DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy problémám lenne. Aviból konvertáltam DVD formátumba egy filmet és asztali DVD-n lejátszva nem teszi ki szélesvásznúra (nincs a két fekete csík). Számítógépen pedig tökéletesen jó. Konvertálás elõtt a progiban beállítottam a 'TV Screen' menüben a 16:9-et, de semmi. Mi lehet a probléma, mert így idegesítõ lenne végignézni a filmet? A program amit használok: VSO DivxToDVD Válaszotokat elõre is köszi 😊
UI: Remélem a topik hatáskörébe beletartozik, ha nem sorry...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Most vettem egy pioneer dvd írót. Az a gondom vele, hogy nem olvas be semmit. Megírtam vele egy lemezt, azt sem ovlassa be. Az LG olvasóm simán beolvas mindent:S Ha már megvettem az írót, szeretném teljes értékûen használni, szal olvasni sem ártana vele a lemezeket... Még garanciás, sztetek visszacserélik? Mi lehet a gond?
haway
Thermaltake Armor|Asus P5k3 Deluxe Wifi| Asus8800GTX |Thermalright HR-03 GT|C2D E8400@4Ghz |Thermalright Ultra-120 Extreme|Kingston HyperX DDR3 1GB|FSP ZEN 400W|
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
És persze nyomtatható dvd is kell.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Töltsük le az internetet!
hogyan lehet dvd íróval a dvd tetejére képet égetni???????????????
ez csak úgy szembejött, ImgBurn maradjon, melljük a legújabb Nerot
BURN.HU / CDGRAB.HU
Mi lehet a gond ha nagyon lassan másol v. ír a Pioneer 111D írom?
Van hogy egy DVD-ét 1 óra alatt másol fel vagy ír ki o.O, most cseréltem alaplapot réginél nem csinálta ezt.Gyanakszom h valamit a biosba kéne állítani , mert van Sata meg Pata merevlemezem. Pata-n van a rendszer többin meg az adat. MSI i975x platinum power up edition az alaplap.
Thermaltake Armor|Asus P5k3 Deluxe Wifi| Asus8800GTX |Thermalright HR-03 GT|C2D E8400@4Ghz |Thermalright Ultra-120 Extreme|Kingston HyperX DDR3 1GB|FSP ZEN 400W|
BURN.HU / CDGRAB.HU
BURN.HU / CDGRAB.HU
Next PC upgrade: 2022
az egymenetes (DAO) felírása nem indítható
cd-írás hiba: 2.4x(3 324 KB/s)
Elõre is köszi a tipeket
nektek bejön a coversempire oldal?
vagy megint letakaríttatták?
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Had kérdezzem meg,hogy lehet az,hogy a NERO6 a 16x-osan írható DVD-t is csak 4x-nek látja.De csak nem régóta.
Semilyen beállítással nem tudtam észhez téríteni.Gondoltam lecserélem NERO7-re,de azzal is ugyanaz a helyzet már alapból.
Mit csináljak,hogy lássa normálisan a DVD-t?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
persze ha az iso méretek 800mb alattiak vagy nem többek mint 1400mb
ReaL MaDRid x siempre
majd ha ez megvan,akkor kiírod dvd-re
Mikor kéri a lemezeket mindegyiket benyomod sorrendben ahogy kéri a játék...virtuálsi meghajtóban használva természetes (daemon)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ggblogs.extra.hu - film, anime, zene blog.
Azért lassabb mert nehezebben tudja olvasni a lemezt.
IsoBuster, WinIso, Ultra Iso stb.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/