DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* George Benson : White Rabbit *
A nero azt írja hogy nem lesz lejátszható?
Te hogy csinálod?
Nálam asztali is viszi. Mondom, hogy jobb az eredetinél.
DvdReMake nekem is kellene. Ha tudsz segíteni, akkor megköszönöm.
Itt találsz leírást. Az autoplay-t kihagytad? Nekem tökéletesen mûködik, a film elõtti Suzuki-reklámot nem játssza le a rövidített változatban, a menü is jó. (Szvsz jobb az eredetinél.) Megnézted elõtte lejátszóval, hogy melyik a film és melyik a reklám?
Valaki már írhatna srácok.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Ezzel kapcsolatban rossz tapasztalata valakinek?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Szóval valaki csinált neked 1 audiots és egy videts könytárat. A video bemásolta a vobokat a kiegészitõkkel együtt.Ezt a formátumot a "noname" asztali dvd-k megeszik mivel szoftveresek mig a márkások nemigazán szeretikés szólnak miatta hogy üres vagy rossz a lemez.
Azt tudod vele csinálni hogy fogod az instant copyt,nero recode-t és ujra authorizálod.
Koll?:
fogod a dvd2one-t és átengeded rajta
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
viszont a menüt azt igen, úgyhogy a main movie kilõve.
Az instant copy, kettõ video tracks-et mutat, de ha leveszem a kettest a reklám ugyanúgy rajta marad.
Az egyes meg a film. Akkor hol az a rohadt reklám?
Hogy csináljam meg? Légyszi segítsetek.
Ír mindent, +r/-r/+rw/-rw/ram. Nekem is ez van, asztalink (Samsung) eddig minden ezzel írt lemezt lejátszott. Szóval én rá szavazok.
Olyat szeretnék csinálni, hogy avi és mpeg videókat szeretnék kiírni dvd lemezre!
(koncertfelvétel és videoklipek)
Ezt úgy kéne hogy ha berakom a dvd-t akkor amik rajta vannak azt sorba le is játszaná
ahogy ráírtam és ne kelljen megnyitni a lemezt meg minden.
Lehet hogy simán meg lehet csinálni, hogy kiírom Nero-val csak nem akarok fölöslegesen elrontani egy lemezt.
Ha leírná valaki, hogy milyen progik kellenek hozzá és milyen módon lehet ezt megvalósítani az jó lenne!
Elõre is KÖSZI!!!
Az LG mellett az is szól, hogy ramot is ír.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
DVD író vásárlását tervezem, csak nemtudom, hogy melyiket vegyem😊
NEC ND-2500 OEM
NEC ND-1300A dobozos
MSI DR4-A dobozos
MSI DR8-A dobozos
LG GSA-4081B 2év
Õk lennének a lehetõségek, nem kell a leggyorsabbnak lennie csak legyen megbízható és a megírt lemezeket lejátszák az asztali lejátszók.
A Nec-rõl hallottam jókat és az LG-t kihagynám ha lehet😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Csinál itt vki DVD-RAM-ra filmet, hogy kell megírni, hogy asztaliban menjen. Formázott lemez kell hozzá elvileg..
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
nekem a lehet a lejátszón kapcsolni (tolokapcsoló Panasonic-on) Takarításnál könnyen elállítódhat.
Sajna nem sikerült.
Próbáltam úgy, hogy több file legyen (IFO,VOB,BUP) Neroval írva, és próbáltam ISO-t visszaírni a Decrypterrel is, Neroval is. Továbbra is fekete fehér. Megjegyzem, az eredeti lemez régio mentes... További ötlet?
"At least NVIDIA recommends testers to use 480W and over power supplies"
Jól értem hogy 480-as táppal teszteltek? LOL
Ha elkerülöd a fibrát, neked még jobb.
Ritek G04 el szinte minden író elboldogul.
http://dvdlemezek.atw.hu/
Hi mindenkinek!Adott egy NEC dvd író,és nem ismeri fel a Fibra lemezt!Van rá lehetõség,hogy egy firmware frisítéssel vigye,vagy halott ötlet??Ha igen,akkor hogyan kell megoldani??

Ezt a decryptert még nem használtam (már jön lefelé...), de kipróbálom és az eredményrõl majd értesítelek. :-)