DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A kiírást még nem próbáltam, de köszi.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
A leszedett filmet valami író progival ki lehet írni, javaslom a DVD Decrypert vagy az ImgBurnt.
Felirat berakása itt.
Tudtok mûködõ DVD rippelõ progit?
Többet is néztem már, de mikor tallóznám a dvd tartalmát eddig mindegyik program kifagyott.
A másik pont fordítva, szedtem le egy dvdrip filmet (4,5gb), ezt hogy lehet kiírni
dvdre, úgy hogy még subtitle-t is tennék mellé?
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Töltsük le az internetet!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
DVDRemake a te barátod.
Az szedd le a wincsire a dvd tartalmát valami rippelõ progival, pl dvddecrypter (ne iso-ba, hanem file módban), majd elöbb az egyik filmet eltüntetve készítsd el a dvd-t, majd ujra, csak a másik filmet tüntesd el a lemezrõl.
Leírás itt (a dvdremake bekezdés a lényeg):
http://w3.enternet.hu/somestar/dvd/oldalak/full_dvd_masolasa.htm
Tüntesd el a nemkívánt videókat (jogi cuccok, logok, stb), majd az esetleges gombokat is rejtsd el. A mozgó menükbõl tudsz álló képeket is csinálni, ezzel is helyet spórolsz. Ha még így is nagyobb, mint egy dvd, akkor jöhet a Shrink, IC8, vagy amit akarsz.
Shrink, Instant Copy 8, Clone DVD, ezekkel lehet próbálkozni.
I will use google before asking stupid questions.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Bocsi csak nemnagyon értek ehez még
Vettem egy viszonylag fasza divx es dvdlejátszót, az a problémám hogy berakok egy olyan dvdt amin több divxes film van, de mindig csak 1et lát a lemezen(már többel is próbálkoztam, leis vannak zárva)
Mi lehet a probléma?Valahogy máshogy kéne megírni?
Kaptam a napokban egy dvd-t amin volt 4-5 db film, "jo ez divx akkor gépen kell néznem"... beraktam és azt látom hogy a dvd 1db AUDIO_TS-t és 1db VIDEO_TS-t tartalmaz mint egy dvd-s film. Beraktam asztali dvd lejátszoba (nem divXes) és inditotta. Volt menü kiválosztattam melyik filmet akarom nézni és néztem.
A kérdés hogy én hogyan tudok ilyen dvd-t csinálni? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Elõre is köszönöm!
Nekem az a problémám, hogy egy 4,7 GB-os DVD lemezre csak 4486 MB-ot tudok írni Nero 7-tel adat DVD-ként.
Mit lehetne csináni, hogy engedje teleírni a DVD-t?
Néztem már minden márkával.
Íróm: Pioneer DVR-110 legújabb firmware.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A CloneDVD meg a Shrink páros mondom simán megcsinálta...Jah és NEC az író nemtom mit számíthat ez.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
A CloneDVD szónélkül megcsinálta...!!!
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Egy haver hozott 2 DVD filmet, hogy nem-e tudnák csinálni valamit vele. Mivel nála elakad az asztali lejátszón. (nem én írtam, ARITA)
Probléma: Lemez olvasási hibák.
Már párszor találkoztam ilyesmivel. Alcohol 120% olvasási hibák kihagyásával az egyik teljesen jó lett, tesztelve és újból kiírva.
Na, de a másik 51% -tól kb.: 12 órát dolgozott az Alcohol 120%. Végülis itt a gépemen megy, csak több helyen színes becsíkozódás. Tesztelni akartam a DVD Shrink 3.1, de error. Nero DVD-Video Fájlok kiírásánál azt "mondja", hogy lehet lejátszhatatlan lessz...
Van valamilyen mód az ilyenek javítására ???
Köszi !
Melyik progival lehetne leszedni?
(AnyDVD 6.0.1.1,DVDRegionFree v5.9.7.6, DVD Shrink -et használta)
Next PC upgrade: 2022
http://www.mpeg4-players.info/
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Bár a nero ír iso/udf -et, de mégse hagyja kiírni.
Kiírom egy dvd-re a NG-ot, egy másikra a képfájlt, és ha bootolom "d"-rõl a NG-ot csak megtalálja pl a "e" meghajtóban lévõ képfájlt.
I will use google before asking stupid questions.
Hogy tudok egy bootolható DVD-t készíteni magából a Norton Ghostból úgy, hogy mellette legyen a 4,2 Gb-os fájlom is.
Mert a NG nekem *.iso -ban van, erre kattintva a nero cd-re akarja írni, de én meg dvd-re. Boot dvd-ként a NG lemezképfájlt bejelölve nem hagy mást (a rendszerem képfájlját 4,2-t) hozzárakni.
nem semmi.
bár lehet a verba nem tetszik neki.
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐