7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
  • MasterJay
    Sziasztok. Tom hogy nem pont ide kéne beírni de van egy olyan jellegű gondom, hogy a ritekg05-ös alapanyagú lemezeket nem tudom írni csak kétszeres sebességel. Kéne egy olyan oldal ahonnan tok leszedni firmware-t. az íróm LG4040B
  • ffxi
    Az meg mi?

• Lacika 79
    na most akkor próbálj nekirugaszkodni mégegyszer, és érthető formában leírni, mit is szeretnél.
    de amúgy ez nem a warez topic
  • izb
    mondja ezt egy Pesti
  • BenceYCE
    szarérhúgyér hajigálják vidéken az am mikrós netet...
  • HaLlak65
    Hello! Van egy safedisk-kel védett cd képem. Hogy lehetne kiírni, hogy a játék felismerje?
  • Met
    LOL
  • ffxi
    Nem hogy együttérzőek lennétek!!! Azt hiszitek élvezem?

• Aramir
    Tényleg ugyanazt eszed, mint a többi ember?
  • BenceYCE

mellik múzeumból loptad a dial-up-ot?
  • ffxi
    Vedd figyelembe aláírásom második mondatát!!!

• BenceYCE
    Szevasz! Húzd le netről szvsz...
  • ffxi
    Jól van, meg van oldodva skacok! Előkapartam az Isobuster-t és azzal sikerült kifejtenem a cuccost, köszi everybody, jót jáccottam tegnap este és ma is folytatom. De nem értem, hogy 3,45GB nrg-ből, hogy tudott kifejteni 4,99GB-tot? Nem is tudok elvinni kiíratni sem

• gipsz
    Szevasz.
    Ha jól értem DVD lemezen van a cuccos. Kérdésem, milyen partíció van a gépeden, FAT32, vagy NTFS ?
  • Aramir
    Az UltraISO sem tud mit kezdeni vele? Bár ha nrg-ben van, akkor asszem a Daemon Toolsba simán bekéne tudd mountolni.
  • ffxi
    El is megy az embernek a kedve, amikor úgy válaszolnak, hogy "kellett volna...". Áááh, mind1 nem lehet segíteni már, ugye? Haver 20km-re lakik innen, úgyhogy lemondom a mai gémelésről :(((

• izb
    akkor egy az egyben kellett volna másolnod decrypterrel
    dvd-iso-iso-dvd ebben a sorrenben
  • ffxi
    Igen, mert gémelné már vele, de nmtok!!! Egyszerűen nemtok mit kezdeni ezzel a nrg-vel....

Amúgy ő DVD-ről telepítette és nem használ semmilyen virtual-t. Csak NERO-ja volt, én meg mentettem sávot vele, ami nrg-t csinál és ezzel megál itthon a tudomány.

• izb
    Mit ordítasz??Fáj valami?
    az iso filét kellet volna kiírnod decrypterrel,és akkor tuti menne a cucc otthon.
    Valszeg a gépén neki iso-ban megvan igy,erről telepítette és ehez nem kell Nero.
  • ffxi
    NEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• izb
    eredeti a játék amiről mentettél??
  • ffxi
    HELP! Haveromnál NERO-val csináltam egy sávmentés COD2-ről(mert nem ővé a DVD és más VIRTUAL progija nem volt). És csalódásomra otthon nem tudok beolvasni egyik progival sem. Miért? Alcohol, Nero, Deamon stb... Ja és Nero-nál pedig ki akarja írni, de nincs írom.

• Aramir
    A korai 2X-es Princo lemezek még a mai napig is olvashatók nálam, és a minőségükkel sem volt gond, a végefelé már lehet szarok voltak, passz, akkoriban már én is inkább G04-et vettem.
  • Lteebee
    2x princo lol volt

a 4x-et nem is használtam már, inkább átszoktam ritekre
  • Metwork
    ha poháralátétnek akarják használni akkor jó, másra nem nagyon alkalmasak ezek a "nagyon olcsó dvd"-k
  • Aramir
    Ja, de a 2X-es bulqpaq kapásból kukában végezte írás után, akkoriban a Princo lemezek még faszák voltak (nem a 4X-es vackok, hanem a 2X-esek), most asszem G04-es médiakóddal vannak, de nem esküdnék meg rá.
  • Lteebee
    A bulkpaq anno princora tolta, most nem tudom.
  • Roll
    Hát a hozzászólások alapján akkor nem szerzek be ilyen lemezeket.
    Csak azért kérdeztem mert haverok akarnak nagyon olcsó dvd-t, aztán
    ezek voltak 50ft körül.
    Én már megégettem magam anno princo-val azóta ezüst ridatat használok.
  • tomo
    sztem probald meg, hogy a dvd irod teszed egyedul egy kabelre. persze master beallitassal.

meg toredezettsegmentesitsd a forrasvinyot. meg nezd meg a forrasvinyo dma modban van e. ja meg a dvd iro is legyen dma modban (UDMA ugyanaz).

valszeg valami ezek kozul aludas a dologban. egy normalis gepen barmit lehet csinalni iras kozben :)
  • Lacika 79
    Én vagy filmet nézek írás közben, vagy néha WoW-ozok, ha esetleg valami party van :P
  • Laalee
    igen kollegam vett anno 10böl 8 szar volt a maradékra 4gigát azért fel lehetett irni :D többet nem
  • Morphin
    Ok csak nem mindig olvasom a fórumot sajan! Azért köszi!!
  • deicide
    lecsengett már ez a hamis..Ukrán sz@rság...!!

ha verba mellett döntesz akkor Tayo Yuden-es hordozó rétegűt keress..!

ez a legnormálisabb és a legjobb..!
    a statija 300 volt 2 sz@r..!!
  • Morphin
    Hello! Ki mit tud a hamis Verbatimokrol??
    http://www.cdgrab.hu/_cikk/hamis_verbatim/index.html
    Mit érdemes venni??A japánrol tud vki vmit??
  • Met
    én is hasonlóan vélekedek:)
  • Aramir
    Nincs, de én kerülném, már csak a "márkanevek" miatt :D
  • Aramir
    Hát azért böngészni meg valap apró játékkal még bőven kéne tudni játszani mellette :)
  • Roll
    Ezekről a lemezekről van tapasztalatotok?

- Budget 4X DVD+R (kék)
    - Bulkpaq 8X DVD-R (ezüst)

• Met
    Igazából DVD írás közben nem szokás piszkálni a gépet:)
    Milyen proci?
  • cicai
    Sziasztok!
    Szeretnek megkérni valakit-ket, hogy segítsen nekem.
    A problémám az, hogy mikor írok DVD vagy CD-t akkor a gépem annyira, lelassul, mintha filmet convertálnék vagyis nem tudok mást csinálni írás közben. A CPU 3-6%között mozog.
    Mi lehet a probléma?
    Asus p4pe alaplap, 80Gb vinyó, 768MB memória, Philips CD író, PhilipsDVD író, Lg DVD olvasó, És egy 120GB vinyó mobilrekbe ami nincs be kapcsolva, csak ha szükségem van a helyre.
    Az alaplapon három csatlakozási lehetőségem van + kis olvasó, a három közül, ami külön van csatlakozó, azon van a rendszer vinyom (80GB) erre úgy tudom mást, nem lehet kötni. A mobilrek van most együt a cd íróval és dvd olvasó, pedig dvd íróval. Master-sléd beállítást most nem tudom melyik melyiken, van csak arra emlékszem, hogy ami együt van azok különböző sléd masteren vannak. Remélem le írtam mindent, ami a hiba megálapításhoz szükséges.
    Segítsetek köszi