7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
ez most komoly vagy megsütött a nap? -
végig, de ha jól megfigyelted, akkor a képeken is a "HAMIS?" felirat volt feltüntetve -
Szerintem elég biztos volt benne, hogy hamis. Biztos végigolvastad?
-
kössz -
new DVD video -
Ha van már egy audió ts meg egy videó ts mappám akkor a dvd re milyen módban kell kiírni? adat? svcd? vagy milyen formátumban? -
érdekes, hogy a cikk készítői sem biztosak a dvd korongok hamisságában, még a látszat ellenére sem, hiszen mint azt írják is, a Verba nem csak egy üzemben, egy országban gyártja a lemezeit. -
Ezt az oldalt nézd meg. az alábbi cím belinkelve, amire hivatkoztam. Itt képekkel van illusztrálva az egész. a lemezen is lehet látni, ha "hibás". -
Hát ezt akkor konkrétan csak úgy tudom emg hogy megmondom a boltosnak mutassa meg a hengerét mert nem hengerrel veszek hanem csak 10-20 db-ot és kiveszi belöle azt ugy adja.
De remélem nem hamis.Mondjuk én ugy vagyok vele hogy 3 év mulva ha el is veszik adat akkor már ugyse érdekelne ami rajta volt.
Pl a tescos DVD-k amiket 2-3 éve vettem tökéletesek a mai napig. -
kösz-kösz. ezaz akkor. -
5514#
http://www.cdgrab.hu/_cikk/hamis_verbatim/index.html
-
átnéztem pár oldalt, de nem találtam meg azokat a képeket amin bemutatják, hogy melyik hamis Verba és melyik nem. tehát, hogy mik az árulkodó jegyek. talán Ppeter oldalán volt vagy valaki másén, mindenesetre az sg-n most nem találtam. kibontás nélkül a csomagoláson már észrevehető (persze azért gyakorlott szemnek könnyebb), hogy jóval rosszabb a minősége a hamisnak, a vonalkódnál elmosódott, olyan mintha szellemképes lenne. Azt tudom tanácsolni, hogy olyannál vedd akit "ismersz", vagyis akihez visszaviheted ha gond van. Speciel mikor Én vettem, akkor rákérdeztem, hogy mit tudnak erről és a csávó megmutatta nekem a hamis DVD cimkéjét, tehát Ők maguk kiszűrték a cuccost. muszály, mert különben nem vesznek tőlük legközelebb senki semmit:)) -
Az szerintem a booktype, ha dvd-rom-ra (és nem ram-ra, az más :) ) van állítva a dvd+r helyett, akkor elvileg jobb a kompatibilitása a lemeznek, mert az asztalik eredeti lemezként próbálják meg kezelni. Van amelyik írónál lehet állítani, hogy a +-os lemezeket -rom vagy +r-ként írja-e meg, de pl a Pioknál nem lehet (csak hackelt firmware-el). -
+ os íráskor mi az a rom vagy ram bejegyzés amit nem csinál meg az író?
nekem egyszer hablatyoltak valamit a kompatibilitásról, de nem emlxem mi volt... -
deicide #5573 az nem úgy van hogy nem piszkálom...!:))
most probálom megfelyteni a titkokat...ha nem sikerül..akkor tényleg nem fogom piszkálni:)) -
Roll #5572 Mi lenne, ha nem piszkálnád a gépet dvdírás közben? :-D -
htx -
Más szabváby, lényegében tökk mindegy, de van sok olyan asztali lejátszó, amelyik csak az egyiket támogatja -
deicide #5569 Sziasztok:))
Érdekellne a véleményetek hogy szerintetek mi miért van...!
Következő a gondom..ami eddig nem volt...
Konfigomat nem irom le..ott van a nevem alatt...nos...azt vettem észre mostanában hogy amikor irok dvd decrypterrel...aminek mind a 2 puffere..100-100%..8x irás..bármilyen lemez müveltnél..gondolok itt..pl. xls megnyitásra..vagy expoler..internetre..valami oknál fogva..kiürül se perc alatt a puffer és leesik az irási sebesség..!
porbáltam átrakosgatni a dolgokat..külön vállasztottam a letöltéseket..gondolok itt arra hogy Flash FXP-vel töltök folyamatosan vagy is az mindig dolgozik...és azt egy másik vinyóra iányitottam át..külön vinyórol irok..és nem arrol amin az op rendszer van...de a hiba jelenség nem szünt meg..!
Viszont ami még fontos..hogy az SATA II vinyó..külön kábelen van...a dvd iró szintén...a pata vinyó úgy szintén külön kábelen van....!!!
Szeretném tudni mi annak az oka hogy bármilyen lemez müveletnél le eseik a puffer és vissza csökken az irási sebesség...!
-
Azt honnan tudom hogy hamis? -
hellosztok, vki röviden elmagyarázná hogy mi a különbség a DVD-R és a DVD+R között? Ha egy DVD filmet szeretnék kiirni akkor melyikre írjam? Vagy a DVD lejátszó mind2vel kompatibilis? -
OpT3r #5566 hali! nekem az lenne a problémám, hogy van egy LG (HL-DT-ST DVDRRW GSA-2164D USB Device) -s író és asztali számítógépen semmi gond nincs vele viszont egy HP omnibook xe4500 as laptopon nagyon lassúnak érzékelem, DVD írásnál is a meghajtó buffere 13% és 85% között ugrál és 1 óra alatt ír meg 4x 1,6 gb adatot egy dvd-re és nemtudom mi lehet a baja, de már nagyon idegesít, plz segítsetek. -
én most vettem az utóbbiból, amiről tegnap kérdezgettem is.
eddig jónak néz ki, remélem 3év múlva is olvasható
da alapból is inkább Verbatim -
szvsz verbatim. már ha nem hamis;) -
Szerintetek melyik jobb: TDK 8X DVD-R ( TTG02) vagy Verbatim 8X DVD-R (CMC MAG. AE1)? -
neki hiszek :) -
PPéter nemrég azt mondta, hogy jó és nem hamis. -
nálam bevált:P
De azt akarod tudni nem-e hamisitott a csomag?
Azt talán lejjeb megleled a linket hozzá -
úgy értve, mint alapanyag...
jó? megbízható? -
Enyém is ilyen.
No gond vele. -
----------------------------------------------------------------------------
Unique Disc Identifier : [DVD-R:CMC MAG. AE1]
----------------------------------------------------------------------------
Disc & Book Type : [DVD-R] - [DVD-R]
Manufacturer Name : [CMC Magnetics Corp.]
ez jó, vagy nem?
-
nagyon-nagyon köszönöm! -
dvd identifier -
melyik programmal lehet 100%-os biztonsággal a gyártót, és a médiakódót megnézni? vagy bérmi más lemezadatot.
mert vettem most 8X-es Verbatim lemezt, de van egy nagyon durva sejtésem...
ha lehet vmi freeware cucc érdekelne... -
MasterJay #5553 Igen erre gondoltam de ez van fent az A304 :(
Azé kössz!! -
Erre gondoltál?
2004 augusztusi az utolsó fw az íródhoz. -
MasterJay #5551 nem. A verbatim lemezek miatt frissítettem mert azokat sem tudta írni csak 2x-en de a FW után ment 4x-en. Meg a G04-eseket is viszi -
és azóta mi lett? vissza raktad a gyárit? -
MasterJay #5549 Atz tudtam de már egyszer FW-t frissítettem és működött a dolog
-
ne várj csodát egy FW frissítéstől, az LG-nek gondjai voltak/vannak a ritek alapanyagú lemezekkel