DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Egy problémám lenne. Aviból konvertáltam DVD formátumba egy filmet és asztali DVD-n lejátszva nem teszi ki szélesvásznúra (nincs a két fekete csík). Számítógépen pedig tökéletesen jó. Konvertálás elõtt a progiban beállítottam a 'TV Screen' menüben a 16:9-et, de semmi. Mi lehet a probléma, mert így idegesítõ lenne végignézni a filmet? A program amit használok: VSO DivxToDVD Válaszotokat elõre is köszi 😊
UI: Remélem a topik hatáskörébe beletartozik, ha nem sorry...

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Rage47
Amúgy most nézem, lehet h rosszul irtam le a "tüneteit". Beolvassa, csak lefagy, ha vmit meg akarok nyitni a lemezen...
Rage47
köszi!, elolvasom 😊
Met
tedd egyedüli masterként egy ide kábelre és próbáld úgy, a #6923 megnézted?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Rage47
sziasztok!
Most vettem egy pioneer dvd írót. Az a gondom vele, hogy nem olvas be semmit. Megírtam vele egy lemezt, azt sem ovlassa be. Az LG olvasóm simán beolvas mindent:S Ha már megvettem az írót, szeretném teljes értékûen használni, szal olvasni sem ártana vele a lemezeket... Még garanciás, sztetek visszacserélik? Mi lehet a gond?
Ezer + 1 köszi ;] hasonló tüneteket fedeztem fel én is, mint ami oda le van írva.Na majd állítgatok picit.
haway

Thermaltake Armor|Asus P5k3 Deluxe Wifi| Asus8800GTX |Thermalright HR-03 GT|C2D E8400@4Ghz |Thermalright Ultra-120 Extreme|Kingston HyperX DDR3 1GB|FSP ZEN 400W|

Tigristank
Szerintem a LightScribe-ra vagy a LabelFlash-re gondolt.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Lteebee
Olyan nyomtatót kell venned, amihez adnak ilyen lemez-behelyezõ kütyüt.
És persze nyomtatható dvd is kell.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

KILLER2
Na ez az, amit én nem tudok. Szeritnem 10.000-15.000, de ez csak tipp, még életemben nem láttam ilyet, de hát erre van a Google.

Töltsük le az internetet!

és azt mennyiért kapok kb.???
KILLER2
Olyat egészen pontosan sehogy nem fogsz csinálni. A DVD író DVD írásra való, nem pedig nyomtatásra. DVD nyomtató kell keked.

valami olyasmi !!! nem ugy akarom hogy ilyen különleges papírra nyomtatok és azt ragasztom rá hanem magába a dvd felsõ részeébe égetm bele amit akarok!!!!!!!!!!
KILLER2
Gondolom sehogy. Mármint ha DVD nyomtatásra gondolsz.

hello
hogyan lehet dvd íróval a dvd tetejére képet égetni???????????????
Met
ez jó összeállítás 😊

ez csak úgy szembejött, ImgBurn maradjon, melljük a legújabb Nerot

PPeter
Hasznos tanácsok

Ezt olvasd el, szerintem benne van, hogy miképp orvosolható. 😊

BURN.HU / CDGRAB.HU

Hel\o/
Mi lehet a gond ha nagyon lassan másol v. ír a Pioneer 111D írom?
Van hogy egy DVD-ét 1 óra alatt másol fel vagy ír ki o.O, most cseréltem alaplapot réginél nem csinálta ezt.Gyanakszom h valamit a biosba kéne állítani , mert van Sata meg Pata merevlemezem. Pata-n van a rendszer többin meg az adat. MSI i975x platinum power up edition az alaplap.

Thermaltake Armor|Asus P5k3 Deluxe Wifi| Asus8800GTX |Thermalright HR-03 GT|C2D E8400@4Ghz |Thermalright Ultra-120 Extreme|Kingston HyperX DDR3 1GB|FSP ZEN 400W|

PPeter
DVD9-et ne Neroval írjatok, mert a rétegváltás nem szabályozható benne manuálisan, automatikusan meg rossze helyre teszi. ImgBurn a megoldás.

BURN.HU / CDGRAB.HU

PPeter
Ha telepíttél Alcohol, BlindWrite, CloneCD programot, akkor szedd le ezeket.

BURN.HU / CDGRAB.HU

grebber
Az egyik haverom azt kérdezi hogy Néroban kell-e valamit állítani ahhoz hogy tudjon duplarétegû dvd-t irni??

Next PC upgrade: 2022

hello mindenki egy olyan problémám van hogy DVD9et szeretnék irni tudja az irom van dvd9em is de mikor meg akkarom írni akkor ez a hiba üzi:

az egymenetes (DAO) felírása nem indítható
cd-írás hiba: 2.4x(3 324 KB/s)

Elõre is köszi a tipeket

Lteebee
Valszeg, megint letaposták.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

ZaJanga
hi all
nektek bejön a coversempire oldal?
vagy megint letakaríttatták?

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

csicsa
8x-osnál többel én se szoktam írni.Csak idegesít,hogy egyik nap még engedi,másik nap meg már nem.Pedig nem állítottam el semmit.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

KILLER2
Szeritnem nem is érdemes annál gyorsabban DVDt írni. Én múltkor írtam egyet 16xosan, de utána nem nagyon tudta beolvasni a gépem. Bár igaz, régebben ment neki.

csicsa
Nem hiszem,mert mindenfajtát csak 4x-esnek lát,és úgy meg is írja hiba nélkül.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

czky
Nem lehet h a lemez rossz?

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

csicsa
Sziasztok!
Had kérdezzem meg,hogy lehet az,hogy a NERO6 a 16x-osan írható DVD-t is csak 4x-nek látja.De csak nem régóta.
Semilyen beállítással nem tudtam észhez téríteni.Gondoltam lecserélem NERO7-re,de azzal is ugyanaz a helyzet már alapból.
Mit csináljak,hogy lássa normálisan a DVD-t?

Sanyix
miért nem lehet több 1400 megánál? 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

KILLER2
Köszi.

az nem fog menni,csak a képfile

KILLER2
Úgy kéne, hogy a DVDn ne a képfájl legyen, hanem a tartalma. De aztán lehet, hogy megmaradok a 3 CDnél.

nero alatt adat írás és kész...
persze ha az iso méretek 800mb alattiak vagy nem többek mint 1400mb

hunbasser
adatként felíród rá,és aztán daemon toolsal meg bemountolod õket a telepítésnél szépen,sorban.

ReaL MaDRid x siempre

KILLER2
Isoban vannak, de a 3 isot hogy tudnám egyetlen DVDre írni?

mindegyik cd lemezt lenyomod isoba.
majd ha ez megvan,akkor kiírod dvd-re

KILLER2
Ezt így nem nagyon értettem. Célom, hogy 1 DVDre kitegyek egy 3 CDs játékot.

mindhárom lemezt mountold be majd írd ki dvd lemezre.
Mikor kéri a lemezeket mindegyiket benyomod sorrendben ahogy kéri a játék...virtuálsi meghajtóban használva természetes (daemon)

Sanyix
Kirakod lemezképfájlban. Ennyi.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

KILLER2
Hogy tudok kiírni egy 3 CDs játékot 1 DVDre? Mert kiírtam úgy, hogy az adatfájlokat (az autorunt nem) rámásoltam 1 DVDre, de így is kéri a lemezeket. Hogy tudnám ezt megoldani? Bocs, hogy warez jellegû kérdést teszek fel, de légyszi válaszoljatok.

Nos, nálam adott egy olyan probléma, hogy pár hete nem tudok a dvd írómmal letörölni újraírható dvd-ket/cd-ket. Minden más mûködik, csak ez az opció nem. Azt írja, hogy ez a lemez nem újraírható, rakjak be egy újraírhatót (Nero). Elösször azt hittem, hogy a Nero-val lesz gond, de Alcohol 120% se akar törölni. Ekkor még ment a cd írómmal a törlés. Most nemrég le akartam törölni a cd írómmal egy cd-t, de már azt se engedélyezte. Számomra ez elég furcsa, hogy mind a két íróban csak a letörlés nem megy. Valami ötlet?

ggblogs.extra.hu - film, anime, zene blog.

Met
hogy másoltad fel ?
Azért lassabb mert nehezebben tudja olvasni a lemezt.

sziasztok. dvd filmeket másoltam a wincsire (xp-op. rendszer.)az elsõt gyorsan fel is raktam a másodikat csak 1x-es sebességgel másolta csak a gépem. Ha újra inditom az elsõ lemez ismét gyorsan felmegy a következõ megint 1x-en megy fel.MIÉRT?
Met
viszont így sérülhet az image és használhatatlanná válhat
IsoBuster, WinIso, Ultra Iso stb.

KILLER2
Na így 3 program után marad a jó öreg módszer: kimásolom a fájlokat aztán egyszerûen kiírom õket a többivel együtt.

KILLER2
Letöltöttem és rendben is van, de a trial csak 300 megáig enged menteni, ez meg 4 giga! Nincs esetleg valami ingyenes program?

KILLER2
Köszi.

RaveAir
Szerintem Ultraiso-val hozzá tudod rakni.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

KILLER2
Ok, akkor így csinálom, csak féltem ettõl a nódszertõl, hátha lezárja.

bigapó
egyik tippem, hogy kiírod újraírhatóra, a lemezt ezután simán átmásolod a vinyóra, ott hozzáraksz amit akarsz és aztán ezt kiírod. ha film, akkor nemtom, mert ott ez nem müxik vagy igen?

The Matrix has you...