DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ubi
black hawk down-nal próbálkoztam és nem volt minõségi különbség az eredeti és a kódolt között!!! grat a cce-nek! dvdshrinket és a többi 10 perces cuccokat felejtsétek el!
Hi all!

Akkor lenne egy nektek egyszerû, de nekem fontos kérdés:

Mivel lehet szép és jó minõségeben DVD-t csinálni?

Nekem csak eredeti angol 5.1+felirat kellene.Ezt hogyan, mivel tudom megcsinálni?

Elõre is köszi!

ubi
thx! u.i.: cce rulez!!!
ZaJanga
Ubi!
Lentebb Trunks666 segített a DVDrebuilder beállítgatásaiban.
Ajánlom neked is mert egyszerû.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

ZaJanga
Nem fikázása a dolgoknak.
1Xrûen látszik a kép minõségbeli romlása.Nem kell hozzá Legolasnak lenni, hogy észrevedd a kép hibáit.Ez nem sznobság vagy ki ha én nem ez egyáltalán nem tartozik ebbe a kategóriába.
Én nem tudom hogy melyik progi mi alapján kódol át egy filmet.Azt is most olvastam itt elõször, hogy az IC8 a szineken javít.Annyira szembetûnõ a kép élessége ha Shrink, DVD2one, nero recode2 stb más feltünõen gyorsan kódoló progikkal végezteted el a mûveletet.
Mivel angol tudásom meglehetõsen gyér én is ódzkodtam a CCE használatától mert elég sokmindent kell beállítani mire elindul de a rebuilder pont erre való.
Addig esküdtem az IC8-ra DE NEM VONTAM KÉTSÉGBE EGY PERCRE SE SOHA AZT HOGY A CCE JOBB! amíg ki nem próbáltam és meggyõzött.
Én átestem a VCD majd SVCD korszakon is és az elõbb említett progik minõsége egy jól sikerült 2 lemezes SVCD minõségéhez hasonlít.

De úgy gondolom ez a vita ami már néhol elég durva sose fog véget érni.
Szal. ez itt egy vélemény kinek a pap de nekem a lánya......

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

perempe
DVD2DVDR + CCE!

* George Benson : White Rabbit *

ZaJanga
Élõ példa!!!!

(de hogy mertél ilyet írni a csodás shrinkrõl?Cyklon meglátja a hozzászólásodat és annyi neked!! jajj jajj mi is lesz most)

:-))))))))))))))9

ubi
hi all!

dvdshrik után most rászántam magam, hogy cce-vel csinálok dvd-t! ég és föld a különbség!!dvdshrink sux!cce-s kódolással egy bajom van, az eredeti chaptereket nem tudom rávinni a kódolt dvd-re és a felirat is nuku! HELP! CCE RULEZ!!! ( leszámítva a 6-8 óra kódolást pass: 4,6al )
LOL. Ugy latom nem ertesz a temahoz, szal ne nagyon eroltesd!

"Ugytunik nalad az eredeti DVD 8000-es bitrataja megegyezik egy Shrinkes DVD 3000-4000sevel."
Sot, a dvd lemez markaja is kulonbozik, akkor most hu"ha van? Ugy latom te is csak mikroszkoppal lattal lepauseolt dvd kepet. Elarulok 1 nagy titkot: megnyomod a play gombot, es elindul a film. De pssszt!

"van egy sanda gyanum, hogy soha az eletedben nem csinaltal meg CCE-vel DVD-t"
Mert az jobb lesz mint az eredeti? LOL. Ha mar a gyarihoz kepest nincs lathato kulonbseg, akkor mit akarsz ezzel a szarral?

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

ezt már én is hallottam hogy az írt dvd minõsége rosszabb mint a gyárinak.én mondjuk nem láttam a kettõ között különbséget, de nem is vagyok válytszemû.zenében is van ilyen hogy vki hangzás alapján még azt is meg tudja mondani hogy milyen hangfalakon szól a zene meg hogy bakelit lemez, cd vagy kazetta. mondjuk erre soha nem voltam képes, és az írt dvd szerintem nagyon jó minõség, de hát döntsön mindenki maga. mindenesetre furcsállom ezt a hozzáállást, szerintem ez inkább csak fikázása a dolgoknak, egy filmet nem úgy kell nézni hogy találtam egy elmosódott képkockát a jobb alsó sarokban volt kicsit homályos, meg 90 perc alatt volt 1 másodperc ami véletlenül zölden kikockázódott. ha jó egy film, ezt észre sem lehet venni, mert magával ragad. ha meg a film olyan, hogy ilyeneket meglát vki, akkor talán nem is kellene megnéznie!

[Jakuza]
LOL ember, te nagyon fogalomzavarban szenvedsz, ha egy eredeti DVD minoseget osszehasonlitod egy Shrinkes lemezevel es hasonlonak titulalod.
Ugytunik nalad az eredeti DVD 8000-es bitrataja megegyezik egy Shrinkes DVD 3000-4000sevel.
Hat ez eleg lol, foleg ugy, hogy van egy sanda gyanum, hogy soha az eletedben nem csinaltal meg CCE-vel DVD-t, kulonben nem szajkoznal ekkora marhasagokat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Jericho
Hi All!

Valaki megtudna dobni egy Instant Copy 8.0.5 full (linkkel)?
THX

format internet: /q

LOL. Akor te meg nem lattal eredeti dvdt. Azon is ugyanolyan "mosott". Ez nem egy hd-dvd. Ha 1szer neked is modod lesz ra, tedd 1mas melle az eredeti es a masolat kepet, es pause gomb + nagyito helyett nezd meg legalabb 1szer mit larsz a filmen. Megsugom: ugyanazt, de pssszt...

perempe
Szvsz Pinnacle InstantCopy 8.0 vagy Cinemacraft. (Inkább Cinemacraft - idõben ez tart legtöbb ideig, az Instantcopy a színek redukálásával õrzi meg az apróbb részleteket, így egyes részeknél a kontrasztok érezhetõen rosszabbak.)

Mozgóképen is észrevenni a minõségkülönbséget😊 Pl. mosott a kép...Én szeretem, ha a háttérben lévõ dolgok is élesek, és nem olyanok, mintha -3.0 ás lenne a szemem😊
Erre mondtam hogy ne allokepeket nezegess nagyitoval, hanem FILMET. Tudod, az olyan mozgokep, ahol egymas utan kovetkeznek a kepkockak. Gondolkozz, necsak bambulj!

Mit ajánlasz? Instantcopy vagy Intervideo DVD copy... Tényleg szebb a képük....Jah, vagy ifoEdit-el a két lemezre menteni a DVDt....Így elvileg semmit nem veszít a minõségbõl vagy? Köszi
NeoMaN
Hehe😊 Most tudtam meg hogy le lehet menteni az egész DVDt két lemezre is😊 Ez nagyon tuti...Mennyivel több idõ? Nem tudjátok véletlenül? Köszi
ZaJanga
Ja bocs!
Nem tudtam, hogy TE vagy shrink és más cool progik fejlesztõje mert én ezeket a progikat fikáztam és nem TÉGED!
Hmmmm

[Jakuza]
Az LG tud irni a Pioneer nem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

perempe
Grab /DVD Decrypter/ + átalakítás.

Olvassál vissza! Az egész topic errõl szól!

a legfontosabb. Az LG vagy a Pioneer tud DVD-ramot irni? És eddig milyen + vagy - tapasztalatok vannak az irókkal?

Matthewpamer
tegnap vettem egy dvd írót,LG-t,és azt szeretném kérdezni(lehet hogy volt róla már szó)hogy ha pl. kiveszek a videotékából egy dvd-t akkor hogy tudom magamnak lemásolni?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Met
vagy itt.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

www.apronet.hu

ez engem is érdekelne

Hol lehet kapni? Vagy rendelni? Az most a legjobb lemez? Köszi
perempe
Egyik se. Vegyél Ritek G04-et, kb. 200 Ft, hozzá vehetsz még 50-ért rendes tokot is.

Verbatim vagy TDK lemez a jobb 500 Ft ért? Ja és adathoz és filmhez melyik jobb a DVD+ vagy - os lemezek? Köszi
"Miért védekezel így, hogy ócsárolsz?"
Ezt most ugye magadtol kerdezed? Gondolom igen, mert te kezdted.

"A shrink,DVD2one és hasonló cool progik a legjobbak!! :-)"
Ez igy van. Nem er meg + 8-9 orat az hogy nehany kimerevitett allokepen nagyitoval pixeleket keresgessek. Ha filmet nezek, a minosege ugyanolyan mintha az eredeti dvdt neznem. Ezt te is konnyen belathatod, ha 1szer kiprobalod.

De mocskos a kis pofad, pubi. Takarodj es mosd ki, mert seggbekur az ovobacsi!

perempe
NEC2500A jó író, bár nekem Pio DVR-105 van. Szerintem NEC vagy Pio, de gyarancia alapján döntsél!

Ezek már double layer írók.

Na most már tényleg segitsen valaki.
Milyen DVD irót vegyek?
Fõként adatot akarok kiirni, filmet csak ritkábban.
És mindenképp 8-ast akarok.
És az LG és Pioneer között vacilálok.
És a dupla sûrûségû lemezt irni tudó iró az mennyi? És tudja a sima DVD-t is irni?

trunks666
perempe, Zajanga

véleményem szerint csak úgy kaphatunk valós képet a proci (ram stb) kontra tömörírési idõrõl, ha az órák száma mellett fel van tûntetve az is, hogy hány menetes (pl 4 passes) volt az adott project, hisz minden egyes menet jelentõsen növeli az idõt.
Egyébként éredemes megjegyezni ilyen összehasonlításoknál a speed factort is ami tömörítéskor a CCE ablak jobb alsó sarkában található. Nekem az õsrégi 1700-as XP-mel
ez 1.15-1.20 között szokott mozogni, ahol az 1.0 azt jelenti, hogy egy 90 perces film tömörítése 90 percbe telik menetenként.

perempe
Köszönöm. Várom még a penyanégyes júzerek tapasztalatait.

NeoMaN
Neo vagyok.... 😊

ZaJanga
Én is ezt ecsetelgettem és Greenpeace is de besöpört itt a tornádó es "fika" a CCE én sznob vagyok...stb...
Tod a vége teccett a hozzászólásának : "Gondolom amd meg ati fan is vagy, mert az is meno a suliban... "
Ez tipikusan olyan mint az oviban : Az én apukám erõsebb mint a tied... :-) mert mást már nemtok felhozni...

De tuti, hogy itt 5-6 -an tévedünk és a Shrink az Isten! ;-)

Perempe : 4 óra a rebuildert használva [email protected] barton.

[Jakuza]
Hat akkkor igen csak egy lepeses tomoritesben csinaltad, ami igen csak gyer.
A temahoz: CCE sokkal jobbb minoseget produkal, mint a Shrink vagy egyeb gyors eredmenyt produkalo programok.

Valaki megjegyezte, hogy nem kezeli a VOB fileket, ezert kell DVD2DVD-t hasznalni CCE-vel.
DVD2DVD honlap

20* jobb minoseget fog elerni vele, aki ezzel kodol.
Igaz tovabb tart mint DVD Shrinkel, de aki minosegi DVD-t akar otthonra, nem pedig egy szemmel is eszlelheto joval rosszabb minoseget, az nem a Shrinket fogja hasznalni.

Sziasztok!
A problémám: Több filmet megírtam, az asztali lejátszó és a gép is lejátsza, De nem tudom felvenni gépre, mert megáll olvasási hibára.
Hogy lehet ez? Lejátszani lejátsza, és nem olvassa?!
A lemezek Princo-k, íro sony dw-u14a.

perempe
CCE rulez! Milyen hosszú egy átalakítás nálad? (Új P4-en még nem is próbáltam, csak a Celeron 900@1200-n, ott kb. 10 óráig tartott,de csak 1 filmet csináltam vele.)

ollie
Ja a hibajavító részt lehagyja cd-rõl, szóval nagyon hamar tönkremennek azok a cd-k.

ZaJanga
Brühühü annyira belegázoltál a lelkembe a sértõ szövegeddel!
Ugye nem haragszol ha nem alacsonyodom le hozzád és nem írok hasonló jókat neked!?
Miért védekezel így, hogy ócsárolsz?
Talán azért mert ezt könnyebb megtenni mint elismerni a tényeket?
Igazad van.
Tod mit!?
A shrink,DVD2one és hasonló cool progik a legjobbak!! :-)

Tod!
Én egy sznob vagyok ez meg egy fórum ahol megbeszélünk megosztunk dolgokat a másikkal esetleg uram bocsá véleményünk van, de nem anyázunk a számítógép anonímitása mögé bújva tudva azt hogy NO következmény.
Szerinted ez így jó?
Mind1 tégy úgy ahogy jónak látod!
peace

ui.: nem kell vkinek egy eladó Sokol rádió és van egy yunoszt 16:9-es tv is........ :-)

Kocsó
Jahhh... PC WORLD-ben olvastam egy nagy tesztet 8x-os irokról. Asszem a DVR8A jelû volt benne. Az tud HD-BURN technikát is amivel CD-re 2x annyi adatot karcol, mint amekkora a CD (pl: 700MB-osra 1,4GB-t tud). Sajna csak azzal lehet visszaolvasnio és nagyon jó minõségû lemez is kell hozzá.
Ami egy pici negatívum, hogy a - os lemezeket csak 4x-esen irja max. De most még elég az is...

Met
Az MSI dvd írók jók?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

NeoMaN
öcsi figyi, mennyé nyomd ki a pattanásaid, verd ki a pöcsöd aztán mennyé alunni az ostoba szövegeddel.

Kocsó
Hi All!

Nekem egy ilyen problémám lenne:

Valakinek valami megoldás rá? Vagy hogy mi okozhatja?
Megpróbáltam átteni másik gépbe, ott is egyanezt produkálta. Próbáltam többfajta prgival, többfajta lemezre de mindig ugyanez. 2003.09.30-i az iróm.

Te csak 1 sznob vagy, aki probal menonek laccani ezzel az "igenyes" szoveggel, kozben meg van 1 szokol radiod meg junoszty tvd. Gondolom amd meg ati fan is vagy, mert az is meno a suliban...

"Ha Te egyéb filmeknél nem látsz különbséget az eredeti és a másik között, akkor vagy rossza a szemed, vagy rossz a videókártyád, vagy szar szoftveres lejátszót használsz mpegkari helyett...."
Vagy mozgokepet nezek, nem nagyitoval vadaszom a pixeleket kimerevitett allokepeken. Ha az lenne a hobbim, megvennem az ILMet dzsordzslukasztol.

"És meséld má el légyszi, hogy teszel fel egy 4,7-es DVD-re 1920*1080-ban kódolt filmet bazz"
Es meseld mar el lecci miert nem voltal kepes felismerni a HD-DVD karaktersorozatot?

"látszik, hogy értesz a dologhoz"
Ez te'ny.

"Egyként pl. egy 640*360-ból 1920*1080-at csinálni tényleg nagyon jó minõséget hozhat"
Rajtad kivul ki akar itt ilyesmit csinalni?