7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
  • tormy
    IGen tobben mondtak hogy talan a lemez, nem tudom, jovo heten varok 100 db DVD lemezt, es csak ez az egyetlen DW+RW-m van szoval masik lemezen addig nem tudok probalni. Ez egy Maxell DVD egyebkent, elvileg jonak kellene lennie, de az isten tudja.
  • tormy
    Hogy tudom megnezni vinyorol? Marmint nem arra gondolsz hogy powerdvd-vel probaljam ki a lemezt ugye?
  • Aramir
    Szar lemez? Jellemzően a korong szélén szokott több hiba előfordúlni, ott szokott a legkarcosabb lenni.
    Wincsiről nézve is nézhetettlen az utolsó 5-10 perc?
  • tormy
    Vso-val irtam egy avi-t dvd-re valami japan samurai filmet, es az utolso 5-10 perc nezhetetlen lett, nem tudom miert..
  • Aramir
    A VSO is, pont lentebb ajánlgattam.
  • Metwork
    Winavi Video Converter
    VsoDivX to DVD
    The filmmachine

Utóbbi tud feliratot is beletenni, talán a Vso is de nem biztos.
    Amúgy a felirat berakása a dvd-be csak 2 kattintás
  • tormy
    Nah, melyik DVD iro progit ajanlanatok nekem arra hogy avi-bol DVD-t irjak?
    Super DVD Creator jo, de peldaul a masodik filmet amikor akartam megirni egyszeuren eltunt a program, biztos valami hiba volt de nem irt ki semmit.
    Letoltottem a Ulead DVD Workshopot, en nem tudom mi az isten van azzal, de valami hihetetlenul lassu, ha jol szamoltam orakig tartana 1 DVD-t megirni vele.
    ConvertxtoDVD nekem nem jott be 1 filmet irtam vele de komoly hibakkal csinalta meg.
    Ki tudna valami jo programot ajanlani, olyat, amelyik tud subtitlest [feliratokat] is kezelni?
  • Sanyix
    Nero könytvtár/Core/Nerohistory.log
    Itt keresd meg az elrontott írást, és elvileg írja, hogy miért rontotta el.
    Sense Key: 0xvalamennyi (KEY_valami) ilyesmit kell keresni.
  • cr3ativ3
    ugy látszik jó neki :) (srt)
  • cr3ativ3
    megnézem azzal is ...
  • cr3ativ3
    végignéztem, több sub-ot is találtam a programba. Pontosan melyik ezek közül:
    - MicroDVD
    - MPsub
    - Philips SVCD designer (ez nem az)
    - Sofni
    - SonicDVD creator
    - SubSonic
    - SubViewer
    - TMplayer
  • Aramir
    Azért elötte egy alapos pucolás még ráférne, a 109 nem egy mai darab lehet, lehet koszos a lencséje, televan porcicával stb.
  • Aramir
    Ja, látom eleve sub-ot próbáltál.
    Srt-t próbáltad?
  • Aramir
    A konverternél ott vannak a fájlkiterjesztések, amikor hozzá akarod adni a feliratot: srt, sub, idx.
  • cr3ativ3
    .sub vagy .sup ???
  • cr3ativ3
    szerintem hardware. Csináld meg azt, hogy átrakod egy másik gépbe az írót, és hasonló neroval írsz vele. Ha sikerül, akkor máshol keresd a hibát, ha nem akkor vegyél uj DVD írót :)
  • cr3ativ3
    subtitle workshoppal megcsináltam egy sub felratot, de erre kifagy a VSO ConvertXtoDVD.ha rámegyek, hogy megnézném, acces violationnal megáll. A subtitle nem hibás, jól van időzítve, ninc benne hiba. Akkor milyért nem jó?
  • QPR
    Sziasztok,
    van egy DVD íróm, Pioneer DVR 109 és az utóbbi időben egyre gyakrabban jelentkezik vele kapcsolatban probléma: write error message-el leáll írás közben függetlenül, hogy on fly, vagy a gépről írok. Nero 6-t használok. Találkozott - e valaki ilyen gonddal? Szoftver vagy hardver hiba?
    Kösz előre...
  • Met
    A Power DVD? Sup-ot ami a dvd-be van belegyógyítva.
    Szóval külön kell hozzáadni a feliratot a dvd-hez.
  • cr3ativ3
    introt hogy lehet ezzel csinálni? vagy nem lehet?
  • cr3ativ3
    ok, megvan
    és milyen subtitle formátumokat tud? .sub?
  • Aramir
    Vagy méginkább az "open dvd file on hard disk drive" opcióval kéne megnézni, merthogy amit tanácsoltam nemcsak a vob-okat készíti el, hanem a komplett dvd-t.
  • Met
    Power DVD-nek beadod a vob file-t akkor lejátsza
  • cr3ativ3
    Lesedtem, tényleg jó, viszon a probléma az, hogy DVD író hiányában nem tudom megnézni az alkotást :) Nem létezik valami virtuális DVD író program? :D
  • Aramir
    A Nero 7-esnek az egyik verziójában az mp3 dekóder bugos volt, azóta javították.
    A 7.2.0.3 van nekem fent, és az nem okoz ilyen hibákat.
    Amúgy meg nem kell minden szart feltenni a telepítőből, csak a Nero Burning Romot meg esetleg a borítószerkesztőt, és akkor nemsokkal lesz másabb, mint a 6.x :)
  • jobb
    Igen azzal próbáltam, de akkor kipróbálom 6.6.1.4-gyel. Köszi :)
  • wertz
    Hello! Nero 7-el próbáltad?Ha igen akkor gyorsan szedd le a gépről mert az egy nagy rakás xar.Nagyon jó a nero 6.6.1.4.:)
  • jobb
    Hello! Most vettem egy gépet pio 111D dvd íróval, amikor audió cd írok visszahallgatás után mindig pattogó hangot hallok a számokban, se ha mp3-ba írom ki akkor nincsen ez a próbléma, próbáltam 4 szeresen megírni a cd-t, frissítetem a firmware-t, de úgy se lett jó. Légyszí segítsetek.
  • Aramir
    Ja, értem.
    Olyasmit a VSO ConvertXtoDvd-el tudsz készíteni. Ez át is konvertálja az avikat dvd-re, menüt is tudsz vele szerkeszteni valahogy. Ez utóbbit nem próbáltam, csak a konvertálást, aránylag jó minőséget produkált.
  • cr3ativ3
    amit várnék egy ilyen progitól, hogy lehessen egy DVD ISO fileb (dvd író hiányában) tenni:
    - intró
    - menü
    - felirat
    - jelentetválasztás
    - "extrák"
  • cr3ativ3
    én arra gondoltam, hogy van a gépen 3-4 videofájlom, és ebből szeretnék egy menüs DVD-t írni..
  • cr3ativ3
    DVD Shrinkkel hogy kell bánni?
  • cr3ativ3
    Thx
  • Aramir
    Ha a minőség nem fontos, akkor DVDShrinkkel összenyomod, aztán kiírod pl Neroval.
    Vagy Pinnacle Instant Copyval, ha egy fokkal jobb minőséget akarsz.
  • cr3ativ3
    Hogyan lehet, video DVD-t írni menüvel, intróval meg extrákkal, felirattal meg mindennel együtt? Ugy ahogy az egy boltba kapható DVD-n van?
  • Aramir
    Az ilyen gagyibb lemezeknél előfordul ilyesmi.
    Nekem több lemeznél is volt már, főleg a G05-ös médiakóddal ellátott lemezeknél, hogy 4X írásnál már az elején kiköpte valami hibával, nem írt rá semmit, többszöri próbálkozásnál sem. Majd megírtam 6X-an, az szépen végig ment, a lemez is jó lett. Volt olyan is, szintén G05-ös lemeznél, hogy csak 4X-en volt hajlandó megírni, a többi lehetőséget be sem adta a Nero.
  • Sanyix
    Na ezaz, hogy ilyen lemezt írtam már, és 8x-osan is gond nélkül megírja...
    Utána is megírt ugyanolyanból 3-at.
  • arsene
    fogadott "hogy rohadna meg az az idióta barom aki így csinálta a nero-t hogy nem írná ki hogy MI A RÁK baja van"
    hiszen odaírta: "burn failed at 4x"
    vannak lemezek, amiket nem szeret az adott program. tapasztalatom, hogy ez írás közben derül ki. hiába szerepel a borítóján a 4X-es írás lehetősége, mégis 60 percig karcolja a lemezt. ki kell tapasztalni, melyik típussal nincs probléma és
    annál maradni.
  • izb
    dual layeres lemezben a plusszosakat válaszd.már csak a rétegek közötti váltás miatt is.ugyanis tapasztalatok szerint jobban kezeli.
  • izb
    nemolyan szar az már ne is haragudj.