DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szeretném elszúrni, elég drága volt ez a lemez ...
http://epica.nl
ha koncert dvd akkor javaslom a lentebb említett 2 programot. Kétrétegûnél fõleg az utóbbit, abban (állítólag, még nem próbáltam) be lehet állítani hol legyeg a rétegváltás.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Film? Írd DVDDecrypterrel vagy ImgBurn-el
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kétrétegû lemezt szeretnék írni Nero 6.3-al de azt írja, hogy "az összeállítás nem fér rá egy üres lemezre".
A lemezt rendesen 8,5 gigásnak látja. Az író Pio 110D 8.37-es firmware-el.
Ötlet?
Akkor ezekszerint ezt a hibát figyelmen kivül lehet hagyni...
Mégegyszer köszönöm a segitséget.
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Ötlet?
Használd a NERO Experss-t és azon belül "DVD Video file". A következõ ablakban feldobja a dvd könyvtárakat és a video_ts könyvtárba másold be a letöltött video_ts-ben lévõ cuccot és már mehet is az égetés.
vagy így próbáltad?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szerintem ez elég láma kérdés lesz,de azért pls help.
Szóval letöltöttem egy dvd-t ami egy VIDEO_TS könyvtárból áll.Namost ezt szeretném ugy kiirni hogy asztali lejátszon is nézhetõ legyen.Nem boldogulok neroval,mert ha dvd-videoként akarom irni akkor azt irja ki hogy a "dvd-video fájlok kiosztása sikertelen volt és igy lehet hogy lejátszhatatlan lesz).Mi lehet a gond?
Panasonic DVD kamerával készített (DVD-RAM lemezre írt) klippeket szeretnék PC-n szerkeszteni DVD-MovieAlbumSE DVD szerkesztõ programmal.
A számítógépemen mûködõ DVD író/olvasó nem kompatibilis a DVD-RAM lemezzel.
Szeretném, ha tippet adnátok (lehetõleg tapasztalat alapján), milyen típusú - DVD-RAM lemezt biztonsággal kezelõ - DVD író/olvasó egységet érdemes beszerezni.
Üdvözlettel: gy?jt?
Kössz a segítséget
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
szal akkor meg is van a nyertes, igaz?
2. 1.40
3. nemtudom hogy az e
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
1. belso vagy kulso a driveod? (extrenal = kulso)
2. a jelenlegi firmware 1 es vagy 8 as sorozatu? (megnezheted nero drive infoban )
3. ha medion oem gyartmany, akkor meg az uccsok kozul kell valogatni.
ha ezek utan sem talalod, akkor jobb, ha nem nyulsz hozza, mert keves vagy a dologhoz.
de vigyazz, hogy a meghajtodba valo firmwaret tolts bele ! ( ahogy nezem ott tobbfelehez is van fw ) ( mondjuk valszeg, nem megfelelore nem megy fel a fw )
megvan az íróm. de melyiket töltsem le? a legújabbat?
itt keresel a cuccodnak megfelelo firmwaret, es felrakod ra. ( valszeg le lesz irva, hogy' kell csinalni, vagy ha ott nem, a gyarto oldalan biztos irjak a modszert)
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
ez a verzió jó lenne?
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Van egy PIONEER DVD-RW DVR-109 DVD írom. Vettem egy FUJIFILM DVD+R DL 8.5GB-os 2.4x sebességel írható DVD-t. És van egy Nero 6 Ultra Editionom.
Elkezdtem vele megírni a kétrétegõ DVD-t, kb 7.2GB-ot. Minden jól ment, de 100%-nál kírta hogy hiba meg minden gyíkság. Akkor rányomtam, hogy OK, és kidobott még egy hibaüzenetet. Aztán kivettem A dvd-T ÉS KIPRÓBÁLTAM.
Tökéletes mûködött minden, kivéve egy Avi-t.
Vajon mért írt ki hibát? Mi lehettet a baj?
http://www.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_8.shtml#StarForceClean / sfclean
A medve nem játék.
Meglepõdnék, ha a DVD-k lennének szarok.
Most vagy beszart az íróm - ezt még tesztelem, veszek új DVD-ket, bár akkor szvsz nem mûködne sehogy sem, sem írna, sem olvasna -, vagy valamit felpakolt az a szar SF, ami az írást gátolja, vagy tényleg szarok a DVD-k (ez szvsz kizárt).
A gond, hogy nem látja, hogy ha üres DVD van bent ... 😞
Találkozott vki vmi hasonlóval, vagy esetleg tudja mi szállt el, és, hogy lehet visszarakni???
A medve nem játék.
Miért van az, hogy írott dvd-nél a lemez közepefelé elkezd szaggatni a kép? a film megáll mintha pause-álnám, aztán pár másodper múlva megy tovább... Ezt produkálja házimozin is és számítógépen is. Fontos lenne a segítség, mert a dvd írás fontos része a melómnak. (legénybúcsúk, esküvõk, szülinapi bulik dvd-re írása, vágása) Nem tagadom, a másolt filmekkel is ezt csinálja, de az a kissebbik gond.<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu