DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hol tudom megnézni, hogy milyen módban van az író, és hogy érted hogy, masterként egy külön kábelen legyen.
avi2dvd progit próbáld ki.
Mindent tud,és ingyenes.

Met
össze kevertem egy másik progival<#zavart1><#falbav>
a The Filmmachine tesz rá feliratot

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sland
Nemtom, nekem nem ajánlja fel:

1.

2.

3.

Lehet, hogy én vagyok a vak és nem látom, de itt nem ajánl fel semmit. Ha megnyoom az OK-ot akkor már konvertálja is. Ha egyszerre jelölöm ki az avit és a feliratot akkor kiírja hogy az srt vel semmit nem tud kezdeni...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Mr Csé
ezt hol lehet megtudni

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Met
Mi a gond? Kéri az elején, hogy mutasd meg neki a felirat file-t ha van.

Sland
Csáó!

Van egy Xvid filmem, meg hozzá feliratom. Hogy tudom DVD-be átaéakítani úgy az avi-t, hogy az asztali DVD is felismerje a feliratot?
Nekem ilyen progim van konvertálásra, azt a témát még értem is:
WinAVIVideoConverter

Csak a felirat rárakással van gondom...

Remélem tudtok segíteni!

Üdv

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Nézd meg, hogy dma módban van-e az íród, mert ha pio-ban van az nem nyerõ.
A másik, hogy masterként legyen a gépben egy külön kábelen.

Sziasztok
Samsung SH-S162A dvd íróm van. Írásra a nero 7-et használom. Az a problémám vele, hogy hiába állítom az írási sebességet 6 vagy 8x-ra az írási idõ igy is 15 perc. Indításnál pl. a 8x-osnál elkezdi a visszaszámolást 8 percrõl, de a vége felé úgy 1-2 percnél felugrik újból 5-6 percre. Ha valaki tudja, hogy ez mitõl van légyszi írja meg. Egyébként már próbálkoztam gép újratelepítéssel felraktam a legújabb firmwaret de ezek sem oldották meg a problémát.
ffxi
Oksi majd kipróbálom.

Fákjúal!

Mr Csé
ok

Aramir
Neroban a CDSpeed-del tudsz felület ellenörzést csinálni, vagy a DVDInfoPro-val.

Mr Csé
van olyan progi ami kiirja ha hibásan irtam lemezt?

Mr Csé
mármint 10-20 percel tovább tarott

Mr Csé
van egy pio-108 am és az utobbi két tdk dvd-ét sokkal lassabban írta meg
mint eddig szokta ez mitõl lehet ?

Metwork
AnyDVD erre is jó

I will use google before asking stupid questions.

ffxi
Nem, nem a CD jogvédett, azt írja ki a NERO és torzulva írta le. Alcohol-lal is már próbáltam. Sztem vmi védettség van rajta és nemtom, hogyan kell feltörni.

Fákjúal!

Aramir
Ha karcos a lemez, és azért akadozik, akkor vegyél polírpasztát, van kimondottan cd/dvd-khez, aztán azzal feljavíthatod a felületét.

ffxi
HELP! Van egy eredeti audioCD-m, de szegényke már 4éves és megárta az idõ és nemtom leírni, mert a hang eltorzult. THX!!

Fákjúal!

Sony védelem ellen: DVDFab Decrypter !

Aramir
Szar az íród, nekem ugyenez volt, csak fordítva, az RW-t nem ismerte fel, vagy amikor néha-néha felismerte, akkor meg írni nemvolt hajlandó rá.
Én elsõ körben tennék egy próbát egy másik gépben, bár nemhiszem, hogy ott jó lenne, de lehet mondani a boltban, hogy több gépben is próbáltad 😄 Aztán ha ott is szar, akkor gariba visszavinném, ha van még rá.
Ha meg már nem garis, akkor mindenmindegy alapon szétkapnám, és megpucolnám (porcicákat kiporszívózni/kifújni, fejet óvatossan alkohollal megtisztítani).

grebber
Az mitõl lehet hogy a DVD irom a DVD-RW-ket hiba nélkül irja de a sima dvd ket elrontja nem irja meg 😞 ?

Next PC upgrade: 2022

Punker
már megoldódott a dolog.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Aramir
Ha nem akarsz menüt, akkor a legegyszerübb DvdShrinkkel összerakni. Leszeded wincsire az egyik, pl az extra, dvd-t, majd berakod a filmet, elöbb behúzod a filmet a bal ablakba, majd utánna az extrát.
Persze ez csak akkor mûködik, ha mind a kettõ dvd-video.

Lteebee
Vgy doom9.org esetleg.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Met
itt keresgélj

Met
nekem 5.9.1.1
5.9.5.3 a legújjabb

kéne frissíteni nemgondolod? 😛

Punker
na most van 2 "dvd-m" egy 3,5 gigás a film és egy fél gigás extrák, a 2-bõl hogy csináljak 1-et?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
2.0.0.4

Met
a Sony-s védelem elég trükkös, feltéve ha az
AnyDVD mikori?

Punker
lehet, Madagaszkár DVD nem tom azon mennyire új a védelem, lehet az AnyDVD nem boldogul vele?

Met

nem valami új másolásvédelmes lemezt akarsz gyilkolni vele?

Punker
fénymásolni 😊

Met
mit akarsz vele csinálni?

Punker
érvénytelen blokk kezdõkód (PS 10 VOBU 4 621 8 Clone 6 TCE) CloneDVD2-nél ilyen üzit kapok, tipp?

Atkamon
Kösz szépen!

Metwork
az ár változó, 2x annyi fér rá mint egy egyrétegûre kb. 4,7x2, azthiszem már létezik belõle rw

Atkamon
Mennyibe kerül egy olyan kb? Annak mekkora a kapacitása? Újraírható is létezik belõle?

Metwork
írd 2 rétegûre

Atkamon
Van egy iso file-om ami több mint 6 GB. Hogy írjam ezt ki DVD-re?

ffxi
Help! DVD lemezen vannak gémek image-ban és van egy gém, ami kell nekem. Átveszem vinyóra és vinyóról telepítem akkor hibát(CRC) kapok telepítés közben. De ha DVD meghajtóról telepítem akkor hiba mentesen megy a dolog. Mi tevõ legyek? Csak azt a gémet akarom kiírni(menteni) magamnak. De ha az egész DVD-t lementenék image-ba, akkor pont az gémet nem látja a virtuális meghajtó. Szal még másolni sem tudom az egész lemezt. Van vmi 5let??

Fákjúal!

ffxi
Nem találom a letöltését, legalább is nagyon nem 1értelmû, hogy melyik tölti le a progi. PLS mert nekem dial-up'om van, thx!

Fákjúal!

Met
azt hazudják, hogy ez lejátsza

ffxi
Az baj ha nem jácca le 😄

Fákjúal!

Met
defaultból baj nem lehet 😊

ffxi
Ja és majd hogy telepícsem föl?? default vagy playback only....

Fákjúal!

Met
a BS Player-ben ki van pipálva a megnyitási lehetõség

ffxi
THX!! De az tuti lejácca az asf-t??

Fákjúal!

Met
link én a full-t használom

ffxi
Vmi linket pls, dial-up'om van.