DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így éjjel bocsánatos bûn,de tényleg érdekel.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

ami késik nem múlik............
de ez a mondatod kritikán aluli volt...

Soha nem iszom 😛

" Vagy csak kockulsz 😄 Én soha nem nézem meg mit bír a gép"
ne piáz annyit<#zavart2><#zavart2><#pias><#pias>

Neked valójában van problémád a megírt lemezekkel? Vagy csak kockulsz 😄 Én soha nem nézem meg mit bír a gép. Megírom és ott ahol szeretném mûködik, akkor kit érdekel. Csak kiváncsi vagyok.

phalanx
nem arról van szó hogy nem hiszek neked csak az itt olvasottak alapján tartom soknak az értékeket

ha nekem nem hiszel 1x csak megjön PPeter és majd segít...
ja addig is verbatim mmc és taiyo

phalanx
a PI Errors maximum 137 és 209 de néha 300 is megvan... 300 az ECMA standard de 300-as értéknél már vannak lejátszók amik nem tudnak megbirkózni vele, más fórumokan a belinkelt képek alapján azt mondanám, hogy a nagy átlagnak ez az érték 10 és 100 között mozog, de legnagyobb részének 50 alatt van, az enyémhez hasonló 2-300-as értékek a 3-4 éves lemezeknél jelentkeznek, de bazz én ezeket a sz@rokat ma írtam ki <#szomoru1>

van verba lemezed??
egyébként ez a 96-97-es érték nem rossz.<#eljen>
hát én nem tudom melyik Pi értéket nézed de a tied simán jó...<#eljen><#eljen>
a tied 0,34 és a max ami még megengedett az a 7-es illetve a 6-os<#integet2>

phalanx
próbáltan 4x-en is de akkor is ugyanezt kapom <#fejvakaras>

16x lemezt 8x-an írj max 8x lemezt meg 4x-en.
legalábbis én így szoktam..
Egy próbát megér

Met
ha lassabban írod akkor sem változnak az értékek?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

phalanx
Hi
Van egy Pioneer DVR 111D DVD íróm de nem vagyok biztos benne hogy megfelelõen mûködik
Mindíg mindent 6x-an írok vele és teljesen mindegy milyen márkás DVD-t írok az eredmény miníg elég siralmas
Habár az értékek jóval az ECMA standard alatt vannak ahogy én elnézem, nállam alltalában mindenki sokkal jobb eredményeket produkál <#shakehead>

A PI érték borzasztóan magas minden esetben a PI max-ról nem is beszélve, szerintetek mi lehet a baj?

Philips DVD-R 8x max (fujifilm03) 6x-an megírva

Fujifilm DVD-R 8 max (prodiscf01) 6x-an megírva

Crazyn
Hali!
Lehet valahol pesten kapani LightScribe-os SATA DVD irót?
Elvileg a samsungnak van,, csak nemtom, hogy lehet-e kapni

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Sziasztok Kérlek segítsetek!Az a gondom,hogy asztali dvd íróval készítettem felvételt DVD-Ram lemezre dea"dvd dectypter" nem akarja beolvasni.Az "mpeg2cut2-vel pedig nem tudom megvágni Egyébként dvd+-rw-vel normálisan mûködik minden. Köszi<#conf>
Nem lehet, hogy Mac-es formátumban írták meg?

nekem meg oyyan hogy, a sims 2 egész sorozata egvan nekem szépen kiirva nyomtatva stb stb..., eddig géprõl voltak telepitve, de most kiirtam mident, és felttetm a pets-et, és oyat csinál hogy most pl megy, de ha ujra inditom a gépet, akkor már nem inudl el, ha megin t ujraidnitoma kkor már elidnitja, sztetek lehet irási hiba?

Sanyix
A szürke nem jelenti azt hogy törölni akarnád, azt jelenti, hogy az van rajta, és nem változtathatod már meg.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Helló! Van egy nagy problémám. Kaptam egy DVD-t, amit üresnek lát a gép. Ha rámegyek a Neróban, hogy Adat Lemez Készítése, akkor elõször azt írja, hogy a lemez UDF, mi ISO9660-t használunk, akarjuk-e megváltoztatni a dokumentum típusát. Ha OK-t nyomok, akkor utána azt írja, hogy a sáv nem a Nero többmenetes írásmódjával készült. Ha megint OK-t nyomok, akkor megjelennek a mappák és a fájlok a Neróban, de szürkén és piros X-szel, mintha törölni akarnám õket. Hogyan menthetném le az adatokat a DVD-rõl? IsoBuster meg ilyesmi is mind üresnek érzékeli. Vagy szerintetek mivel volt írva? Fotós boltban lett kiírva.
bigapó
azért, mert a Ridisk szar a Pio meg jó és nem szereti, ha szart raknak a szájába..te se szeretnéd 😊))

The Matrix has you...

Sanyix
Nálam a 111D-vel semmi baja, eddig 40-et írtam, és 1-et rontott el.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ja jobb lassabban írni, én pl. sohasem azon a sebességen írom a lemezeket, mint amik rá vannak írva, hanem alacsonyabbal. Biztos, ami biztos.

Ja tényleg: az hogy lehet hogy az én Pioneer DVR-110D-m utálja a kék/szürke tetejû 8x Ridisc lemezeket még 1.41 Firmware frissítés után sem? Még 0%-nál leáll írási hibával. Ja és persze a lemez utána használhatatlan lesz! Pedig próbáltam alacsonyabb sebességen is.

(Egyébként ezeknek a lemezeknek lámpafénynél inkább kékes színû alja van, semmint lila, lehet hogy a hordozóréteg a ludas?)

KILLER2
1: Google-ba írd be a fájl tíousát, szerintem biztosan kiad olyan programot, ami kezeli. Történetesen milyen fájl?
2. Valószínûleg az írási sebesség. Lassan írd, pl 4x-en, szeritnem úgy menni fog.
ja és: BUÉK!

Töltsük le az internetet!

Sziasztok!
van egy dvd-film amit shrink nem tud kezelni tudtok segíteni pl:egy másik progi?
van még egy problémám megírok egy filmet nero 7-tel és akadozik a dvd lejátszóba. mi lehet a gond?
PPeter
Ha van a gépeden más CD/DVD-író szoftver, akkor uninstalláld õket, Alcohol, BlindWrite tudja így megfogni a rendszert.

BURN.HU / CDGRAB.HU

bigapó
kösz, majd megnézem magamnak. jártam már arrafele, de csak a dohány utcában.

The Matrix has you...

sumi
Üdv...volna 1 kis problémám..

+bolondult a nérom:nem engedi letörölni az ujrairható dvd lemezeimet..a hibaüzi a köv:ez nem ujrairhato lemez...help..

Az akácfában van egy bolt
Ahogy a Blaha felõl mész az Astoria felé, jobbkéz felõl nyílik elsõnek az Akácfa utca. Bemész rajta és az elsõ keresztutca (Dohány utca) után jobbkéz felõl kb 50 méter után de még a parkoló elõtt van egy piros rácsos kis üzlet. Ott árulnak mindeféle nyersanyagot.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

bigapó
mijaza akácfa? 😊)

The Matrix has you...

Hát akkor én tudtam rosszul.
Pedig ezt mondta az eladó. (fasz üsse ki a szemit)
Nem szoktam dl lemezt venni 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Akácfában néztem és 1600-2000 között volt a Verba "-"-os és 600-800 a plusszos.

egy sima dvd lemeznél a ami egyébként mondjuk 90ft arra durván rárak még kb ugyanennyit...
nagy p@csök

ezt rosszúl tudod.
kb egy árban vannak a prémium kategóriák.
verbatimról beszélek...

A plusszos kétrétegû drágább mint a mínuszos. Vagy fordítva de az egyik 600-800 a másik 2000-2500

Elképzelhetõ, hogy hamisítványokat is árulnak? Hogy lehet megállapítani, hogy adott lemez hamis vagy eredeti? Az artisjust hány %ot tesz rá a lemez árára?

Met
igen, de sok ember nem néz apróhirdetéseket, nincs olyan ismerõse stb.
bemegy a Media Markt-ba, TDK márkaboltba stb. és ott veszi meg.

hunbasser
no igen,de mindenki tudja,h ez hülyeség.
inkább megveszem 600-ért,ha nem jó,veszek mégegyet,még úgyis csak 1200 ft

ReaL MaDRid x siempre

Met
mert van hozzá tok, átmegy 4-5 kézen és utána kerül ki a boltba és van rajta artisjust matrica és full legális forrásokból van

Hi!

Vki pls mondja már meg a tutit, miért van az, hogy a dupla rétegû lemez neten rendelve 600 Ft, míg boltban 2000?

Ezt nem teljesen értem, ha csak ki akarod írni, akkor mondd meg milyen formátumban van meg neked a gépen. #6945 az egyik megoldás ez lehet. Ami meg 3 és fél óra az valami konvertálás akar lenni? Mondjuk nerot ritkán használom 😊

Ha a DVD-rõl feltelepíted és eredeti akkor nem szabad kérnie cracket és gondolom ha a DVD-t kompletten átmásolod lemezrõl, lemezre akkor sem.

Nah... nem találtam helyet ahová írhatnám ugyhogy ide írom....Kaptam kölcsön haveromtól egy játékujság DVD-jét amin általában havonta közölnek egy teljes játékot nah szóval ezen megtetszett a game, és ugyebár mivel teljes játék meg nem warez ezért nem adnak hozzá cracket, nah szval hogy tudnám magamnak ugy leirni hogy telepítés után ne kérjen cracket a játék???

Nem tudom hogy vannak vannak fennt a filmek a gépeden....DVD-képben, vagy csak a videófájlok egy mappában, gondolom a kettõ közül vmelyik, szval nyisd meg az Nero exprest és válaszd ki azt "Videók/Képek" menüben hogy "DVD videó fáljok" és itt szépen bepakolod oda azokat a fajlokat amik a Video_TS ben lennének(nem kell létrehozni a kétmappát,Audio_TS;Video_TS azt majd õs negcsinalja csak a video ts tartalmat kell berakni) és akkor utanná készít neked egy jó dvd-t ami elég sok sok DVD lejátszóval kompatibilis még az én 8 éves kis nonamemmel.... én ezt ajánlom és még azt hogy hogy jobban jarsz ha a DVD film DVD képben van meg akkor beolvastatás után felmásolod a video ts-t a gépre és ugy írod ki...

Sziasztok, az lenne a problémám, hogy készíteni szeretnék egy DVD-t a Nero Vision Expressel, viszont aha 3 és 1/2 órás a készítési idõ, akkor az utólsó fél órában kikapcsol a gép. Ezt csinálja velem, már hónapok óta, eddig nem nagyon idegísített,mert rajtahagytam a gépen,de mostmár nincs helyem és nagyon szeretném õket kiírni! Tudna nekem valaki tanácsot adni?

Köszönöm
Logikusan az elsõ lépés az lenne, hogy lehuzogatod a géprõl, majd visszadugdosod. Így kiderülne, hogy kontakt hiba vagy sem.

csá. van egy laptopom, abban van egy philips dvd író, ami állndóan eltûnik a rendszerbõl. az everest ezt írja ki: "A(z) 'PHILIPSDVD+-RWSDVD8431'eszközIDE\CdRomPHILIPS_DVD+-RW_SDVD8431________________LJ41____\5&bbd1fb8&0&0.0.0) eltûnt a rendszerbõl az eltávolításra való elõzetes felkészítés nélkül."
Namost ilyenkor mi van? rossz a meghajtó vagy csak kontakt hiba van?
Ha a rendszer látja tökéletesen mûködik, de ez elég ritka. van úgy, hogy írás vagy lejátszás közben eltûnik.

Hiba az én készülékemben volt, sikerült megoldani.

Igen, szélesvásznú. Dvd-t megírva pc-n szélesvásznú is, csak az asztali DVD-n nem.

Met
a forrás film 16:9-es?