DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mav
Sziasztok!
Adott egy gyári DVD ami NTFS. Korábban többször is lejátszottam az asztali lejátszón (SONY) és minden rendben volt. Aztán egy ideje már csak fekete fehérben hajlandó lejátszani. Nem tudom, hogy mivel lehet a gond (lejátszó, erõsítõ, TV), de arra gondoltam, hogy átmásolom a lemezt. Igen ám, de fogalmam sincs, hogy kéne ebbõl PAL lemezt csinálni.
Tudna valaki segíteni?
Hi mindenkinek!Adott egy NEC dvd író,és nem ismeri fel a Fibra lemezt!Van rá lehetõség,hogy egy firmware frisítéssel vigye,vagy halott ötlet??Ha igen,akkor hogyan kell megoldani??

DayWalker
az én 50 GB-os partíciómat, sztem kb. 10perc alatt konvertáltam át, és majdnem tele is volt

perempe
Erre gondoltam én is, de nem maradtam. Azt hittem, hogy evidens.

* George Benson : White Rabbit *

FL
Szerintem az InstantCopy8 a legjobb erre a célra. Van magyar oldal, ahol progi, leírás, törés, stb van hozzá
http://free.srv.hu/d/v/dvdcopy/ic/instantc.htm
és utánna instant copyval mit csinálok vele?

Fájl módba mindent?

Szedd le a komplett DVD-t, aztán DVD Shrink-kel, vagy Instantcopy-val kiszeded belõle, ami kell.
Hát a vinyon egy csomó minden van, azt elég sokáig konvertálná szerintem ntfs-be.
Fájl módban melyiket kell leszedni? Kell a menü,a film 😄,magyar hang.
És ha leszedtem akkor ezekbõl a fájlokból hogy csinálok dvd-t, milyen programmal?

Alien
jaja a log-ból is kiderül, a megoldás ntfs fájlrendszer használata

FL
bizony, konvertáld át ntfs-re
A válasz egyszerû.
A FAT nem támogatja a 4 gigánál nagyobb fájlokat. Csak úgy tudod megcsinálni, ha Fájl módban szeded le, vagy pedig áttérsz NTFS fájlrendszerre.
11 giga van a d:\-n. Ez meg 4 alatt írja,amikor a másik képen 11-et.

FL
rögtön indulás után, ahogy elkezdte
Alien
Nincs mit, Jó éjszakát!

FL
D: rõl töröld az elõzõt, és inditsd újra a Decryptert, majd bökj be egy képet ide, amin látszik a baloldal is, és a vobok mérete a logfileben jobboldalt, vagy alul
Köszi,hogy próbáltál segíteni. Jó éjt!

Pont egy dvd nagyságnál áll meg.
Azért akarom egybe,mert utánna a Pinaccle Instant copy-val szeretném leszedni ami nem kell. Ahhoz már szereztem leírást.
Valami rohadt beállítást kell megtalálnom ebbe a decrypter-be.

Alien
de így nincs értelme szerintem darabolnod. Mondom, szedd le file módban szerintem, utána kell még bûvészkedni, hogy késõbb ki tudd írni. Ez az oldal segítségedre lehet, vannak magyar nyelvû leírások is.
Íme pár progi ami segithet: IfoEdit, DVD Shrink, Pinaccle Intant Copy, CCE (ez nagyon progi program, viszont elsõre nehéz a használata, és rengeteget dolgozik)
Mondom szerintem nincs értelme így lementened Iso-ban, hisz nem fogod tudni kiírni.

Alien
azt nyugodtan letörölheted, csak az iso-t hagyd meg. (én legalábbis mindig letörlöm az mds file-t)

Mihez képes lenne nagy?
A két darab ugyanakkora mint az egy nagy lenne,nem?

Az mds fájl az micsoda?

Alien
de nem, mert 56%-nál állt meg neki, tehát márcsak olyan 3-3,4 giga volt hátra, arra meg elég a 7 giga

FL
a belinkelt kép szerint - 7204672 üres helyed van, az a gond.
Alien
hmm, Iso-ba darabolva? Gondolom azért engedi, mert egyben nagy lenne.

És miért van az hogy iso-ba darabolva engedi?

Alien
nekem két ötletem lenne:
az egyik az, hogy próbáld ki ntfs file rendszerrel
a másik: gondolom gyári lemezrõl rippelnéd be, hisz azt mondod 7 giga. Nem lehet esetleg, hogy direkt nem engedi lerippelni? hisz ugye az image file nagy lesz, azt nem fogod tudni kiírni. Szedd le file módban a dolgokat, ne iso-ba mentsd. Úgysem fogod tudni kiírni, csak ha kiszedted a menüket, extrákat stb...ill lehet, hogy a filmen is tömöriteni kell majd

fat

FL
bocs, mellément
FL
Szedd le a Nero 6.3.1.6 ot s cseréld le erre.

1A23-0075-6030-1788-1833-8705

perempe
Milyen fájlrendszered van?

Mitõl van ez? Beállítom a decryptort,hogy mentse iso-ba,darabolás nélkül a filmet a d:\ meghajtómra ahol van 11giga hely a film pedig csak 7 giga. Aztán megáll és kiírj az alábbi üzit:

perempe
Full D1 (720x576)/Half D1 (352x576)/ Broadcast D1 (704x576) a szabvány felbontás, 25fps PAL szabványú DVD esetén. Half D1 (352x576) esetén kb. 2 film is ráfér 1 lemezre. Authoring programnak megteszi a DVD-Lab.

Videodigitalizálás3 - ez a legjobb topic a témában.

Egyébként szvsz felesleges a spórolás.

Butaby
Sziasztok!Nagyon kéne a help.Szal:megtudom e csinálni hogy a sok mpg filmemet ami asztali dvd-n mûkszik felpakoljam egy dvd-lemezre(mondjuk kettesével) rakjak hozzá menüt és még le is tudjam jáccani dvd-n????És ha igen akkor hogyan?

perempe
Nem csinálok közben semmit se. Még nem volt rontott lemez. A húsz perc feletti írás zavar.

eszemil:a pinnacle termékeit ajánlom vagy au ulead dvd movie fatoryt

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Szasztok!Digitális videókameráról milyen programmal töltsem át a DV-s anyagot A movie maker-nél szaggatott lett a kép mozgás közben
Szasztok!Digitális videókameráról milyen programmal töltsem át a DV-s anyagot A movie maker-nél szaggatott lett a kép mozgás közben
perempe:
a puffer miatt átlagos.15 perc kell neki ha csurig tele teszed a lemezt+lezárás.de a puffered miatt ne dolgozz közben mással a gépen vagy fejlessz(memoria stb)

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

perempe
Egy G04-es lemezt 20 perc felett írtam meg 4x-es sebesség mellett Pio DVR-105-tel, DVD-Video beállítással. A gép Celeron 900@1200. Általában a puffer 15%-ig csökkent, majd felnyomta. Ez meredek, vagy átlagos?

ZaJanga
ritek g03, g04, - an 32, stb...

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

sohrking
Hello

Milyen márkájú DVD lemezt érdemes venni, milyet nem????

Várom tapasztaltabb elvtársak véleményét...
😊

Asus A7N8X, AmdBarton2500@(192*11,5), 2*512DDR400 Club3d Ati Radeon 9500@9700 128Mb

ZaJanga
instant copy hidden setting editor észszerûen megold minden problémádat!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

LittleL
Szevasztok.
Nekem az a gondom, hogy Instant Copy 8 at használunk, és egy 6-7 Gb -os filmbõl teljes lemez átmásolásánál akármire állítom be a lemez méretét ( 4,2 Gb - 5.1 Gb -ig)
mindig 3.9 Gb körüli hosszú filmet kapunk.

Hogy lehet rendesen beállítani, hogy rendesen megcsinálja a filmet a beállított érékre ( 4.5 Gb) ?

Miért ilyen rossz a becslése a prgramnak, nálatok sem mûködik rendesen ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Mit jelnet az hogy "ujrarippelni"?
rorr
ha az eredeti rossz minõségû volt abból már nem lesz jobb ez a tömörítés lényege! esetleg ha a dvdrõl újrarippeled akkor !mondjuk 15 menetben!

THX
Erre közben már én is rájöttem.
Logikus, nem is tudom hogy gondolhattam azt a hülyeséget
Balli:
Minõségjavulást ha tapasztalsz akkor csodát vittél végbe Abból indulj ki hogy a külömnözõ video formatumok mind tömöritettek valahonnan elvesznek infot hogy minél kissebb legyen a végtermék.Azt visszatenni már kissé nehézkes...
nálad hogy a végtermék nagyobb lett az természetes gondolj bele a ua film legyen az svcd,dvd vagy divx mekkora helyet foglal el.Két dolgot tudsz tenni
1:beletörödsz dolgozol vele több órát azt vagy elégedett vagy vagy nem az eredménnyel
2:olyan asztali játékost veszel ami tud avit is lejátszani pl yamada 6600 kb 100 euro a sogoroknál...

mégegyszer minõség javulásra ne számits