DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0ppika
Köszi, megpróbálom. És az a rétegváltás mire jó, vagy mit befolyásol? Még sose írtam kétrétegût 😞

Nem szeretném elszúrni, elég drága volt ez a lemez ...

http://epica.nl

Met
nincs, cd vagy dvd

ha koncert dvd akkor javaslom a lentebb említett 2 programot. Kétrétegûnél fõleg az utóbbit, abban (állítólag, még nem próbáltam) be lehet állítani hol legyeg a rétegváltás.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

0ppika
Tehát 7es nero-ban sincs olyan beállítás image írásnál?
Egy koncert dvd lenne.

Met
7-es Neroban image írásnál nem találtam olyan beállítást?
Film? Írd DVDDecrypterrel vagy ImgBurn-el

0ppika
Akkor szerintem "régi" a nero, az a baj, csak cd és dvd van ott 😞

Punker
val felül? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0ppika
Nem látok ilyen beállítást, hol van pontosan? (Egy ISO képfájlt akarok felírni amúgy)

Met
a jobb alsó sarokban átállítottad DVD5-rõl DVD9-re?

0ppika
Üdv!
Kétrétegû lemezt szeretnék írni Nero 6.3-al de azt írja, hogy "az összeállítás nem fér rá egy üres lemezre".
A lemezt rendesen 8,5 gigásnak látja. Az író Pio 110D 8.37-es firmware-el.
Ötlet?

Sikerült! Faszán megy asztali lejátszon is.
Akkor ezekszerint ezt a hibát figyelmen kivül lehet hagyni...
Mégegyszer köszönöm a segitséget.

\"We are only slaves to our temptations\"\"

oks.megpróbálom,köszi a segitséget...majd beszámolok az eredményrõl

Met
akkor szerintem próbáld kiíni, feltéve ha nem kétrétegû lemez 😊

igen ugy simán még a menü is bejön,szóval fasza

Met
gépen nézhetõ film?

igen igy próbálom és akkor irja ki hogy "dvd-video fájlok kiosztása sikertelen volt"...
Ötlet?

Hali!

Használd a NERO Experss-t és azon belül "DVD Video file". A következõ ablakban feldobja a dvd könyvtárakat és a video_ts könyvtárba másold be a letöltött video_ts-ben lévõ cuccot és már mehet is az égetés.

Met
a VIDEO_TS könyvtár tartalmát ( vob, ifo, bup stb. fileok) kell behúzni a Neró-ban a VIDEO_TS könyvtárba
vagy így próbáltad?

Punker
hogy hogy nem kezeli? olvasni mind tudja.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sziasztok!

Szerintem ez elég láma kérdés lesz,de azért pls help.
Szóval letöltöttem egy dvd-t ami egy VIDEO_TS könyvtárból áll.Namost ezt szeretném ugy kiirni hogy asztali lejátszon is nézhetõ legyen.Nem boldogulok neroval,mert ha dvd-videoként akarom irni akkor azt irja ki hogy a "dvd-video fájlok kiosztása sikertelen volt és igy lehet hogy lejátszhatatlan lesz).Mi lehet a gond?

Szervusztok!

Panasonic DVD kamerával készített (DVD-RAM lemezre írt) klippeket szeretnék PC-n szerkeszteni DVD-MovieAlbumSE DVD szerkesztõ programmal.
A számítógépemen mûködõ DVD író/olvasó nem kompatibilis a DVD-RAM lemezzel.
Szeretném, ha tippet adnátok (lehetõleg tapasztalat alapján), milyen típusú - DVD-RAM lemezt biztonsággal kezelõ - DVD író/olvasó egységet érdemes beszerezni.

Üdvözlettel: gy?jt?

Sland
1.58.

Kössz a segítséget

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

3. 99% hogy nem medion.

szal akkor meg is van a nyertes, igaz?

Sland
1. belsõ
2. 1.40
3. nemtudom hogy az e

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

egyszeru:
1. belso vagy kulso a driveod? (extrenal = kulso)
2. a jelenlegi firmware 1 es vagy 8 as sorozatu? (megnezheted nero drive infoban )
3. ha medion oem gyartmany, akkor meg az uccsok kozul kell valogatni.

ha ezek utan sem talalod, akkor jobb, ha nem nyulsz hozza, mert keves vagy a dologhoz.

Sland
<#fejvakaras>ha én ezt érteném hogy most ott melyiket szedjem le...<#nemtudom>

ha nem a legujabbat szeded le, annak mi ertelme lenne?
de vigyazz, hogy a meghajtodba valo firmwaret tolts bele ! ( ahogy nezem ott tobbfelehez is van fw ) ( mondjuk valszeg, nem megfelelore nem megy fel a fw )

Sland
Pioneer DVR-109
megvan az íróm. de melyiket töltsem le? a legújabbat?

Sland
kössz

http://www.firmware.fr.st/
itt keresel a cuccodnak megfelelo firmwaret, es felrakod ra. ( valszeg le lesz irva, hogy' kell csinalni, vagy ha ott nem, a gyarto oldalan biztos irjak a modszert)

Sland
Firmwaret hol lehet frissíteni?

Mr Csé
nekem 7.0.0.0 jo :I

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

NeoMaN
nem az a gond...
szar volt a lemez, vagy frissíts firmwaret....

Sland
Ahead.Nero.v7.0.8.2.MultiLanguage.Ultra.Edition-iNSPiRON

ez a verzió jó lenne?

Sland
köszi. de biztos jó a nero 7? azt mondják sokan hogy nagyon fika az egész.

Mr Csé
rakd fol néro 7 -et nekem más irom van de segitett vagy firmvarét frissisd

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Sland
Hi!

Van egy PIONEER DVD-RW DVR-109 DVD írom. Vettem egy FUJIFILM DVD+R DL 8.5GB-os 2.4x sebességel írható DVD-t. És van egy Nero 6 Ultra Editionom.

Elkezdtem vele megírni a kétrétegõ DVD-t, kb 7.2GB-ot. Minden jól ment, de 100%-nál kírta hogy hiba meg minden gyíkság. Akkor rányomtam, hogy OK, és kidobott még egy hibaüzenetet. Aztán kivettem A dvd-T ÉS KIPRÓBÁLTAM.
Tökéletes mûködött minden, kivéve egy Avi-t.
Vajon mért írt ki hibát? Mi lehettet a baj?

Aramir
a.carkey
Jaja. Minden esetre érdekes a szitu ... 😞

A medve nem játék.

Ha van lehetõséged egy másik konfigban kipróbálni,akkor tedd meg azt,és kiderül rögtön hogy ez kavar e be.

a.carkey
Starforce. A Cold War ment fel eredetiben, majd le. Lehet, hogy az barmolt fel valamit?

A medve nem játék.

ez az SF a Safedisc védelem akar lenni?

a.carkey
Igen.

Van tipped mi lehet a hiba?

A medve nem játék.

Cd lemezt tudsz írni vele?

a.carkey
*NEC DVD

A medve nem játék.

a.carkey
Egyik pillanatról a másikra nem akar írni - csak olvasni - az NEC DV íróm. Mielõtt nem akart volna, az utolsó jó DVD után felkerült egy SF védelmes játék (majd le is került). Ugyanabból a dobozból 51 lemezt már megírt elõtte, azóta viszont a maradék 49-et végigpróbálva semmit sem akart megírni.

Meglepõdnék, ha a DVD-k lennének szarok.

Most vagy beszart az íróm - ezt még tesztelem, veszek új DVD-ket, bár akkor szvsz nem mûködne sehogy sem, sem írna, sem olvasna -, vagy valamit felpakolt az a szar SF, ami az írást gátolja, vagy tényleg szarok a DVD-k (ez szvsz kizárt).

A gond, hogy nem látja, hogy ha üres DVD van bent ... 😞

Találkozott vki vmi hasonlóval, vagy esetleg tudja mi szállt el, és, hogy lehet visszarakni???

A medve nem játék.

Milyen író, milyen lemez?

Met
rosz író-írási sebesség-lemez kombináció

Hi all!

Miért van az, hogy írott dvd-nél a lemez közepefelé elkezd szaggatni a kép? a film megáll mintha pause-álnám, aztán pár másodper múlva megy tovább... Ezt produkálja házimozin is és számítógépen is. Fontos lenne a segítség, mert a dvd írás fontos része a melómnak. (legénybúcsúk, esküvõk, szülinapi bulik dvd-re írása, vágása) Nem tagadom, a másolt filmekkel is ezt csinálja, de az a kissebbik gond.<#help><#help><#help>

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Sland
KÖSZ!

start-sajátgép-jobb gomb tulajdonságok-hardver-eszközkezelõ-Ide atapi vezérlõk-ata controller