7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
#6628 Sziasztok, egy kis problemam lenne, kivancsi vagyok kinek mi a velemnye rola.
Tehat DVD mozifilmeket masoltam at. Verbatim DVD+R es DVD+RW lemezekre. Namost 3-3 darabot csinaltam. Az osszes Verbatim DVD+R-es lemez hibas lett, neha ugrik a film par perct amikor nezi az ember bizonyos iokozonkent. Az osszes DVD+RW lemez viszont hibatlan. Ez hogy lehet? Ilyet meg nem tapasztaltam, bar Verbatim lemezt meg sosem hasznaltam. Ennyire rossz lenne a Verbatim DVD+R-es lemez minosege? Egyebkent egy Sharp DVD lejatszo/irom van, de szerintem azzal nem lehet gond, mert minden mas tokeletesen megy rajta, kiveve ezek az ujonan megirt DVD+R-es Verbatim lemezek. Valami otlet? -
#6627 köszönöm -
#6626 AnyDVD -
#6625 Sziasztok.
Szeretnék biztonsági másolatot csinálni egy lemeről, de se a shrink, se a decrypter nem olvassa be.(elkezdi, de hibaüzenettel elszáll) Tud valaki erre megoldást? -
#6624 Semmilyen "védelem" nics ilyenkor. Le kell zárni a lemezt, akkor az eredeti DVD-VR módból sima DVD-Video formában kerülnek felírásra az állományok és minden szabványos DVD-Video lejátszó program mehbírkózik vele (újabb PowerDVD verziók egyébként megeszik a DVD-VR állományrendszert is közvetlenül DVD-RAM korongról, de a lezáratlan DVD-R lemezt mindenképp le kell zárni, hogy normálisan használni tudd). -
izb #6623 anydvd-ben azt hiszem van a panasonic védelmére valami törés.
ezzel a cuccal anno én is szívtam. -
#6622 Köszi srácok a válaszokat , megpróbálkozom vele... -
#6621 Szerintem, ha nem tudod behozni a lemez könyvtárát, akkor lehet nincs lezárva.
Nézd meg a Neroban a lemezinformációval, ott látszik, ha még nyitva van.
Ha így lenne, akkor zárd le, hátha az segít. -
#6620 nálam a powerdvd simán lejátsza a dvd-ramot. amúgy ulead dvdmovie factory-val szórakoztam még régebben.. -
#6619 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, ha pl van egy panasonic asztali iróm és videókaziról dvd-r re vettem fel anyagot akkor, mi a módja annak hogy azt le is tudjam játszani, pl számítógépen, vagy más dvd lejátszón?!
Mert rajta van a cucc a pana lejátszó lejátsza, csak a gépben nem látszik, és a másik dvd- lejátszó sem inditja el! Érdekességképpen pl a nero rátud nézni a lemezre és látja hogy van rajta cucc!
Létezik olyan progi amivel leszedhetem erről a lemezről a már felvett anyagot ??!
A válaszokat és a segítséget előre is köszönöm!
UI: kipróbáltam rengeteg programot és a google-t is böngésztem, de nem tudok rájönni milyen program az amelyik elbirna ezzel!
-
Zealot #6618 Helló!
Kinek milyen tapasztalata van a 16x-os Traxdata médiumokkal? Bírják a 16x tempót? És nem romlanak el idővel? ld. princo. Mert nagyon olcsók.
Amőgy NEC 4550A íróm van. -
NeOhu #6617 Nem, kétrétegű a lemez DVD+R DL 8,5GB -
#6616 gondolom egyretegu, de arra csak 4,3 GB fer -
izb #6615 pedig reménykedtem:( -
#6614 Hát nálam nemigen fog ehhez frissítést találni :) -
#6613 Bár ettől függetlenül lehet szar is a dvd-jük, nemnagyom kapok ilyeneket, szóval nincs ilyen gondom :D -
#6612 Hát nem, attól, hogy a Philips Purpose meg a másik, valami Multi-micsoda (szép piros borítása volt) egy hígfos, attól még a dvd-jük lehet jófajta, főleg, hogy szerintem max a nevüket adták hozzá, a gyártó meg pl CMC.
Egyébként a fenti két széria elött volt valami Professional, vagy micsoda sorozatuk, na az meg pl istencsászár volt minőségben annó.
Ő volt az:
http://dvdr.sakura.ne.jp/Image/PHILIPS_80min_Label_L.jpg -
iguanodon #6611 Sajnos ott nem találtam. -
izb #6610 itt -
iguanodon #6609 Tudna valaki segíteni honnan tudnék hozzá firmware frissítést, nem találok sehól a hivatalos oldalon csak a simához van. -
helli #6608 nec 4571-hez kéne mert a nero 7.2.3.2b-ben nincs benne,és sehol nem találtam olyat ami tudná a label flasht. -
NeOhu #6607 Na megpróbáltam megírni a DVD-t és mikor elkezdte volna ezt írta ki -> "Compilation will not fit onto a blank disc"
Jah és amúgy nem dvd filmet szeretnék ráírni, hanem 1 sorozat évadját, (nemkell hogy asztali DVD lejátsza) csak szimplán 7,5GB -t szeretnék ráírni. -
#6606 Ne tedd ra mert ahogy olvasom itt ket kulonbozo chipset van bennuk.
http://www.dvdboard.de/forum/showthread.php?s=0ea4f080327a6476efe3fc0bd53e3605&t=97480
"Der 8845 MP4 hat einen MTK Chipsatz und der 8845 MP4N hat einen Zoran Chipsatz." -
#6605 Nem tökmind1? Akkor szar volt, most is az :D -
iguanodon #6604 Nrm tudom mi a különbség a ELTA8845 MP4 és a ELTA 8845 MP4n között, teljesen más külső viszont az (n)- es változatról semmit nem találok a neten.
Hatudtok segítsetek. Kézikönyvnek is a simáét kaptam holott teljesen más a menü, lehet hogy érdemes lenne a simának a legfrissebb firmware-t rátenni.
Ha tudtok segítsetek. -
#6603 Akkor ird 2szeresen es ugy probald meg, vagy probalj mas alapanyagra irni.
Esetleg probald ki a Verbatimot. -
iguanodon #6602 Philipsre írok 4x-eresen(ELTA 8845 MP4n)a lejátszóm. -
#6601 Irjal minosegi alapanyagra es ha lehet ne 8x sebesseggel.
Az asztali lejatszok tobbsege haklis a silany alapanyagra irt filmekre. -
iguanodon #6600 Szevasztok.
Egy olyan gondom lenne hogy divix filmeket kiírom dvd -re, hogy asztalin lejátszam
na a legtöbb dibix fílmet tökéletesen le is játsza, de 1-2 darabnál olyan probléma jelentkezik, hogy a fílm az utolsó tíz percig hibátlanúl fut majd megszakad.
Nem tudom mi lehet a probléma mindig az utolsó pár percben jelentkezik de csak bizonyos fílmeknél a többi tökéletesen végig fut. A számítógép végig lejátsza a filmeket.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#6599 Hm... Az valószinüleg Pioneer belsővel rendelkezik. Egy firmware frissités lehet nem ártana neki. -
emikrisztian #6598 JA am. asus író volt -
izb #6597 Nero 7 Premium (Nero 7.0.8.2 or a later version installed) -
#6596 De itt dvd-ről van szó. -
helli #6595 Sziasztok tudja valaki hogy honnan lehet leszedni a nero labelflash-es verzióját?ha jól tudom 7.0.8.2 ?????????????????
mert én már minden hol erestem de sehol sem találtam!! -
#6594 A philips mindígis fos volt, nekem anno 1 doboz(10 db) megírt philips cd rohadt el fél éven belül. -
#6593 Valami rémlik.
Az alapvetés az, hogy az író(valszeg az ócska fw miatt) nem csipázza a médiát. -
#6592 Milyen íród van? Firmware friss? -
#6591 Ilyen hibát írtam neked (? asszem legalábbis neked írtam) lentebb a nyomtatható G05-ös lemezekről. -
#6590 Nekem inkább az a fura, hogy ha 4x lehet írni, 8x meg nem, akkor az íróprogi miért nem vált át automatikusan, mint a decrypter. -
emikrisztian #6589 csá mondenkinek! rájöttem h a Philips DVd szar!!! tegnap írnám meg 8x-osba és CD-írás hiba! mondom mivan ezzel vakgy 10x megpróbálom nem jó. utána 4x-esbe keztem el írni és jó lett!!! akkor ni a francnak kell ráírni h 8x-osan is írható??? 5dvd-met elbaszta. többet se veszek philpset