DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZaJanga

No comment!!!!!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

perempe
Az InterVideo DVDCopy nagyon gyors, de vacak, a DVD2One produkál hasonló hibákat, de szvsz az is kevesebbet.

Az az oldal egy propaganda.

Tehát: DVD2DVDR+CCE/Pinnacle InstantCopy.

* George Benson : White Rabbit *

ubi
te aztán nem vagy könnyû eset
Ja, a lemez markaja is kulonbozik. 1ik ritek, a masik meg fasztuggya. 😊

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

ubi
téma lezárva,te használj továbbra is shrinket, mi meg cce-t!
ubi
nem csak kimerevített képnél van különbség
ubi
én ilyet nem is mondtam, ne nekem mondjad a kikapcsolási lehetõségeket
RelakSfromhome
A dvdshrink sajna egy kalap xar 😞
Az intervideo cucca közel dvd minõséget produkál, feltéve, hogy hihetünk a dvd.box.sk-nak.
hír iz dá link
Nézzétek meg, és csodálkozzatok...
(eddig hányszor volt itt? 😄)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Hülye 😄
A forrást raktam át az íróba 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Mellesleg nemtom feltunt-e neked hogy a shrinknel is ki lehet kapcsolni a csehszlovak szinkront meg a zimbabwei feliratot, az extrak se kellenek, nem kotelezo 50%-ra levinni a tomoritest.

Almodban vegez a shrink 10 perc alatt, 20-50 perc tomoritestol fuggoen. Ha a shrinkes es az eredeti dvd kozt nincs lathato (nem mikroszkoppal nagyitott allokepekrol van szo, hanem filmnezesrol) kulobseg, akkor mit akarsz a cce-vel? Elhiszem hogy elmeletben jobb minoseget produkal, mint ahogy elvileg az 1.000.001 HUF is tobb az 1.000.000-nal ugye, csak epp nem eszrevehetoen. 1 es 8 ora tomorites kozt viszont eszreveheto a kulonbseg, foleg ha nemcsak 1 filmet kell.

ollie
mármint melyik lemezt tetted át az íróba? a cél vagy a forrás dvd-t? 😄DDDD

ZaJanga

Ja ja !
Én is azt mondom!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

RelakS
Tegnap át akarom másolni a FarCry-t, erre mitmond a Nero?
ez a lemez nem írható ki DVD-re.
Gondoltam, csinálok belõle .nrg, majd azt kicsapom, az eredmény ugyan ez. Áttettem a DVD-t az íróba, onnan meg simán elkészült az image.
Na erre kössetek görcsöt...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

[Jakuza]
Akkor ne kerdezz ekkora marhasagot. 😛
En is javitom magam akkor. 😉

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ollie
Inkább kérdés volt, mint kijelentés 😛

perempe

perempe

Evil
nforce2 es a lapka?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

ubi
egyszer is kipróbáltál te egy dvd sûrítést cce-vel???mert ha igen, akkor tudnád, hogy nagy különbség van cce és a dvdshrink között!shrink 10 perc alatt végez, míg a cce 6-8 óráig is kódolja a filmet!u.i.: láthatóan rosszabb lesz a minõsége a shrinkes-nekha meg nem próbáltad, akkor ne állítsál valótlan dolgokat
A valamilyen hibat altalaban valami okozza. 😄

Te hulye vagy, vagy direkt hazudsz? Ne akarj olyasmit a szamba adni amit nem mondtam. En azt allitom - ahogy eddig is - hogy nem lesz lathatoan rosszabb a shrinkes masolat mint az eredeti. Tudod mi a kulonbseg mozgokep es allokep kozt?

Van egy szitázatlan irt DVD lemezem. Az aztali tökéletesen lejátsza a rajta lévõ filmet, a számitógép nem ismeri fel. Úgy tesz mintha nem lenne lemez benne. Mi lehet az oka?

Kocsó
Illetve ha DVD Decypter-t használnék akkor pedig ez a hibajalenség:

Segítsetek PLIZZZ !!!!!!!!!!!!

Kocsó
A köv hibát mi okozhatja?

Köszi a segítséget elõre is...

[Jakuza]
Ollie ilyen marhasagot azert ne terjessz. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Tajfun azt akarja terj vissza a DVD Shrinkre.
Hiszen ez a minoseg fel sem er a Shrinkevel. 😛PPP

Orulok hogy 1etertesz. Belattad hogy igazam van. Elobb-utobb varhato volt. 😊

ubi
megcsináltam a dvd2svcd 1.2.2*vel és írtó király lett!! van felirat és chapter is is kurva jó a minõsége!!uolyan, mint az eredetinek!!!!
ZaJanga
Ez az!!
Csak így tovább!

Ruffi
Jo mind1 hálozaton átnyomtam a fájlt!

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Gangstar:
1:a dvd tényleges mérete 4,37Gb és ez mibõl adódik?ez ua mint a vinyóknál a gyártók 1 kbájtot 1000b-nek veszik márpedig az 1024.ebbõl adódik hogy te 4707Mb-t nehezen fog felirni egy korongra.
2:dvd-t NEM lehet túlirni.
3:a rarokat kár volt törölni.valszeg egy isot kaptál a kicsomkagolásnál na azt kellett volna kiirnod.
4:ha esetleg ez film akkor a nerorecodeval tömöritsd ujra
vagy sftink vagy dvd2one vagy IC-vel
5:ha ez adat akkor higgy a neronak nem fog felmenni rá.

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Ruffi
fel lehet csak ez 4 707 😞(
és a rarokat amikbe volt má letöröltem akkko mos mit csináljak át kéne vinnem a másik gépbe h aztá hálozati megosztást csináljak

berlinboy6329
Hali.

Nekem LG 4082-esem van, és tom hogy a Princo nem vmi jó,de nem akarja 4x-esen írni.Mé?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ollie
Biztos, hogy fel lehet írni a dvd-re 4 gigánál nagyobb file-t?? Mert szerintem nem biztos. Ha mondjuk úgy kezeli a filerendszert, mint a fat32, akkor eleve csak max 4giga lehet.

Ruffi
Vki segithetne már

Ruffi
4.707 a valos mérete😞(((
akko kell a 9 gb-os cucc?Vagy dvd-nél is be lehet állitani tulirás opciot !Egyelöre nem találom😞
Vki éjnek közepén segitsen

Ruffi
Na mos má eljutottam a 6302 verzioig és udf beállitva!
Fájl tallozva irás...ninsc elég hely!Proáltam 4.7+ és 4.7 - -al is!Mi az h nincs hely!File browser 4.489 mb-t jelöl!Ez még barátok közt is kevesebb mint 4700!Milyen dvd-vel probáljam akkor

Ruffi
5.5.917-et használok!
És tudálékoskodtam és megtudtam h kell dvdiso-bol udf/iso-ba váltani de nálam ezt nem lehet megcsinálni!
Melyik verzio kell akkor?
Az irom elég hozzá nem?

Ruffi
Amugy az iro Asus drv 0402 d/p vagy mi a tököm nem érdekel a dvd irás de mos kéne használnom!

Ruffi
Hi egy 4.5 gb méretü fájlt probáltam kiirni ! És nem engedi a nero merhogy 2 gb-nál nagyobb a mérete!Mi a teendö?Udf file systemér sir!De nem hiszem h ne lehetne megoldani vhogy!lécci segitsetek!Köszönöm

nos igen, a képélesség és a kódolásra fordított idõ arányát mindenki döntse el maga.én egyszerû helyzetben vagyok, én már készen kapom a filmeket, csak klónozni kell, azon változtatni már nem tudok

Hozzanemerto sznobok meg kodolgassak csak evekig 1etlen filmjuket a 0.000000000000001%-os minosegjavulas miatt. Ha megnagyobb sznob akarsz lenni, akkor mar most kezd el fikazni a hd-dvdt is, nehogy lemaradj rola!

ubi
megathx
[Jakuza]
Ezt szedd le. DVD2SVCD 1.2.2 Build 1 Bundle
Az eredeti neve volt a DVD2SVCD, amikor meg a SVCD volt elterjedve, azota megvaltozott a neve, amit majd a telepitesnel eszlelni fogsz.

[Jakuza]
Nem volt veletlen, ugyanis a CCE a lepesek kozott a kodolt reszeknel figyelembe veszi a filmjelenetek ratajanal azok valtozasat, igy a mozgalmas reszeknel a valtozo bitratanak koszonhetoen felemeli a kodolas bitratajat, a nyugisabb reszeknel, meg csokkenti. Tehat ez azt jelenti, hogy gyors reszen a nagyobb bitratanal nem sem lesz akkora minoseg romlas es az atlagot igazitja a film hosszahoz.
Ugyanis az allokepeknel es lassu fazisoknal, nem kell akkkora tomoritest hasznalni, mert nem ott veheto eszre a kulonbseg (elteres az eredeti kozott), hanem a gyors reszeknel, ahol bizony a joval csokentett bitratenel, igencsak betud szorosodni ill kockasodni a kep.
A Shrink meg kiszamolja a meretbol, hogy mekkoranak kell lennie a bitratanak, hogy kijojjon a 4,7 GB es ez alapjan tomorit egy adott bitraten, majd ratesz egy filtert a kepre.
Ezzel szemben a CCE a valtozo bitratenek koszonhetoen, az adott frameeltereseket szamolja ki es ehhez igazitja hozza a tomoritest.

ubi
most készülök kipróbálni a dvd2svcd 1.2.1-et, meg a dvd2dvd-r-t...
ubi
pontosan leírnád a progi nevét, mert van egy pár: dvd2scvd, dvd2dvd-r, stb... én a dvd2svcd 1.0.9 build 3-al próbáltam, de az se feliratot, se chaptereket nem csinált nálam! az dvd2dvd.org-on is sok progi van
ubi
[Jakuza]
Ubi mint mondtam, a DVD2DVD program hasznalataval nagyon sok mindent betudsz allitani a CCE-nek, meg az erededeti DVD chaptereit is.
Probald csak ki a program automatizalja a CCE es egyebb DVD munkalatokat. Pl; feliratok, lepesek szama, DVD authorizacio, IMDB stb
Sokkal kenyelmesebb es tobb funkciot tudsz elerni parameterezes nelkul.
Aki meg a marhasagokat szajkozza az csak maradjon a Shrink es egyebb rossz minosegu szarok mellett. 😛