7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
izb #6908 az nem fog menni,csak a képfile -
#6907 Úgy kéne, hogy a DVDn ne a képfájl legyen, hanem a tartalma. De aztán lehet, hogy megmaradok a 3 CDnél. -
izb #6906 nero alatt adat írás és kész...
persze ha az iso méretek 800mb alattiak vagy nem többek mint 1400mb -
#6905 adatként felíród rá,és aztán daemon toolsal meg bemountolod őket a telepítésnél szépen,sorban. -
#6904 Isoban vannak, de a 3 isot hogy tudnám egyetlen DVDre írni? -
izb #6903 mindegyik cd lemezt lenyomod isoba.
majd ha ez megvan,akkor kiírod dvd-re
-
#6902 Ezt így nem nagyon értettem. Célom, hogy 1 DVDre kitegyek egy 3 CDs játékot. -
izb #6901 mindhárom lemezt mountold be majd írd ki dvd lemezre.
Mikor kéri a lemezeket mindegyiket benyomod sorrendben ahogy kéri a játék...virtuálsi meghajtóban használva természetes (daemon) -
#6900 Kirakod lemezképfájlban. Ennyi. -
#6899 Hogy tudok kiírni egy 3 CDs játékot 1 DVDre? Mert kiírtam úgy, hogy az adatfájlokat (az autorunt nem) rámásoltam 1 DVDre, de így is kéri a lemezeket. Hogy tudnám ezt megoldani? Bocs, hogy warez jellegű kérdést teszek fel, de légyszi válaszoljatok. -
Gromph #6898 Nos, nálam adott egy olyan probléma, hogy pár hete nem tudok a dvd írómmal letörölni újraírható dvd-ket/cd-ket. Minden más működik, csak ez az opció nem. Azt írja, hogy ez a lemez nem újraírható, rakjak be egy újraírhatót (Nero). Elösször azt hittem, hogy a Nero-val lesz gond, de Alcohol 120% se akar törölni. Ekkor még ment a cd írómmal a törlés. Most nemrég le akartam törölni a cd írómmal egy cd-t, de már azt se engedélyezte. Számomra ez elég furcsa, hogy mind a két íróban csak a letörlés nem megy. Valami ötlet? -
#6897 hogy másoltad fel ?
Azért lassabb mert nehezebben tudja olvasni a lemezt. -
dtibi #6896 sziasztok. dvd filmeket másoltam a wincsire (xp-op. rendszer.)az elsőt gyorsan fel is raktam a másodikat csak 1x-es sebességgel másolta csak a gépem. Ha újra inditom az első lemez ismét gyorsan felmegy a következő megint 1x-en megy fel.MIÉRT? -
#6895 viszont így sérülhet az image és használhatatlanná válhat
IsoBuster, WinIso, Ultra Iso stb. -
#6894 Na így 3 program után marad a jó öreg módszer: kimásolom a fájlokat aztán egyszerűen kiírom őket a többivel együtt. -
#6893 Letöltöttem és rendben is van, de a trial csak 300 megáig enged menteni, ez meg 4 giga! Nincs esetleg valami ingyenes program? -
#6892 Köszi. -
#6891 Szerintem Ultraiso-val hozzá tudod rakni. -
#6890 Ok, akkor így csinálom, csak féltem ettől a nódszertől, hátha lezárja. -
#6889 egyik tippem, hogy kiírod újraírhatóra, a lemezt ezután simán átmásolod a vinyóra, ott hozzáraksz amit akarsz és aztán ezt kiírod. ha film, akkor nemtom, mert ott ez nem müxik vagy igen? -
#6888 Ide is beírnám a problémámat, hátha van valaki hozzáértő.
Az elsődleges win xp oprendszeremen hiába próbálom Nero-val vagy Alcohol 120%-al törölni az újraírható lemezeimet, vagy az azokra másolni, valamiért csak sima írhatónak látja őket a rendszer.
Azóta már cseréltem ASPI drivert, valamint a regedit segítségével átírtam a meghajtók kódját 2-esre (elvileg ez az újraírható meghajtók kódja).
A Nero InfoToolja amúgy látja az író képességét, hogy tud újraírható médiákat írni.
Valami tipp? -
#6887 Hogyan tudnék egy DVD image-hez hozzáadni egy fájlt? -
Lacika 79 #6886 Kaptam egy 25 db-os 16x-osan irható Ridisc DVD-t. Most hirtelen irnom kéne pár filmet, de nem igazán tudom, hogy milyen sebességgel csináljam, mert eddig max. 8x-os lemezre irtam. Eddig 4x-esen irtam mindent, és nem tudom, hogy merjem-e emelni 6x-osra, vagy 8x-osra. Az iróm NEC 3520a, természetesen friss firmware-el. -
#6885 Hát inkább szomorú, hogy több mint 10 év után is ez a vob, ifo, idx, bup kavalkád, meg mpeg2 tömörítés meg mitumén a "szabvány". -
jaki88 #6884 Ok, megpróbáltam, sikerült a firmware frissítés, most már megírja! Köszi a segítséget!:D -
#6883 Én használok ilyet, szerintem elég jó lemez. -
#6882 Igen, lehet.
Nézd meg, melyik a legfrissebb firmware!
Aztán ha még mindig nem írja, add oda valakinek a lemezeket, akinek újabb írója van. -
jaki88 #6881 Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni, nekem az a gondom hogy vettem ilyen 25-ös hengerben sony dvd-r 16x írható dvd-t, és az íróm valamiért nem akar rá írni, valami gondja van vele, egyszerűen semmit nem tudok írni rá, pedig már több porgrammal próbáltam. Az íróm egy NEC ND-3500AG, firmware:2.1!! Lehet hogy kéne frissíteni a firmware-t vagy nem az gond? Remélem tud valaki segíteni, mert nem szívesen dobnék ki 25 db DVD-t. Előre is köszi -
izb #6880 " fos elavult dvd fájlstruktúrával foglalkozni"
ez nagyon lol.... -
Pillepalack #6879 Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy hogyan lehet egy DVD-hez ikont berakni? Úgy értem hogy a Sajátgépben vagy Intézőben a (egyénileg összeállított) DVD neve fölött ne egy DVD korong legyen, hanem például egy LOST felirat? -
#6878 Melyik a legjobb dvd -> avi konverter program? Nemnagyon akarok a fos elavult dvd fájlstruktúrával foglalkozni, szóval ilyen klikk, beállítom a codecet, aztán nyomja a képet meg a hangot avi-ba dolog kéne. -
#6877 azzal lehet feliratot is égetni a filmre? nekem ilyen gondom lenne. megvan az avi2dvd nevű program ami tudja ezt, de mikor betöltöm az adott avi-fájlt, akkor kiírja, hogy surface not supported (vagy ilyesmi) és lényegében lefagy. kiírja ugyan, hogy valamit tölt, kérem várjon, de nem reagál 20 perc után sem semmire, csak arra, ha kilépek belőle. vagy fel kéne raknom codec-et? a K-lite van fent, meg divx5.1 (gondolom ez már régi, nem foglalkoztam vele egy ideig). -
#6876 én vso DivxToDVD-t szoktam használni ilyesmire -
jaki88 #6875 Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni, nekem az a gondom hogy vettem ilyen 25-ös hengerben sony dvd-r 16x írható dvd-t, és az íróm valamiért nem akar rá írni, valami gondja van vele, egyszerűen semmit nem tudok írni rá, pedig már több porgrammal próbáltam. Az íróm egy NEC ND-3500AG, firmware:2.1!! Lehet hogy kéne frissíteni a firmware-t vagy nem az gond? Remélem tud valaki segíteni, mert nem szívesen dobnék ki 25 db DVD-t. Előre is köszi -
#6874 Szevasztok.
Van egy gondom egy avi fájlt szeretnék Néróval egy dvd re írni. A Nero Vision a következő hibaüzenetett írja ki :
Az íráshoz az adatok nem készíthetők elő : Menet előkészítés sikertelen: Videók átkódolása sikertelen.
Ugyanezzel a programmal, géppel, iróval, stb... több hasonló dvd t írtam.
Csak enek a fájlnak az írásánál jelentkezik a hibaüzent.
Van valakinek ötlete, hogy írhatnám DVD re a filmet ? -
#6873 Hát azt nem a sony gyártja, hanem megbízott cégek, csak rábiggyesztenek egy sony feliratot :\ -
#6872 meg talán a playstation sorozat, bár erre nem vennék mérget:)))) -
#6871 Miért veszel sony dvd-t? Sonyból asszem csak tv jó :\ -
#6870 szai! :DDD
én nem tudom,de lehet h szar a dvd :P -
csáki #6869 szaisztok. vettem egy ujrairhato sony dvd+rw 1-4 szeres lemezt és kidobja ez irom amikor neroval irni akarok ASUS DRW 0402P/D tipusu 2.4 szeressen ir segitsen valaki mi lehet a gond?