DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LG GSA-4160B
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A problémám az lenne hogy a dvd-íróm eddig megírta a lemezeket rendessen most meg az 1x írható dvd-t nem akarja gyorsabban megírni 1.5x-es vagy 2x-es sebességnél?
Dvd-író havernál rendessen megy.Valami program bezavarhat!Az érdekesség az hogy ugrál a buffer írás közben.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ashampoo progi egy kalap szar nem képes irni RW-t egyátalán 😞
Next PC upgrade: 2022
Van egy játék mdf-be melette az mds.Ez az igame 4,2GB-ot foglal és így egybe szeretném kiirni dvd-re de hiába irom ki mindig csak 132MB lesz a DVd-n és persze hogy nem müködik.
Mi lehet a gond hogy csak 132MBnak ismeri fel??
Next PC upgrade: 2022
Apunak mindig igaza van! Most is.
Töltsük le az internetet!
Ki szeretnék írni egy 5.6Gb-os .iso filet, de nem tudom h. elég-e ehhez egy 4.7Gb-os DVD, mert ugye vmivel kevesebb lesz a mérete ha kiírom...??
A filmek többségénél nincs gond, csak 1-1 film rossz.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Mocsadék szemét aristjus is kimarad belõle <#vigyor1>#vigyor1>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
The Matrix has you...
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Nem tudja valaki hol lehet hozzájutni üres DVD-lemezekhez OLCSÓN ?
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Nagyon fontos lenne ha elküldené valaki a DVDFabDecrypter instalációs programját.
Elõre is köszönöm!
Ja, az e-mail címem: [email protected]
DVD-RAM?
Nem rossz, FAT32-nek megformázva szinte nincs az a gép, ami ne tudna mit kezdeni vele mindenféle extra program telepítése nélkül. Persze, a DVD írónak ismernie kell a DVD-RAM formátumot még akkor is, ha csak simán olvasni akarod. Rá/róla másolás kicsit lassú, de ez minden DVD-vel így van a vinyóhoz képest.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
megmutatod neki a 2 filet és még feliratot is tesz re ha ott van mellette ugyan olyan néven
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
álítólag nem éri már meg hamisítani és ezért nincsennek hamisak.
thx
Ha van egy 2 cd-s avi filmem, akkor azt hogyan tudom átkonvertálni egy DVD-re úgy, hogy folyamatosan tudjam nézni a filmet? Az egy részbõl álló filmeknél nincs gond. Össze kéne õket fûzni (azt se tudom 😛)? Remélem érthetõ a kérdés 😊
Bár súgok egy olyantot, hogy most a Mistralban 50-es csomagban a Ricoh Gold 60FT brutto.
😊)
RICOHJPN
TY szint.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Melyik Verbatim lemez alapanyaga a jobb? A kettõ közül:
TY 603
MCC 03RG20
és mi a különbség köztük?
thx<#help>#help>
Meglesem 😉
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Adott egy gyári DVD, ami 6,5-7 GB adatot tartalmaz. Szeretném ezt egy 4,7 GB-os DVD-re felírni. Az érdekel, hogy milyen programot ajánlanátok ahhoz, hogy mindezt jó minõségben megtegyem. Próbáltam a NERO-t (DVD újrakódolása) de a kapott eredmény nem az igazi. Nem baj, ha az ajánlott program engedi a menük és a DVD-n található extrák "buherálását" is.
Válaszaitokat elõre is köszönöm.
Bye all!
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
16x-os 8x-osan írva az ideális (szerintem)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"