7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
  • NeoMaN
    Sztem vagy az USB kábel a szar (amin lóg), vagy maga a rack gagyisztikus.
  • NeoMaN
    ugyanazzal a progival mint nem invalidnál.. :)

DVD Decrypter.
  • grebber
    Amióta megvetem a külső usbs 5,25"-ös racket azóta szinte nem tudok irni néha néha ir ,de legtöbbször elbassza a lemezeket.
    Ezt irja ki SCSI/IDE Command aborted!

Mitől lehet ez?
  • virs lee
    "invalid dvd structure" esetén mivel lehet rippelni?
  • Aramir
    Ok.
  • Sanyix
    Mind1, mert ez a gond, admin felhasználóknál is előfordul :)
  • izb
    egyetlen hozzászólásomban nem írtam hogy mit kéne helyette használnod.
    idézlek hogy miket irogattál csak hogy képben legyél.
    -"ha nem tudod használni, akkor tényleg ne használd, mert nem neked való."

(használom és mást is használok,de tényleg nem nekem való,mert
    ha van eredendően más program ami alapból jobb akkor nem eröltetem)

-"hogy balfasz felhasználó ellen nincs orvosság."

(tehát te úgy gondolod,hogy aki egy cd írás miatt nem bújja át a nero
    oldalát frissítés meg bugjavítás miatt az egy balfasz.Gratula)

És én is használom arra amire jó,ebbe nem tartozik bele az alant írt folyamat.
    Én is befejeztem de ami bugos,az bugos és az egész vita azon kezdődött hogy az e vagy nem az.AZ!!!
  • Aramir
    És szerintem itt fejezzük be, én sem győztelek meg, hogy használj Nerot, mondjuk nemis akartam, te sem győztél meg a vélt vagy valós igazadról.
  • Aramir
    Én elhiszem neked, hogy könyebb fikázni valamit, mint utánnanézni, hogy mi a gond, már ha gondja van vele az embernek, meg lehet hivatkozni egy már régen kijavított hibára is, de attól még nem lesz használhatattlan bughalmaz, bármennyire is szeretnéd elhitetni ezt az emberekkel és nem hiszem, hogy csak nekem sikerül működésre bírnom ezt a "használhatattlan bughalmazt", szerintem vagyunk még egy páran akik használják mindenféle gond nélkül, bár kétlem, hogy te ezt elhinnéd.
  • izb
    az a baj,hogy megmagyarázod a hülyeségedet elég rendesen.
    Tehát szerinted az a jó program,amihez minden féle szart még pluszba fel kell rakni?
    Nagyon csecse és ügyes lehetsz mind gondolkozásban mint a nero faszkiverésében.
    Balfasz felhasználoról meg ne beszéljünk,mert aki megvéd teljes mellszélességgel egy valag szart,az maga is szar mert azt hiszi hogy ez a normális.
    Lenyelni nincs mit,mert érteni nem értesz a témához,max megmutatod hogy neked sikerült egy alapjában szar programot írásra bírni,más meg használ olyan programot ami alapból normálisan működik.
    Na akkor ezek után döntsd el ki a fasz,mert ha értelmezni tudod amit leírtam csak rájössz.Bár kételkedem benne,a hülyeségeid után.
  • Aramir
    A linkelt cucc arra való, hogy felismerje az írókat, ha a windowsba bejelentkezett felhasználónak nincsenek adminisztrációs jogai.
    Egyébként azt mondtad, hogy "ámen", gondoltam befejezted a kötekedést, de úgylátszik tévedtem és nembirod lenyelni, hogy balfasz felhasználó ellen nincs orvosság.
  • izb
    ez az az ügyeskedés amivel rá kell venni ezt rakat sz.rt hogy működjön.
    neked itt kezdődik egy jó program,hogy azon kell filózni hogy milyen szar kiegészítő dolgokat kell még letőlteni hozzá hogy működjön??
  • Aramir
    Ha nem kell labelflash meg hasonló cuccok, akkor pl Pio111-et.
  • Aramir
    Ez lehet segít a gondodon:
    http://ww2.nero.com/nero7/enu/Nero_BurnRights.html
  • Nem3sis
    milyen írot éri meg most venni? pio 109d bedta a kulcsot.
  • Sanyix
    Legújabb nero viszonylag új írót, se ismer fel, de régit se :)
  • Aramir
    Lehet hihetettlen, de amúgy kösz! :D
  • Aramir
    Gondolom az újabb írókat a régebbi Nerok nem ismerik fel.
  • Sanyix
    Persze, pl hogy egy csomó dvd íróra azt írja a burning rom hogy nem író, az express meg simán ír vele dvd-t az azért van mert valaki nem tudja használni mi? LOL.
  • izb
    egy eredendően bugos program nem a használóját minősíti,de gratulálok neked,hogy te olyan szuper és fasza legényke vagy hogy nálad minden faszául megy.
    amen
  • Aramir
    Egyébként melyik 7-est használtad? A 7.0.0.0-át?
  • Aramir
    Nem mondtam, hogy élj vele, ha nem tudod használni, akkor tényleg ne használd, mert nem neked való.
  • izb
    Köszönöm a felvilágosítást,de nem fogok élni vele.Ja és a hetes verziót kb fél éve nem használom,annál nagyobb szemetet nem hordott a föld a hátán.
    Főleg hogy azzal menjen el az ember ideje hogy kisilabizálja hogy most működik e rendesen vagy nem,amikor ez elsősorban egy optikai adattároló megírására szolgálló program azt még ara sem lehet normálisan használni.
    Ez tiszta vic és csak téged idézlek, "Ki nem szarja le, hogy bugos, ha nálam nem jön elő? :D"
    na ez az, hogyha nálad nem jön elő az még nem azt jelenti, hogy fasza bugmentes.
  • Aramir
    Valamelyik régebbi 7-es verzió ilyen volt, igen, elötte-utánna már/még jó volt, ezt azért rendszeresnek nem nevezném. Az ilyet legtöbbször azok szopják be szerintem, akik mindíg felteszik a legfrissebb verziót, mégmielött kiderülnének a problémák.
    Az 5.x-es verzió óta használom a Nerot, idáig egynél volt komolyabb bug, amivel találkoztam, a 6.0.x.x szarul készítette el a Dvd-videó lemezeket és némelyik lejátszón nem ment. Ez is olyan volt, hogy elötte lévő és az utánna lévő verzió nem csinált ilyen hibát.
    Most a 7.2.0.3-at használom és nincs ingerenciám frissíteni, mert jól működik, beleértve az mp3-ból audió-cd készítést is.
  • Aramir
    Lehet nincs lezárva a lemez, zárd le. Pl Neroval szesszió folytatása, majd kiválasztod a kérdéses szessziót, bepipálod, hogy zárja le, és ráböksz az írásra, így elvileg lezárja, és utánna tudod majd olvasni a lemezt.
  • izb
    pl:
    mp3-ból rendszeresen a kírt cd állomány hibás.az mp3 to wav konvertálás übergagyi a neroban.ez közismert tény.
  • ffxi
    Hali!
    A rosszil megírt lemezen lévő adatokat vissza lehet nyerni vmilyen progival?
    Az a próbléma, hogy üresnek látja a DvD-RW-t :'(((((((((((
  • Aramir
    Akkor biztos feltudsz sorolni nekem pár bugot így hirtelen.
  • izb
    Kit érdekel hogy nálad előjön vagy nem jön elő???
    a tények makacs dolgok....
  • Aramir
    Ki nem szarja le, hogy bugos, ha nálam nem jön elő? :D
  • Sanyix
    Kit érdekel nálad meg másnál mivan? Köztudottan bugos, ezen nem tudsz változtatni.
  • Aramir
    Én a helyedben unistallálnám a Nerot, kitörölném az esetlegessen visszamaradt fájljait, aztán ujra újra feltenném. Ha úgy is szar, akkor majd valaki mond valami okosat, hogy mit használj helyette :)
  • Aramir
    Az a bugos szar Nero érdekes módon másnál tökéletes (Pl nálam :D).
  • Sanyix
    Már régóta nyilvánvaló, hogy a nero néha nagyon hülye, szóval most is az a gond. Lehet hogy nem is beállítás, csak bugos szar :)
  • Shaoboy
    CSásztok lenne egy olyan problémám hogy van egy Pioneer 108-as írom, és a kicskike elég érdekes dolgokat csinál. Mert ha Nero-val akarok dvd-t írni(akármelyik nero)azt írja h ez a lemez dvd-re nem másolható, de viszont alcohollal simán ír. A legfrissebb firmware van fent rajta alapból és a kábelezés is renben van ,de még mindig nem tuom mi a problémája. Lehet h nero beállítás? mert adat lemezt készít

Segítségeteket előre is megköszönöm!!
  • Matthewpamer
    sztem másik dvd író lesz ;]
  • Met
    próbálj ki másfajta lemezt
  • Matthewpamer
    Hallo!
    Van egy LG GSA-4082B típusu dvd íróm melynek az A209-es frissítése volt fennt de állandóan ha betettem egy sima dvd-t a következő hiba jelent meg:

Utána próbálgattam a frissítéseket A207 A208 de mindegyiknél ez a hiba jött be, majd betettem egy TDK ujra írható dvd-t és azt érdekes módon megírta.
    De a sima dvdéknél ez a hiba jelenik meg. Esetleg tud valaki segíteni?
    A dvd-m ridata!
  • Aramir
    Éppenséggel segíthet, mindenesetre ha óvatossan csinálod, ártani nem árthat.
    Benzint ne használj a fejnél. 2 év alatt elég sok porcica összetud jönni, és ha egy ilyen rákerül a fejre, az gondot okozhat.
  • Attis55
    Szeintetek ez segíteni fog? Mindent beolvas csak az üresekkel nem tud mit kezdeni...

Mindenesetre megpróbálom! Köszi srácok!