DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anydvd
Next PC upgrade: 2022
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mondjuk sztem a 8x-nál nagyobb sebességû írásnak nincs semmi értelme, mert úgyis csak a lemez külsõ szélénél éri el a nagyobb írási sebességet, és a vinyót is hetente kéne töredezettségmentesíteni, hogy biztosíthassa azt az olvasási sebességet, aminél nem ürül ki a puffer idõnként. Ja persze ez az egész nem lenne gond, ha nem csak max 128 megás rampuffert lehetne beállítani, hanem mondjuk 512 megát 😊 az már nehezen ürülne ki.
Mi lehet a gond?"
Így elsõ blikkre ... mikori Firmware van beleégetve? A 109, 110 és 111 elsõ pár firmware-el sz*rakodott pár lemezzel, élükön a Verbatime-el. Frissítés után viszont viszi õket jól. Ha friss a firmware és a másik gépben is csinálja, akkor kampó az írónak ...
hozzáteszem,h hibátlanul írom a dvd-ket
ReaL MaDRid x siempre
Elképzelehtõ hogy egy 1.7ghz-s cerka 512rammal (nem megy letöltés háttérben), kevés a dvd íráshoz? 8x-osan is ront néha, 16x-osan pedig már sokszor az idõ alapján is látom, hogy eleve nem is bírja azon a sebességen írni. Az író egy új Pio 110d, a lemez amit használok verbatim dvd-r 16x.
Mi lehet a gond? Van egy másik gépem amit játékra használok, amd 3000+,1g ram, ha abba átteném lehet megoldaná a problémát, vagy más agond? (ezt azért nem akarom mert szar gépen vannak a letöltések meg akkor ugye írás közben nem lehet hazsnálni stb..)
Jó munkát!
Ezeket szeretném kiírni DVD-re, lehetõleg úgy, hogy lehessen váltogatni a 2 hangsáv között (ha egyszerûbb külön külön lemezre megcsinálni akkor úgy is jó)
A DD 5.1-el nincs gond mert azt az Audio DVD Creatorral meg tudom csinálni csak abba, hogy teszem bele a DTS wavokat? Jó lenne egy szám választós menü is.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Itt nézelõdj:
http://macsman.ini.hu/
Netrõl leszedtem 1 dvd filmet (vob és ifo fájlok formájában). Ezt hogy lehetne kiírni úgy, hogy sub-ot is teszek mellé?
Köszi elõre is!
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
volt 1-2 fájl,ami nem volt olvasható,megfogtam,becsomizta,és tudtam,h melyik a rossz
ReaL MaDRid x siempre
Their 200GB technology requires a 6-layer disc, three times the layering that even the fancier current-gen optical discs use. There is a possibility that these 200GB discs will not function in existing Blu-ray drives, meaning it could be even farther off before it hits retail.
azt h tudnám megnézni,h mit nem tud olvasni?mert akkor azt kivenném.
lementettem a log-ot,de nincs benne semmi olyan,amibõl erre rájöhetnék...
ReaL MaDRid x siempre
Az egyik progi amit keresek: ami a hibás (olvasási hibás) Dvd lemez tartalmát lehetõ legjobban és viszonylag gyorsan lementi. Magyar nyelvü kellene, mivel angolul nemigen tudok (és persze korlátlan idejig használható)
Sok Dvd lemezt mentetem le az Alcohol 120%-kal Képrögzités varázslóval és olvasási hibák kihagyásával .Számítógépen mindegyik nézhetõ lessz. Csak valamikor Nero Express Dvd videó fájlok kiírása. (Azért szoktam így, mert ha gond lehet szól.) azt közli, hogy az aztali lejátszókon nem biztos, hogy menni fog.
Ez a másik progi ami után érdeklõdnék! Ilyen létezik, hogy ami olvasási hibák kihagyásával biztosan lejátszhatóra csinálja asztali lejátszón?
Alcohol 120%-kal csak az a gondom, hogy néha igencsak sokáig dolgozik egy olvasási hibás lemezzel. Rekord 13 óra!
Nagyon szépen elõre is köszönöm, ha tudnátok ajánlani valamiket a fentiek alapján!!!
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Logo itt, ez a +-os lemezeken szokott lenni, függetlenül attól, hogy újraírható-e vagy sem.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Írj ki valamit egy rw lemezre, hogy legyen helyed kicsomagolni, aztán írd ki az iso-t.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
NEM válasz acsati üzijére!
szóval, rarolva van, és nem tudom kicsomizni gépre, mert nem fér<#shakehead>#shakehead>...ja, és iso-ban vannn
Mittegyeeeek<#conf>#conf>
Küldjem dvd-re?...milyenre, mert (+R)-esre nem akar felpattanni <#shakehead>#shakehead>
<#help>#help> <#help>#help> <#help>#help>
ha vki tudna segíteni...negyon megköszönném <#worship>#worship>
probléma a következõ:
lehúztam gépemre egy játékot, viszont akkoranagy, hogy 1.34 gigabácsi
Most akkor egy csomó ember hülye, és rosszul írja, vagy nem tudom, de ott van pl egy film nevében, hogy xy DVDrip.