DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- MicroDVD
- MPsub
- Philips SVCD designer (ez nem az)
- Sofni
- SonicDVD creator
- SubSonic
- SubViewer
- TMplayer
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
van egy DVD íróm, Pioneer DVR 109 és az utóbbi idõben egyre gyakrabban jelentkezik vele kapcsolatban probléma: write error message-el leáll írás közben függetlenül, hogy on fly, vagy a géprõl írok. Nero 6-t használok. Találkozott - e valaki ilyen gonddal? Szoftver vagy hardver hiba?
Kösz elõre...
Szóval külön kell hozzáadni a feliratot a dvd-hez.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
és milyen subtitle formátumokat tud? .sub?
A 7.2.0.3 van nekem fent, és az nem okoz ilyen hibákat.
Amúgy meg nem kell minden szart feltenni a telepítõbõl, csak a Nero Burning Romot meg esetleg a borítószerkesztõt, és akkor nemsokkal lesz másabb, mint a 6.x 😊
Olyasmit a VSO ConvertXtoDvd-el tudsz készíteni. Ez át is konvertálja az avikat dvd-re, menüt is tudsz vele szerkeszteni valahogy. Ez utóbbit nem próbáltam, csak a konvertálást, aránylag jó minõséget produkált.
- intró
- menü
- felirat
- jelentetválasztás
- "extrák"
Vagy Pinnacle Instant Copyval, ha egy fokkal jobb minõséget akarsz.
Nekem több lemeznél is volt már, fõleg a G05-ös médiakóddal ellátott lemezeknél, hogy 4X írásnál már az elején kiköpte valami hibával, nem írt rá semmit, többszöri próbálkozásnál sem. Majd megírtam 6X-an, az szépen végig ment, a lemez is jó lett. Volt olyan is, szintén G05-ös lemeznél, hogy csak 4X-en volt hajlandó megírni, a többi lehetõséget be sem adta a Nero.
Utána is megírt ugyanolyanból 3-at.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
hiszen odaírta: "burn failed at 4x"
vannak lemezek, amiket nem szeret az adott program. tapasztalatom, hogy ez írás közben derül ki. hiába szerepel a borítóján a 4X-es írás lehetõsége, mégis 60 percig karcolja a lemezt. ki kell tapasztalni, melyik típussal nincs probléma és
annál maradni.
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Neroval írtam 4x-esen egy lemezt multisession-ra állítva (hogy majd folytatni tudjam), elmentem egy picit, míg megírja, de mire visszaértem "burn failed at 4x" fogadott (hogy rohadna meg az az idióta barom aki így csinálta a nero-t hogy nem írná ki hogy MI A RÁK baja van). Utána újrapróbálkoztam, ugyanolyan lemezre, 6x-osan de minden beállítás ugyanaz volt, + rányomtam egy szimulációt is. Végigment mind2 és szépen megírta...
Ígyhát megnéztem a history-t hogy most mi volt annál a hibánál, ezt találtam a hibára vonatkozóan:
22:19:36 #123 SPTI -1135 File SCSIPassThrough.cpp, Line 290
E: CdRom0: SCSIStatus(x02) WinError(0) NeroError(-1135)
Sense Key: 0x03 (KEY_MEDIUM_ERROR)
Sense Code: 0x0C
Sense Qual: 0x00
CDB Data: 0x2A 00 00 0C 0E 20 00 00 20 00 00 00
Sense Area: 0x71 00 03 00 0C 0B 60 0E 00 00 00 00 0C
Buffer x04dc0000: Len x10000
0xDC B8 52 E3 07 36 EF 54 21 3C 54 CE 36 BA 2A 74
0x99 A3 F2 0A 50 FA 8A 84 73 87 31 8C F5 02 B2 E9
0x1B 53 92 DB 75 8F 15 6F 24 91 C6 8F BD 4A D7 65
22:19:36 #124 CDR -1135 File Writer.cpp, Line 302
Write error
E: PIONEER DVD-RW DVR-111D
Én ebbõl ezt hámoztam ki, hogy KEY_MEDIUM_ERROR, szóval lemezhiba? Jól értelmezem, vagy valami más is lehet? És a következõ lemezt miért írta meg gond nélkül?
A ridata egyként a legszarabb....
Pár napja rendeltem a DVDPapától egy hengernyi (25 db) RICOH DVD-R 16x-osan irható korongot. Eddig 8x-san égethetõ RIDATA-t használtam és semmi gondom nem volt vele, de kísérletezõ típus vagyok, gondoltam kipróbálom, mert olyan szép aranyszínû...
Sz..al kiírtam pár filmet, de amikor beraktam az írást követõen õket a meghajtóm nem volt hajlandó felismerni egyiket sem. Még csak fel sem pörgött. Azonban a haverom Toshiba laptopján zsírul ment minden, még csak nem is szaggatott.
Ránéztem a disc infora is a DVD író programon belül, erre azt írja, hogy DISC FORMAT NOT SUPPORTED, ami elég érdekes miután csont nélkül megírta.
Zavaró volt már az elején, hogy az írás elõtt pl. az Alcohol rendszeresen alábecsli az írási sebességet és 2x-es vagy 3x-os értéket ad meg 16x-os helyett.
Kérdésem:
A hiba szoftveres úton orvosolható vagy elavult a vasam? (1 éves Pio DVD író)
Esetleg valami gagyit sóztak rám és maradnom kellett volna a RIDATA mellett?
Kell valami uptade a legújabb 16x-osan írható DVD-khez?
Kösz a segítséget!
😊
A legszarabb akkor is az volt, amikor a windows telepítõ cd-t (azt is vele irtam) 6-ból 1x sikerült elindítanom, és fájlmásolás közben is errort írt ki, aztán szerencsére továbbment, de nagyon küzködött egész végig.
Bár most azon gondolkozom ha ilyen tdk-ra írok mint ez (ezzel ezek szerint nincs gond) akkor már be fogja õket olvasni ezután.
Szal ugy döntöttem hogy mivel garis, megpróbálok valamit a boltban, de ha nem akkor is hagyom ezt.
Viszont mondjatok nekem tuti jó minõségû cd-t és dvd-t, hogyha legközelebb is van valamiolvasási gond, akkor tudjam hogy nem a lemez a gond.
Thx
Más lemezekkel is csinálja?
Szerezz be egy Nero 7 verziot, valoszinuleg azzal mar mukodni fog rendesen az osszes funkcio.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nekem van egy Samsung 16x-es dvd írom, amivel nem tudok se dvd-t se cd-t írni!!!Nero 6.6-ossal ,és lcohol 120%-kal is próbálkoztam de egyikkel sem tudok ítni.nem aktív az írás.(A nNero 6.6-osba ahol ki lehet választani hogy cd, vagy dvd-t akarok írni,az a rész nem aktív!!!Ez miért van és mit lehet ellene tenni?
Elõre is köszi a válszt!!!
Amúgy ATA66-on van az író? Az is simán elõfordulhat, hogy a lemez a fos, merthogy a TDK nem áll most a helyzet magaslatán (röviden, fos).
Viszont most próbálom a pár hete írottakat, és egyiket sem...
Egyébként kösz a tippet, akkor majd vagy ezt vagy NECet veszek.
mondjuk érdekes, hogy megírja normálisan utána meg b@szik visszaolvasni<#zavart2>#zavart2>