DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pioneer 110D-m van a legfrissebb firmware van fenn hozzá. Megírtam egy rakás dvd-t, TDK, az olcsóbbik fajta, ami ilyen toknélküli, felfûzött, kék.
Lényeg hogy nem tudom õket visszaolvastatni a Pioval, mer elkezd akadozni tõle a gép, még az egér is egy-egy másodpercre megáll amikor láthatólag erõlködik vele az író. (ez az egy meghajtó van a gépemben)
Szerintem ez nem a lemez hibája, hanem a pioneer íróé, mert a tök régi asztali dvd olvasó meg mindent gond nélkül beolvas, és ha a pio meg is bírkózik a lemezzel, akkor se lehet végignézni v ele a filmet, mert valamikor tuti elkezd akadni.
A nagy geciség, hogy pár hónapos csak, azért ilyet vettem, mert az elõzõ pio íróm évekig tökéletesen mûködött.
Szóval milyen írót tudtok ajánlani, aminek nincsenek ilyen gondjai, sõt teljesen megbízható és tökéletesen mûködik, mindent beolvas amit megír?
Már egyszer régebben is kérdeztem, akkor NEC-et javasoltak, csak gondoltam most is megkérdezem, mivel most aktuális a dolog.
Vagy a nyersanyag gagyi, bár samsungal 2x-en írva(amit lecseréltem) nem volt jellemzõ a probléma ilyen gyakran..<#help>#help> Nem vagyok "otthon"ebben sajnos.
What about the forests?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
az lenne a lényeg, hogy ismerje a RAM-ot is és LightSchribe is legyen benne.
Amit én kinéztem neki: az egy LG 4166-os típusú.
a boltban viszont valami Samsung-ot ajánlottak, de típusszámot nem tudtak mondani.
szóval milyen DVD írót érdemes venni? 10K körül...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Akkor passz, nekem még sosem írt ki olyat, hogy csak írót támogat.
Még esetleg állítsd a virtuális memóriát állandó méretûre, hátha azt méretezte át éppen a Windows, és azért darált a wincsid.
A winyótekerés meg nemhiszem, hogy a Nero hibája, ott valami más lesz szerintem.
Nincs egy ide-kábelen véletlenül az író meg a wincsi?
Úgyhogy mostmár elegem van, tud mondani valaki egy jó dvd/cd író programot, ami nem csak képfájlt, hanem saját összeállítást is tud írni, és normálisan mûködik?
www.cdgrab.hu
ha ezekkel sem megy,akkor megállt a tudomány életemben nem volt kezemben dvd-ram lemez.
Frissítsd a firmwaret a dvd íróban.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ha ez megvan,akkor egy célszoftverrel lemented az anyagot.

Már csak azért kérdezem, mert némelyik bolti DVD lemezneve még ennél is hosszabb lehet, de a Nero-val eddig bárhogy próbáltam, a lemeznév maximum 15 karakteres lesz...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Azt a 3-400 megát már csak összelehet hozni így.
Van egy film DVD-m ami 5GB-os, hogy tudnám ezt megírni?Két DVD kell? És ha igen hogy tudnám megcsinálni, hogy mindkettõbe legyen menü?
Van egy film DVD-m ami 5GB-os, hogy tudnám ezt megírni?Két DVD kell? És ha igen hogy tudnám megcsinálni, hogy mindkettõbe legyen menü?
ezt nem szereti.
Van egy kis problémám: dvd-t akarok írni, fennt van a gépemen az image fájl, amikor el akarom indítani az írás mindig ezt írja ki: illegal request, cannot write medium incompatible format.....3 különbözö progi is ezt írja és vagy 5 különbözö dvd-re probáltam írni.....Mi lehet a hiba???
Visszaolvastam de nem találtam erröl szóló hozzászólást....
PLS HELP!!!!!