DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
A kipucolás után jó volt pár napig, majd mintha nemis lett volna benne lemez, amikor betoltam a tálcát, kialudt a lámpája 1-2 mp alatt. Szétkaptam, és minha a fej kiakadt volna, mert nem volt visszahúzodva. Helyre raktam, jó volt megint pár napig. Ma megint elkezdte, azzal a különbséggel, hogy most amikor beteszem a lemezt, elkezd valami zümmögni benne pár másodpercig, és nem ismeri fel a lemezt. Valami a fejmozgatással nem lehet oké. Szedhetem szét megint, és asszem egy kis olajozást fog kapni a fejmozgatásra használt orsó.
Úgyérzem közeleg a vég nekije sajnos 😞
Amit meg nemrég vettem 25-ös gurigában, azok már nem voltak karcossak, viszont azokra meg nyomtatni nem tudtam szépen :/
Ellemben a sima 8X-os lemezekkel (ami mellé adnak bónusz RW lemezt) meg nincs gondom.
Na többet se veszek Benq -t. Ráadásul még nem is volt olcsó.
Nyomtattam még egyet, ezen nincs hiba!
Viszont az i865-ös nem hagy rajta nyomot, pedig ott is lenyomják a hengerek a lemezt. Lehet nem akkora erõvel.
Hát nemtudom, a 108-ashoz már vagy egy éve nem jött ki friss firmware 😊
8x beállítom azt csak 4x írás van.
lehet firmwaret kell frissítenem?<#buck>#buck>
Ja és itt veszem a patront.
handsome
De a Photo Printable csak jobb, mint a sima Benq. Te arról a lemezrõl beszélsz amit írtam ,nem sima nyomtatható, hanem fotó minõségû a felület?
OFF
Amúgy te milyen patront hazsnálsz? Ez nagyon érdekelne.
pixma 4000-es nyomtatóm van
és eddig 3 lemez közül(Benq,Ritek,Verba) a ritek jött be a legjobban.
Másik kettõ felejtõs de erõsen,legalábbis nekem.
De kár. De legalább frissítettem az íróm.
Fotósat (Verbatim DVD+R 16x Fullface Photo Printable) vettél már? Azon még szebb kép lehet, nem?
Azért többes szám,mert nekem eddig nincs gondom vele,de sok lejátszó és olvasó nem szereti,ugyanez az xbox-ra és playstationokra is érvényes.
Pio 108-as íróm nekem is csak 4x írja meg.
Valszeg még nincs normális firmware ami kezelné nagyobb sebességen.
A probléma, hogy csak 4x -esen hagyja írni. Ez miért lehet?
LG GSA4081b -m van. Ehhez már nem iszem, hogy lenne újabb firmware.
Valakinek van ötlete?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ha konvertálni kell mivel tegyen meg meik a jó?,
kösz
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Vannak olyan lemezek amikre akar 20MB-t, van amelyikre mindossze 1-2MB-t.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
eddig még nem volt ilyen problem, hogy nem lett volna elég a DVD-m, úgyhogy ez csak amolyan "filozófiai" kérdés😊)
The Matrix has you...
És hogy mikor romlik el, az meg függ a használtságtól, mennyit írsz vele, mennyit olvasol vele naponta, stb. Asszem üzemórában adják meg az élettartamot, mittudomén, pl 3000 óra. Naponta használod két-három órát, akkor is olyan három évig kéne bírnia. Elvileg 😄
Talán annyit, hogy az újabb 16X-os lemezeket nem szerencsés venni hozzá.
Az enyém is tökéletessen mûködik még, igaz, most kikellett pucolnom, mert már nem ismerte fel a lemezeket. A port szabadszemmel láttam a lencsén 😄
Töltsük le az internetet!
😊
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
a kiírás természetesen a Nero Express, Elmentett projekt kiírása opcióval értendõ. a burning rom-mal nem biztos, hogy sikerül (bár még nem próbáltam). szerintem az express pont erre van.
The Matrix has you...
az a kérdésem,van egy origi filmem,azt akarok leISO-zni,de se shrink,se decrypter nem készit ISOt belöle (FF:AC lenne a film)
shrink valami hibát talál a dvd structurában (igaz a elsö DVD-n csak,a bonust engedte)
http://flickr.com/photos/zolika90/
The Matrix has you...
Na kipróbálom akkor ezt a progit, köszi!
http://epica.nl
és dvd decrypert használj írásra.