7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
jefferson83 #6948 Ezt nem teljesen értem, ha csak ki akarod írni, akkor mondd meg milyen formátumban van meg neked a gépen. #6945 az egyik megoldás ez lehet. Ami meg 3 és fél óra az valami konvertálás akar lenni? Mondjuk nerot ritkán használom :) -
jefferson83 #6947 Ha a DVD-ről feltelepíted és eredeti akkor nem szabad kérnie cracket és gondolom ha a DVD-t kompletten átmásolod lemezről, lemezre akkor sem. -
HentmaN #6946 Nah... nem találtam helyet ahová írhatnám ugyhogy ide írom....Kaptam kölcsön haveromtól egy játékujság DVD-jét amin általában havonta közölnek egy teljes játékot nah szóval ezen megtetszett a game, és ugyebár mivel teljes játék meg nem warez ezért nem adnak hozzá cracket, nah szval hogy tudnám magamnak ugy leirni hogy telepítés után ne kérjen cracket a játék??? -
HentmaN #6945 Nem tudom hogy vannak vannak fennt a filmek a gépeden....DVD-képben, vagy csak a videófájlok egy mappában, gondolom a kettő közül vmelyik, szval nyisd meg az Nero exprest és válaszd ki azt "Videók/Képek" menüben hogy "DVD videó fáljok" és itt szépen bepakolod oda azokat a fajlokat amik a Video_TS ben lennének(nem kell létrehozni a kétmappát,Audio_TS;Video_TS azt majd ős negcsinalja csak a video ts tartalmat kell berakni) és akkor utanná készít neked egy jó dvd-t ami elég sok sok DVD lejátszóval kompatibilis még az én 8 éves kis nonamemmel.... én ezt ajánlom és még azt hogy hogy jobban jarsz ha a DVD film DVD képben van meg akkor beolvastatás után felmásolod a video ts-t a gépre és ugy írod ki...
-
Monique #6944 Sziasztok, az lenne a problémám, hogy készíteni szeretnék egy DVD-t a Nero Vision Expressel, viszont aha 3 és 1/2 órás a készítési idő, akkor az utólsó fél órában kikapcsol a gép. Ezt csinálja velem, már hónapok óta, eddig nem nagyon idegísített,mert rajtahagytam a gépen,de mostmár nincs helyem és nagyon szeretném őket kiírni! Tudna nekem valaki tanácsot adni?
Köszönöm -
jefferson83 #6943 Logikusan az első lépés az lenne, hogy lehuzogatod a gépről, majd visszadugdosod. Így kiderülne, hogy kontakt hiba vagy sem. -
tom235 #6942 csá. van egy laptopom, abban van egy philips dvd író, ami állndóan eltűnik a rendszerből. az everest ezt írja ki: "A(z) 'PHILIPSDVD+-RWSDVD8431'eszközIDE\CdRomPHILIPS_DVD+-RW_SDVD8431________________LJ41____\5&bbd1fb8&0&0.0.0) eltűnt a rendszerből az eltávolításra való előzetes felkészítés nélkül."
Namost ilyenkor mi van? rossz a meghajtó vagy csak kontakt hiba van?
Ha a rendszer látja tökéletesen működik, de ez elég ritka. van úgy, hogy írás vagy lejátszás közben eltűnik. -
jefferson83 #6941 Hiba az én készülékemben volt, sikerült megoldani. -
jefferson83 #6940 Igen, szélesvásznú. Dvd-t megírva pc-n szélesvásznú is, csak az asztali DVD-n nem. -
#6939 a forrás film 16:9-es? -
jefferson83 #6938 Sziasztok!
Egy problémám lenne. Aviból konvertáltam DVD formátumba egy filmet és asztali DVD-n lejátszva nem teszi ki szélesvásznúra (nincs a két fekete csík). Számítógépen pedig tökéletesen jó. Konvertálás előtt a progiban beállítottam a 'TV Screen' menüben a 16:9-et, de semmi. Mi lehet a probléma, mert így idegesítő lenne végignézni a filmet? A program amit használok: VSO DivxToDVD Válaszotokat előre is köszi :)
UI: Remélem a topik hatáskörébe beletartozik, ha nem sorry... -
#6937 Amúgy most nézem, lehet h rosszul irtam le a "tüneteit". Beolvassa, csak lefagy, ha vmit meg akarok nyitni a lemezen... -
#6936 köszi!, elolvasom :) -
#6935 tedd egyedüli masterként egy ide kábelre és próbáld úgy, a #6923 megnézted? -
#6934 sziasztok!
Most vettem egy pioneer dvd írót. Az a gondom vele, hogy nem olvas be semmit. Megírtam vele egy lemezt, azt sem ovlassa be. Az LG olvasóm simán beolvas mindent:S Ha már megvettem az írót, szeretném teljes értékűen használni, szal olvasni sem ártana vele a lemezeket... Még garanciás, sztetek visszacserélik? Mi lehet a gond? -
nikopol #6933 Ezer + 1 köszi ;] hasonló tüneteket fedeztem fel én is, mint ami oda le van írva.Na majd állítgatok picit.
haway -
#6932 Szerintem a LightScribe-ra vagy a LabelFlash-re gondolt. -
#6931 Olyan nyomtatót kell venned, amihez adnak ilyen lemez-behelyező kütyüt.
És persze nyomtatható dvd is kell. -
#6930 Na ez az, amit én nem tudok. Szeritnem 10.000-15.000, de ez csak tipp, még életemben nem láttam ilyet, de hát erre van a Google. -
daniel9 #6929 és azt mennyiért kapok kb.???
-
#6928 Olyat egészen pontosan sehogy nem fogsz csinálni. A DVD író DVD írásra való, nem pedig nyomtatásra. DVD nyomtató kell keked. -
daniel9 #6927 valami olyasmi !!! nem ugy akarom hogy ilyen különleges papírra nyomtatok és azt ragasztom rá hanem magába a dvd felső részeébe égetm bele amit akarok!!!!!!!!!! -
#6926 Gondolom sehogy. Mármint ha DVD nyomtatásra gondolsz. -
daniel9 #6925 hello
hogyan lehet dvd íróval a dvd tetejére képet égetni??????????????? -
#6924 ez jó összeállítás :)
ez csak úgy szembejött, ImgBurn maradjon, melljük a legújabb Nerot -
#6923 Hasznos tanácsok
Ezt olvasd el, szerintem benne van, hogy miképp orvosolható. :) -
nikopol #6922 Hel\o/
Mi lehet a gond ha nagyon lassan másol v. ír a Pioneer 111D írom?
Van hogy egy DVD-ét 1 óra alatt másol fel vagy ír ki o.O, most cseréltem alaplapot réginél nem csinálta ezt.Gyanakszom h valamit a biosba kéne állítani , mert van Sata meg Pata merevlemezem. Pata-n van a rendszer többin meg az adat. MSI i975x platinum power up edition az alaplap. -
#6921 DVD9-et ne Neroval írjatok, mert a rétegváltás nem szabályozható benne manuálisan, automatikusan meg rossze helyre teszi. ImgBurn a megoldás. -
#6920 Ha telepíttél Alcohol, BlindWrite, CloneCD programot, akkor szedd le ezeket. -
#6919 Az egyik haverom azt kérdezi hogy Néroban kell-e valamit állítani ahhoz hogy tudjon duplarétegű dvd-t irni?? -
GáborG #6918 hello mindenki egy olyan problémám van hogy DVD9et szeretnék irni tudja az irom van dvd9em is de mikor meg akkarom írni akkor ez a hiba üzi:
az egymenetes (DAO) felírása nem indítható
cd-írás hiba: 2.4x(3 324 KB/s)
Előre is köszi a tipeket -
#6917 Valszeg, megint letaposták. -
#6916 hi all
nektek bejön a coversempire oldal?
vagy megint letakaríttatták? -
#6915 8x-osnál többel én se szoktam írni.Csak idegesít,hogy egyik nap még engedi,másik nap meg már nem.Pedig nem állítottam el semmit. -
#6914 Szeritnem nem is érdemes annál gyorsabban DVDt írni. Én múltkor írtam egyet 16xosan, de utána nem nagyon tudta beolvasni a gépem. Bár igaz, régebben ment neki. -
#6913 Nem hiszem,mert mindenfajtát csak 4x-esnek lát,és úgy meg is írja hiba nélkül. -
#6912 Nem lehet h a lemez rossz? -
#6911 Sziasztok!
Had kérdezzem meg,hogy lehet az,hogy a NERO6 a 16x-osan írható DVD-t is csak 4x-nek látja.De csak nem régóta.
Semilyen beállítással nem tudtam észhez téríteni.Gondoltam lecserélem NERO7-re,de azzal is ugyanaz a helyzet már alapból.
Mit csináljak,hogy lássa normálisan a DVD-t? -
#6910 miért nem lehet több 1400 megánál? :) -
#6909 Köszi.