7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
Inquisitor #6708 TDK creates prototype for 200GB Blu-ray disc
Their 200GB technology requires a 6-layer disc, three times the layering that even the fancier current-gen optical discs use. There is a possibility that these 200GB discs will not function in existing Blu-ray drives, meaning it could be even farther off before it hits retail.
-
#6707 sziasztok,az lenne a kínom,h 14%-nál mindig kiírja a nero,h adatolvasási hiba.
azt h tudnám megnézni,h mit nem tud olvasni?mert akkor azt kivenném.
lementettem a log-ot,de nincs benne semmi olyan,amiből erre rájöhetnék... -
Zsolt01 #6706 Sziasztok.
Az egyik progi amit keresek: ami a hibás (olvasási hibás) Dvd lemez tartalmát lehető legjobban és viszonylag gyorsan lementi. Magyar nyelvü kellene, mivel angolul nemigen tudok (és persze korlátlan idejig használható)
Sok Dvd lemezt mentetem le az Alcohol 120%-kal Képrögzités varázslóval és olvasási hibák kihagyásával .Számítógépen mindegyik nézhető lessz. Csak valamikor Nero Express Dvd videó fájlok kiírása. (Azért szoktam így, mert ha gond lehet szól.) azt közli, hogy az aztali lejátszókon nem biztos, hogy menni fog.
Ez a másik progi ami után érdeklődnék! Ilyen létezik, hogy ami olvasási hibák kihagyásával biztosan lejátszhatóra csinálja asztali lejátszón?
Alcohol 120%-kal csak az a gondom, hogy néha igencsak sokáig dolgozik egy olvasási hibás lemezzel. Rekord 13 óra!
Nagyon szépen előre is köszönöm, ha tudnátok ajánlani valamiket a fentiek alapján!!! -
Jhon Balu #6705 igen igazad lett elnéztem csak egyszer lehet írni a lemezt...(sorry) -
#6704 Ja, és hol kaptál belőle RW-st? :) Reméllem nem az +-os lemezek DVD+RW Alliance logóját nézted annak, hogy RW lemez lenne? :)
Logo itt, ez a +-os lemezeken szokott lenni, függetlenül attól, hogy újraírható-e vagy sem. -
Jhon Balu #6703 lehet nemirtam meg.hogy rw-s. -
#6702 Egy puha ronggyal letörölheted róla a port :D Maximum... -
Jhon Balu #6701 sziasztok! egy kérdésem lenne hogyan lehet a kétrétegü dvd lemezt törölni mert a nérom nemigen akarja.kell hozzá valami külön progi? ja a dvd íróm kétrétegü lemezek irására is alkalmas. -
admiss #6700 OKsa, kösszke -
#6699 Kitömörítés nélkül nem hiszem, hogy ki tudod írni a rar file tartalmát lemezre.
Írj ki valamit egy rw lemezre, hogy legyen helyed kicsomagolni, aztán írd ki az iso-t.
-
admiss #6698 szorrííííííí!
NEM válasz acsati üzijére! -
admiss #6697 BOCSI, vtlenül becsúszott, mielőtt fejeztem volnaaaaa
szóval, rarolva van, és nem tudom kicsomizni gépre, mert nem fér...ja, és iso-ban vannn
Mittegyeeeek
Küldjem dvd-re?...milyenre, mert (+R)-esre nem akar felpattanni
-
#6696 mit itt a problem? -
admiss #6695 sziasztok!
ha vki tudna segíteni...negyon megköszönném
probléma a következő:
lehúztam gépemre egy játékot, viszont akkoranagy, hogy 1.34 gigabácsi -
#6694 konvertálás? -
#6693 Na mindegy, akkor azt hogy hívják, amikor dvd-ből AVI lesz?
Erre nagyon tuti az AutoGK. -
#6692 A dvd ripelés nem feltétlenül azt jelenti, hogy átkonvertálja avi-ba, hanem inkább a védelem megtörését és a film wincsire leszedését jelenti (az aviknál is azért írják oda, hogy tudd, hogy dvd volt a forrás, nem mozivászon vagy vhs kazi). A Shrink is ezt csinálja részben, de közben át is tömöríti a filmet, hogy ráférjen egy dvd5-re. -
#6691 Az lehet, de az AutoGK-val lehet DVDRip -et csinálni (AVI).
Most akkor egy csomó ember hülye, és rosszul írja, vagy nem tudom, de ott van pl egy film nevében, hogy xy DVDrip. -
#6690 A Shrink meg az IC nemis arra való, mint az AutoGK :D -
#6689 Szerintem ezek mindkakeszek, pont ma küzdöttem.
Ezt próbáld ki: AutoGK.
Ez csinál mindent amit akarsz, 5.1 AC3-at, nem úgy mint a felsoroltak. -
#6688 ripeléshez próbáld ki a Shrinket vagy az Instant Copy-t + AnyDVD ;) -
#6687 Dvd rip n burn meg avi to dvd programokat.
A kiírást még nem próbáltam, de köszi. -
#6686 Milyen progikat próbáltál?
A leszedett filmet valami író progival ki lehet írni, javaslom a DVD Decrypert vagy az ImgBurnt.
Felirat berakása itt. -
#6685 CSásztok!
Tudtok működő DVD rippelő progit?
Többet is néztem már, de mikor tallóznám a dvd tartalmát eddig mindegyik program kifagyott.
A másik pont fordítva, szedtem le egy dvdrip filmet (4,5gb), ezt hogy lehet kiírni
dvdre, úgy hogy még subtitle-t is tennék mellé? -
#6684 Ha esetleg egy xbox játékról van szó, akkor nemcsoda, ha nem, akkor valszeg hibás. Amugy én még egy ultraiso-val is megnézném. -
#6683 Alcohollal már beraktam virtuálisba és ott sem működött. Nem lehetett megnyitni a lemezt. -
#6682 Ultraiso, vagy mountolod daemontoolsba esetleg. -
#6681 Köszi, de úgy látszik sajna sérült a fájlom. Pedig mennyi ideig töltöttem -
#6680 legegyszerűbben winrar :) -
#6679 Tudna nekem mondani valaki egy prigramot amivel meg tudom nézni az ISOk tartalmát? -
#6678 Nem.
DVDRemake a te barátod.
Az szedd le a wincsire a dvd tartalmát valami rippelő progival, pl dvddecrypter (ne iso-ba, hanem file módban), majd elöbb az egyik filmet eltüntetve készítsd el a dvd-t, majd ujra, csak a másik filmet tüntesd el a lemezről.
Leírás itt (a dvdremake bekezdés a lényeg):
http://w3.enternet.hu/somestar/dvd/oldalak/full_dvd_masolasa.htm
Tüntesd el a nemkívánt videókat (jogi cuccok, logok, stb), majd az esetleges gombokat is rejtsd el. A mozgó menükből tudsz álló képeket is csinálni, ezzel is helyet spórolsz. Ha még így is nagyobb, mint egy dvd, akkor jöhet a Shrink, IC8, vagy amit akarsz. -
Since #6677 Sajnos még egy probléma van...A dvd-n két rész van, és részenként akarom kiírni dvd-re, de úgy, hogy meglegyenek a menük is. Ezt DVD shrinkkel is meglehet csinálni? -
#6676 AnyDVD fusson a háttérben, majd szedd ki a felesleges dolgokat. Nem értett hangsávok, feliratok stb.
Shrink, Instant Copy 8, Clone DVD, ezekkel lehet próbálkozni. -
Since #6675 Sziasztok! Egy duplarétegű lemezt szeretnék átírni egy sima vd 5-ös lemezre, azonban nemtudom hogy hogyan kell...Sajnos a dvd shrink nem az igazi mert elég rossz lesz a film minősége. Esetleg valaki letudná írni részletesen hogy mit hogyan kell? Köszi :-) -
izb #6674 alapból kezeli... -
#6673 Elvileg lejátszik xvidet is, legalábbis az én 12 ezer ft-s lejátszóm lejátsza azt is, és meglepő módon még a wmv-t is, bár kicsit el vagy csúszva a kép. -
mathe #6672 hmm..lehet hogy hülye kérdés de a divxes dvd lejátszó xvidet nem jáccik le?:S
Bocsi csak nemnagyon értek ehez még -
mathe #6671 ja pont ezt csinálom épp:) mármint az rwset... külön könyvtárban vannak, majd most fogom megpróbálni fordítva...ömlesztve:S -
#6670 Próbáld meg külön könyvtárba tenni őket, hátha úgy egy böngésző jön be elöször a lejátszódon. RW-n próbálkozz, akkor nem megy kárba a lemez. -
mathe #6669 Sziasztok!
Vettem egy viszonylag fasza divx es dvdlejátszót, az a problémám hogy berakok egy olyan dvdt amin több divxes film van, de mindig csak 1et lát a lemezen(már többel is próbálkoztam, leis vannak zárva)
Mi lehet a probléma?Valahogy máshogy kéne megírni?