7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
izb #6668 még1 helyre beírod ilyen leszek.... -
#6667 Hellotok!
Kaptam a napokban egy dvd-t amin volt 4-5 db film, "jo ez divx akkor gépen kell néznem"... beraktam és azt látom hogy a dvd 1db AUDIO_TS-t és 1db VIDEO_TS-t tartalmaz mint egy dvd-s film. Beraktam asztali dvd lejátszoba (nem divXes) és inditotta. Volt menü kiválosztattam melyik filmet akarom nézni és néztem.
A kérdés hogy én hogyan tudok ilyen dvd-t csinálni?
Előre is köszönöm! -
#6666 az annyi, némi helyet elvesz a bevezető zóna és a lemez lezárása -
#6665 Talán mert csak annyi fér rá, 4,7-nek a gyártok szeretik számolni. -
#6664 Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy egy 4,7 GB-os DVD lemezre csak 4486 MB-ot tudok írni Nero 7-tel adat DVD-ként.
Mit lehetne csináni, hogy engedje teleírni a DVD-t?
Néztem már minden márkával.
Íróm: Pioneer DVR-110 legújabb firmware. -
#6663 Nekem a legujabb van :S:S és a Shrink nemakarta nyomni :S nemvágom miért...
A CloneDVD meg a Shrink páros mondom simán megcsinálta...Jah és NEC az író nemtom mit számíthat ez. -
#6662 jó, de mennyire régi az AnyDVD? -
#6661 Hali!! Én is kihoztam... nekem a DVD Shrink be se olvsata Any DVD-vel...
A CloneDVD szónélkül megcsinálta...!!! -
Zsolt01 #6660 Sziasztok.
Egy haver hozott 2 DVD filmet, hogy nem-e tudnák csinálni valamit vele. Mivel nála elakad az asztali lejátszón. (nem én írtam, ARITA)
Probléma: Lemez olvasási hibák.
Már párszor találkoztam ilyesmivel. Alcohol 120% olvasási hibák kihagyásával az egyik teljesen jó lett, tesztelve és újból kiírva.
Na, de a másik 51% -tól kb.: 12 órát dolgozott az Alcohol 120%. Végülis itt a gépemen megy, csak több helyen színes becsíkozódás. Tesztelni akartam a DVD Shrink 3.1, de error. Nero DVD-Video Fájlok kiírásánál azt "mondja", hogy lehet lejátszhatatlan lessz...
Van valamilyen mód az ilyenek javítására ???
Köszi ! -
izb #6659 any szerintem -
#6658 Haver kihzota a TK-ból a Motel DVD filmet és aztmondta nemtudta berippleni!
Melyik progival lehetne leszedni?
(AnyDVD 6.0.1.1,DVDRegionFree v5.9.7.6, DVD Shrink -et használta) -
#6657 tuti nem lemez hiba,itt probálkozz körülnézni
http://www.mpeg4-players.info/
-
#6656 RW-nek akkor romolhat a minosege, ha sokszor van ujrairva. Namot egy Verbatim RW 1000 ujrairast is bir, de en sosem irom ujra amugy sem. Nekem arra kell a lemez hogy DVD/divx filmeket irjak rajuk :) -
izb #6655 Hát szerintem adat archiválásra éppen hogy nem egy ász,de te tudod. -
#6654 Nem tudom...oszinten szolva utananeztem, kulfoldi oldalakon is, ott azt irjak hogy az RW jobb minosegu mindig mint a sima irhato DVD. Verbatim RW pedig az egyik legjobb amugy is. -
#6653 Aham, vegulis tokeletesen megirom es semmi gond nincs vele a lejatszoban sem, azonkivul az RW jobb mint a sima R egyebkent is... -
#6652 Aham, vegulis tokeletesen megirom es semmi gond nincs vele a lejatszoban sem, azonkivul az RW jobb mint a sima R egyebkent is... -
#6651 Na leszarom ezt a komlpett megoldást, hogy egy lemezen NG és a képfájl. Lehetetlen boot cd-t készíteni úgy, hogy egyrészt bootoljon is, ami iso, ugyanakkor 4,2gb- os fájlméret miatt meg udf is legyen.
Bár a nero ír iso/udf -et, de mégse hagyja kiírni.
Kiírom egy dvd-re a NG-ot, egy másikra a képfájlt, és ha bootolom "d"-ről a NG-ot csak megtalálja pl a "e" meghajtóban lévő képfájlt. -
#6650 valami iso file szerkesztővel, Isobuster, Winiso stb. -
#6649 Hogy rakjam bele? -
#6648 Hát rw lemezt általában arra kéne használni amire van, újraírásra, ideiglenes adatttárolásra. Véglegesre R-t kéne használni, mer az meg arra van, és olcsóbb is és megbízhatóbb is. -
#6647 Ha az iso-ba berakod a ghost file-t és úgy írod ki? -
#6646 Csináltam a Norton Ghost 10-el a c meghajtóról a legnagyobb tömörítéssel 4,2 Gb -os másolatot.
Hogy tudok egy bootolható DVD-t készíteni magából a Norton Ghostból úgy, hogy mellette legyen a 4,2 Gb-os fájlom is.
Mert a NG nekem *.iso -ban van, erre kattintva a nero cd-re akarja írni, de én meg dvd-re. Boot dvd-ként a NG lemezképfájlt bejelölve nem hagy mást (a rendszerem képfájlját 4,2-t) hozzárakni. -
izb #6645 +rw lemezből vettél 100-ot?
nem semmi. -
#6644 + verba RW tetszett neki :) .. Most ebbol vettem ma 100 darabot, szoval egy idore eleg lesz. -
izb #6643 írni csak + lemezre tud, viszont olvassa a minuszos lemezeket.próbáld ki.
bár lehet a verba nem tetszik neki. -
#6642 Utananezek, de DVD-R es DVD-RW lemezt le tudok jatszani vele ugye? Marmint egy DVD lejatszo elvileg DVD+ es DVD- lemezeket is le tud jatszani? -
#6641 az rendben van ha a 2,4-es verba dvd+r dl lemezt a pio109 6x-an is megírná, vagy nem merészeljem? -
#6640 használati útmutató vagy a gyártó honlapja..szerintem -
#6639 thomson dth8040 DVD iro/felvevo -
izb #6638 mi a pontos tipusszáma a dvd asztali olvasódnak? -
#6637 Az irom az egy LG GSA-4160B, meg sosem volt vele problema, egyszeruen foggalmam nincs mi lehetett a gond ezekkel a +R-es Verbatimokkal, hiszen a +RW-es meg mind jo volt. Fel nem tudom fogni. Lehetseges hogy nem szerette a +R-es Verbatim lemezt a DVD lejatszom?
De nem valaszoltatok, le tudok jatszani DVD-R-es tehat minuszos DVD lemezeket is? Mert eddig csak DVD+R mediakat hasznaltam. -
#6636 Ja, most olvasom, hogy már nincs több darabod :D -
#6635 4X-es tényleg nem a legnyerőbb a 16X-os lemezeknél. Próbáld meg 6X-an vagy 8X-an, hátha jobb lesz. Ha úgy is szar, akkor kifogtál egy gyengébb szériát. -
izb #6634 A verba Taiyo és MMC lemezei a legjobbak sokak szerint.
viszont az íród milyen? -
#6633 Mindig 4x irok, ez eddig mindig tokeletes volt. Mellesleg en le tudok minden gond nelkul jatszani minuszos lemezeket is? Mert eddig csak pluszosokat hasznaltam.
Egyebkent ki milyen lemez ajanl arra hogy DVD filmeket masoljak? Sony? TDK? Esetleg egyeb? -
izb #6632 akkor passz.
bár 16x és 8x sebesség lenne ideális ennél a verbánál.
a 4x már nem az igazi. -
#6631 Na, a lemez max 16x irhato, es 4x sebeseggel irtam Nero 7-ben mint mindig. Ami furcsa, hogy a Verbatim DVD+RW tokeletes ha 4x megirom semmi gond a filmekkel, viszont az osszes DVD+R-es lemez meg rossz lett. Rajta van a film, de a lejatszas neha "ugral" tehat elorugrik par perct a lemez lejatszas kozben.
Soha eletemben nem hasznaltam minuszos lemezt, csak pluszost. Szoval nem ertem mi lehetett a gond ezekkel a DVD+R-es Verbatimokkal de szerencsere csak 5 darabot vettem, mar mind a kukaban van.
-
izb #6630 valszeg csak a minuszos lemezeket komázza.van ilyen.... -
#6629 Hányszoros lemezek és hányszorossan írtad?