DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yellowcab
köszi

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

ZaJanga
Töltsd le a hivatalos oldalról a 302-es firmwaret és windows alól õ frissíti a dvd-et.Értelem szerûen.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

NeoMaN
traxdata, tdk jó lemez, azokat vinnie kéne 4x-esen is.
a firmware a dvd író-t vezérli. a dvd iró epromjába van beleégetve, ez tartalmazza mit, hogy, milyen gyorsan írjon. azért kell frissíteni, mert lehet, hogy olyan lemezt próbálsz írni vele 4x-esen, ami a firmware-jében nem szerepel még, ezért írja lasabban. (minden írható dvd-nek van egy gyári kódja, amit a firmwarenak tartalmaznia kell, hogy rendessen felismerje és megírja)
minnyá adok linket

Re!

Firmwaret > ezt ki tudnád fejteni nekem. Nemvágom ..
Próbáltam már minden fél dvd-t princo, traxdata, TDK.

yellowcab
Hi!
Leszedtem ezt a firmwaret,mit kell vele csinálni???
GSA4040A302

Egyébként a kétoldalú DVD-RAM nem egy lemez,hoanem olyan tokban van mint egy floppy lemez,és ugyanúgy elhúzható egy kis fémrész az elején(a tokkból nem lehet kivenni,része)

NeoMaN
Frissíts firmwaret vagy használj normális lemezt (Ritekg04,Ricoh)

NeoMaN
az, hogy szar lemezt raksz bele, és csak 2x-esen írja meg....

ubi
PII300mhz-s gépben simán ment egy Pioneer 105ös író!
ubi
usb2.0-as az író? valszeg az alaplap v. rendszer nem bírja, és leveszi a sebességet 2x-sre! próbáld meg 5ös neroval is
Hello !

Következõ lenne a problémám.
SONY DVD RW DW-U14A típusúval 4x DVD-írás 28-30 perc !
Nero 6.0.0.23 használok.

Mi a probléma ?!?

PI-n biztos hogy nem fog menni! Nem bírja a proci! Min 500 Mhz!
RelakS
266-os, bocs

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
233-mas l2 nélküli cerkával nem tudtam 16x-osan cd-t írni, mert mindig kiürült az olvasási tároló. DMA-t mindig bekapcsolva tartom

Russ!an
Ha esetleg meg is írsz vele 1-2 lemezt az már üveghang annak a gépnek.

ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B

NeoMaN
nemtom...
sztem csak az ide kezelés miatt van a terhelés. 233-nál is lehet IDE-t kezelni normálisan, ha jó a vinyó és a kábel is, anélkül hogy a proci felrobbanna (ha átviszi a 5540kb/secet akkor valószínyûleg menni fog). Ezért kell a DMA. Ha az nincs, akkor tutti nem bírná. Ki kéne prószálni.
Sztem menne.

Russ!an
Igen, csakhogy kiakad írás közben mint a díványrugó.
Egy P4-es procit is átlagosan (procitól, írótól függ) min. 4-10%-osan terheli. Szerinted mit fogy csinálni még egy 233 mmx is?

ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B

NeoMaN
ugyanúgy írod mint a cd-t.
mindent lehet vele...

NeoMaN
DVD írót bármilyen gépbe lehet rakni, ami tud ATA33-at.

#467 erre tudtok valamit mondani?
RelakS
Attól, hogy veszel bele 3d kártyát, nem lesz gyorsabb a géped! Az alap, nem is tudom, olyan 4-500 MHz P2 körül van...

Akkor mi lehet az alap? Pl ilyen hogy 3d kártya kell bele?
Russ!an
😊
Nem. az nagyon kevés neki

Meg olyan kérdésem lenne még hogy egy PI-be lehet dvd írót rakni hogy mûködõképes legy mert csak erre akarok még egy gépet venni. Ez egyépként mitõl függ hogy fut-e a gépen vagy nem?
Hi!
Valaki meg tudná mondani hogy melyik nero-val lehet Dvd lemezre írni? És hogy kell? Az érdekel ne hogy sima avi-t vagy divx-es filmet akarok rárakni azt rálehet vagy kell valamit csinálni vele? Jas és még hogy lehet-e folytatni egy félig megítr dvd lemezt?
Ennyi bajom lenne,Elõre is KÖSZI!!!
RelakSfromhome
Kétoldalú dvd-ram. kiveszed a tokjából, és örülsz.

Egyébként felraktad a firmware-t?
Csak azért, mert ha 1.1-es DVD-RW-t az a300-assal megírtad, akkor az használhatatlan lesz. 3 lemezem bánta...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

yellowcab
Köszi

Mindent ment egybõl,kivéve az újraírhatót,arra semmit sem képes felírni(mindeóig azt írja,hogy failed...)
Még Ausztiában vettem egy PANASONIC 2 oldalú DVD RAM-t
ami kb úgy néz ki mint egy nagy floppy lemez,tehát az elején van ilyen elhúzható rész,olyan mintha be kéne dugni valahova---mi lehet ez?

dvdtodivx.freeweb.hu
ezen az oldalon vannak elég jó progik, és leírások, mit hogyan csinálj. Szerintem elég egyszerû, de ha valami nem világos, biztos vagyunk páran, akik tudnak majd segíteni.
Punker
vannak videó összefûzõ progik

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RelakSfromhome
van ott két cd is, az egyiken rajta van a DVD-RAM formázó progi is. Ha mát írtál CD-t, akkor egy DVD sem fog gondot okozni, fajtájától függetlenül.
Arra figyelj, hogy rakjad rá az a302-es firmware-t, mert különben az 1.1-es verziójú DVD-RW-knek nem fogsz örülni.
Én néróval tolom, az egész jó.

Mellesleg csak berakod, a winfos kötexik, hogy új dardver, és annyi

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Breki33
én vettem egy újraírható DVD-t
1100 ft
yellowcab
Sziasztok!
Végre megvan az LG4040 írom(dobozos)
Mit kell tennem?
Úgy értem kell valamit állítanom a BIOS-ban,windowsban?Kaptam hozzá egy RAM lemezt is,valami olyat olvastam,hogy azt formázni kell,de hogyan?
ABIT BE7 raid alaplapom van-ha ez fontos...

minden javaslatnak nagyon örülnék

pl.:mivel írjak stb.
sajnos fingom nincs szinte semmirõl

Nem akarok abba a csapdába esni,mint amikor 6-7 éve vettem cdírót,és vagy 20 lemezt elszartam,mire rájöttem mit hogyan kell...

KÖSZI

Nekem most fent van minden, és eddig megy rendesen. Ha majd szarakodik az SW Driver (asszem ez a neve) akkor leszedem.
BaLeeX
Igen, most hogy mondod tényleg hallottam én is ilyesmirõl. Viszont ott elég volt annyi a megoldáshoz, hogy az nforce IDE kezelõ progiját kell letiltani installkor mert sokmindenbe bezavar. Alapban ha installélod akkor felteszi.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Milyen alaplapod van? És milyen chipset van rajta? Mert a multkor furcsa módon, mikor felraktam az új nforce drivert, nekem sem vol hajlandó írni semmit, hasonló hibákkal, pedig nekem egy TEAC (pioneer a06) van. Szal visszatettem a régi nforce drivert, és ment. De hétvégén új rendszert pakoltam a gépre, és most megy normálisan az új driverrel is.
BaLeeX
Tényleg nem tudok mit mondani. Egy normális íróval nem neked kéne bûvészkedni, hanem beteszed és megy. Szóval nem te vagy a béna, hanem valószínûleg az író szar vagy ütközik valamivel.
Javaslom ha tudod vidd vissza és vegyél +10kért egy normális írót.
Bocs, de más ötletem nincs. Talán az tudna segíteni neked aki találkozott hasonló problémával esetleg meg is oldotta.

Fless? Esetleg flash? Flash-nak azt a progit hívják amivel a firmware-t lehet frissíteni dolgokon. Juteszembe, próbálj új firmwaret ha találsz.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

cicai
Helló!
Lefutattam több dvd író programot és egyikel sem tudtam írni semilye formátumot. Ellenben beolvas mindent.
A néro 6.3.0.2-re az a hibajön ki: Érvénytelen mezõ
a paraméterben.
A CopyTo DVD-programnál az a hiba íródik ki: Nem lehet
csatlakozni a hardveres hozzáférésü szinthez
(patin-Couffin vagy aspi).
A Néro lemez infonál az van ki írva, hogy (ISO1_DVD mod1), ez jó vagy nem? Ugyanitt az író felismerése nem ugyan az mint a Néro hardver felismertetésénél, itt ugy ismeri fel az írót Philips vad 8031 (Fimware version 10%) és most jön az a rész ami új (ID:0 HA:1) ez mi? A meneteknél az van írva UPC/EAN kód: Ja a gép indulásánál az van ki írva az íróhoz Sec.master disk: cd-rom udma 2. Ezeket csak azért íróm le hátha valakinek be ugrik valami jó ötlet arra vónatkozolag, hogy miért nem tudok írni a DVD íróval.
Nagyon sok variáciot ki probáltam és mondhatom azt,hogy
kezd fogyni a türelmem a gép iránt,már az asszony is kezd morgolodni, hogy ilyen béna vagyok és,hogy nem tudok senkitöl segitséget kérni? Mit jelent ez a szó fless?
Segitsetek.
P.L

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Valaki nem tudna adni egy értelmes DVD2SVCD profi használati utasitást?
AVI-t akarok DVD-re irni!
Eddig a TMPGencodert használtam de ott rengeteg ideig tart mire egy filmet 4-5 pass-al átalakitok.
Akinek van jó leirása az tegye már be!Köszönöm!

Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT

RelakSfromhome
xar a lemez? Nekem a princo dvd-rw-rõl nem hitte el, hogy rw

Mar rajta van...
Töltsd le az A302 kettes firmware-t. Ha ezzel sem lenne jó akkor meg kell várni a következõt.(A303)
Hi all!
Vettem egy lg 4040 vmit(dvd iro), es nem hajlando a nero 6.3.x.x-el 4*-esen irni.A vasarolt blank fibra 4*.Automatikussan atter 2*-re...😞
Ha vki tudja a prob okat kerem irjon!!!
Kosz...
trunks666
Annyit se lehet. De gondolom azért van ráírva 4,7 mert egy DVD kapacitása 4 688 871 424 bytes .

Gondoltam. :-))
Bocs ezt nem ide akartam!
Szerintem mindenki azt fogja ajánlani a kettõ közül ami neki van.
Én az Lg-t ajánlom. Megbízható, és nem mellékes hogy dvd-ramot is tud írni.
Ha külföldi fórumokat is nézel, nagyon sok helyen az 1. helyen tartják nyilván.
Bármelyiket veszed nem fogod megbánni. Biztosan mindkettõ jó író.
Hát, mivel én még +-os lemezre életemben nem írtam (nálunk abszolút hiány) így nincs viszonyítási alapom. De -os Philips-re sem írtam, szal totális zsákutca.
Amúgy 380-ért megérné megvenni?
zakika
hello
mivel lehet ac3 hangot gyartani, mert a ac3machine besweettel nem muxi - egyszeru mp3mat ad csak...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

NeoMaN
Kurvasok fajta alapanyagra gyárt ill. szitáz. Van amelyik jó, van amelyik kaki...
Pl. Ricoh ilyen kóddal RICOHJPNR00 jó, CMC magnetic szar, Ricoh ilyen kóddal RICOHJPNW11 szar, sima philips kóddal általában mind jó..
viszont ezek a +os adatok.
-os adatokat nem lelek.

Ajánlottak nekem Philips 4X-es -os lemezeket elég karcsú áron. Valakine van tapasztalata Philips lemezekkel kapcsolatban?
ZaJanga: Még megkérdek pár embert, és utána beszélünk, oké? :-)