezek a "nagyon olcsó dvd"-k -
Ja, de a 2X-es bulqpaq kapásból kukában végezte írás után, akkoriban a Princo lemezek még faszák voltak (nem a 4X-es vackok, hanem a 2X-esek), most asszem G04-es médiakóddal vannak, de nem esküdnék meg rá. -
A bulkpaq anno princora tolta, most nem tudom. -
Roll #5520 Hát a hozzászólások alapján akkor nem szerzek be ilyen lemezeket.
Csak azért kérdeztem mert haverok akarnak nagyon olcsó dvd-t, aztán
ezek voltak 50ft körül.
Én már megégettem magam anno princo-val azóta ezüst ridatat használok. -
tomo #5519 sztem probald meg, hogy a dvd irod teszed egyedul egy kabelre. persze master beallitassal.
meg toredezettsegmentesitsd a forrasvinyot. meg nezd meg a forrasvinyo dma modban van e. ja meg a dvd iro is legyen dma modban (UDMA ugyanaz).
valszeg valami ezek kozul aludas a dologban. egy normalis gepen barmit lehet csinalni iras kozben :) -
Lacika 79 #5518 Én vagy filmet nézek írás közben, vagy néha WoW-ozok, ha esetleg valami party van :P -
igen kollegam vett anno 10böl 8 szar volt a maradékra 4gigát azért fel lehetett irni :D többet nem -
Ok csak nem mindig olvasom a fórumot sajan! Azért köszi!! -
deicide #5515 lecsengett már ez a hamis..Ukrán sz@rság...!!
ha verba mellett döntesz akkor Tayo Yuden-es hordozó rétegűt keress..!
ez a legnormálisabb és a legjobb..!
a statija 300 volt 2 sz@r..!! -
Hello! Ki mit tud a hamis Verbatimokrol??
http://www.cdgrab.hu/_cikk/hamis_verbatim/index.html
Mit érdemes venni??A japánrol tud vki vmit?? -
én is hasonlóan vélekedek:) -
Nincs, de én kerülném, már csak a "márkanevek" miatt :D -
Hát azért böngészni meg valap apró játékkal még bőven kéne tudni játszani mellette :) -
Roll #5510 Ezekről a lemezekről van tapasztalatotok?
- Budget 4X DVD+R (kék)
- Bulkpaq 8X DVD-R (ezüst)
-
Igazából DVD írás közben nem szokás piszkálni a gépet:)
Milyen proci? -
Sziasztok!
Szeretnek megkérni valakit-ket, hogy segítsen nekem.
A problémám az, hogy mikor írok DVD vagy CD-t akkor a gépem annyira, lelassul, mintha filmet convertálnék vagyis nem tudok mást csinálni írás közben. A CPU 3-6%között mozog.
Mi lehet a probléma?
Asus p4pe alaplap, 80Gb vinyó, 768MB memória, Philips CD író, PhilipsDVD író, Lg DVD olvasó, És egy 120GB vinyó mobilrekbe ami nincs be kapcsolva, csak ha szükségem van a helyre.
Az alaplapon három csatlakozási lehetőségem van + kis olvasó, a három közül, ami külön van csatlakozó, azon van a rendszer vinyom (80GB) erre úgy tudom mást, nem lehet kötni. A mobilrek van most együt a cd íróval és dvd olvasó, pedig dvd íróval. Master-sléd beállítást most nem tudom melyik melyiken, van csak arra emlékszem, hogy ami együt van azok különböző sléd masteren vannak. Remélem le írtam mindent, ami a hiba megálapításhoz szükséges.
Segítsetek köszi