DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
ripeléshez próbáld ki a Shrinket vagy az Instant Copy-t + AnyDVD 😉

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

FRenkie
Dvd rip n burn meg avi to dvd programokat.

A kiírást még nem próbáltam, de köszi.

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Met
Milyen progikat próbáltál?
A leszedett filmet valami író progival ki lehet írni, javaslom a DVD Decrypert vagy az ImgBurnt.
Felirat berakása itt.

FRenkie
CSásztok!

Tudtok mûködõ DVD rippelõ progit?
Többet is néztem már, de mikor tallóznám a dvd tartalmát eddig mindegyik program kifagyott.

A másik pont fordítva, szedtem le egy dvdrip filmet (4,5gb), ezt hogy lehet kiírni
dvdre, úgy hogy még subtitle-t is tennék mellé?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Aramir
Ha esetleg egy xbox játékról van szó, akkor nemcsoda, ha nem, akkor valszeg hibás. Amugy én még egy ultraiso-val is megnézném.

KILLER2
Alcohollal már beraktam virtuálisba és ott sem mûködött. Nem lehetett megnyitni a lemezt.

Töltsük le az internetet!

Aramir
Ultraiso, vagy mountolod daemontoolsba esetleg.

KILLER2
Köszi, de úgy látszik sajna sérült a fájlom. Pedig mennyi ideig töltöttem

Sanyix
legegyszerûbben winrar 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

KILLER2
Tudna nekem mondani valaki egy prigramot amivel meg tudom nézni az ISOk tartalmát?

Aramir
Nem.
DVDRemake a te barátod.
Az szedd le a wincsire a dvd tartalmát valami rippelõ progival, pl dvddecrypter (ne iso-ba, hanem file módban), majd elöbb az egyik filmet eltüntetve készítsd el a dvd-t, majd ujra, csak a másik filmet tüntesd el a lemezrõl.
Leírás itt (a dvdremake bekezdés a lényeg):
http://w3.enternet.hu/somestar/dvd/oldalak/full_dvd_masolasa.htm
Tüntesd el a nemkívánt videókat (jogi cuccok, logok, stb), majd az esetleges gombokat is rejtsd el. A mozgó menükbõl tudsz álló képeket is csinálni, ezzel is helyet spórolsz. Ha még így is nagyobb, mint egy dvd, akkor jöhet a Shrink, IC8, vagy amit akarsz.

Sajnos még egy probléma van...A dvd-n két rész van, és részenként akarom kiírni dvd-re, de úgy, hogy meglegyenek a menük is. Ezt DVD shrinkkel is meglehet csinálni?

Metwork
AnyDVD fusson a háttérben, majd szedd ki a felesleges dolgokat. Nem értett hangsávok, feliratok stb.
Shrink, Instant Copy 8, Clone DVD, ezekkel lehet próbálkozni.

I will use google before asking stupid questions.

Sziasztok! Egy duplarétegû lemezt szeretnék átírni egy sima vd 5-ös lemezre, azonban nemtudom hogy hogyan kell...Sajnos a dvd shrink nem az igazi mert elég rossz lesz a film minõsége. Esetleg valaki letudná írni részletesen hogy mit hogyan kell? Köszi :-)

alapból kezeli...

Sanyix
Elvileg lejátszik xvidet is, legalábbis az én 12 ezer ft-s lejátszóm lejátsza azt is, és meglepõ módon még a wmv-t is, bár kicsit el vagy csúszva a kép.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

hmm..lehet hogy hülye kérdés de a divxes dvd lejátszó xvidet nem jáccik le?:S
Bocsi csak nemnagyon értek ehez még
ja pont ezt csinálom épp😊 mármint az rwset... külön könyvtárban vannak, majd most fogom megpróbálni fordítva...ömlesztve:S
Aramir
Próbáld meg külön könyvtárba tenni õket, hátha úgy egy böngészõ jön be elöször a lejátszódon. RW-n próbálkozz, akkor nem megy kárba a lemez.

Sziasztok!
Vettem egy viszonylag fasza divx es dvdlejátszót, az a problémám hogy berakok egy olyan dvdt amin több divxes film van, de mindig csak 1et lát a lemezen(már többel is próbálkoztam, leis vannak zárva)
Mi lehet a probléma?Valahogy máshogy kéne megírni?
még1 helyre beírod ilyen leszek....<#violent><#violent><#violent>

acsati
Hellotok!

Kaptam a napokban egy dvd-t amin volt 4-5 db film, "jo ez divx akkor gépen kell néznem"... beraktam és azt látom hogy a dvd 1db AUDIO_TS-t és 1db VIDEO_TS-t tartalmaz mint egy dvd-s film. Beraktam asztali dvd lejátszoba (nem divXes) és inditotta. Volt menü kiválosztattam melyik filmet akarom nézni és néztem.
A kérdés hogy én hogyan tudok ilyen dvd-t csinálni? <#fejvakaras>
Elõre is köszönöm!
Met
az annyi, némi helyet elvesz a bevezetõ zóna és a lemez lezárása

Aramir
Talán mert csak annyi fér rá, 4,7-nek a gyártok szeretik számolni.

davidka003
Sziasztok!

Nekem az a problémám, hogy egy 4,7 GB-os DVD lemezre csak 4486 MB-ot tudok írni Nero 7-tel adat DVD-ként.

Mit lehetne csináni, hogy engedje teleírni a DVD-t?
Néztem már minden márkával.
Íróm: Pioneer DVR-110 legújabb firmware.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Morphin
Nekem a legujabb van :S:S és a Shrink nemakarta nyomni :S nemvágom miért...
A CloneDVD meg a Shrink páros mondom simán megcsinálta...Jah és NEC az író nemtom mit számíthat ez.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Met
jó, de mennyire régi az AnyDVD?

Morphin
Hali!! Én is kihoztam... nekem a DVD Shrink be se olvsata Any DVD-vel...
A CloneDVD szónélkül megcsinálta...!!!

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Sziasztok.

Egy haver hozott 2 DVD filmet, hogy nem-e tudnák csinálni valamit vele. Mivel nála elakad az asztali lejátszón. (nem én írtam, ARITA)
Probléma: Lemez olvasási hibák.
Már párszor találkoztam ilyesmivel. Alcohol 120% olvasási hibák kihagyásával az egyik teljesen jó lett, tesztelve és újból kiírva.
Na, de a másik 51% -tól kb.: 12 órát dolgozott az Alcohol 120%. Végülis itt a gépemen megy, csak több helyen színes becsíkozódás. Tesztelni akartam a DVD Shrink 3.1, de error. Nero DVD-Video Fájlok kiírásánál azt "mondja", hogy lehet lejátszhatatlan lessz...

Van valamilyen mód az ilyenek javítására ???
Köszi !
any szerintem

grebber
Haver kihzota a TK-ból a Motel DVD filmet és aztmondta nemtudta berippleni!

Melyik progival lehetne leszedni?

(AnyDVD 6.0.1.1,DVDRegionFree v5.9.7.6, DVD Shrink -et használta)

Next PC upgrade: 2022

Laalee
tuti nem lemez hiba,itt probálkozz körülnézni

http://www.mpeg4-players.info/

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

tormy
RW-nek akkor romolhat a minosege, ha sokszor van ujrairva. Namot egy Verbatim RW 1000 ujrairast is bir, de en sosem irom ujra amugy sem. Nekem arra kell a lemez hogy DVD/divx filmeket irjak rajuk 😊

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Hát szerintem adat archiválásra éppen hogy nem egy ász,de te tudod.

tormy
Nem tudom...oszinten szolva utananeztem, kulfoldi oldalakon is, ott azt irjak hogy az RW jobb minosegu mindig mint a sima irhato DVD. Verbatim RW pedig az egyik legjobb amugy is.

tormy
Aham, vegulis tokeletesen megirom es semmi gond nincs vele a lejatszoban sem, azonkivul az RW jobb mint a sima R egyebkent is...

tormy
Aham, vegulis tokeletesen megirom es semmi gond nincs vele a lejatszoban sem, azonkivul az RW jobb mint a sima R egyebkent is...

kirol
Na leszarom ezt a komlpett megoldást, hogy egy lemezen NG és a képfájl. Lehetetlen boot cd-t készíteni úgy, hogy egyrészt bootoljon is, ami iso, ugyanakkor 4,2gb- os fájlméret miatt meg udf is legyen.

Bár a nero ír iso/udf -et, de mégse hagyja kiírni.
Kiírom egy dvd-re a NG-ot, egy másikra a képfájlt, és ha bootolom "d"-rõl a NG-ot csak megtalálja pl a "e" meghajtóban lévõ képfájlt.

Met
valami iso file szerkesztõvel, Isobuster, Winiso stb.

kirol
Hogy rakjam bele?

Sanyix
Hát rw lemezt általában arra kéne használni amire van, újraírásra, ideiglenes adatttárolásra. Véglegesre R-t kéne használni, mer az meg arra van, és olcsóbb is és megbízhatóbb is.

Metwork
Ha az iso-ba berakod a ghost file-t és úgy írod ki?

I will use google before asking stupid questions.

kirol
Csináltam a Norton Ghost 10-el a c meghajtóról a legnagyobb tömörítéssel 4,2 Gb -os másolatot.
Hogy tudok egy bootolható DVD-t készíteni magából a Norton Ghostból úgy, hogy mellette legyen a 4,2 Gb-os fájlom is.

Mert a NG nekem *.iso -ban van, erre kattintva a nero cd-re akarja írni, de én meg dvd-re. Boot dvd-ként a NG lemezképfájlt bejelölve nem hagy mást (a rendszerem képfájlját 4,2-t) hozzárakni.

+rw lemezbõl vettél 100-ot?
nem semmi.

tormy
+ verba RW tetszett neki 😊 .. Most ebbol vettem ma 100 darabot, szoval egy idore eleg lesz.

írni csak + lemezre tud, viszont olvassa a minuszos lemezeket.próbáld ki.
bár lehet a verba nem tetszik neki.

tormy
Utananezek, de DVD-R es DVD-RW lemezt le tudok jatszani vele ugye? Marmint egy DVD lejatszo elvileg DVD+ es DVD- lemezeket is le tud jatszani?

B@ldrick
az rendben van ha a 2,4-es verba dvd+r dl lemezt a pio109 6x-an is megírná, vagy nem merészeljem? <#buck>

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

B@ldrick
használati útmutató vagy a gyártó honlapja..szerintem

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

tormy
thomson dth8040 DVD iro/felvevo