DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem viszi az asztali lejátszó.

perempe
Szintén Néróval írtam. Nekem is írt ki vmilyen hibát, de lejátszotta az asztali is. (Az a force autoplay kell bele.) Nem volt vele semmi gond. Próbáljad ki, hogy a DVDShrink felismeri-e normális DVD-nek! Ha jó, akkor vinni fogja. Kipróbálhatod elõtte DVD-RW-n, ha óvatos vagy.

* George Benson : White Rabbit *

A dvdstripper amit csinál audio és video könyvtárat azt csak simán neroval kiírom?
A nero azt írja hogy nem lesz lejátszható?
Te hogy csinálod?

DvdRemake-et csak demot találok.

perempe
Szvsz autoplay nem volt bexLve. Elõtte bele kell tenni mondjuk DVDShrink-be, hogy eszi-e. (Felismeri -e DVD-ként?)

Nálam asztali is viszi. Mondom, hogy jobb az eredetinél.

Nekem nem a pc-s dvd lejátszó nem viszi hanem az asztali.

perempe
WinDVD - open folder kipróbálható a könyvtár, de video_ts könvtárnak kell belõle nyílnia.

DvdReMake nekem is kellene. Ha tudsz segíteni, akkor megköszönöm.

Köszi, megpróbálom. Igen megéztem,hogy melyik a reklám.

perempe
DvdReMake (DimadSoft) programmal egyszerûbb lenne, de nem hozzáférhetõ.

rorr
köszönet!

perempe
WinDVD-vel kell kipróbálnod.

Itt találsz leírást. Az autoplay-t kihagytad? Nekem tökéletesen mûködik, a film elõtti Suzuki-reklámot nem játssza le a rövidített változatban, a menü is jó. (Szvsz jobb az eredetinél.) Megnézted elõtte lejátszóval, hogy melyik a film és melyik a reklám?

Megpróbáltam kiírni azt amit ez csinált a célkönyvtárba, de azt nem vitte a dvd.
Valaki már írhatna srácok.

Miután kiválogattam, hogy mi nem kell, és megcsinálta a process-t, utánna mit kell csinálni? Miért nem aktív a next gomb???

Hogy mûködik a dvdstripper?

ZaJanga
Széép is lesz a filmje!!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

perempe
DVDStripper-t kell használnod. (Nekem megoldotta ugyanazt a gondot egy magazin esetén.)

perempe
Itt gondok akadtak a Princo lemezekkel, de nincs elég comment ahhoz, hogy biztosan mondjam.

A meglévõ bin filera gondolsz vagy a kiirt dvd-rõl kellene az instant copyval dolgozni?A nero recode alatt mit értesz?
Met
Na, kaptam egy Gigabyte GO-W0404A irót.
Ezzel kapcsolatban rossz tapasztalata valakinek?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Yeahhh:
Szóval valaki csinált neked 1 audiots és egy videts könytárat. A video bemásolta a vobokat a kiegészitõkkel együtt.Ezt a formátumot a "noname" asztali dvd-k megeszik mivel szoftveresek mig a márkások nemigazán szeretikés szólnak miatta hogy üres vagy rossz a lemez.
Azt tudod vele csinálni hogy fogod az instant copyt,nero recode-t és ujra authorizálod.

Koll?:
fogod a dvd2one-t és átengeded rajta

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Problémám: A dvd elején van egy reklám amit nem akarok,
viszont a menüt azt igen, úgyhogy a main movie kilõve.
Az instant copy, kettõ video tracks-et mutat, de ha leveszem a kettest a reklám ugyanúgy rajta marad.
Az egyes meg a film. Akkor hol az a rohadt reklám?
Hogy csináljam meg? Légyszi segítsetek.

Üdv!Talán valaki tapasztalt ilyet...Adott egy Iso file 2-szeresen kiirva Datawrite lemezre.Szgépen hibátlanul fut,asztaliban nem.Ugyanez kiirva Ritek lemezre, szgéprõl fut asztaliban nem.Egyébként ezekre a lemezekre már kb 10 filmet kiirtam hiba nélkül.Mi lehet agond,és meg lehet-e valamilyen progival nézni hogy kiirás után is jó lesz a dvd.ja és irtam Neroval és Alcohollal is.
Alien
LG GSA-4081B

Ír mindent, +r/-r/+rw/-rw/ram. Nekem is ez van, asztalink (Samsung) eddig minden ezzel írt lemezt lejátszott. Szóval én rá szavazok.

HI!

Olyat szeretnék csinálni, hogy avi és mpeg videókat szeretnék kiírni dvd lemezre!
(koncertfelvétel és videoklipek)
Ezt úgy kéne hogy ha berakom a dvd-t akkor amik rajta vannak azt sorba le is játszaná
ahogy ráírtam és ne kelljen megnyitni a lemezt meg minden.
Lehet hogy simán meg lehet csinálni, hogy kiírom Nero-val csak nem akarok fölöslegesen elrontani egy lemezt.
Ha leírná valaki, hogy milyen progik kellenek hozzá és milyen módon lehet ezt megvalósítani az jó lenne!

Elõre is KÖSZI!!!
perempe
Szóval nem írófüggõ, hanem inkább lejátszófüggõ.

perempe
Ez inkább lemezfüggõ, mint írófüggõ, meg persze lejátszófüggõ.

ZaJanga
Yoo mindkettõ!
Az LG mellett az is szól, hogy ramot is ír.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Met
Hello!

DVD író vásárlását tervezem, csak nemtudom, hogy melyiket vegyem😊

NEC ND-2500 OEM
NEC ND-1300A dobozos
MSI DR4-A dobozos
MSI DR8-A dobozos
LG GSA-4081B 2év

Õk lennének a lehetõségek, nem kell a leggyorsabbnak lennie csak legyen megbízható és a megírt lemezeket lejátszák az asztali lejátszók.
A Nec-rõl hallottam jókat és az LG-t kihagynám ha lehet😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ZaJanga
Nem írtad milyen a pontos tipus. Nekem 1300-as van és free RPC-1 1.0A firmware-el minden ok mazsolázz ITT ajánlom a winfosos verzijóóót

perempe
Szívesen. Alcohol rulez! (Ez nem csak Horn "Vodka" Gyula mondata.)

Köszönöm a tippet,az alcohollal be tudram olvasni a virtual driveba és indul is a lejátszás.Gondolom akkor jó kell hogy legyen ha meg is irom rögtön az alcoholból...
Alien
pedig ha a crc-t inditod el akkor nem az Out kiterjesztésûnek kéne kijönnie. Hanem magának a filének, amiko gondolom iso vagy img. Nem tudom, vagy crc-t elindit, vagy total comm és a 001-tõl kicsomagolás.

perempe
Alcohol-t próbáltad? BIN és ISO kiterjesztéssel adjad neki!

próbáltam winrarral de azt irja ki hogy nem talált archivumot,tehát valószinü hogy a totalcommanderrel kell egyesiteni ami meg is történt de változatlanul nem tudom hogy mit csináljak egy out kiterjesztésü fileval ami közel 4Gb-os ....
B@ldrick
winrar3.x-el ráállsz a 001-re azt kicsomi.

Csinál itt vki DVD-RAM-ra filmet, hogy kell megírni, hogy asztaliban menjen. Formázott lemez kell hozzá elvileg..

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

ez megtörtént,ebbõl lett az out kiterjesztés amivel nem tudok mit kezdeni...
Alien
a crc file-t kell elinditani ha van neki, vagy pedig egyszerüen a 001-nél nyomsz egy kicsomagolást a total commanderben

Alien
Szia, sajnos nem tudom, hogy mi lehet a probléma, pedig tuti vmi NTSC-vel kapcsolatos a fekete-fehér dolog miatt. A dvd lejátszón nem állítódott el valami?

FL
NTSC 3.58, vagy 4.43 as? (amugy mindegy)
nekem a lehet a lejátszón kapcsolni (tolokapcsoló Panasonic-on) Takarításnál könnyen elállítódhat.
Bocs ha kicsit Off vagyok.Letöltöttem a netröl egy dvdt.61 db ilyen file:film.001 stb.Commanderrel összeraktam õket és lett egy film.out kiterjesztésü filem.Elõtte svf ellenõrzésen minden ok volt.Ha az out filét átnevezem iso-ra daemon- ba betéve üres lesz.Valaki help plizz...
Mav
Szia!
Sajna nem sikerült.
Próbáltam úgy, hogy több file legyen (IFO,VOB,BUP) Neroval írva, és próbáltam ISO-t visszaírni a Decrypterrel is, Neroval is. Továbbra is fekete fehér. Megjegyzem, az eredeti lemez régio mentes... További ötlet?
NeoMaN
Bocs,ez nem ide...

NeoMaN
Asszonggya:
"At least NVIDIA recommends testers to use 480W and over power supplies"
Jól értem hogy 480-as táppal teszteltek? LOL

FL
Sajna a piros (fibra star) gagyi, 106-D sem olvassa mindig vissza. A kék (fibra atom)valamivel jobb.
Ha elkerülöd a fibrát, neked még jobb.
Ritek G04 el szinte minden író elboldogul.
http://dvdlemezek.atw.hu/
Na mégegyszer!!!
Hi mindenkinek!Adott egy NEC dvd író,és nem ismeri fel a Fibra lemezt!Van rá lehetõség,hogy egy firmware frisítéssel vigye,vagy halott ötlet??Ha igen,akkor hogyan kell megoldani??

Alien
Nincs mit és sok sikert 😊

Mav
Köszönöm.
Ezt a decryptert még nem használtam (már jön lefelé...), de kipróbálom és az eredményrõl majd értesítelek. :-)
Alien
Szia! Sajnos nem tudom, még nem használtam Partition Magic-et😞 a help-jében nem ír valamit?

Hello Alien. Szerinted miért nem tudom átkonvertálni fat32-ntfs-re a partition magic-al? Szürkék a gombok.

Alien
Tehát NTSC-bõl PAl. Nagyon egyszerû, az a lényeg, hogy régiókód mentes legyen, onnantól kezdve mindegy, hogy ntsc vagy pal. Tehát leszeded DVD Decrypterrel a lemez tartalmát, úgy, hogy be legyen állitva, hogy kiszedi a macrovision protection-t és, hogy region free legyen. (de elvileg már alapban így van beállitva) Ennyi, nekem is van írott NTSC lemezem ami már régiókódmentes, asztali simán viszi 😊