7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
BenceYCE #5628 Létezhet, hogy valamilyen számomra ezeddig nem ismert megoldással rá lehet préselni több képet? Vagy ha valaki tud esetleg olyan eljárást amivel a képeket egy egyöntetű lassú videófelvétellé alakítja az ne tétovázzon ideírni a megoldást. Kissé kellemetlen, hogy a 10 napos nyaralásom képeit csak 2 dvd re tudom kiírni. -
sztem több filét nem tud értelmezni a masina... -
BenceYCE #5626 Gondolom akkor ez a max mennyiség csak firmware frissítéssel nővelhető, már ha létezik ilyen. Viszont kipróbáltam, más lejátszón is és azon is csak 512van. Lehet véletlen egybeesés de nem egészen értem. Ezek a digi gépemmel készült képeim és nem értem, hogy miért kell egy asztali olvasót lekorlátozni úgy, hogy sacc 800 megát tudok egy dvd-re írni...
-
izb #5625 valszeg ez a max jpg szám,amit a lejátszó támogat egy adott adathordozón.
szerintem. -
BenceYCE #5624 Tudja valaki, hogy mitől lehet rossz egy jpg-vel teleírt dvd? Tesóm denon lejátszója csak 512 darabot ismer fel dvd-ről és cd-ről egyaránt. Hogyan lehet kodak cd-t írni? -
Igazából Shrinket és Nero-t ha kell daemontools-t használok, másolásoldó pedig Anydvd, de ezek közűl egyik sem fut folyamatosan csak ha elindítom. ATA/IDE vezérlő driverei is rendben vannak tudtommal. -
Akkor lehet, hogy valami mással akadnak össze az újabb Nerok: Alcohol, CloneCD, BlindWrite, bekapcsolt másolásvédelmi emulációkkal okozhatnak ilyen problémákat, illetve ATA/IDE vezérlő túl régi/új drivere is közbeszólhat. -
a 6.0.0.0 neroval teljesen jól megy minden! a 7-esnél pedig a 7.0.1.2.-őt raktam fel! és azzal lett a "tároló túl nagy" ! -
Esetleg ha nem egy béta warez 6.0.0.0-val, egy másfél éves 6.3.0.0-val vagy egy szintén béta warez 7.0.0.0-val próbálkoznál, talán menne is a dolog. A 6-os szériából a 6.6.0.18 a legfrissebb, a 7-esbeől meg a 7.0.1.2 legújabb. -
Nero 6.0.0.0 val írtam idáig. Teljesen rendben volt minden. Multkór felraktam a 6.3-ast és állandóan arra hivatkozott írás előtt hogy a tároló túl nagy, felraktam a nero 7-et annál is a tároló túl nagy, visszaraktam a 6.0.0.0 -át így szuperűl ír mindent újra cd, dvd-t. Miért van ez az újabb verzóknál? "TÚL NAGY TÁROLÓ" ???? -
thx csak én meg külön írtam úgy meg nem talált semmi jót :D -
http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=dvddecrypter+download&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 -
decryter-t honnan tudok leszedni vki help! plz -
köszkösz,megjött:)
Én itmedia.sk-rol rendeltem (ill nem én csak ismerösöm kérte nekem onnan),és tegnap má nem volt listán:P
De mind1, néha-néha elöfordul ilyen lemez ott. -
izb #5614 Lehetséges beszerzés -
Hameg azt mondanám a boltba hogy Taiyo Yuden médiakódu Verbatimot szeretnék akkor meg a bamba visszakérdezne MIVAN? :D -
jo hogy irtad,most rendeltem verbatimot ilyen alappal,és má nem látom a listán.
Remélem azé még kapok:| -
"Taiyo Yuden médiakóddal egyelőre nincs hamisított Verbatim korong a piacon, nyugodtan vegyétek' Höh én lennék a legboldogabb ha valaha is hozzájutnék Taiyo Yude-eshez eddig sehol nem kaptam olyat :( -
http://www.dic.co.jp/rd/tech/no10/04.pdf
-
Szerintem rájött :)
Tényleg, egyébként a lemez két rétege mivel van összeragasztva? -
Bocs, az előző postom grebbernek ment. -
Nem egyetlen képet kell kiragadni a cikkből, tudod, hanem az egészet kell elolvasni. Az ominózus hamis Verbatim lemeznek csak az egyik ismertetőjele volt, hogy igen "ragyás" volt a széle. A Taiyo Yuden (a világ egyik legjobb gyártója) esetén szinten minden lemez hasonlóan (de nem ugyanilyen) ragyás, de a hamisított MCC02RG20 gyártókódos Verbatim lemezeknél ez teljesen szokatlan volt (egyetlen MCC02RG20 lemeznek sem volt korábban ilyen a széle). Valamint "ragya" és "ragya" között is van különbség. A hamisított Verbatim lemezeknél a hordozóréteg folyt ki és a lemez pereme felé tele van a korong anyaghiányos buborékokkal, zárványokkal, ott ahol homogén hordozóréteg kellene ugye. A Taiyo Yuden lemezeken ilyet nem találsz, ott ha megnézed, a lakkozás folyt le a szélén, ami ugyan kicsit csúnya, de szó sincs a hamis lemezekhez hasonló buborékokról, anyaghiányról, zárványokról a lemez testében. De mindezt le is írtam a cikkben, külön kihangsőlyozva, hogy MINDEN felsorolt "tünet" együttesen jelentheti azt, hogy hamis a lemez. Taiyo Yuden médiakóddal egyelőre nincs hamisított Verbatim korong a piacon, nyugodtan vegyétek. -
Mert nemfogtad ki a szar szériát, sajnos én kifogtam, asszem h0-val vagy b1-el vagy valami hasonlóval kezdődött a szériaszámuk, azok sorba felejtették el az adatokat, illetve simán kézzel, szerzámok nélkül kettészedtem a lemezt, olyan kevés vagy gyenge ragasztó volt közöttük.
Sor princo még nekem is jó. -
Princoval semmi bajom nem volt anno a mai napig minden adat megvan és olvasható/másolható. -
A Princo nemvolt ragyás, szét is lehetett könnyedén szedni :D -
Nem amiket én vettem bármilyen DVD-t ragyás mind.
Ja és én soha életemben nem tudtam venni TY-es Verbatimot csak CMC vagy MCC elvileg az MCC jobb mint a CMC. -
deicide #5602 hidd el jó pár Verbám volt már..eleve drább volt a Tayos..csak CMC vagy CMC2 volt jó sokáig..! majd jött az Ukrán szállitmány azok ha jól tudom CMC2..meg valami más hord. rétegűek voltak...de ezek már szerintem kikoptak..mivel vagy 1/2 évvel ezelött volt..! -
Érdekes amit mondasz. -
deicide #5600 ilyet még nem is láttam...
nagyon sok féle volt..! -
Verbatim TY-on?
Aszittem a mitsubishi-s a jó. -
deicide #5598 én nem tudom hogy ragyás e a széle vagy sem..néztem pedig..1 titok van a Verbánál..csak Tayo Yudenest szabad venni...!!
A hiba aránya 300 ban van 1 max 2 sz@r..! -
Az összes Verbatim (!) DVD-dnek ragyás a széle? -
Ja amugy ha ez is a hamisitvány jelképek akkor nekem egyetlen "eredeti" DVD-t sem sikerült vennem pályafutásom során,mert nekem az összes dvd amit valaha is vettem ilyen "ragyás" volt a széle.
-
deicide #5595 a dvd-ram lemez éredekes dolog..mivel nagyon kevés dvd író hajlandó ezt megirni..!érdemes elötte megnézni hogy támogatja e az iró a ram lemez megirását...javarészt csak LG..nekem van ram lemezem..de elötte felkellett raknom 1 ram drivert..és úgy müködik euztán mint ha vinyó lenne..tehát másolok rá..meg törlök meg minden olyan dolog ami lemez müvelet...
én nem szroztam az in cd-vel..meg semmivel..!
-
Van egy B's Clip nevű progim, ami után máshol OLVASNI lehet. Pont ez lenne a lényeg egyébként. Egyetlen bajom, hogy az a szerencsétlen csak egyetlen meghajtót hajlandó kezelni. -
tomo #5593 sztem az rw csak ilyen in cd szeru programokkal fog menni. szal inkabb felejtsd el. -
Ajánljatok okosságot:
DVD-RAM-ot ÉS RW-t szeretnék úgy használni, mint egy floppy-t.
Milyen progit tudtok ajánlani, ami működik két íróval, és nem olyan genya, mint az IN-CD, hogy utána csak vele lehet olvastatni a lemezt?
Jó, tutom, a RAM-nál egyértelmű, format FAT32, és pipec. De mit kezdjek az RW-vel? Pontosabban milyen progival formázzam? -
Janoooo #5591 Hali!
Remélem tudtok nekem segíteni.
Nekem nincs DVD -íróm, csak egy Toshiba olvasóm.
Haveromnak NEC 3520 -as DVD -írója van.
Kaptam olyan DVD -t amit csak DVD -író olvasott be. Hogy csináltak olyan DVD -t amit csak író olvas be?
Aztán kaptam olyan DVD -t amit csak LG márkájú meghajtó olvasott be. (író és olvasó is)
Múltkor írt a haverom nekem egy DVD -t (Sony DVD-R 1x-8x) és csak DVD -író olvassa be. Elötte már egy csomó DVD -t megírt és ilyen gond még nem volt és ilyen márkájó DVD -re is írt. És nem tudja, hogy hogyan csinálta.
Mit lehet vele csinálni, hogy beolvassa az én olvasóm?
Légyszi segítsetek.
Előre is köszi. -
lehetőleg ne állj neki vitatkozni, inkább nézd meg ki írta a cikket :) -
Nem mondod! :D