DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adott egy gyári DVD ami NTFS. Korábban többször is lejátszottam az asztali lejátszón (SONY) és minden rendben volt. Aztán egy ideje már csak fekete fehérben hajlandó lejátszani. Nem tudom, hogy mivel lehet a gond (lejátszó, erõsítõ, TV), de arra gondoltam, hogy átmásolom a lemezt. Igen ám, de fogalmam sincs, hogy kéne ebbõl PAL lemezt csinálni.
Tudna valaki segíteni?
* George Benson : White Rabbit *
http://free.srv.hu/d/v/dvdcopy/ic/instantc.htm
Fájl módban melyiket kell leszedni? Kell a menü,a film 😄,magyar hang.
És ha leszedtem akkor ezekbõl a fájlokból hogy csinálok dvd-t, milyen programmal?
A FAT nem támogatja a 4 gigánál nagyobb fájlokat. Csak úgy tudod megcsinálni, ha Fájl módban szeded le, vagy pedig áttérsz NTFS fájlrendszerre.
Azért akarom egybe,mert utánna a Pinaccle Instant copy-val szeretném leszedni ami nem kell. Ahhoz már szereztem leírást.
Valami rohadt beállítást kell megtalálnom ebbe a decrypter-be.
Íme pár progi ami segithet: IfoEdit, DVD Shrink, Pinaccle Intant Copy, CCE (ez nagyon progi program, viszont elsõre nehéz a használata, és rengeteget dolgozik)
Mondom szerintem nincs értelme így lementened Iso-ban, hisz nem fogod tudni kiírni.
A két darab ugyanakkora mint az egy nagy lenne,nem?
az egyik az, hogy próbáld ki ntfs file rendszerrel
a másik: gondolom gyári lemezrõl rippelnéd be, hisz azt mondod 7 giga. Nem lehet esetleg, hogy direkt nem engedi lerippelni? hisz ugye az image file nagy lesz, azt nem fogod tudni kiírni. Szedd le file módban a dolgokat, ne iso-ba mentsd. Úgysem fogod tudni kiírni, csak ha kiszedted a menüket, extrákat stb...ill lehet, hogy a filmen is tömöriteni kell majd

Videodigitalizálás3 - ez a legjobb topic a témában.
Egyébként szvsz felesleges a spórolás.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
a puffer miatt átlagos.15 perc kell neki ha csurig tele teszed a lemezt+lezárás.de a puffered miatt ne dolgozz közben mással a gépen vagy fejlessz(memoria stb)
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Milyen márkájú DVD lemezt érdemes venni, milyet nem????
Várom tapasztaltabb elvtársak véleményét...
😊
Asus A7N8X, AmdBarton2500@(192*11,5), 2*512DDR400 Club3d Ati Radeon 9500@9700 128Mb
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Nekem az a gondom, hogy Instant Copy 8 at használunk, és egy 6-7 Gb -os filmbõl teljes lemez átmásolásánál akármire állítom be a lemez méretét ( 4,2 Gb - 5.1 Gb -ig)
mindig 3.9 Gb körüli hosszú filmet kapunk.
Hogy lehet rendesen beállítani, hogy rendesen megcsinálja a filmet a beállított érékre ( 4.5 Gb) ?
Miért ilyen rossz a becslése a prgramnak, nálatok sem mûködik rendesen ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Erre közben már én is rájöttem.
Logikus, nem is tudom hogy gondolhattam azt a hülyeséget
Minõségjavulást ha tapasztalsz akkor csodát vittél végbe
Abból indulj ki hogy a külömnözõ video formatumok mind tömöritettek valahonnan elvesznek infot hogy minél kissebb legyen a végtermék.Azt visszatenni már kissé nehézkes...
nálad hogy a végtermék nagyobb lett az természetes gondolj bele a ua film legyen az svcd,dvd vagy divx mekkora helyet foglal el.Két dolgot tudsz tenni
1:beletörödsz dolgozol vele több órát azt vagy elégedett vagy vagy nem az eredménnyel
2:olyan asztali játékost veszel ami tud avit is lejátszani pl yamada 6600 kb 100 euro a sogoroknál...
mégegyszer minõség javulásra ne számits