7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
  • hunbasser
    nekem ilyen van rw-ben,az piros,eddig 2x vagy 3x vettem igénybe,szal nem tudom,h milyen :) azt tudom mondani,h az rw változat eddig jó -.-
  • grebber
    ERRŐL a DVD-ről kinek mi a tapsztalata? Jó ez?

TTH02 a jelzése ilyenről még nem is halottam!

• hebdab
    Sziasztok, tud nekem valaki segíteni, hogy a Nero 7ben hogyan tudom a Labelflash ikont előcsalogatni?A Core mappában jelen van a dll fájl, de a neroban nem ajánlja fel.
    Az író NEC ND 3551,,firmware 2.01

előre is köszönöm..
  • Sanyix
    Szóval akkor ez mindenféle színű alakzatokat olvas be, tehát (használható alakzatok)*(használható színek) mennyiségű digitális adatot tud tárolni egyetlen jelben(na hát ezt nem tudom jobban megfogalmazni :\). szóval ha van 16 féle alakzat, és 16 féle szín, akkor is annyi adatot tud tárolni az az egy jel, mint 0-val és 1-esekkel 8 bit tehát 0-255 ig, szóval egy jel leírhatna bármilyen ascii kódot, amit normálisan digitálisban 8 jel ír le. És valószínűleg több alakzat lesz, és több szín durvabaze. Csak ennek a felismerése sztem elég nagy számítási teljesítményt igényelne, ráadásul ezt tuti nem hagyják elterjedni a nagy cégek, pedig egy módosított szövegfelismerő program és egy scannerrel kivitelezhető. És ha van nyomtató, akkor ott az rvd író is :)
  • Lteebee
    Ez a nem gyenge!
  • bigapó
    ez nagyon durván hangzik. és milyen egyszerűnek tűnik, de senkinek sem jutott eddig eszébe. zseni lehet a csávó.
  • grebber
    OFF:

Elég érdekes!

Egy színes papírlap is elég sokszáz gigabájtnyi adat tárolásához
  • izb
    zárd le
  • w77d
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy miért lehet az, hogy az egyik gépemen megírtam egy adat DVD-t, beraktam a másik gépembe, de az nem lát rajta semmit. Visszarakom oda ahol írtam és az látja! Hogy tudom rákényszeríteni a másik gépem hogy leolvassa? Köszi!
  • Laky
    Üdv!

DVD Decrypterrel szerettem volna rámenteni a gépemre egy PS2-es játékot (mint ahogy azt már sokszor csináltam probléma nélkül), de kb. 40%-nál CRC hibát ír ki. Magával a játékkal tudok játszani, de a gépre menteni/másolni nem tudom.

?
  • RelakS
    Mittudomain... Mit tartalmaz egyáltalán az a 8GB?
  • hunbasser
    vagy veszel 2 db sima dvd-t(DVD5),vagy veszel egy db duplarétegű dvd-t(DVD9)
  • Kolyesz
    Hát ez az: hogyan?
    Utólag is köszi:D
  • RelakS
    Az eszedbe sem jut, hogy írja ki két lemezre? XD
  • hunbasser
    SZia!
    veszel duplarétegű dvd-t -.-
    nm
  • Kolyesz
    Sziasztok!
    A kérdés: hogyan tudok 8gb-t dvd-kre írni?
    Előre köszi.
  • hunbasser
    ennyi simán ráfér,sztem még 30 mb is ráfér.ugye ilyenkor a lemez szélére írja rá a cuccot,szóval szinte minden dvd-re ugyanannyit lehet túlírni,és egyik sem biztonságos
  • sorrow
    Hello

Melyik DVD lemez támogat biztonságosn kb. 5mb-nyi túlírást ??

5 MB miatt nem akarom újrakonvertálni a filmet, úgy gomdolom ennyit szinte bármelyik lemez elbír.
  • Visitor
    Hi!
    tudtok valami jó programot ajánlani?
    Avi file-t szeretnék DVDre írni, .srt felirattal.
    Olyan progi kéne, ami menüt is tud csinálni. Nero ugye nem támogatja a feliratokat...
  • hunbasser
    hát,látod,azt mondják,nem jó.sztem sózd el vkinek :)
  • bigapó
    nekem többen mondták, hogy a Philips DVD-i felejtősek!! tehát cd jó, dvd nemjó...
    én vagy verbatim-ot vagy tdk hsználok. előbbiből jóval több van, olyan 150 és jóak:)
  • Bullet
    Hi!
    Vettem 50 db Philips DVD-R X 16 lemezt!
    És mikor megakarom írni Néroval azt írja ki, hogy illegális lemez és nem írjameg!Probáltuk másik íróval is.Úgy se müxik.
    Ja igaz a József városi piacon vettem de eredeti csomagolásbas volt!
    Visszont a DVD azonosító program felismeri a lemezt úgyhogy nem értem!

Ha tud v.ki v.milyen progit amivel megtudnám írni az szóljon!!!!!!
  • ZaJanga
    op rendszerben van valami !
    gyors feltettem egy másik vinyóra xp-t és minden ok...
    keresem ha van valakinek 5lete ossza meg pls :-D
  • ZaJanga
    nem hiszem h köze lenne hozzá.
    mindig is használtam aspi drivert sőt a nero már magától felrakja a könyvtárába
    valami winfos geb@sz lehet
  • NeoMaN
    ASPI minek? Lehet pont az a gond.
  • ZaJanga
    pont ez van most velem is és gőzöm sincs mi lett vele.
    viszonylag friss XP full update(talán ez lenne?) és nem ismeri föl se a CD-RW se a DVD-+RW lemezeket...?
    NEC3500A az író ASPI a leguccsó stb szal nem vágom én sem mi lehet a gáz
  • Lteebee
    Van olyan, hogy egy pio111D megír pár tucat ridatát, vissza is olvassa őket, aztán úgy dönt, több ilyen lemezt nem ír?

TDK-t pl tök jól viszi.
  • perempe
    Lejátszója válogatja. Ha számítógép, akkor teljesen mind1...
  • Lord John
    Sziasztok!
    Nekem egy jó tipp kellene!!
    Szeretnék venni egy klassz külső dvd írót. Naponta kb 10-15 lemezt tervezek vele írni legalább 4x es sebességgel de nagyon fontos hogy jó mínőségben írjon! Továbbá azt is megköszönném ha leírnátok szerintetek melyik a legjobb dvd lemez íráshoz, márka szerint valamint , hogy plusszosra vagy minuszosra érdemes írni akkor ha különböző emberek számára készítek dvdket? Tulajdonképpen mi a kettő között a különbség?
    Segítségeteket előre is kösszönöm.
  • Brezsnyev
    hello !
    Van egy LG gsa- 4040b dvdramom és szarozik az irásnál
    cdt nem tudok irni vele, DVDt csak néha, hogyha jóbb kedve va, törölni RWt nem tudok se semmi.
    Nero kéri az ASPI layert, CDrwin is fel raktam már uj aspit is és fingom nincs hogy mi van, amitóta uj xp van fenn azóta baszakszik!
    valaki help me
  • Der Wahnsinn
    Bocs, most ráfüleltem, mégis felpörgeti, mégse nyit meg semmilyen CD/DVD-t. Az eszkökezelő nem észlel hibát...
  • Der Wahnsinn
    Üdv, vmi tippet szeretnék én is, ugyanis egyik napról a másikra megmakacsolta magát a DVD-íróm (TEAC DV-W50D). Bármit berakok nem csinál semmit, nem pörgeti fel egyáltalán. Azt írja ki, h helyezzek be CD/DVD-t vagy válasszak másik meghajtót... De csak így suttyomban szarakodik, egy árva pukkanó/zörgő/csörgő/tudisénmilyen hangot nem hallatott ez a csotrogány. A led is csak akkor világít, ha ki-bepakolok, amúgy nem csinál semmit. Tudtok ebben segíteni? Remélem, nem kell kivágni...
  • Met
    DVD Decrypterrel csinálsz iso-t a lemezről és kiírod Neroval, vagy ImgBurn-el
  • steweee
    http://www.letoltelek.hu/

ezt ajánlom mindenki figyelmébe aki esetleg még nem ismeri

viszont nekem is segítség kéne. hogyan és mivel lehet kiírni 8,5 gigás, tehát dual layeres lemezt igénylő gyári dvd-t. *.ifo, *.vob, *.sub filés könyvtár, tehát clonedvd2-vel kellene, de az nem hajlandó, gondolom nem tudja a dl-t. shrinkelni kell? de akkor meg minek vettem dl írót meg drágán lemezeket hozzá?
  • evid
    Védelem. DVDFab-ot is próbáld ki. Ez szokott segíteni.
  • Khaosz5
    Minden dvd lejátszik tök új filmeket. néha 1-2 le szoktam rippelni de manapság nem megy

Davinchi-t akartam rippelni nem megy. + a többi sem. viszont az 1-2 éves régebbi gyári filmek simán gond nélkül...

Nem hiszem, h az író hibája mert az nem lehet hogy a réginél megy az újabbnál nem. Sőt az újjak közül is sikerült 1-2 leszednem, de az igényesebb filmeknél megáll hibára. érdekes, h elkezdi aztán 1 az első vob file-nál meg meghal...
  • Met
    leg újabb Any DVD fut?
  • Khaosz5
    Sziasztok segítséget szeretnék kérni.
    Rippelési problémám van.
    A LG dvd íróm szépen lejátsza az összes lemezt és a régi DVD-ket le is rippeli, visszont az újabb lemzeknél az elején már kiakad nem tudja lerippelni. Próbáltam csomó rippelő progit mindegyiknél ugyanaz van az elején elkezdi rippelni és kb 3-4% körül olvasási hibára megáll a rippelés. Viszont a lemezt szépen játsza.

Mit tegyek? Mi lehet a probléma ? Valami új védelem ? Pedig a legfrisseb progikkal próbálom.

Kérlek segítsetek, ha nektek is volt ilyen problémátok.

Köszi,
    bye
  • Csacsi
    Látom erre sehol nincs válasz.

Régebben is kérdezték, akkor se volt. Azért ha vki tud vmit, akkor szólhatna.

Köszi előre is.
  • Zsolt01
    Sziasztok.

Azt szeretném elérni, hogy ne is kezdje el a Dvd írás pl.: hibaüzenettel !!!
    Vagy valamilyen hibaüzenettel hagyja abba.

Nero 6-ban lévő állítások érdekelnének, vagy magába a Win Xp-be.

De természetesen bármikor vissza is lehessen állítani !!!

Válaszokat előre is köszönöm szépen.