DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
a firmware a dvd író-t vezérli. a dvd iró epromjába van beleégetve, ez tartalmazza mit, hogy, milyen gyorsan írjon. azért kell frissíteni, mert lehet, hogy olyan lemezt próbálsz írni vele 4x-esen, ami a firmware-jében nem szerepel még, ezért írja lasabban. (minden írható dvd-nek van egy gyári kódja, amit a firmwarenak tartalmaznia kell, hogy rendessen felismerje és megírja)
minnyá adok linket
Firmwaret > ezt ki tudnád fejteni nekem. Nemvágom ..
Próbáltam már minden fél dvd-t princo, traxdata, TDK.
Leszedtem ezt a firmwaret,mit kell vele csinálni???
GSA4040A302
Egyébként a kétoldalú DVD-RAM nem egy lemez,hoanem olyan tokban van mint egy floppy lemez,és ugyanúgy elhúzható egy kis fémrész az elején(a tokkból nem lehet kivenni,része)
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
Következõ lenne a problémám.
SONY DVD RW DW-U14A típusúval 4x DVD-írás 28-30 perc !
Nero 6.0.0.23 használok.
Mi a probléma ?!?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B
sztem csak az ide kezelés miatt van a terhelés. 233-nál is lehet IDE-t kezelni normálisan, ha jó a vinyó és a kábel is, anélkül hogy a proci felrobbanna (ha átviszi a 5540kb/secet akkor valószínyûleg menni fog). Ezért kell a DMA. Ha az nincs, akkor tutti nem bírná. Ki kéne prószálni.
Sztem menne.
Egy P4-es procit is átlagosan (procitól, írótól függ) min. 4-10%-osan terheli. Szerinted mit fogy csinálni még egy 233 mmx is?
ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nem. az nagyon kevés neki
Valaki meg tudná mondani hogy melyik nero-val lehet Dvd lemezre írni? És hogy kell? Az érdekel ne hogy sima avi-t vagy divx-es filmet akarok rárakni azt rálehet vagy kell valamit csinálni vele? Jas és még hogy lehet-e folytatni egy félig megítr dvd lemezt?
Ennyi bajom lenne,Elõre is KÖSZI!!!
Egyébként felraktad a firmware-t?
Csak azért, mert ha 1.1-es DVD-RW-t az a300-assal megírtad, akkor az használhatatlan lesz. 3 lemezem bánta...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Mindent ment egybõl,kivéve az újraírhatót,arra semmit sem képes felírni(mindeóig azt írja,hogy failed...)
Még Ausztiában vettem egy PANASONIC 2 oldalú DVD RAM-t
ami kb úgy néz ki mint egy nagy floppy lemez,tehát az elején van ilyen elhúzható rész,olyan mintha be kéne dugni valahova---mi lehet ez?
ezen az oldalon vannak elég jó progik, és leírások, mit hogyan csinálj. Szerintem elég egyszerû, de ha valami nem világos, biztos vagyunk páran, akik tudnak majd segíteni.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Arra figyelj, hogy rakjad rá az a302-es firmware-t, mert különben az 1.1-es verziójú DVD-RW-knek nem fogsz örülni.
Én néróval tolom, az egész jó.
Mellesleg csak berakod, a winfos kötexik, hogy új dardver, és annyi
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Végre megvan az LG4040 írom(dobozos)
Mit kell tennem?
Úgy értem kell valamit állítanom a BIOS-ban,windowsban?Kaptam hozzá egy RAM lemezt is,valami olyat olvastam,hogy azt formázni kell,de hogyan?
ABIT BE7 raid alaplapom van-ha ez fontos...
minden javaslatnak nagyon örülnék
pl.:mivel írjak stb.
sajnos fingom nincs szinte semmirõl
Nem akarok abba a csapdába esni,mint amikor 6-7 éve vettem cdírót,és vagy 20 lemezt elszartam,mire rájöttem mit hogyan kell...
KÖSZI
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Javaslom ha tudod vidd vissza és vegyél +10kért egy normális írót.
Bocs, de más ötletem nincs. Talán az tudna segíteni neked aki találkozott hasonló problémával esetleg meg is oldotta.
Fless? Esetleg flash? Flash-nak azt a progit hívják amivel a firmware-t lehet frissíteni dolgokon. Juteszembe, próbálj új firmwaret ha találsz.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Lefutattam több dvd író programot és egyikel sem tudtam írni semilye formátumot. Ellenben beolvas mindent.
A néro 6.3.0.2-re az a hibajön ki: Érvénytelen mezõ
a paraméterben.
A CopyTo DVD-programnál az a hiba íródik ki: Nem lehet
csatlakozni a hardveres hozzáférésü szinthez
(patin-Couffin vagy aspi).
A Néro lemez infonál az van ki írva, hogy (ISO1_DVD mod1), ez jó vagy nem? Ugyanitt az író felismerése nem ugyan az mint a Néro hardver felismertetésénél, itt ugy ismeri fel az írót Philips vad 8031 (Fimware version 10%) és most jön az a rész ami új (ID:0 HA:1) ez mi? A meneteknél az van írva UPC/EAN kód: Ja a gép indulásánál az van ki írva az íróhoz Sec.master disk: cd-rom udma 2. Ezeket csak azért íróm le hátha valakinek be ugrik valami jó ötlet arra vónatkozolag, hogy miért nem tudok írni a DVD íróval.
Nagyon sok variáciot ki probáltam és mondhatom azt,hogy
kezd fogyni a türelmem a gép iránt,már az asszony is kezd morgolodni, hogy ilyen béna vagyok és,hogy nem tudok senkitöl segitséget kérni? Mit jelent ez a szó fless?
Segitsetek.
P.L
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Értelemszerûen
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
AVI-t akarok DVD-re irni!
Eddig a TMPGencodert használtam de ott rengeteg ideig tart mire egy filmet 4-5 pass-al átalakitok.
Akinek van jó leirása az tegye már be!Köszönöm!
Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT
Vettem egy lg 4040 vmit(dvd iro), es nem hajlando a nero 6.3.x.x-el 4*-esen irni.A vasarolt blank fibra 4*.Automatikussan atter 2*-re...😞
Ha vki tudja a prob okat kerem irjon!!!
Kosz...
Én az Lg-t ajánlom. Megbízható, és nem mellékes hogy dvd-ramot is tud írni.
Ha külföldi fórumokat is nézel, nagyon sok helyen az 1. helyen tartják nyilván.
Bármelyiket veszed nem fogod megbánni. Biztosan mindkettõ jó író.
Amúgy 380-ért megérné megvenni?
mivel lehet ac3 hangot gyartani, mert a ac3machine besweettel nem muxi - egyszeru mp3mat ad csak...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Pl. Ricoh ilyen kóddal RICOHJPNR00 jó, CMC magnetic szar, Ricoh ilyen kóddal RICOHJPNW11 szar, sima philips kóddal általában mind jó..
viszont ezek a +os adatok.
-os adatokat nem lelek.
ZaJanga: Még megkérdek pár embert, és utána beszélünk, oké? :-)