DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

No comment!!!!!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Az az oldal egy propaganda.
Tehát: DVD2DVDR+CCE/Pinnacle InstantCopy.
* George Benson : White Rabbit *
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Az intervideo cucca közel dvd minõséget produkál, feltéve, hogy hihetünk a dvd.box.sk-nak.
hír iz dá link
Nézzétek meg, és csodálkozzatok...
(eddig hányszor volt itt? 😄)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A forrást raktam át az íróba 😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Ja ja !
Én is azt mondom!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
ez a lemez nem írható ki DVD-re.
Gondoltam, csinálok belõle .nrg, majd azt kicsapom, az eredmény ugyan ez. Áttettem a DVD-t az íróba, onnan meg simán elkészült az image.
Na erre kössetek görcsöt...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
En is javitom magam akkor. 😉
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

shrink 10 perc alatt végez, míg a cce 6-8 óráig is kódolja a filmet!u.i.: láthatóan rosszabb lesz a minõsége a shrinkes-nek
ha meg nem próbáltad, akkor ne állítsál valótlan dolgokat
Segítsetek PLIZZZ !!!!!!!!!!!!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Hiszen ez a minoseg fel sem er a Shrinkevel. 😛PPP
uolyan, mint az eredetinek!!!!
Csak így tovább!

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
1:a dvd tényleges mérete 4,37Gb és ez mibõl adódik?ez ua mint a vinyóknál a gyártók 1 kbájtot 1000b-nek veszik márpedig az 1024.ebbõl adódik hogy te 4707Mb-t nehezen fog felirni egy korongra.
2:dvd-t NEM lehet túlirni.
3:a rarokat kár volt törölni.valszeg egy isot kaptál a kicsomkagolásnál na azt kellett volna kiirnod.
4:ha esetleg ez film akkor a nerorecodeval tömöritsd ujra
vagy sftink vagy dvd2one vagy IC-vel
5:ha ez adat akkor higgy a neronak nem fog felmenni rá.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
és a rarokat amikbe volt má letöröltem akkko mos mit csináljak át kéne vinnem a másik gépbe h aztá hálozati megosztást csináljak
Nekem LG 4082-esem van, és tom hogy a Princo nem vmi jó,de nem akarja 4x-esen írni.Mé?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
akko kell a 9 gb-os cucc?Vagy dvd-nél is be lehet állitani tulirás opciot !Egyelöre nem találom😞
Vki éjnek közepén segitsen
Fájl tallozva irás...ninsc elég hely!Proáltam 4.7+ és 4.7 - -al is!Mi az h nincs hely!File browser 4.489 mb-t jelöl!Ez még barátok közt is kevesebb mint 4700!Milyen dvd-vel probáljam akkor
És tudálékoskodtam és megtudtam h kell dvdiso-bol udf/iso-ba váltani de nálam ezt nem lehet megcsinálni!
Melyik verzio kell akkor?
Az irom elég hozzá nem?
Az eredeti neve volt a DVD2SVCD, amikor meg a SVCD volt elterjedve, azota megvaltozott a neve, amit majd a telepitesnel eszlelni fogsz.
Ugyanis az allokepeknel es lassu fazisoknal, nem kell akkkora tomoritest hasznalni, mert nem ott veheto eszre a kulonbseg (elteres az eredeti kozott), hanem a gyors reszeknel, ahol bizony a joval csokentett bitratenel, igencsak betud szorosodni ill kockasodni a kep.
A Shrink meg kiszamolja a meretbol, hogy mekkoranak kell lennie a bitratanak, hogy kijojjon a 4,7 GB es ez alapjan tomorit egy adott bitraten, majd ratesz egy filtert a kepre.
Ezzel szemben a CCE a valtozo bitratenek koszonhetoen, az adott frameeltereseket szamolja ki es ehhez igazitja hozza a tomoritest.
Probald csak ki a program automatizalja a CCE es egyebb DVD munkalatokat. Pl; feliratok, lepesek szama, DVD authorizacio, IMDB stb
Sokkal kenyelmesebb es tobb funkciot tudsz elerni parameterezes nelkul.
Aki meg a marhasagokat szajkozza az csak maradjon a Shrink es egyebb rossz minosegu szarok mellett. 😛