DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem a következõ lenne a problémám. Van egy LG HL-DT-ST DVD-íróm (DVD-RAM GSA-4160😎 és elvileg képes lenne írni DVD+R-es dvd-ket. A nero megis írja amit kérek, de a lezárásnál hibát ír ki: DAO lemezlezárással van a problémája. A neroban viszont ezt nem lehet változtatni, szval ki van lõve. Más író programban sem voltam sikeres. Mi lehet a baj? DVD-Rt minden gond nélkül visz.
DarkSector
Dvd író:
LG GSA-4160B

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hi!

A problémám az lenne hogy a dvd-íróm eddig megírta a lemezeket rendessen most meg az 1x írható dvd-t nem akarja gyorsabban megírni 1.5x-es vagy 2x-es sebességnél?
Dvd-író havernál rendessen megy.Valami program bezavarhat!Az érdekesség az hogy ugrál a buffer írás közben.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ha img vagy isoban van lényegtelen hogy mi a tartalom.simán megírja..

grebber
dvd decrypterrel hogy lehet adatot kiirni ?

Next PC upgrade: 2022

KILLER2
Meg minden, amit csak találsz.

Töltsük le az internetet!

dvd decrypterrel próbáld megírni..

grebber
Neroval 20. kiirásra sem jó 😞
Ashampoo progi egy kalap szar nem képes irni RW-t egyátalán 😞

KILLER2
Nem, tudom valami hiba, az biztos. Próbáld meg más programmal is.

grebber
Lenne egy problémám.
Van egy játék mdf-be melette az mds.Ez az igame 4,2GB-ot foglal és így egybe szeretném kiirni dvd-re de hiába irom ki mindig csak 132MB lesz a DVd-n és persze hogy nem müködik.

Mi lehet a gond hogy csak 132MBnak ismeri fel??

duracellmumus
tudom hogy le vagyok maradva...nekem 110D nem akar cd-r -re audiot írni cd-rw-re meg igen ez normális vagy cseréljem ki a felhasználót???

Apunak mindig igaza van! Most is.

KILLER2
Egyszer csináltam már iylet. Nem a legjobb módszer, ha nincs más választásod, csak akkor használd. darabold fel 2 darabra a fájlokat. Írd ki õket, majd amikor telepíteni akarod, az egészed másold fel a gépre egy mappába és onnan telepítsd.

atenza
Oks..És fel lehet vhogy darabolni 2 simára? Egy játékról van szó...

KILLER2
A 4,7 és az 5,6 között majdnem 1 giga a különbség. Ezt csak DL lemezre tudod kiírni szerintem.

atenza
Sziasztok!
Ki szeretnék írni egy 5.6Gb-os .iso filet, de nem tudom h. elég-e ehhez egy 4.7Gb-os DVD, mert ugye vmivel kevesebb lesz a mérete ha kiírom...??

Azzal mit lehet tenni, ha egy film aviban normális, de dvdbe átkonvertálva elcsúszik a hang? Progi: ConvertXtoDVD

A filmek többségénél nincs gond, csak 1-1 film rossz.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Van Arita is.
Olcsó Dvd Párkányban kapható, max. 80 Ft/db. TDK minõség
Sanyix
http://itmedia.sk/hu/ nagy tételben a legjobb.
Mocsadék szemét aristjus is kimarad belõle <#vigyor1>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Crazyn
Nem tudja vki, hogy nálunk lehet-e már kapni a samsung SH-S183L típusú íróját?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

bigapó
#6961-es hozzászólást nézzétek meg. bolt és elég olcsó. még nem jártam ott, de meggyõzõ az oldaluk.

The Matrix has you...

KILLER2
Neten én is rendeltem már, de arra jutottam, hogy postával együtt nem nagyon éri meg.

Természetesen nem boltban gondoltam, de már megvan, köszi.

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

KILLER2
Boltban. Olcsón? AZ attól függ, hogy neked mennyi az olcsó, milyen a lemez, hol veszed.

Sziasztok!

Nem tudja valaki hol lehet hozzájutni üres DVD-lemezekhez OLCSÓN ?

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

Sziasztok!
Nagyon fontos lenne ha elküldené valaki a DVDFabDecrypter instalációs programját.
Elõre is köszönöm!
Ja, az e-mail címem: [email protected]
RelakS
BenQ DVD-krõl mik a tapasztalatok? Nyomtatható +R-re gondolnék.

DVD-RAM?
Nem rossz, FAT32-nek megformázva szinte nincs az a gép, ami ne tudna mit kezdeni vele mindenféle extra program telepítése nélkül. Persze, a DVD írónak ismernie kell a DVD-RAM formátumot még akkor is, ha csak simán olvasni akarod. Rá/róla másolás kicsit lassú, de ez minden DVD-vel így van a vinyóhoz képest.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Pistike 007
üdv! A dvd-ram az hogy is van?? mindent mondjatok el amit tudtok róla! köszike

Köszönöm szépen. Meg fogom lesni.

Met
ConvertX to DVD
megmutatod neki a 2 filet és még feliratot is tesz re ha ott van mellette ugyan olyan néven

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

carterx
ez a az 50-es csomagban a Ricoh Gold 60FT az CD v DVD??

hi

carterx
ebben bíztam.igen 16x-osat használok.
álítólag nem éri már meg hamisítani és ezért nincsennek hamisak.
thx

Egy kérdést szeretnék feltenni:

Ha van egy 2 cd-s avi filmem, akkor azt hogyan tudom átkonvertálni egy DVD-re úgy, hogy folyamatosan tudjam nézni a filmet? Az egy részbõl álló filmeknél nincs gond. Össze kéne õket fûzni (azt se tudom 😛)? Remélem érthetõ a kérdés 😊

NeoMaN
Verbatim mindig jó (8* mínuszos volt hamisítva), TY pedig a csúcs.
Bár súgok egy olyantot, hogy most a Mistralban 50-es csomagban a Ricoh Gold 60FT brutto.
😊)
RICOHJPN

TY szint.

Gyakorlatilag ( szerintem ) a kettõ közül bármelyikkel jól jársz verbatimból. De lehetõleg 16x-os legyen mert a 8x-osakból asszem volt hamisított.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

carterx
ok,várom az okosak véleményét,addig is köszi a tiéd,de ugye azér nem olyan rossz ez az mcc se??

Micubishi az asszem egy hangyányival rosszabb mint a tajo yuden. de majd egy hozzáértõ megaszondja.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

carterx
Sziasztok.
Melyik Verbatim lemez alapanyaga a jobb? A kettõ közül:

TY 603
MCC 03RG20

és mi a különbség köztük?

thx<#help>

Sonajk @:o)
Köszönöm!
Meglesem 😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Max. Benq-t mernék, de azt meg már nem kapni. Labelflash-es Pioneer, Asus, NEC nem jó? 😊

[Jakuza]
DVD Shrinket szoktak mostanaban hasznalni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sonajk @:o)
Sziasztok!
Adott egy gyári DVD, ami 6,5-7 GB adatot tartalmaz. Szeretném ezt egy 4,7 GB-os DVD-re felírni. Az érdekel, hogy milyen programot ajánlanátok ahhoz, hogy mindezt jó minõségben megtegyem. Próbáltam a NERO-t (DVD újrakódolása) de a kapott eredmény nem az igazi. Nem baj, ha az ajánlott program engedi a menük és a DVD-n található extrák "buherálását" is.
Válaszaitokat elõre is köszönöm.
Bye all!

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Met
a lemezre írt maximális sebesség fele
16x-os 8x-osan írva az ideális (szerintem)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Miért nem jó a max/2 sebességgel írás?

Crazyn
Milyen lightscribe-os irot ajanlotok?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Sok sikert hozzá és ha megtalálod mi volt a gond remélem megosztod velünk <#wave>

Megfogadom.

phalanx
jelenleg nincs különösebb gond velük, de szeretném ha ez 3,4,5 év múlva is így lenne ... egyébként meg maximalista vagyok, tudom hogy a jelenlegi értéknél sokkal jobbnak kellene lenni, így úgy se nyugszok amíg rá nem jövök mi a baj <#vigyor2>

ha hosszú távban gondolkozol,akkor verba mmc,vagy verba taiyo lemezt választassz...ja és soha nem írod meg a lemez max sebességénél 2x lassabban....<#wave><#wave><#wave><#eljen><#eljen>