DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#banplz>#banplz><#lama>#lama>
Ha az utóbbi,akkor CCE és dvd2dvdr progit ajánlom mondjuk 4 passal.
Shrink erre nem jó.
lécci segítsetek
LG GSA-4167B íróm van DL13 firmware-el.
És a Ricoh+ 16x-os lemezteket folyamatosan elrontja.
Van még valaki akinek ilyen problémája van??
Tudtok olyan helyet ahol le van esetleg írva, hogy ez az író ezzel a firmware-el milyen márkáju lemezeket támogat??? (Az lge.com-on nem találtam).
Üdv.
Egy kérdés: a Nero 5.5......van rajta a gépen, és ha dvd lemezt akarok másolni akkor a image recorder van a cél meghajtó helyén.image fileba másolja a lemezt.
Ha kiakarom írni akkor is az író választásnál csak image recorder van.
Miért van ez?
most egy új lg dvd író van a gépben
Lehet, hogy a géppel van a gond?
Találtam egy gagyi tdk-t (ez a világoskék fajta), azt megírta, visszaolvasta rendesen.
Nem értem.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Esetleg prbalkozz meg egy hackeltel, de nem hiszem sikerrel jarsz, mert az is az 1.33as FW-re epul.
http://pioneerdvd.rpc1.org/DVR-105%20v1.33%20-%20RPC-1%20+%202xDVD-R%20+%2012xRip.zip
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Semmilyen riteket nem ír meg, amim van.
Az irodában is van egy 105-öm, az hibátlanul hasít.
Tudja valaki, melyik fw kéne?
1.33 van rajta.
Elõre is köszi a segítséget
\"..Mert megérdemlem..\"
dvddecripterrel akartam egy verbatim 16* dvd-t 8szorosan irni,és kábé 1harmadáig irta 4.1-el,aztán felénél 6-al és a uccso háromnegyed részét meg 8szorosan.
NERO-val 3bol 3* megirta rendesen 8szorosan a lemezt,nem értem :o
Iro: NEC 3540es,1.03as firmel
A Pioneer 110D, 111D NEM tud. Én itthon "sima" 110-est még sose láttam, csak Asus 16P8S2 álnéven. Olvasni azt hiszem a 107-tõl felfelé mindegyik olvassa.
Olyan programot keresek amivel a DVD filmeket lemezrõl menû és extrák nélkül tudom tömöríteni.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Tudna-e nekem valaki segíteni abban, hogy ColoneDVD2-vel filmet írtam 2-2, 4 x-es sebességgel Traxdata lemezre. Az asztali lejátszóban a film másfél óra alatt 3 x megállt. A kép nem lesz aprókockás csak olyan, mint ha kimerevítettem volna, a hang sem megy tovább. Kb. 6-10 másodpercig tart, aztán újra elindul a film. Szerintetek, mi lehet a probléma?
Elõre is köszönöm<#wow3>#wow3>
The Matrix has you...
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Vettem egy NEC 4551A-t és nemtom hogyan írjak RAMOT meg Hgyan kell a Label FLash csinálni milyen programmal?
pls help me
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
akkor tárgytalan