DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor lenne egy nektek egyszerû, de nekem fontos kérdés:
Mivel lehet szép és jó minõségeben DVD-t csinálni?
Nekem csak eredeti angol 5.1+felirat kellene.Ezt hogyan, mivel tudom megcsinálni?
Elõre is köszi!
Lentebb Trunks666 segített a DVDrebuilder beállítgatásaiban.
Ajánlom neked is mert egyszerû.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
1Xrûen látszik a kép minõségbeli romlása.Nem kell hozzá Legolasnak lenni, hogy észrevedd a kép hibáit.Ez nem sznobság vagy ki ha én nem ez egyáltalán nem tartozik ebbe a kategóriába.
Én nem tudom hogy melyik progi mi alapján kódol át egy filmet.Azt is most olvastam itt elõször, hogy az IC8 a szineken javít.Annyira szembetûnõ a kép élessége ha Shrink, DVD2one, nero recode2 stb más feltünõen gyorsan kódoló progikkal végezteted el a mûveletet.
Mivel angol tudásom meglehetõsen gyér én is ódzkodtam a CCE használatától mert elég sokmindent kell beállítani mire elindul de a rebuilder pont erre való.
Addig esküdtem az IC8-ra DE NEM VONTAM KÉTSÉGBE EGY PERCRE SE SOHA AZT HOGY A CCE JOBB! amíg ki nem próbáltam és meggyõzött.
Én átestem a VCD majd SVCD korszakon is és az elõbb említett progik minõsége egy jól sikerült 2 lemezes SVCD minõségéhez hasonlít.
De úgy gondolom ez a vita ami már néhol elég durva sose fog véget érni.
Szal. ez itt egy vélemény kinek a pap de nekem a lánya......
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
(de hogy mertél ilyet írni a csodás shrinkrõl?Cyklon meglátja a hozzászólásodat és annyi neked!! jajj jajj mi is lesz most)
:-))))))))))))))9
dvdshrik után most rászántam magam, hogy cce-vel csinálok dvd-t! ég és föld a különbség!!
dvdshrink sux!
cce-s kódolással egy bajom van, az eredeti chaptereket nem tudom rávinni a kódolt dvd-re és a felirat is nuku! HELP! CCE RULEZ!!! ( leszámítva a 6-8 óra kódolást pass: 4,6al )

"Ugytunik nalad az eredeti DVD 8000-es bitrataja megegyezik egy Shrinkes DVD 3000-4000sevel."
Sot, a dvd lemez markaja is kulonbozik, akkor most hu"ha van? Ugy latom te is csak mikroszkoppal lattal lepauseolt dvd kepet. Elarulok 1 nagy titkot: megnyomod a play gombot, es elindul a film. De pssszt!
"van egy sanda gyanum, hogy soha az eletedben nem csinaltal meg CCE-vel DVD-t"
Mert az jobb lesz mint az eredeti? LOL. Ha mar a gyarihoz kepest nincs lathato kulonbseg, akkor mit akarsz ezzel a szarral?
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Ugytunik nalad az eredeti DVD 8000-es bitrataja megegyezik egy Shrinkes DVD 3000-4000sevel.
Hat ez eleg lol, foleg ugy, hogy van egy sanda gyanum, hogy soha az eletedben nem csinaltal meg CCE-vel DVD-t, kulonben nem szajkoznal ekkora marhasagokat.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
* George Benson : White Rabbit *
Nem tudtam, hogy TE vagy shrink és más cool progik fejlesztõje mert én ezeket a progikat fikáztam és nem TÉGED!
Hmmmm
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Olvassál vissza! Az egész topic errõl szól!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ezt most ugye magadtol kerdezed? Gondolom igen, mert te kezdted.
"A shrink,DVD2one és hasonló cool progik a legjobbak!! :-)"
Ez igy van. Nem er meg + 8-9 orat az hogy nehany kimerevitett allokepen nagyitoval pixeleket keresgessek. Ha filmet nezek, a minosege ugyanolyan mintha az eredeti dvdt neznem. Ezt te is konnyen belathatod, ha 1szer kiprobalod.
Ezek már double layer írók.
Milyen DVD irót vegyek?
Fõként adatot akarok kiirni, filmet csak ritkábban.
És mindenképp 8-ast akarok.
És az LG és Pioneer között vacilálok.
És a dupla sûrûségû lemezt irni tudó iró az mennyi? És tudja a sima DVD-t is irni?
véleményem szerint csak úgy kaphatunk valós képet a proci (ram stb) kontra tömörírési idõrõl, ha az órák száma mellett fel van tûntetve az is, hogy hány menetes (pl 4 passes) volt az adott project, hisz minden egyes menet jelentõsen növeli az idõt.
Egyébként éredemes megjegyezni ilyen összehasonlításoknál a speed factort is ami tömörítéskor a CCE ablak jobb alsó sarkában található. Nekem az õsrégi 1700-as XP-mel
ez 1.15-1.20 között szokott mozogni, ahol az 1.0 azt jelenti, hogy egy 90 perces film tömörítése 90 percbe telik menetenként.
Tod a vége teccett a hozzászólásának : "Gondolom amd meg ati fan is vagy, mert az is meno a suliban... "
Ez tipikusan olyan mint az oviban : Az én apukám erõsebb mint a tied... :-) mert mást már nemtok felhozni...
De tuti, hogy itt 5-6 -an tévedünk és a Shrink az Isten! ;-)
Perempe : 4 óra a rebuildert használva [email protected] barton.
A temahoz: CCE sokkal jobbb minoseget produkal, mint a Shrink vagy egyeb gyors eredmenyt produkalo programok.
Valaki megjegyezte, hogy nem kezeli a VOB fileket, ezert kell DVD2DVD-t hasznalni CCE-vel.
DVD2DVD honlap
20* jobb minoseget fog elerni vele, aki ezzel kodol.
Igaz tovabb tart mint DVD Shrinkel, de aki minosegi DVD-t akar otthonra, nem pedig egy szemmel is eszlelheto joval rosszabb minoseget, az nem a Shrinket fogja hasznalni.
A problémám: Több filmet megírtam, az asztali lejátszó és a gép is lejátsza, De nem tudom felvenni gépre, mert megáll olvasási hibára.
Hogy lehet ez? Lejátszani lejátsza, és nem olvassa?!
A lemezek Princo-k, íro sony dw-u14a.
Ugye nem haragszol ha nem alacsonyodom le hozzád és nem írok hasonló jókat neked!?
Miért védekezel így, hogy ócsárolsz?
Talán azért mert ezt könnyebb megtenni mint elismerni a tényeket?
Igazad van.
Tod mit!?
A shrink,DVD2one és hasonló cool progik a legjobbak!! :-)
Tod!
Én egy sznob vagyok ez meg egy fórum ahol megbeszélünk megosztunk dolgokat a másikkal esetleg uram bocsá véleményünk van, de nem anyázunk a számítógép anonímitása mögé bújva tudva azt hogy NO következmény.
Szerinted ez így jó?
Mind1 tégy úgy ahogy jónak látod!
peace
ui.: nem kell vkinek egy eladó Sokol rádió és van egy yunoszt 16:9-es tv is........ :-)
Ami egy pici negatívum, hogy a - os lemezeket csak 4x-esen irja max. De most még elég az is...
Nekem egy ilyen problémám lenne:
Valakinek valami megoldás rá? Vagy hogy mi okozhatja?
Megpróbáltam átteni másik gépbe, ott is egyanezt produkálta. Próbáltam többfajta prgival, többfajta lemezre de mindig ugyanez. 2003.09.30-i az iróm.
Vagy mozgokepet nezek, nem nagyitoval vadaszom a pixeleket kimerevitett allokepeken. Ha az lenne a hobbim, megvennem az ILMet dzsordzslukasztol.
Es meseld mar el lecci miert nem voltal kepes felismerni a HD-DVD karaktersorozatot?
"látszik, hogy értesz a dologhoz"
Ez te'ny.
"Egyként pl. egy 640*360-ból 1920*1080-at csinálni tényleg nagyon jó minõséget hozhat"
Rajtad kivul ki akar itt ilyesmit csinalni?
u.i.: cce rulez!!!